2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doğru hesaplıyosun canım.. ben de aynen öyle hesaplıyorum.

aman yarabbim :d:d:d boyut hesabı heee bende dedim çay mı içiyordu acaba:d:d
fatma allah iyiliğini versin emi senin. çok güldümm sananeeeeeeeee ne içerse içer..

ay ne biliim ege zate çatlaktım hamilelikte iyce çatladım. Bizim herif duysa bu düşündüklerimi bana k.çyla güler
ahhahaa gülerse gülsün..

ege bi özele bak kız
yazdım kuşum anca gördüm:))))

benim çook uykum geldi yaw

sen zaten ayık gezme yaa .. Git uyu gittttttt

ayyy kıyamammmm canım yaaa.. iyileşirsin inş. artık.. bayada uzun sürmüş... geçmişşş olsunnn..biizde dün hasta olmamamk için dayadık ıhlamuruu..

Olmayınnnnnn kimse hasta olmasın, Allah korusun herkesi çok fenaydı ya 3 gün 3 gece uyuyamadım ve hala da geçmedi nası bişi se....

yok anacım çokk fena hastayım.soğuk algınlığı sanırım anca açabildim.bu arada zeyneplerin 3. sünün annesiyim ya ne çabuk unuttunuz aşkolsun....

Sanada geçmiş olsun canım...

aklıma geldi zaten bardağı nasıl görür bu hazirancılar şimdik dedimmm

walla ege demese dikkat etmezdim, güle güle giysin hepsinide,
eeee boşuna onu mıhtar yapmadık demi

blueeee bi isim buldum canım sende yazzz bekliyorumm

kızlarrrrrrrrrr güvercinimin cicilerine bi bakınnnnn

Güle güle giysin güvercinin :)

canım sen mi mimarsın eşin mi mühendis anlayamadım :)

fatma allah iyiliğini versin emi senin. çok güldümm sananeeeeeeeee ne içerse içer..

ahhahaa gülerse gülsün..

herşey bana merka işde bende yazacamda sana özelde 10 dk 1 gönderebiliyormuşum yaa 10 dk çok uzun uffffffffff
evet sayfa 1 den bakmıştım :))) bakalım bebikler aynı gün gelecek mi?
efsane hadi bakalım hangimiz hareket hissediyorsun demi

Sevibade ne isim buldun bize nie demiyorsun. Bizde koyarız da çocuklara seslenirken karışmasın diyemi:)))))))
allahım yaaaaaa ben duru koycam zatii

kız sevibade mıhtar kuzu kızz ege ağaa buranın ağası

Kızlar mahvettiniz beni anca okuyorumm bi türlü cvp yazmaya fırsat olmadıı :) 2 iş yapıyorum dönüyorum sayfalarca okuyorum :) manyak oldummm

Egeeeeee izliycek misin akşam Osman'ıııı?? Bak sen izliyceksen izliycem ben de
Ama bu bölüm güzel galiba, Caroline tekmeyi yiyooo sanırsamm :)

ahhahaa gülerse gülsün..

kıskanmayalım şekerim evdeyim diye
bende sizi çookkk kısksnıyorum çalışıyorsunuz diye ama neyse uzun mesele

selam arkadaşlar şimdi doktordan geldik. detaylıya girdik ama hiç tatmin olmadım bana birşey söylemedi zaten öyle 4 boyutlu falanda degildi. kalbi migdesi falan dedi 400 gr dedi e bunları doktorda söylüyordu zaten. ne yapsam bilemiyorum bana akıl verin lütfennnnnnnnnnn

o zaman salonum tam sana göre :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzeeeeeeeeeel misafirliğe yatıya geliyimmi kıııııııııızzzzzzzzzzzzzz geliyim yaaaaaaa çok güzel. ben böle şeyler alamadım evlenirken burda doğuda oldugumuzdan almadım giderken satacagım eşylerden aldım uff gitsek bi iyi bi yerlerede şöle döşesem evi uffffffffffffff

o zaman salonum tam sana göre :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzeeeeeeeeeel misafirliğe yatıya geliyimmi kıııııııııızzzzzzzzzzzzzz geliyim yaaaaaaa çok güzel. ben böle şeyler alamadım evlenirken burda doğuda oldugumuzdan almadım giderken satacagım eşylerden aldım uff gitsek bi iyi bi yerlerede şöle döşesem evi uffffffffffffff

kıskanmayalım şekerim evdeyim diye
bende sizi çookkk kısksnıyorum çalışıyorsunuz diye ama neyse uzun mesele

Niye beee, çalışmanın neresi güzel ki, mecburiyetten çalışıyorum walla yoksa 1 dk. durmamm , evde kendime , evime bakarımm :)

Ne için akıl istedin hayatım anlayamadım ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…