2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:18::18:

Hepimizde aynı dertler var, ben de sinirli oldum mesela herşey batıyor ama eşime bişey yapmamaya çalışıyorum. Çok normal hamilelik hormonları, kendini sakinleştirmeye çalış, bebeğini düşün..

peki canım bana söylermisin...nedir benim hakkım ???

beni en faazla işten atar..hatta doğum raporunu almadan önce çıkartır...kendisini suçlu durumuna düşürmemek için...

peki bu durumda ben mahkemeye versem son bir hafta kalaya kadar çalışmamı istedi..ben razı olmayınca işten çıkardı diye..mahkeme benden ıspat isteyecek..delil isteyecek..sence tüm deliller işverenin lehinemi olur benim lehimemi...en yakın arkadaşım bile o gün geldiğinde patronunu tutar..işinden olmamak için....

ha bilemiyorum..başka seçeneklerde varmı ? eğer bu konuda bilgin varsa elbette benide bilgilendirmeni yardımcı olmanı isterim..

günaydın kızlar
sabah sabah şoka soktunuz beni yaaa defne joy foster a çoookkk üzüldüm gencecik daha küçük bebeği var
fmg canım tekrar geçmiş olsun keşke biraz dinlenebilsen daha çabuk iyileşeceksin
kelebek bu dönemlerde hormonlarımızın yaptığı oyunlar bunlar bende olur olmaz herşeye alınıyorum bu aralar hatta eşim benimle dalga geçiyor bişey dicem hemen ağlama ama diye hatta şu kötü habere gözlerim doldu sabah sabah severdim kendisini yazık oldu bak hayat ne kadar kısa kırmayın birbirinizi eşinle konuş bu dönemde hassas olduğunu ona anlat

herkesemı seker yuklemesı yapılıyorrr yoksaa tahlıl sonuclarına felanmı bakılıyooo

Herkese yapılıyor tatlım..

Ben de aynı düşüncedeyim, yıllık izinlerim de epey birikti benim.. keşke şu 3 haftayı da doğum sonrasına ekleyebilsek. bi ara kanun değişecekti, yapılabilecekti öyle bişey ama nooldu en son bilmiyorum

ben aksam sarkı dınlerken aklıma bebısım geldııııı ağladımmmm....

ayyy okadar cok ayva yıyorum kı gamzelı olsun bebısım dıe sabah arkadas geldı dıokı sıbel cok guzel gamzelerı olan bı kıızın oluyordu ruyamda gordum dedı koptumm:):):)

bende 6 ay ucretsiz alcam 2 ay da yıllık ıızınler eder 11 ay bır ayda rapor alsam 1 yasındayken bebısım ıse baslarım artık allah kısmet ederse...

Tatlım yanlış yere soruyorsun sorularını channel bişey demedi :))
benim bildiğim zaten hamileyken işten çıkartmaları çok çok zor, çıkartsalar bile geri alım davası açabiliyorsun, şahit göstermene falan gerek yok..
Bence sen bunları bi hukukçuya danışsan daha iyi olacak, bizim aramızda hukukçu yok bildiğim kadarıyla. Yanlış yönlendirmeyelim seni

Raporu almanın ne artısı olur bilmiyorum.

canım ınan bende bılmıyorum haklarımzı hıcc....
topıgın ağaları olsa bılır ege ve oykumm:)

kelebekcim sonuçta doktorun sana izine çıkman için yasal süren ne zamansa iznini verecek,sonuçta yasal olarak izinli olman gereken dönemde olacaksın,bu sürede seni işe çağıramaz sonuçta ve sonrasındada öyle bir hakkı olmıcak.böyle bir durumda sanırım ayrılman daha doğru olur,elinde raporun olacak hakkını savunman için,eminim senin gibi benzer problemler yaşayan anneler olmuştur.bence internetten bu yönde bi araştırma yap biz ne desek havada kalır.bu durum başına gelen insanlar ne yapmış,hangi yollara başvurmuş bunlar hakkında bilgin olsun araştır derim ben.Eminim bir sürü kişi vardır böyle sonuçta hakkını savunanlar sana yol gösterecektir.hadi bakalım canını sıkma,Allah sağlık versin yeter ki....

evet defne joya bende üzüldü..31 yaşındaymış..daha çok genç....neden öldüğü belli oldumu pekiii

ılk ıddıalar astım ılaclar kullanıyormus ustune bıde alkol...

"Eğlenceden dönen alkollü olan ünlü sunucunun baş ağrısı nedeniyle ilaç aldığı sanılıyor..."
"Solunum yetmezliği" ve "kalp krizi" sonucu öldüğü sanılan Foster’ın, kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı öğrenildi."

:):):):):)):) ayy sabah sabah guldurdun benı cılekkk bu konularda en son bılgısı olan bnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…