2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ınsanlar onyargılı cnm herkes ve hersey ıcın.....

katılıyorum sana toplum olarak mutlu ve enerjik insanlara pek tahammülümüz yok eğer bizim problemlerimiz varsa herkesin de olmalı diye düşünüyoruz
kaldıki onu da problemleri vardır mutlaka bak astım hastasıymış ama hayatı sevmiş sıkı sıkı tutunmuş neşesiyle beni mutlu ettiği çokk zamanlar olmuştur çookkk üzüldüm çookkk
birde ne olursa olsun ölmüş insanın arkasından konuşulmasına çok kızıyorum ben çok kötü bir insan olsa bile ölmüş gitmiş konuşmayalım tutalım şu çenemizi değil mi ama iyi yada kötü gitmiş işte

Bence de.. deli dolu enerjik olunca hemen türlü türlü çirkinlikleri yükleyiveriyolar insanın üstüne.. Ben de çok gülerdim onu izlerken, çok içim açılırdı.. Belki de insanlar yok böyle dans ile tanıdıklarından, öncesinde hiç takip etmediklerinden böyle kouşuyorlar..

cnm ınsallah hersey gonlunuzce olurr ohh valla yurtdısı super yaaa:):)

Doğru hadi konuyu değiştirelimmm
Başladınız mı bebek odaları bakmaya?
nerdeeee soğuktan burnumu çıkaramıyorum
önceden de cinsiyet bilmiyorduk
ama geçen hafta mothercare den body felan aldım indirimdeyken
indirimli hali bile baya tuttu şimdi açıp açıp onlara bakıyorum çok minikler

Ay sağlıkla sıhhatle mutlu günlerde giyer inşalllaah :)

ohhhohhhh valla gezın bende hıstorıaya gtcem ogle tatılınde pantolon bakcamm

Ya ben ebru maternity diye bir yerden bir hamile pantalonu aldım iş için. o kadar rahat ki hiç üstümden çıkartmıoyurm. Aklınızda olsun

Bebek kısmetiyle gelir bak görürsün :)

inşallah canım hakkaten böyle düşününce ben de rahatlıyorum biraz.
cnm ınsallah hersey gonlunuzce olurr ohh valla yurtdısı super yaaa:):)

canım işte güzel ama bisürü zorluğu olacak bana.
hem o kuruma geçmek için kpss+kurumun 4 yazılı sınavı+ mülakat
sonra azcık maaş
sonra benim bi de yüksek lisansım vardı, tez dönemindeydim. tezimi yazsaydım keşke. şimdi ona da bakacak zaman yok. tezi dondursam ve iş değiştirirsem sonra tez için gerekli verileri nasıl bu kurumumdan alıcam onu da bilmiyorum. çok karışık bugün aklım çok..

evet benim de aklımda.. detaylıya girmeden bizimkiler bir sürü şey aldılar :) bi de benimkine önceden erkek dendi ya, her renk kıyafetimiz var :)

evet cnm zor ama heralde tez en sıkısıgı ve acıl olanı. gercı artık kpss de cok zor ama bence allah yardım ederr bı sekıldee tezı halledebılsen daha 4-5 ay var sonucta belkı daha kolya olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…