istanbulda olsam kesin ege nin yanına giderdim heeee naber tombik derdim arkasından
Aynen aynen diorum ya bizim bebişler de bizim gibi çenesi düşük olucaklar kesin. 8 aylık cümle kurarlar walla
biz hergün böyleyiz bide kuzu yok o olsa çenesi hiç durmuyor..
Anca bana sarıyor deli aramadı da bak:)
Esenyurt ve yenibosna da ilgi alanımdıranam İstanbul'u kuşatmışım da haberim yok yenibosna neresinde? ya da esenyurtun neresinde
benimkisinin adı vardı cünkü birey gibi bişiydi neyse ki o günleri atlattım hamilelikte umarım geri dönmez Allah korusun
ben ikitelli tarafındayım canım. başakşehir.. biraz uzakım ama haftasonları atarız kendimizi tarihi yarımadaya mutlaka..
pissssssss kızzzzzzzzzzzzz tombiğim işte ohhhhh ne güzel pufidikbenim turkcelde var hee heheheheheeee pintiyim kızım beeen :d
evt kuzu yokken bende sıra tombiğim benim uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayy kızlar yavaş biraz yaaa
ayy kızlar yavaş biraz yaaa
oyy kuzum ver cebini ararım aşkolsunn
helal helalll
bende demir ilacını hap g,ibi yutuyorum pastilmiş bişey olmaz:)))))
sen değilde ablan yaşıtım olabilir. Bende davutpaşa lisesinde okudum adım elif 32 yaşındayım evliyim başarılar dilerim
heheh neyse midende erimiştir:)
Ama benim söylediğim magnesyum tabletlerini suda eritiosun meyveli gazos gibi oluo bayılıorum içmeye hatta
pissssssss kızzzzzzzzzzzzz tombiğim işte ohhhhh ne güzel pufidik
hakkaten yaaaaaaaaaa şaşı oldum yazcam diye. 20 kişi online maşallahhhhhh
kimse yok anlarada tek başına doğurcan ankarayı temsilen
Evet istanbuldakiler buluşalım göbüş tokuşturalım şöle=)
Bluebottle ben aslında ankaralıyım ve kontrollere ankaraya gidiorum doğumu da orda yapıcam. Ankarada olanlar buluşunca ben de gelirim.
sonra arkanı dönüp kaçardın. Ege döver kız valla :))))))
evet benimki doğup ''anne şimdi hangi tasarımı yapıyoruz'' diyecek kesin.
Geveze hatunlar sizi. Nasıl çalışıyonuz böyle helal valla.
Evren sanayi mah. Iş yerim.
Evim fatih kolejini biliyosan oralarda.
Aman aman dönmesin canım.
tam gaaaz ileri kızlarrrr..
suzide gelmiş hoşgelmiş
bi ara birileri vardı ama yoklar şimdi
kız eini tarif etmişin ben biliyorum o sahil yolunu falan, ay çok güzel oralar, fındıkzadeden geçiyosun, neydi o caddenin adı, kızılelmamıydı neydi, ay benim kardeşim çapada okudu hep geldim gittim oralara, ah istanbul ahh..
yaa, ne güzel :) istanbuldaysan kontrollere niye buraya geliyosun canım? hangi hastaneye gidiyosun?
ankarada bi ben varım sanırsam canım, gelirsen beklerim :))
Hoşgeldiiiinnn!!!!
hoşgeldin canım..
ohhh ne güzel ne güzel
Hoşgeldin Suziii
hahaha buyrun bize gelin.. Herkes öğrendi evimi.. Eylülde çapa da okuyor şimdi..bi ara birileri vardı ama yoklar şimdi
Kız eini tarif etmişin ben biliyorum o sahil yolunu falan, ay çok güzel oralar, fındıkzadeden geçiyosun, neydi o caddenin adı, kızılelmamıydı neydi, ay benim kardeşim çapada okudu hep geldim gittim oralara, ah istanbul ahh..
Yaa, ne güzel :) istanbuldaysan kontrollere niye buraya geliyosun canım? Hangi hastaneye gidiyosun?
Ankarada bi ben varım sanırsam canım, gelirsen beklerim :))
alakasız bişi soruacamn şimdi ben 20. Haftadayım ya
sorana 5 ay mı dicem 6 ayın içindeyim mi dicem bundan sonra
ama 5 ay bitmiş olmadımı
6 ay desem sayıyıroum doğuma 5 ay daha var :)))))))))))))
[
ahahaha taasarım hee. Nefret ediyorum tasarımdan 3d den mimarlıktan:))))))) eşim daralttı beni sinirli olur çizim yaparken konuşulmasını istemez..
Fatmayı dövcem de üşeniyorum ardahana gitmeye..
ALAKASIZ BİŞİ SORUACAMN ŞİMDİ BEN 20. HAFTADAYIM YA
SORANA 5 AY MI DİCEM 6 AYIN İÇİNDEYİM Mİ DİCEM BUNDAN SONRA
ama 5 ay bitmiş olmadımı
6 ay desem sayıyıroum doğuma 5 ay daha var :)))))))))))))
sen gez gez sonrada topiği özledim de oldu biz seni nasılsa bekliyoruz burda.. Yürü git ))gezenti karılar..hoşbılduk şekerlerrr....
Valla hızınıza yetişilmiyo, gene coşturuyosunuz... Aman allah bozmasın , neşeniğz eksik olmasın....
Herkesciklerde iyi dimiiii...
Kuzu yarın gelcekti.. Dr da naptı acaba..
Bende cuma arkadaşlarla bulustum.. Dünde kuzen geldi bana, hava çok soğuktu ama gezdik yinede dolaştık dünde bugünde,gitti bugün hemen kostum topiğe bende... özledim ben siziii yaaawww
kızlar çok hızlısınız sizin sohbetinize doyum olmaz şimdilik çıkıyorum siz ve bebişleriniz allah'a emanet... Hepinizi öpüyorum, hoşçakalın dostçakalın... Beni özleyin anacımmmm
tam gaaaz ileri kızlarrrr..
suzide gelmiş hoşgelmiş
12 si olabilir .. Inşallah bi aksilik olmazsa buluşuruz daha var gerçi..
hoş geldin nerdeiwn hesap ver bakalım
ablanın adı nee
kim tasarımcı? Kim mimar? Meslektaşımda mı varmış negzel negzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?