kızlar ben şöyle hesaplıyorum ay meselesini..
son adet tarihim 12. her ayın 12 sinden 12 sine 1 ay oluyor.yani bende şuan 4,5 aylık hamileyim.5 in içindeyim .daha 5 olmadı.şubatın 12 sinde 5 ay bitecek inşallah.hafta olarakta 21. haftadayım...böyle hesaplıyorum ben
fatma allah iyiliğini versin emi senin. çok güldümm sananeeeeeeeee ne içerse içer..aman yarabbim :d:d:d boyut hesabı heee bende dedim çay mı içiyordu acaba:d:d
ahhahaa gülerse gülsün..ay ne biliim ege zate çatlaktım hamilelikte iyce çatladım. Bizim herif duysa bu düşündüklerimi bana k.çyla güler
yazdım kuşum anca gördüm:))))ege bi özele bak kız
benim çook uykum geldi yaw
kız senla aynıyız biz yaaa benim sat 12e ylül
öyküm annesine gidccekti tatil ya kızı:))
ah ahhh anacığımmm anacığımmm
hahahaa yok kız doğru yarıdan geriye sayıyoruz..
sennki ne iş yapıyor.. Mühendis mi .. Yoksa kocaların hepsi deli mesleği farketmezmi:)))
hepsi deli...farketmez kulübündenim annemm,
en sonunda sana adımı soyadımı, kocamın anasının adını.....
hepsini açıklıycam egecim böle taksit taksit olmuyo...
nereye gitin ki
5,5 annem 5,5 aaaaaaaaaa bi tutturamadınız yaaa bırakın ay hesaplamayı ya olmuyor işte turmuyor
ayyy kıyamammmm canım yaaa.. iyileşirsin inş. artık.. bayada uzun sürmüş... geçmişşş olsunnn..biizde dün hasta olmamamk için dayadık ıhlamuruu..
yok anacım çokk fena hastayım.soğuk algınlığı sanırım anca açabildim.bu arada zeyneplerin 3. sünün annesiyim ya ne çabuk unuttunuz aşkolsun....
aklıma geldi zaten bardağı nasıl görür bu hazirancılar şimdik dedimmm
doğru hesaplıyosun canım.. ben de aynen öyle hesaplıyorum.
kızlarrrrrrrrrr güvercinimin cicilerine bi bakınnnnn
kızlar size bişey dicem yaa. ben bu gaviskon şurubu su gibi içiom. midem çok yanıyo mecburen... en son kontrolümüzde doktor maşallah bebeğimizin de kocaman bir midesi var dedi. o zaman babasına çekmiştir deyip gülüp geçmiştim ama sonradan kafama taktım. biraz komik ama acaba diyorum bu şurubu içtikçe bizim oğlanın midesi mi büyüdü ki :26:
fatma allah iyiliğini versin emi senin. çok güldümm sananeeeeeeeee ne içerse içer..
ahhahaa gülerse gülsün..
yazdım kuşum anca gördüm:))))
sen zaten ayık gezme yaa .. Git uyu gittttttt
efsane hadi bakalım hangimizevet sayfa 1 den bakmıştım :))) bakalım bebikler aynı gün gelecek mi?
yollasana beyendim vallaha beyaz ve siyaha bayılırım.
Olmayınnnnnn kimse hasta olmasın, Allah korusun herkesi çok fenaydı ya 3 gün 3 gece uyuyamadım ve hala da geçmedi nası bişi se....
Sanada geçmiş olsun canım...
walla ege demese dikkat etmezdim, güle güle giysin hepsinide,
eeee boşuna onu mıhtar yapmadık demi
blueeee bi isim buldum canım sende yazzz bekliyorumm
fatma allah iyiliğini versin emi senin. çok güldümm sananeeeeeeeee ne içerse içer..
ahhahaa gülerse gülsün..
yazdım kuşum anca gördüm:))))
sen zaten ayık gezme yaa .. Git uyu gittttttt
o zaman salonum tam sana göre :)
kıskanmayalım şekerim evdeyim diye
bende sizi çookkk kısksnıyorum çalışıyorsunuz diye ama neyse uzun mesele
selam arkadaşlar şimdi doktordan geldik. detaylıya girdik ama hiç tatmin olmadım bana birşey söylemedi zaten öyle 4 boyutlu falanda degildi. kalbi migdesi falan dedi 400 gr dedi e bunları doktorda söylüyordu zaten. ne yapsam bilemiyorum bana akıl verin lütfennnnnnnnnnn
efsane hadi bakalım hangimizhareket hissediyorsun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?