Bu arada beni burdakiler uyuz ediyorlar. İntihar etmiştir kesin , zaten psikolojisi bozuktu, şudur budur. İnsanlar tanımadığı insanlar hakkında ne kadar önyargılılar. Bence gayet hayat dolu, hareketli bi insandı.
Biraz kendilerinden farklı bi insan gördüler mi , hafif çatlak, eğlenceli hemen yaftayı yapıştırıyorlar psikolojisi bozuktur onun diye..
sağol canım.inşaallah hızınıza yetişebilirim.
katılıyorum sana toplum olarak mutlu ve enerjik insanlara pek tahammülümüz yok eğer bizim problemlerimiz varsa herkesin de olmalı diye düşünüyoruzBu arada beni burdakiler uyuz ediyorlar. İntihar etmiştir kesin , zaten psikolojisi bozuktu, şudur budur. İnsanlar tanımadığı insanlar hakkında ne kadar önyargılılar. Bence gayet hayat dolu, hareketli bi insandı.
Biraz kendilerinden farklı bi insan gördüler mi , hafif çatlak, eğlenceli hemen yaftayı yapıştırıyorlar psikolojisi bozuktur onun diye..
dOKTORLAR VERİYOR AMA HERKESTE FARKLI YAN ETKİ YAPIYOR İŞTE.
BIRAKTIM İÇMİYORUM ARTIK. ANTİBİYOTİĞE DEVAM EDİYORUM.
katılıyorum sana toplum olarak mutlu ve enerjik insanlara pek tahammülümüz yok eğer bizim problemlerimiz varsa herkesin de olmalı diye düşünüyoruz
kaldıki onu da problemleri vardır mutlaka bak astım hastasıymış ama hayatı sevmiş sıkı sıkı tutunmuş neşesiyle beni mutlu ettiği çokk zamanlar olmuştur çookkk üzüldüm çookkk
birde ne olursa olsun ölmüş insanın arkasından konuşulmasına çok kızıyorum ben çok kötü bir insan olsa bile ölmüş gitmiş konuşmayalım tutalım şu çenemizi değil mi ama iyi yada kötü gitmiş işte
Kızlar biraz çalışayım ara ara bakarım.
selamlar. nasılsınız kızlar
çalışmaya başladıktan sonra benim de bakıcı bulmam gerek, bi de bu arada eylülde ben de eşimin kurumuna geçmeye çalışıcam mecburen. çünkü 2 yıl sonra yurtdışına tayine gidiyoruz.eğer kurum değiştirmezsem kariyerim bitecek çünkü sürekli yurtdışı tayinimiz olacak bundan sonra..
bu hafta ders çalışmaya başladım, eğer kurumu kazanırsam benim de maaşım kuş kadar kalcak, aldığımın yarısını bakıcıya veririm diğer yarısını da kiraya, kocamın maaşıyla da geçiniriz artık napalım
nerdeeee soğuktan burnumu çıkaramıyorumDoğru hadi konuyu değiştirelimmm
Başladınız mı bebek odaları bakmaya?
tamam canım görüşürüz.
Ben de yemeğe erken çıkıcam birazdan, işleri mvar istinye parkta, erken gideyim
iyiyiz tatlım sen nasılsın?
Doğru hadi konuyu değiştirelimmm
Başladınız mı bebek odaları bakmaya?
benim yerimede gezermisinohhhohhhh valla gezın bende hıstorıaya gtcem ogle tatılınde pantolon bakcamm
nerdeeee soğuktan burnumu çıkaramıyorum
önceden de cinsiyet bilmiyorduk
ama geçen hafta mothercare den body felan aldım indirimdeyken
indirimli hali bile baya tuttu şimdi açıp açıp onlara bakıyorum çok minikler
ohhhohhhh valla gezın bende hıstorıaya gtcem ogle tatılınde pantolon bakcamm
Bebek kısmetiyle gelir bak görürsün :)
cnm ınsallah hersey gonlunuzce olurr ohh valla yurtdısı super yaaa:):)
su detaylıya gırım hersey ıyı desın artık bende baslıcam yavas yavas bıcı bııclara bakmayaa.
ya bu arada herkes emınonundekı havuzluhanı dıo aklınızda bulunsun hersey varmıs ve fıaytları daha uygunmus kızlarrr
inşallah canım hakkaten böyle düşününce ben de rahatlıyorum biraz.
canım işte güzel ama bisürü zorluğu olacak bana.
hem o kuruma geçmek için kpss+kurumun 4 yazılı sınavı+ mülakat
sonra azcık maaş
sonra benim bi de yüksek lisansım vardı, tez dönemindeydim. tezimi yazsaydım keşke. şimdi ona da bakacak zaman yok. tezi dondursam ve iş değiştirirsem sonra tez için gerekli verileri nasıl bu kurumumdan alıcam onu da bilmiyorum. çok karışık bugün aklım çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?