2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yapma yaaaa, hiç sevmem ukala insanları hele ukala doktorları.
ben normalde hiç bu kadar uzun boylu düşünmezdim, bi pimpirikli oldum bu arala

kuzu bugün gelecekti ama gelseydi gelirdi sanki bu saate kadar..

bendeeeeeeeee felakett herseyı kafaya takıyorumm ama esım benden berbatt aksam ılk kez spora gıttım yok yorulma yok hızlı yurume fenalık getırdı ıcıme....

ayyy cılek cok komık bıde esım dıokıı bak karnında hareket var sen hıssetmıosun dedım o gazdırrr:):):):)
dıorum bı cılekle bız kaldık hıssetmeyen zatı:):):)

heralde kuzu ıslerı yetıstıremedii yoksa gelırdı gercektenn ayy kıyamam bu sogukta oda evle ugrasıyooorrrr

Canım hiç olur mu öyle şey, bu senin yasal iznin değiştiremez ki patronun süresini kafasına göre.. bi dava açsan dünyanın parasını alırsın, haberleri yok herhalde..
kocalar çok anlamıyorlar hamile psikolojisinden.. yatakları falan ayırma hemen sıkma canını..

Yaaaaa efet dün ben de eşime diyorum herkeşler hissetti bi biz kaldııkkkk :) ben paniklemeye de başladım yavaş yavaş ama çaktırmamaya çalışıyorum.. Walla bi seninle ikimiz kaldık, bizden geridekiler bile hissettiler :)

mrb cnmmm ayyy kıyamamm ıkızler super yaa tosunları allah bagıslasınnn..cnm bende 19 haftalıgım ama hıssetmıyorum bazılarımız cok erken bazılarımız gec hıssettı yakında hıssedersınn.
allah sana kolaylık versın ıkızlerlee ama emınımkı esın de dusunuyordur senın dusunduklerını oda strestır ama allah yardım ederr bırbırınızı kırmayınnn.....

kıssss sus cılek bende panıklemeye basladım da kımsecıklere soyleyemıommmmm. dun bıde sıstım kaarnım gaz agrıı aklımdan bınbırturlu sey gectıııı

cnm yasal hak ama ozelde patronlara bısı dıyemıosun kı ısten cıkarma vs. cok zor ıslerrr

cnm ozelde ıızn ıslerı daha zorr sende haklsıınn..bende hep ılerde daha kotu olurum felan dıe gelıorum sımdıdenn...
cnm sen nereye gıdıosun doktoraaa

İncirli Ethica ya gidiyorum.

Canım sıkma canını özel sektörde oluyor böyle şeyler. 2 gündür sürüne sürüne geliyorum işe.
Rapor alamıyorum sonrasını düşündüğüm için.
Ama doğum izni yasal olarak 16 hafta bunu 4 haftaya düşüremez.
Paşama bak. Oldu valla 3 haftalık ikizlerini kime bırakacaksın.
Öyle şey mi olur

Evde böyle tartışmalar olur canım. çok büyütmemek lazım. ufak meseleleri uzatmadan kapatmak en iyisi. bence yatağını sakın ayırma.

Herkese günaydın arkadaşlar,
Kelebek arkadaşım olur mu hiç öyle ya,bizler tek taşımamıza rağmen zorlanır olduk işe gelip giderken,ilerleyen aylarda dah ayorulucaz ağırlaşıcaz, hele senin iki tane bu ne anlayışsızlık ya olur mu hiç doğuma 1 hafta kalaya kadar çalışmak,bu nedir ya doğumdan sonrada 3 hafta,yok ya
valla maddi durumunu tartıp bu adama pabuç bırakmamanı tavsiye ederimm,vicdansız adam nolcaak,duruma bi bak bebeklerini 20 günlükken bırakmak mı o vicdansız adamın eline bakmak mı,eğer çalışmama kararı alırsan çalışma bakanlığına şikayet eder ayrılırsınoh ne ala memleket ya adamlara bak,kendimizi ezdirmeyelim haklarımızı savunalım arkadaşlar,yazıktır günahtır 1 hafta kalaya kadar çalışmak ne demek ya,kelebek arkadaşı allah yardımcı olsun kararında,ama herşeyden önce sağlık,bi şey olsa sana patronun bi gün ah der vah der sen ve ailen ise üzüntüden kahrolursunuz..

