2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

5,5 annem 5,5 aaaaaaaaaa bi tutturamadınız yaaa bırakın ay hesaplamayı ya olmuyor işte turmuyor

tutmuyo evet ama ben eylülden sayıyom. ocak bitti tam 5 ay bitti.
doktorlar bu sebepten ay hesabı tutmuyorlar bence.

22. haftadasın ama ya resmen 5.5 aylıksın ve 2 hafta sonra benim kitabıma göre 6. ayın bitiyor :)

selda bebege isim bulabildiniz miiiiiiiiiiiiiiiii ariyordunuz

amaaaan neyse yaaa 22 hafta işte.

nasılsınız bacılar..
dükkandayım bugün şölebigeçmişe dalacağım, burdayım ama
dalmaaaaaaaaa çıkamazsınnn

ha haaaaa
Deliliğim tescillendi

Ben senden umutluydum ama sende sıyırdın..

aşk olsun egeciğim hiç beni takip etmiyorsun insan 2 yazmadıgımda bi emrak eder bi sorar ama sen nereye gittinki diyon aaa olmadı :d

kız şaşı oldum bugun karılar coştu anam kimle yazışıyorum onu bile şaşırıyorum..

ege yarın detaylı fotosunu burada bizimle paylasırmısınnnnnnnn
kacta randevun senin
ayy seker yüklemeside var sen bayaa takılıcaksın üff canım kolay gelsin simididen

çokkkkkkkkkkkkk güzel bişey diycem battaniyenin altındaki ne koltuksa tarz
bişey:))))) bakarmısın nereye bakıyorum

ahahaha obezzz olcak:))))))) kız kötü olsa dr derdi çatlak

dalmaaaaaaaaa çıkamazsınnn

Ben senden umutluydum ama sende sıyırdın..

kız şaşı oldum bugun karılar coştu anam kimle yazışıyorum onu bile şaşırıyorum..

bu kuduruklukta iiki kuzu yok he bu hızın 2 katını düşünebiliyormusun

çokkkkkkkkkkkkk güzel bişey diycem battaniyenin altındaki ne koltuksa tarz bişey:))))) bakarmısın nereye bakıyorum

sağolunnnn. o yeleği annem minicik örmüş, boyutu anlaşılsın diye çay bardağı koydummmm
battaniyenin altındaki koltukta eşimin seçimi köşe takımı, tam fotosunu ekleyim istersen

sağolunnnn. o yeleği annem minicik örmüş, boyutu anlaşılsın diye çay bardağı koydummmm
battaniyenin altındaki koltukta eşimin seçimi köşe takımı, tam fotosunu ekleyim istersen

aman yarabbim boyut hesabı heee bende dedim çay mı içiyordu acaba

çokkkkkkkkkkkkk güzel bişey diycem battaniyenin altındaki ne koltuksa tarz bişey:))))) bakarmısın nereye bakıyorum

ahahaha obezzz olcak:))))))) kız kötü olsa dr derdi çatlak

ay ne biliim ege zate çatlaktım hamilelikte iyce çatladım. bizim herif duysa bu düşündüklerimi bana k.çyla güler

kızlar ben şöyle hesaplıyorum ay meselesini..

son adet tarihim 12. her ayın 12 sinden 12 sine 1 ay oluyor.yani bende şuan 4,5 aylık hamileyim.5 in içindeyim .daha 5 olmadı.şubatın 12 sinde 5 ay bitecek inşallah.hafta olarakta 21. haftadayım...böyle hesaplıyorum ben

dünden beri şişmişindir ben yoktum ya he he :)))

kudurduk bizzzzzzzz kudurdukkkkkkkkk
kudurdukkkkkkkkk kudurdukkkkkk
sen yokken dünya haram bana..
Ne yemek yaptın:)))))) ahahahahaa çok güldüm

dikakt ederim heeeeee çok dikaktliyimdir 4 gözüm ben boşuna mı takıyorum
sen bi daha bana tombik de bende sana optik diycem:))))))

ege yarın detaylı fotosunu burada bizimle paylasırmısınnnnnnnn
kacta randevun senin
ayy seker yüklemeside var sen bayaa takılıcaksın üff canım kolay gelsin simididen
8,30 şeker yüklemes
1,30 perinatoloji akşama anca biter işim:)))))))))
yazarım yazamazsam kızları ararım

bu kuduruklukta iiki kuzu yok he bu hızın 2 katını düşünebiliyormusun
yuhhhhhhhhh yok artık.

sağolunnnn. O yeleği annem minicik örmüş, boyutu anlaşılsın diye çay bardağı koydummmm
Battaniyenin altındaki koltukta eşimin seçimi köşe takımı, tam fotosunu ekleyim istersen

yollasana beyendim vallaha beyaz ve siyaha bayılırım.

aklıma geldi zaten bardağı nasıl görür bu hazirancılar şimdik dedimmm
ben gördüm ben gördüm ben gördüm hediyem nedir evet verin bana bekleiyorum

kız senla aynıyız biz yaaa benim sat 12e ylül

bende aynı mantıkla hesaplıyorum
soranlara cevap vermek için çünkü eskiler hafta hesabını anlamıyor kaç aylık oluyo yani diye soruyorlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…