5,5 annem 5,5 aaaaaaaaaa bi tutturamadınız yaaa bırakın ay hesaplamayı ya olmuyor işte turmuyor
22. haftadasın ama ya resmen 5.5 aylıksın ve 2 hafta sonra benim kitabıma göre 6. ayın bitiyor :)
selda bebege isim bulabildiniz miiiiiiiiiiiiiiiii ariyordunuz
güle güle kullansın kuzucuğun inşallah
kız ne dikkatlisin sen demesen ben farketmemişim okuyunca geri dönüp bardak aradım resimde
dalmaaaaaaaaa çıkamazsınnnnasılsınız bacılar..
dükkandayım bugün şölebigeçmişe dalacağım, burdayım ama
ha haaaaa
Deliliğim tescillendi
aşk olsun egeciğim hiç beni takip etmiyorsun insan 2 yazmadıgımda bi emrak eder bi sorar ama sen nereye gittinki diyon aaa olmadı :d
çokkkkkkkkkkkkk güzel bişey diycem battaniyenin altındaki ne koltuksa tarz
bişey:))))) bakarmısın nereye bakıyorum
ahahaha obezzz olcak:))))))) kız kötü olsa dr derdi çatlak
kızlarrrrrrrrrr güvercinimin cicilerine bi bakınnnnn
dalmaaaaaaaaa çıkamazsınnn
Ben senden umutluydum ama sende sıyırdın..
kız şaşı oldum bugun karılar coştu anam kimle yazışıyorum onu bile şaşırıyorum..
çokkkkkkkkkkkkk güzel bişey diycem battaniyenin altındaki ne koltuksa tarz bişey:))))) bakarmısın nereye bakıyorum
nasılsınız bacılar..
dükkandayım bugün şölebigeçmişe dalacağım, burdayım ama
sağolunnnn. o yeleği annem minicik örmüş, boyutu anlaşılsın diye çay bardağı koydummmm
battaniyenin altındaki koltukta eşimin seçimi köşe takımı, tam fotosunu ekleyim istersen
çokkkkkkkkkkkkk güzel bişey diycem battaniyenin altındaki ne koltuksa tarz bişey:))))) bakarmısın nereye bakıyorum
ahahaha obezzz olcak:))))))) kız kötü olsa dr derdi çatlak
kızlarrrrrrrrrr güvercinimin cicilerine bi bakınnnnn
Ben senden umutluydum ama sende sıyırdın..
sen yokken dünya haram bana..dünden beri şişmişindir ben yoktum ya he he :)))
kudurduk bizzzzzzzz kudurdukkkkkkkkk
kudurdukkkkkkkkk kudurdukkkkkk
sen bi daha bana tombik de bende sana optik diycem:))))))dikakt ederim heeeeee çok dikaktliyimdir 4 gözüm ben boşuna mı takıyorum
8,30 şeker yüklemesege yarın detaylı fotosunu burada bizimle paylasırmısınnnnnnnn
kacta randevun senin
ayy seker yüklemeside var sen bayaa takılıcaksın üff canım kolay gelsin simididen
yuhhhhhhhhh yok artık.bu kuduruklukta iiki kuzu yok he bu hızın 2 katını düşünebiliyormusun
sağolunnnn. O yeleği annem minicik örmüş, boyutu anlaşılsın diye çay bardağı koydummmm
Battaniyenin altındaki koltukta eşimin seçimi köşe takımı, tam fotosunu ekleyim istersen
benim çook uykum geldi yaw
ben gördüm ben gördüm ben gördüm hediyem nedir evet verin bana bekleiyorumaklıma geldi zaten bardağı nasıl görür bu hazirancılar şimdik dedimmm
kızlar ben şöyle hesaplıyorum ay meselesini..
son adet tarihim 12. her ayın 12 sinden 12 sine 1 ay oluyor.yani bende şuan 4,5 aylık hamileyim.5 in içindeyim .daha 5 olmadı.şubatın 12 sinde 5 ay bitecek inşallah.hafta olarakta 21. haftadayım...böyle hesaplıyorum ben
kızlar ben şöyle hesaplıyorum ay meselesini..
son adet tarihim 12. her ayın 12 sinden 12 sine 1 ay oluyor.yani bende şuan 4,5 aylık hamileyim.5 in içindeyim .daha 5 olmadı.şubatın 12 sinde 5 ay bitecek inşallah.hafta olarakta 21. haftadayım...böyle hesaplıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?