Yapma yaaaa, hiç sevmem ukala insanları hele ukala doktorları.
ben normalde hiç bu kadar uzun boylu düşünmezdim, bi pimpirikli oldum bu arala
kuzu bugün gelecekti ama gelseydi gelirdi sanki bu saate kadar..
kızlar meraba..uzun zamandır buraya yazmıyodum nerdeyse bir ay olmuş :))
biliyosunuzdur belki ben ikizlerime hamileyim..18 haftalık oldular..cinsiyetleri erkekmiş... :))
ama hala bişey hissetmiyorum..nebiliyim şöyle tekmeleseler filan
belki daha iyi hissedeceğim anneliği...
bende çalışıyorum muhasebeciyim..ikiz gebelere izin daha fazla oluyormuş ama bana hiç yaramayacak... canım çok sıkkın acayip bozuk moralim..özel şirkette çalıştığım için
patronum diyorki
banada hak ver senin yerine kim bakacak oyüzden doğumdan önce bir hafta doğumdan sonra 3 hafta izin verdi...olcak işmi şimdi bu...
doğuma bir hafta kala nasıl işe gelicem ben şimdiden düşünmeye başladım...
ayrıca evimiz 2+1 .ikizlerim dünyaya gelince sığmıcaz 3+1 ev arıyorum bulamıyorum....
dün akşamda yok yere kocamla tartıştım..morali bozukmuş güya..ben napıyım yani..ufacık şeylerde tersleyip durunca bende dayanamadım bağırdım ve yatağı ayırdım...offff yaaaa
hepsi üst üste geldi hangi birini düşünecemmmm ben yaaa...
bendeeeeeeeee felakett herseyı kafaya takıyorumm ama esım benden berbatt aksam ılk kez spora gıttım yok yorulma yok hızlı yurume fenalık getırdı ıcıme....
ayyy cılek cok komık bıde esım dıokıı bak karnında hareket var sen hıssetmıosun dedım o gazdırrr:):):):)
dıorum bı cılekle bız kaldık hıssetmeyen zatı:):):)
heralde kuzu ıslerı yetıstıremedii yoksa gelırdı gercektenn ayy kıyamam bu sogukta oda evle ugrasıyooorrrr
biliyosunuzdur belki ben ikizlerime hamileyim..18 haftalık oldular..cinsiyetleri erkekmiş... :))
bende çalışıyorum muhasebeciyim..ikiz gebelere izin daha fazla oluyormuş ama bana hiç yaramayacak... canım çok sıkkın acayip bozuk moralim..özel şirkette çalıştığım için
patronum diyorki
banada hak ver senin yerine kim bakacak oyüzden doğumdan önce bir hafta doğumdan sonra 3 hafta izin verdi...olcak işmi şimdi bu...
ayrıca evimiz 2+1 .ikizlerim dünyaya gelince sığmıcaz 3+1 ev arıyorum bulamıyorum....
dün akşamda yok yere kocamla tartıştım..morali bozukmuş güya..ben napıyım yani..ufacık şeylerde tersleyip durunca bende dayanamadım bağırdım ve yatağı ayırdım...offff yaaaa
Yaaaaa efet dün ben de eşime diyorum herkeşler hissetti bi biz kaldııkkkk :) ben paniklemeye de başladım yavaş yavaş ama çaktırmamaya çalışıyorum.. Walla bi seninle ikimiz kaldık, bizden geridekiler bile hissettiler :)
Canım hiç olur mu öyle şey, bu senin yasal iznin değiştiremez ki patronun süresini kafasına göre.. bi dava açsan dünyanın parasını alırsın, haberleri yok herhalde..
kocalar çok anlamıyorlar hamile psikolojisinden.. yatakları falan ayırma hemen sıkma canını..
cnm ozelde ıızn ıslerı daha zorr sende haklsıınn..bende hep ılerde daha kotu olurum felan dıe gelıorum sımdıdenn...
cnm sen nereye gıdıosun doktoraaa
patronum diyorki
patronum diyorki
kıssss sus cılek bende panıklemeye basladım da kımsecıklere soyleyemıommmmm. dun bıde sıstım kaarnım gaz agrıı aklımdan bınbırturlu sey gectıııı
cnm yasal hak ama ozelde patronlara bısı dıyemıosun kı ısten cıkarma vs. cok zor ıslerrr
14 subatta kontrolum var o zaman 22 haftalık oluyorum acaba gıttıgımde seker yuklemesı yapar mı?
bı sey demedı ama ınternett seker yuklemesı 20-22. hafatada yapılır denıyor ona gore hazırlıklı gıdeyım yaptıranınız var mı?
Ay aynennn benim deee, gaz sancısıyla uykudan uyandım ödüm koptu.. bi de hareket hissetmiyorum ya kurdukça kuruyorum.. şu kontrollere gidelim de rahat edelim..
Ben de özel şirkette çalışıyorum zuzum, olur mu öyle kafasına göre izin... en fazla atar , bi işe geri alım davası açsan orda 15 sene çalışıp kazanacağından daha çok para alırsın adamlardan. Mahkemeler her zaman çalışanın yanında.. biraz haklarımızı bilmemiz ve hakkımızı aramamız lazım..
24-28. hafta yazıyor bazı sıtelerdede şeker yuklemesı ıcın sanırım bı sey demedıgıne gore yapmaz
cnm ıste ben bılmıyorum bızde sorun olmuyor genelde verıyorlar da. tabıkı araastırsın hakkını ve evet cok haklısın ama bnm dedım patronar bızde haklarımızı bılmedıgımız ıcın! calısanlarını somuruyorlarr
hayır hayatım yapamaz şeker yüklemesi seni önceden haberdar etmesi gerek çünkü aç karnına yapılıo sabah erkenden..
Aynen öyle yapıyorlar canım maalesef16 hafta bile o kadar az ki zaten ((( Ben eminim arttıracaklar doğum iznini de bize yetişmez artık, darısı ikincilerin başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?