oyy kuzum ver cebini ararım aşkolsunnaç tabi yaaaa ne var snaki kuzuyu arıyonda beni mi aramayacan küstüm
Ayy kız su içerken bogazıma gitti öksür öksür bi hal oldum gözlerimden yaş geldi
bende demir ilacını hap g,ibi yutuyorum pastilmiş bişey olmaz:)))))ben hap gibi yutuyorum meğerse pastilmiş ama bişi olmaz heralde
adım merve nickimden belli değil mi23 yaşındayım ben.. Evet bizde baya yokuş çıkıyorduk 4 kardeş o okulda okuduk, ablam ordan davutpaşa lisesine geçti, sonra b.evlere taşındık işte..
ben hap gibi yutuyorum meğerse pastilmiş ama bişi olmaz heralde
biz hergün böyleyiz bide kuzu yok o olsa çenesi hiç durmuyor..kızlar yuhhhh yetişemiyorum okumaya
ohh herkesler istanbulda toplanıyooooben de istiyoruumm ankaradakiler nerdesiniz kıızzz
Ben esenyurtta çalışıyorum. yenibosnada oturuyorum.
Keşke hapşursaydım kız hiç aklıma gelmedi. inşallah bulaşmıştır zırtapoza
işim çok bebişim çalışacak halim yok. kafam çalışmıyo. hesap yapamıyorum.
idare etsinler bu gün. yapabildiğim kadar artık.
haftaya c.tesi çalışmıyosanız buluşalım.
bana uyarrrr nerede ama bulusucaz
ayyy kopardın kızım beni yaaaaa
ben bebekken hemoşum olmuş annem diyo
evet cnm ben fırının aşşa tarafındayım işte. Sahil yolu yazan bi tabela varya yokuş aşşa orda oturuyorum
Ben esenyurtta çalışıyorum. yenibosnada oturuyorum.
ahahahah hemoş nur topu gibi:)))))))))
ben çalışıyorum cnm .olmazzzzz.
Boşvwer salla gitisn bugun işleri izin almadığına dua etsinler..
Sen neresindensin canım?
Ohh herkesler istanbulda toplanıyooooben de istiyoruumm ankaradakiler nerdesiniz kıızzz
sen değilde ablan yaşıtım olabilir. Bende davutpaşa lisesinde okudum adım elif 32 yaşındayım evliyim başarılar dilerim
aaaa pinti sen 10 tane ev alırsın bu gidişle. Benimki trkcel canım bende çaldırırım seni konuşmadan anlaşırız. Sapığım olursun:))))))eg veririm bak ona göre heeee :) ama telsimse ararım yoksa çaldırırım :d:d:d:
kız kuzu yokken sanamı el verdi. Sen mi başladın sarmaya. Maraba utanmıyormusun ağanla dalga geçmeye.. Senide aralık anneleri topiğine sürerim 1 yıl beklersin doğurmak içinistanbulda olsam kesin ege nin yanına giderdim heeee naber tombik derdim arkasından :d:d
benim turkcelde var hee heheheheheeee pintiyim kızım beeenaaaa pinti sen 10 tane ev alırsın bu gidişle. Benimki trkcel canım bende çaldırırım seni konuşmadan anlaşırız. Sapığım olursun:))))))
kız kuzu yokken sanamı el verdi. Sen mi başladın sarmaya. Maraba utanmıyormusun ağanla dalga geçmeye.. Senide aralık anneleri topiğine sürerim 1 yıl beklersin doğurmak için
12 si olabilir .. Inşallah bi aksilik olmazsa buluşuruz daha var gerçi..evet napiyim. Idare etsinler.
Sen bu c.tesi çalışmadın. 5 şubatta çalışıcan. 12 sinde buluşalım diyorum ben.
Karıştırıyomuyum?
hoş geldin nerdeiwn hesap ver bakalımselammmm kızlarrrr...Ben geldimmmm
ablanın adı needoğru evet ablam 31 yaşında aynı dönemlerde okumuşsunuz demek kısmet nerden nereye... Bende mutluluklar başarılar dilerim canım
selammmm kızlarrrr...ben geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?