günaydın fıstıklar nasılsınız?
ben de sabah gazeteyi açar açmaz defneyi görünce şok oldum yazık ya gencecik insan..Allah rahmet eylesin..
kelebek 4 hafta ne yaa şaka mı yapıyo bu adam? doğumdan 1 hafta öncesini nasıl ayarlıcaksın hem tam olarak? saçmalamasınlar, ne gaddarlar ya, ben de olsam dava açarım, bak o zaman noluyo
arkadaşlar da söylemiş, ne kadar ciddi tartışmalar da olsa yatağını ayırma..her evde oluyor ufak tefek dertler,evlilik bu neticede..canını sıkma..

günaydıınnn...
fmg gecmıs olsun hastada olsan gıt gel bı sekılde raporlar sonraya lazım olur.
kelebek tek gebeliklerde 8+8 16 hafta cogul gebelıklerdede +2 hafta once ve sonraya eklenıyor baktın problem devam edıyor gerılme yasal surec baslat kaybeden patronun olur sonrada sut ıznını kullanırsın

kıssss sus cılek bende panıklemeye basladım da kımsecıklere soyleyemıommmmm. dun bıde sıstım kaarnım gaz agrıı aklımdan bınbırturlu sey gectıııı

Ay aynennn benim deee, gaz sancısıyla uykudan uyandım ödüm koptu.. bi de hareket hissetmiyorum ya kurdukça kuruyorum.. şu kontrollere gidelim de rahat edelim..

cnm yasal hak ama ozelde patronlara bısı dıyemıosun kı ısten cıkarma vs. cok zor ıslerrr

Ben de özel şirkette çalışıyorum zuzum, olur mu öyle kafasına göre izin... en fazla atar , bi işe geri alım davası açsan orda 15 sene çalışıp kazanacağından daha çok para alırsın adamlardan. Mahkemeler her zaman çalışanın yanında.. biraz haklarımızı bilmemiz ve hakkımızı aramamız lazım..

14 subatta kontrolum var o zaman 22 haftalık oluyorum acaba gıttıgımde seker yuklemesı yapar mı?
bı sey demedı ama ınternett seker yuklemesı 20-22. hafatada yapılır denıyor ona gore hazırlıklı gıdeyım yaptıranınız var mı?

Ben pazartesi sordum 22-28 arası şeker yüklemesi yapılabiliyormuş.
Henüz yaptırmadım. daha zamanı var.
Tetanoz aşısı yaptıracaktım. hastalığım yüzünden erteledim.

cnm ıste ben bılmıyorum bızde sorun olmuyor genelde verıyorlar da. tabıkı araastırsın hakkını ve evet cok haklısın ama bnm dedım patronar bızde haklarımızı bılmedıgımız ıcın! calısanlarını somuruyorlarr

kızlar yorumlarınızı okudum.desteğiniz için gerçekten teşekkürederim..evet patronumu anlamak mümkün değil..ben işimi bırakmak istemiyorum ama bu şekilde ısrar ederse malesef bırakmak zorunda kalıcam..ama doğum raporumdanda faydalanmak istiyorum..en azından raporumu alayım rapor paramı alayım bari..böyle düşünüyorum..yaaa inanırmısınız kafam karma karışık..doğuma bir hafta kalaya kadar çalışmak çok zor ..çokkkkk

allahh herkesin yardımcısı olsun...akşamda eşime bağırdım yatağı ayırdım..ya napıyosun nereye gidiyosun bile demedi pislik...o dahada zoruma gitti..açıkcası gönlümü almasını beklerdim..yaa bu son zamanlarda çok alıngan oldum..durup durup ağlıyorum..sizde de oldumu bu duygu değişiklikleri...

bide kızlar işi bırakmaya karar verirsem nezaman bırakayım...raporumu aldıktan spnra öyle değilmi ??

Aynen öyle yapıyorlar canım maalesef 16 hafta bile o kadar az ki zaten ((( Ben eminim arttıracaklar doğum iznini de bize yetişmez artık, darısı ikincilerin başına :)

Aynen öyle yapıyorlar canım maalesef 16 hafta bile o kadar az ki zaten ((( Ben eminim arttıracaklar doğum iznini de bize yetişmez artık, darısı ikincilerin başına :)

evet ya bana da 16 hafta çok az geliyor. bi kere bebeğin ilk 6 ay su dahil anne sütünden başka bişey almasına gerek yok, çocuğumu en azından 6 aylık yapmak isterim ben de..
ben de inşallah bi aksilik olmazsa 3 hafta doğum öncesinde 13 hafta sonrasında kullanıp, peşine yıllık izinlerimi almayı düşünüyorum. sonra da 2 ay ücretsiz izin alıcam, 6 aylık olsun bebeğim, sonra işe başlıcam inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…