- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
bende 6 ay ucretsiz alcam 2 ay da yıllık ıızınler eder 11 ay bır ayda rapor alsam 1 yasındayken bebısım ıse baslarım artık allah kısmet ederse...
kızlar yorumlarınızı okudum.desteğiniz için gerçekten teşekkürederim..evet patronumu anlamak mümkün değil..ben işimi bırakmak istemiyorum ama bu şekilde ısrar ederse malesef bırakmak zorunda kalıcam..ama doğum raporumdanda faydalanmak istiyorum..en azından raporumu alayım rapor paramı alayım bari..böyle düşünüyorum..yaaa inanırmısınız kafam karma karışık..doğuma bir hafta kalaya kadar çalışmak çok zor ..çokkkkk
allahh herkesin yardımcısı olsun...akşamda eşime bağırdım yatağı ayırdım..ya napıyosun nereye gidiyosun bile demedi pislik...o dahada zoruma gitti..açıkcası gönlümü almasını beklerdim..yaa bu son zamanlarda çok alıngan oldum..durup durup ağlıyorum..sizde de oldumu bu duygu değişiklikleri...
bide kızlar işi bırakmaya karar verirsem nezaman bırakayım...raporumu aldıktan spnra öyle değilmi ??
Daha belli olmamış astım ilacıyla alkol almış diyolar çok etkilendim ya sanki tanıdığım biri ölmüş gibi...
ne güzel ya, ben tam 1 yıl ücretsiz almayı düşünüyordum, ama eşim iş değiştirdi ve maaşı ciddi oranda düştü. o yüzden çalışmam gerekiyor,yoksa hakkaten geçinemeyiz onun maaşıyla. borç mu alırız naparız bilmiyorum ama 2 ay alıcam inşallah en azından 6 aylık olsun çocuğum..
çok üzülüyorum zaten ben nasıl onu bırakıp işe gidicem hiç bilmiyorum ya..
:):):):):)):) ayy sabah sabah guldurdun benı cılekkk bu konularda en son bılgısı olan bnm...
merhaba ben de haziran annesi olucam inşaallah.arada bir topiğinizi okuyorum.yazdığın mesaja cevap yazmak istedim.işverenin ısrarı çok yanlış.kesinlikle işini kendi isteğinle bırakma.doğum raporunu açtırman lazım.raporu açtırdıktan sonra istese de seni işten çıkaramaz.sen işten istifa edersen rapordan faydalanamazsın.16 haftalık ücretli izin parasını almak istiyorsan.raporunu açtırıp işyerinin muhasebesine teslim et.şimdi işyerleri internetten raporları sgk'ya bildiriyor.sgk çift yönlü takip ediyor.hem kendi kayıtlarından hem de işveren bildirmiş mi bildirmemiş mi diye.bildirmediyse ceza bile alıyor.işveren seni işten çıkarmak istese bile raporluyken bu imkansız.16 hafta solduktan sonra 6 aya kadar ücretsiz izin de kullanabilirsin.işveren bu istediğini de geri çeviremez.daha sonra bırak o seni çıkartsın.kıdem ve ihbarını alırsın.
Yaa farkettim zaten birden arada kaldınn, kıyamadım :)))))
sorma ben de çok kötü oldum, en çok da bebeğine üzüldüm
ayyy evet yaaa sanki yakınım yada arkadaşım gibi üzüldüm
severdim ben o kadını enerjisi hoşuma giderdi çılgınlığı felan
çok acı çok birde bu şekilde olması yani aniden ölümü bile birden oldu yaşamında da ne yapacağını önceden kestirmek zordu izlediğim kadarıyla
ayya neyse konuyu değiştirelim ben gerçekten çok üzüldüm
günaydın kızlar
sabah sabah şoka soktunuz beni yaaa defne joy foster a çoookkk üzüldüm gencecik daha küçük bebeği var
fmg canım tekrar geçmiş olsun keşke biraz dinlenebilsen daha çabuk iyileşeceksin
kelebek bu dönemlerde hormonlarımızın yaptığı oyunlar bunlar bende olur olmaz herşeye alınıyorum bu aralar hatta eşim benimle dalga geçiyor bişey dicem hemen ağlama ama diye hatta şu kötü habere gözlerim doldu sabah sabah severdim kendisini yazık oldu bak hayat ne kadar kısa kırmayın birbirinizi eşinle konuş bu dönemde hassas olduğunu ona anlat
bende 6 ay ucretsiz alcam 2 ay da yıllık ıızınler eder 11 ay bır ayda rapor alsam 1 yasındayken bebısım ıse baslarım artık allah kısmet ederse...
sorma ben de çok kötü oldum, en çok da bebeğine üzüldüm
Günaydın sağol canım.
ohhhh kebapmış vallla.
ben nerdeee en fazla yıllık 3 hafta iznimi eklerim.
Gerçekten üzücü çok genç.
Ama ilaç aldıysa alkol de varsa normaldir.
dün size söyledim ya çarpıntıdan gidiyordum öksürük şurubu yüzündenmiş.
Günaydın sağol canım.
ohhhh kebapmış vallla.
ben nerdeee en fazla yıllık 3 hafta iznimi eklerim.
Gerçekten üzücü çok genç.
Ama ilaç aldıysa alkol de varsa normaldir.
dün size söyledim ya çarpıntıdan gidiyordum öksürük şurubu yüzündenmiş.
Allah bebeğine onun ömrünü versin(
Aaa nie arada okuyorsun, sen de katılsana bizeee
cnm hersey kısmet bellımı olur daha 1 sene var neler degısırr:)bebıs kısmetıyle gelır belkımmmm ama 6 ayda yıne ıyı bence....bebıss bayagı toparlanıyorrr...
ben bakıcıya bırakacagım ıcın zaten cogu parayıda kadına vercem ne kadar kendım baksam okadar ıyı
Neyse kızlar moralimizi bozmayalım en azından güzel yaşamış bu da bişeydir takdiri ilahi..
sağol canım.inşaallah hızınıza yetişebilirim.
çalışmaya başladıktan sonra benim de bakıcı bulmam gerek, bi de bu arada eylülde ben de eşimin kurumuna geçmeye çalışıcam mecburen. çünkü 2 yıl sonra yurtdışına tayine gidiyoruz.eğer kurum değiştirmezsem kariyerim bitecek çünkü sürekli yurtdışı tayinimiz olacak bundan sonra..
bu hafta ders çalışmaya başladım, eğer kurumu kazanırsam benim de maaşım kuş kadar kalcak, aldığımın yarısını bakıcıya veririm diğer yarısını da kiraya, kocamın maaşıyla da geçiniriz artık napalım
Yapma yaaaaAman dikkat et canım. Aradın mı doktorunu?
oofff e doktor sana nasıl verdıkı onu cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?