2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aç tabi yaaaa ne var snaki kuzuyu arıyonda beni mi aramayacan küstüm
Ayy kız su içerken bogazıma gitti öksür öksür bi hal oldum gözlerimden yaş geldi
oyy kuzum ver cebini ararım aşkolsunn
helal helalll

ben hap gibi yutuyorum meğerse pastilmiş ama bişi olmaz heralde
bende demir ilacını hap g,ibi yutuyorum pastilmiş bişey olmaz:)))))

adım merve nickimden belli değil mi 23 yaşındayım ben.. Evet bizde baya yokuş çıkıyorduk 4 kardeş o okulda okuduk, ablam ordan davutpaşa lisesine geçti, sonra b.evlere taşındık işte..

sen değilde ablan yaşıtım olabilir. Bende davutpaşa lisesinde okudum adım elif 32 yaşındayım evliyim başarılar dilerim

istanbulda olsam kesin ege nin yanına giderdim heeee naber tombik derdim arkasından

eg veririm bak ona göre heeee :) ama telsimse ararım yoksa çaldırırım :

benimkisinin adı vardı cünkü birey gibi bişiydi neyse ki o günleri atlattım hamilelikte umarım geri dönmez Allah korusun

evet cnm ben fırının aşşa tarafındayım işte. Sahil yolu yazan bi tabela varya yokuş aşşa orda oturuyorum

:))))))))) ay evinide ögrendim haftaya salı kartı bıkakırım benden sana sevgilerleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ben esenyurtta çalışıyorum. yenibosnada oturuyorum.

ahahahah hemoş nur topu gibi:)))))))))
ben çalışıyorum cnm .olmazzzzz.
Boşvwer salla gitisn bugun işleri izin almadığına dua etsinler..

Evet napiyim. idare etsinler.
sen bu c.tesi çalışmadın. 5 şubatta çalışıcan. 12 sinde buluşalım diyorum ben.
karıştırıyomuyum?

Ohh herkesler istanbulda toplanıyoooo ben de istiyoruumm ankaradakiler nerdesiniz kıızzz

Evet istanbuldakiler buluşalım göbüş tokuşturalım şöle=)
Bluebottle ben aslında ankaralıyım ve kontrollere ankaraya gidiorum doğumu da orda yapıcam. Ankarada olanlar buluşunca ben de gelirim.

sen değilde ablan yaşıtım olabilir. Bende davutpaşa lisesinde okudum adım elif 32 yaşındayım evliyim başarılar dilerim

Doğru evet ablam 31 yaşında aynı dönemlerde okumuşsunuz demek kısmet nerden nereye... bende mutluluklar başarılar dilerim canım

eg veririm bak ona göre heeee :) ama telsimse ararım yoksa çaldırırım :d:d:d:
aaaa pinti sen 10 tane ev alırsın bu gidişle. Benimki trkcel canım bende çaldırırım seni konuşmadan anlaşırız. Sapığım olursun:))))))

istanbulda olsam kesin ege nin yanına giderdim heeee naber tombik derdim arkasından :d:d
kız kuzu yokken sanamı el verdi. Sen mi başladın sarmaya. Maraba utanmıyormusun ağanla dalga geçmeye.. Senide aralık anneleri topiğine sürerim 1 yıl beklersin doğurmak için

benim turkcelde var hee heheheheheeee pintiyim kızım beeen

evt kuzu yokken bende sıra tombiğim benim uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

evet napiyim. Idare etsinler.
Sen bu c.tesi çalışmadın. 5 şubatta çalışıcan. 12 sinde buluşalım diyorum ben.
Karıştırıyomuyum?
12 si olabilir .. Inşallah bi aksilik olmazsa buluşuruz daha var gerçi..

selammmm kızlarrrr... Ben geldimmmm
hoş geldin nerdeiwn hesap ver bakalım

doğru evet ablam 31 yaşında aynı dönemlerde okumuşsunuz demek kısmet nerden nereye... Bende mutluluklar başarılar dilerim canım
ablanın adı nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…