2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

istanbulda olsam kesin ege nin yanına giderdim heeee naber tombik derdim arkasından

sonra arkanı dönüp kaçardın. ege döver kız valla :))))))

Aynen aynen diorum ya bizim bebişler de bizim gibi çenesi düşük olucaklar kesin. 8 aylık cümle kurarlar walla

Evet benimki doğup ''anne şimdi hangi tasarımı yapıyoruz'' diyecek kesin.

biz hergün böyleyiz bide kuzu yok o olsa çenesi hiç durmuyor..
Anca bana sarıyor deli aramadı da bak:)

Geveze hatunlar sizi. nasıl çalışıyonuz böyle helal valla.

Esenyurt ve yenibosna da ilgi alanımdır anam İstanbul'u kuşatmışım da haberim yok yenibosna neresinde? ya da esenyurtun neresinde

Evren sanayi mah. iş yerim.
evim fatih kolejini biliyosan oralarda.

benimkisinin adı vardı cünkü birey gibi bişiydi neyse ki o günleri atlattım hamilelikte umarım geri dönmez Allah korusun

Aman aman dönmesin canım.

ALAKASIZ BİŞİ SORUACAMN ŞİMDİ BEN 20. HAFTADAYIM YA
SORANA 5 AY MI DİCEM 6 AYIN İÇİNDEYİM Mİ DİCEM BUNDAN SONRA
ama 5 ay bitmiş olmadımı
6 ay desem sayıyıroum doğuma 5 ay daha var :)))))))))))))

heheh neyse midende erimiştir:)
Ama benim söylediğim magnesyum tabletlerini suda eritiosun meyveli gazos gibi oluo bayılıorum içmeye hatta

pissssssss kızzzzzzzzzzzzz tombiğim işte ohhhhh ne güzel pufidik

hakkaten yaaaaaaaaaa şaşı oldum yazcam diye. 20 kişi online maşallahhhhhh

kimse yok anlarada tek başına doğurcan ankarayı temsilen

bi ara birileri vardı ama yoklar şimdi
kız eini tarif etmişin ben biliyorum o sahil yolunu falan, ay çok güzel oralar, fındıkzadeden geçiyosun, neydi o caddenin adı, kızılelmamıydı neydi, ay benim kardeşim çapada okudu hep geldim gittim oralara, ah istanbul ahh..
Evet istanbuldakiler buluşalım göbüş tokuşturalım şöle=)
Bluebottle ben aslında ankaralıyım ve kontrollere ankaraya gidiorum doğumu da orda yapıcam. Ankarada olanlar buluşunca ben de gelirim.

yaa, ne güzel :) istanbuldaysan kontrollere niye buraya geliyosun canım? hangi hastaneye gidiyosun?
ankarada bi ben varım sanırsam canım, gelirsen beklerim :))

[

ahahaha taasarım hee. Nefret ediyorum tasarımdan 3d den mimarlıktan:))))))) eşim daralttı beni sinirli olur çizim yaparken konuşulmasını istemez..

Fatmayı dövcem de üşeniyorum ardahana gitmeye..

Evet ben de varım hatta Ankara da sayılırım=)
Akay'a gidiorum . Tolga Ecemiş'e. Bi süre doktor aradık. Özele mi hastaneye mi fln die . sora Tolga Hocayı çok sevdik onla devam edioruz. Ama hastane muayenelerine ara vermiş tüp bebek için. Özleden devam edices:S
Sen??

Hoşgeldiiiinnn!!!!

hoşgeldin canım..

ohhh ne güzel ne güzel

Hoşgeldin Suziii

hoşbılduk şekerlerrr....
valla hızınıza yetişilmiyo, gene coşturuyosunuz... aman Allah bozmasın , neşeniğz eksik olmasın....
herkesciklerde iyi dimiiii...
kuzu yarın gelcekti.. dr da naptı acaba..
bende cuma arkadaşlarla bulustum.. dünde kuzen geldi bana, hava çok soğuktu ama gezdik yinede dolaştık dünde bugünde,gitti bugün hemen kostum topiğe bende... özledim ben siziii yaaawww

Kızlar çok hızlısınız sizin sohbetinize doyum olmaz şimdilik çıkıyorum Siz ve Bebişleriniz Allah'a emanet... Hepinizi öpüyorum, Hoşçakalın Dostçakalın... Beni Özleyin Anacımmmm

hahaha buyrun bize gelin.. Herkes öğrendi evimi.. Eylülde çapa da okuyor şimdi..

alakasız bişi soruacamn şimdi ben 20. Haftadayım ya
sorana 5 ay mı dicem 6 ayın içindeyim mi dicem bundan sonra
ama 5 ay bitmiş olmadımı
6 ay desem sayıyıroum doğuma 5 ay daha var :)))))))))))))

4x5=20 5 aylıksın uçma hemen 6 felan :))))))))

[

ahahaha taasarım hee. Nefret ediyorum tasarımdan 3d den mimarlıktan:))))))) eşim daralttı beni sinirli olur çizim yaparken konuşulmasını istemez..

Fatmayı dövcem de üşeniyorum ardahana gitmeye..

kim tasarımcı? kim mimar? meslektaşımda mı varmış negzel negzel..

ben ne işime gelirse öle diorum aslında 4.ayımız bitti ay hesabına göre. 5. ayın içindeyiz. Ama hafta hesabına göre 6.aydayız. Eskilere göre 4buçuk aylık dersek daha gerçekçi olabiler =)
Karıştık vallaa=)

sen gez gez sonrada topiği özledim de oldu biz seni nasılsa bekliyoruz burda.. Yürü git ))gezenti karılar..

kızlar çok hızlısınız sizin sohbetinize doyum olmaz şimdilik çıkıyorum siz ve bebişleriniz allah'a emanet... Hepinizi öpüyorum, hoşçakalın dostçakalın... Beni özleyin anacımmmm

bize doyum olmaz bayyyyyyyyy

tam gaaaz ileri kızlarrrr..

suzide gelmiş hoşgelmiş

12 si olabilir .. Inşallah bi aksilik olmazsa buluşuruz daha var gerçi..

hoş geldin nerdeiwn hesap ver bakalım

ablanın adı nee

hoşbulduk şekerler...
ege ağammmm sana özet geçtim okudun dimi... tiklemeyi unutmusum seni, almamamışş cevaplarkende...pardon yanii agammm.. nassssın bu araada

selammmmm kızlarrrrrrrrr
okumaktan başım döndü yetişemedim
ege annen hastaymış sanırım geçmiş olsun, iyi bak anneciğine,
magnezyum kullananlar, kramplarınız başladımı ki dr verdi ben anlamadım??
mucizem dr demekki gerekli görmüyor kan tahlillerin iyiyse,
benim 2 ay önce düşük çıktı hemogramım o gün bugündür çay içmiyorum,
bitki çaylarıyla kahvaltı ediyorum ve günde 2 kez ferrum içiyorum,
aslında bu aydan sonra bebek büyüdüğü için vücudun demir ihtiyacı artar,
içsen iyi olur yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…