site yavasladıı ya
aşkolsunnn kızzzz...dalılılımmmmm bakkkkkaklımdasınız gerçekten.. özlüyorum yaa yalan deil.. sadece birini görünce gezmek geliyooo hemen aklımaaa, kuzenide görünce attık kendimizi dışarlaraaa.. ama dondu bitarafımızzz...delilikmiş bu soğuktaaa
hahaha evet kocamda deli zaten:)))))
ben muhasebeci cnm daha doğrusu finans para para para
selammm..hoşşşgeldin canımmm..selammmmm kızlarrrrrrrrr
okumaktan başım döndü yetişemedim
ege annen hastaymış sanırım geçmiş olsun, iyi bak anneciğine,
magnezyum kullananlar, kramplarınız başladımı ki dr verdi ben anlamadım??
mucizem dr demekki gerekli görmüyor kan tahlillerin iyiyse,
benim 2 ay önce düşük çıktı hemogramım o gün bugündür çay içmiyorum,
bitki çaylarıyla kahvaltı ediyorum ve günde 2 kez ferrum içiyorum,
aslında bu aydan sonra bebek büyüdüğü için vücudun demir ihtiyacı artar,
içsen iyi olur yanii...
saol tatlımmm..Valla öyle diycek benim kız.
Ama naaapsın adam. çok dikkat etmek gerekiyo ben de sizinle takılamıyorum ya çalışırken ondan.
İnsaf diyorum valla yetişemiyorum size layyyyynnnnnnnn....
motorunuz soğusun
SUZİ hoşgeldin canım.
ohhh kı...nız donsun inşallah. Otursana sıcacık evinde..
hadi ye bakalım.
4.5 ay cok azmıs 5i kabul ediyorum ben :)
bayaa bayaa 6ınca aya giriyorum işte bu hafta diye cümleler kurdumda bu haftasonu ahahahahah :))))
cok güldüm kendime ne salağım
baak işte ankaralılar geldi, kız topiği istanbullulara bıraktınız tek bıraktınız beni
kızlarrrrrrrrrr güvercinimin cicilerine bi bakınnnnn
öyküm annesine gidccekti tatil ya kızı:))ben de bu sitede lina kadın sağlık merkezi çok tavsiye ediliyordu, hamilelikten önce oraya kontrole gitmiştim, hem hastane süper hem de doktorları. Sema hanım var, ona gidiyorum çok da memnunum, doğumu hrs yada medicanada yapıcam inş.
Hoşgeldin sevibadeeeeNasılsın? Geçen bana isim sormuştun tavsiye, yazamadan çıktım kusura bakma, naptın buldun mu güzel isim?
Doktor demişken nerde oykum hakkaten yaw?
Baak işte ankaralılar geldi, kız topiği istanbullulara bıraktınız tek bıraktınız beni
hahahaa yok kız doğru yarıdan geriye sayıyoruz..:)) yok annemi aradım dün onada anne artık geriye saymaya basladık dedim :)) illa bişileri yanlıs demem lazım :)
sennki ne iş yapıyor.. Mühendis mi .. Yoksa kocaların hepsi deli mesleği farketmezmi:)))siz gezin sizin yerinize ben hasta olurummm annemmm,
yaw evden çıkmıyorum desem yeridir, şu 8 günde hastalığa doydum hala daha atlatamadım,
bu yeni grip modelleri pek bi değüşükeskiden 2 günde ayağa kalkardık en geç
Boşverrrrr egecimmm muhasebecilerin kaderiii buuuu
delüüü kocaha mimar olmuş ha mühendis ne farkeder
nereye gitin kiüfffffffff ben geldiiiimmmmmmmm
5,5 annem 5,5 aaaaaaaaaa bi tutturamadınız yaaa bırakın ay hesaplamayı ya olmuyor işte turmuyorben şuan tam 5 ayı doldurdum.
Dolu dolu 5 ay yuppiiiii
Ben şuan tam 5 ayı doldurdum.
dolu dolu 5 ay yuppiiiii
siz gezin sizin yerinize ben hasta olurummm annemmm,
yaw evden çıkmıyorum desem yeridir, şu 8 günde hastalığa doydum hala daha atlatamadım,
bu yeni grip modelleri pek bi değüşükeskiden 2 günde ayağa kalkardık en geç
boşverrrrr egecimmm muhasebecilerin kaderiii buuuu
delüüü kocaha mimar olmuş ha mühendis ne farkeder
mimarla mı evlendin delüü, çatlakızdır biz..:)) senin mesleğin ne hayatım??
hahaha evet kocamda deli zaten:)))))
ben muhasebeci cnm daha doğrusu finans para para para
öyküm annesine gidccekti tatil ya kızı:))
hahahaa yok kız doğru yarıdan geriye sayıyoruz..
sennki ne iş yapıyor.. Mühendis mi .. Yoksa kocaların hepsi deli mesleği farketmezmi:)))
nereye gitin ki
5,5 annem 5,5 aaaaaaaaaa bi tutturamadınız yaaa bırakın ay hesaplamayı ya olmuyor işte turmuyor
Ben şuan tam 5 ayı doldurdum.
dolu dolu 5 ay yuppiiiii
çokkkkkkkkkkkkk güzel bişey diycem battaniyenin altındaki ne koltuksa tarz bişey:))))) bakarmısın nereye bakıyorumkızlarrrrrrrrrr güvercinimin cicilerine bi bakınnnnn
kızlar size bişey dicem yaa. Ben bu gaviskon şurubu su gibi içiom. Midem çok yanıyo mecburen... En son kontrolümüzde doktor maşallah bebeğimizin de kocaman bir midesi var dedi. O zaman babasına çekmiştir deyip gülüp geçmiştim ama sonradan kafama taktım. Biraz komik ama acaba diyorum bu şurubu içtikçe bizim oğlanın midesi mi büyüdü ki :26:
kız ne dikkatlisin sen demesen ben farketmemişim okuyunca geri dönüp bardak aradım resimdegüle güle kullansın güvercinama ordaki çay bardağı ne kıs
muckkkkkkkkk kuşum benimm bende seni özledimm. Banayaklaşma iyiydi düzeldi sebepsiz bi sıkıntı vardı iyi olduğunu söyledi dün:)) sorun yok ...
Yarın kontrole gidiyorummmmmmmm
iyi bari en sonki kontrolde dr un bişiler gördüğünden bahsetmiştide...
dün çok sıkıldınmı ben yokken kuşumm,
bugün seri bi şekilde yazdığından belli
hadi yarın iyi haberlerle gel
bugun amma konuştum heeeee. Ellerim ağrıdı azcık işişiş
biz böyle kudurmuş gibi yazıştığımız için olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?