2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahaaaaaaaa bi doktor daha geldi:))))))))))
kuşum hoşgeldin nerdesin yaa özledik seni. Annem için teşekkür ederim inşallah iyi olacak.

4.5 ay cok azmıs 5i kabul ediyorum ben :)

hahaha buyrun bize gelin.. Herkes öğrendi evimi.. Eylülde çapa da okuyor şimdi..

4x5=20 5 aylıksın uçma hemen 6 felan :))))))))

bayaa bayaa 6ınca aya giriyorum işte bu hafta diye cümleler kurdumda bu haftasonu ahahahahah :))))
cok güldüm kendime ne salağım

[

ahahaha taasarım hee. Nefret ediyorum tasarımdan 3d den mimarlıktan:))))))) eşim daralttı beni sinirli olur çizim yaparken konuşulmasını istemez..

Valla öyle diycek benim kız.
Ama naaapsın adam. çok dikkat etmek gerekiyo ben de sizinle takılamıyorum ya çalışırken ondan.

Bu hızla bugün 4000.sayfayı da yazarız kızlaarrrr!!! Ha gayret ellere kuvvet

İnsaf diyorum valla yetişemiyorum size layyyyynnnnnnnn....
motorunuz soğusun

SUZİ hoşgeldin canım.

benim kasık ağrılarm oluo diye vermişti doktor o gün bugündür içiyorum

bende varım ankaradan.keçiören hastanesine gidiyorum....hüseyin beye...

[

benim eşim mimar.. Tasarım yapıyor. Reklam firmasında çalışıyor. Eskiden kendi şirketimiz vardı fuar standı yapardı:)) amma anlattım heee
fmg mimar tasarım yapıyor

mimarla mı evlendin delüü, çatlakızdır biz..:)) senin mesleğin ne hayatım??

sen gez gez sonrada topiği özledim de oldu biz seni nasılsa bekliyoruz burda.. Yürü git ))gezenti karılar..

bize doyum olmaz bayyyyyyyyy

aşkolsunnn kızzzz...dalılılımmmmm bakkkkk aklımdasınız gerçekten.. özlüyorum yaa yalan deil.. sadece birini görünce gezmek geliyooo hemen aklımaaa, kuzenide görünce attık kendimizi dışarlaraaa.. ama dondu bitarafımızzz...delilikmiş bu soğuktaaa

kuşum hoşgeldin nerdesin yaa özledik seni. Annem için teşekkür ederim inşallah iyi olacak.

Dr tabee ne sandın kızım, körle yatan şaşı kalkar
bende sizi özledim walla, dün açamadım burayı,
Allah iyilik versin anneciklerimize yaa acısını göstermesin Rabbim,
banayaklaşmadan haber varmı bugün hep aklımda o nedense,
kıyamam çok moralsizdi....

4.5 ay cok azmıs 5i kabul ediyorum ben :)

bayaa bayaa 6ınca aya giriyorum işte bu hafta diye cümleler kurdumda bu haftasonu ahahahahah :))))
cok güldüm kendime ne salağım

zinker...gel sen en iyisi yarısı gitti, yarısı kaldı de şu işe...

ohhh kı...nız donsun inşallah. Otursana sıcacık evinde..

acıktık biz mama yiyces. Molaaaaaaaa!!! =)

hadi ye bakalım.

bende varım ankaradan tüp bebek merkezime ve gaziye gidiyorum dr a

Ben de bu sitede lina kadın sağlık merkezi çok tavsiye ediliyordu, hamilelikten önce oraya kontrole gitmiştim, hem hastane süper hem de doktorları. sema hanım var, ona gidiyorum çok da memnunum, doğumu hrs yada medicanada yapıcam inş.

hoşgeldin sevibadeeee nasılsın? geçen bana isim sormuştun tavsiye, yazamadan çıktım kusura bakma, naptın buldun mu güzel isim?
doktor demişken nerde oykum hakkaten yaw?
bende varım ankaradan.keçiören hastanesine gidiyorum....hüseyin beye...

baak işte ankaralılar geldi, kız topiği istanbullulara bıraktınız tek bıraktınız beni

:)) yok annemi aradım dün onada anne artık geriye saymaya basladık dedim :)) illa bişileri yanlıs demem lazım :)

muckkkkkkkkk kuşum benimm bende seni özledimm. Banayaklaşma iyiydi düzeldi sebepsiz bi sıkıntı vardı iyi olduğunu söyledi dün:)) sorun yok ...
Yarın kontrole gidiyorummmmmmmm

bugun amma konuştum heeeee. Ellerim ağrıdı azcık işişiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…