2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende 6 ay ucretsiz alcam 2 ay da yıllık ıızınler eder 11 ay bır ayda rapor alsam 1 yasındayken bebısım ıse baslarım artık allah kısmet ederse...

ne güzel ya, ben tam 1 yıl ücretsiz almayı düşünüyordum, ama eşim iş değiştirdi ve maaşı ciddi oranda düştü. o yüzden çalışmam gerekiyor,yoksa hakkaten geçinemeyiz onun maaşıyla. borç mu alırız naparız bilmiyorum ama 2 ay alıcam inşallah en azından 6 aylık olsun çocuğum..
çok üzülüyorum zaten ben nasıl onu bırakıp işe gidicem hiç bilmiyorum ya..

merhaba ben de haziran annesi olucam inşaallah.arada bir topiğinizi okuyorum.yazdığın mesaja cevap yazmak istedim.işverenin ısrarı çok yanlış.kesinlikle işini kendi isteğinle bırakma.doğum raporunu açtırman lazım.raporu açtırdıktan sonra istese de seni işten çıkaramaz.sen işten istifa edersen rapordan faydalanamazsın.16 haftalık ücretli izin parasını almak istiyorsan.raporunu açtırıp işyerinin muhasebesine teslim et.şimdi işyerleri internetten raporları sgk'ya bildiriyor.sgk çift yönlü takip ediyor.hem kendi kayıtlarından hem de işveren bildirmiş mi bildirmemiş mi diye.bildirmediyse ceza bile alıyor.işveren seni işten çıkarmak istese bile raporluyken bu imkansız.16 hafta solduktan sonra 6 aya kadar ücretsiz izin de kullanabilirsin.işveren bu istediğini de geri çeviremez.daha sonra bırak o seni çıkartsın.kıdem ve ihbarını alırsın.

cnm hersey kısmet bellımı olur daha 1 sene var neler degısırr:)bebıs kısmetıyle gelır belkımmmm ama 6 ayda yıne ıyı bence....bebıss bayagı toparlanıyorrr...
ben bakıcıya bırakacagım ıcın zaten cogu parayıda kadına vercem ne kadar kendım baksam okadar ıyı

Aaa nie arada okuyorsun, sen de katılsana bizeee

sorma ben de çok kötü oldum, en çok da bebeğine üzüldüm

ayyy evet yaaa sanki yakınım yada arkadaşım gibi üzüldüm
severdim ben o kadını enerjisi hoşuma giderdi çılgınlığı felan
çok acı çok birde bu şekilde olması yani aniden ölümü bile birden oldu yaşamında da ne yapacağını önceden kestirmek zordu izlediğim kadarıyla
ayya neyse konuyu değiştirelim ben gerçekten çok üzüldüm

Allah bebeğine onun ömrünü versin (

Günaydın sağol canım.

bende 6 ay ucretsiz alcam 2 ay da yıllık ıızınler eder 11 ay bır ayda rapor alsam 1 yasındayken bebısım ıse baslarım artık allah kısmet ederse...

ohhhh kebapmış vallla.
ben nerdeee en fazla yıllık 3 hafta iznimi eklerim.

sorma ben de çok kötü oldum, en çok da bebeğine üzüldüm

Gerçekten üzücü çok genç.
Ama ilaç aldıysa alkol de varsa normaldir.
dün size söyledim ya çarpıntıdan gidiyordum öksürük şurubu yüzündenmiş.

Yapma yaaaa Aman dikkat et canım. Aradın mı doktorunu?

oofff e doktor sana nasıl verdıkı onu cnmm

Bu arada beni burdakiler uyuz ediyorlar. İntihar etmiştir kesin , zaten psikolojisi bozuktu, şudur budur. İnsanlar tanımadığı insanlar hakkında ne kadar önyargılılar. Bence gayet hayat dolu, hareketli bi insandı.
Biraz kendilerinden farklı bi insan gördüler mi , hafif çatlak, eğlenceli hemen yaftayı yapıştırıyorlar psikolojisi bozuktur onun diye..

çalışmaya başladıktan sonra benim de bakıcı bulmam gerek, bi de bu arada eylülde ben de eşimin kurumuna geçmeye çalışıcam mecburen. çünkü 2 yıl sonra yurtdışına tayine gidiyoruz.eğer kurum değiştirmezsem kariyerim bitecek çünkü sürekli yurtdışı tayinimiz olacak bundan sonra..
bu hafta ders çalışmaya başladım, eğer kurumu kazanırsam benim de maaşım kuş kadar kalcak, aldığımın yarısını bakıcıya veririm diğer yarısını da kiraya, kocamın maaşıyla da geçiniriz artık napalım

Bebek kısmetiyle gelir bak görürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…