2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet benim de aklımda.. detaylıya girmeden bizimkiler bir sürü şey aldılar :) bi de benimkine önceden erkek dendi ya, her renk kıyafetimiz var :)

hahahha valla ben sadece 2 tanecık ıc bady aldım ama hele baslarda annem hem mavı hem pempe almıs kayınvalıdem bı suru sey almıs arkadaslarım verıo bısuru seyı oldu sımdıdenn onlara bıle dıom daha bısı almayn dıe ama dınlemıyolar ozenıyolarr

Ay evet ben de yalvarıyorum nolur almayın diye ama özeniyor herhalde herkes kimse beni kaile almıyor :)

evet cnm zor ama heralde tez en sıkısıgı ve acıl olanı. gercı artık kpss de cok zor ama bence allah yardım ederr bı sekıldee tezı halledebılsen daha 4-5 ay var sonucta belkı daha kolya olur

kpssden çok korkmuyorum, 95in üstüne çıkıyordum her girdiğimde. bizde her kurum ayrı bir puan türünden sınava alıyor. kpss puanın tutarsa kurumun sınavına girmeye hak kazanıyorsun. sonra kurum önce test sınavı yapıyor. onu geçersen 4 tane sınava daha giriyorsun, sonra da mülakat. çok çok zor bizim kurumlara girmek yani..o yüzden ders çalışmaya başlamam lazım şimdiden..
ama tezi hangi aralık yazarım hiç bilmiyorum..

selam kızlar çok yogunum ara ara bakabilirim egeden bi ahber var mı

Ay evet ben de yalvarıyorum nolur almayın diye ama özeniyor herhalde herkes kimse beni kaile almıyor :)

ben de 7. aya girmeden bişey almamayı düşünüyorum. henüz hiçbişe almadık bakalım ne kadar dayabilicez. dün mesela foruma gittik işimiz vardı baktık mothercare, kanz falan bebe mağazalrında indirim vardı o minik şeyleri görünce kendimi zor tuttum. çıkalım hemen dedim kocişe

selam hanımlar ...biz doktordan geldik bebiş büyümüş gelişimi iyiymiş 24.haftada görüşürüz dedi
doktorumuz şeker yüklemesi yapıcaz dedi geldik inşallah ege ve diğer arkadaşlarda güzel haberler getirir

maşallah bebişe maşallah
vay be artık yarıyı geçtiniz kızlar, Allah en güzel şekilde bu süreci tamamlamayı nasip etsin hepimize

cılekkkkkkkk bak benı masrafa soktun kot etek ıstıodum ebru da 50 de var bıtane onu alcammmmm:)):)
bide tısorttt

:)))) ama ne güzel şeyler var di mi.... güle güle giy canım..

Ben bekleyemem 7. aya kadar .. Allah korusun hiçbir şey olmaz.... Sonra tepe karın nasıl dolaşiyim mağaza mağaza... şimdi bile çok fazla dolaştım mı yoruluyorum... Ben bitiririm herşeyimi son zamanlarımda bi tek dinlenir bebeği büyütürüm karnımdaa :)
Bi de benim bi arkadaşım erken doğurdu Allah korusun , hiçbir şeyi yoktu bebeğin o da son aya kadar beklemek istedi. Ondan gözüm korktu benim herhalde

selam kızlar çok yogunum ara ara bakabilirim egeden bi ahber var mı

Koly gelsin canım, egeden haber yok henüz... bekliyoruz

Ohhh maşallahhhhh... Çok sevindim... darısı bizlerin başına :)

Gözünaydın canım.
inşallah diğer kızlarda güzel haberle gelir :)

Canım henüz haber yok.
Arasın hemen haber veririm size.

yaa kızlar benim bugün kasıklarım acıyomu desem ne desem oturdugum sandalyeden kalkıyorım aynı anda kasıklarıma agrı giriyo uff normal mi buu:26:

en son acile gittiğimde cuma günüydü hastaydım ya idrar tahlil falan yapıldı idrar yolu enf. çıktı da bende dr bekliyorum izinde kendisi dee kabızlık yok üşütmeyi bilemiyorum oda yok ama hastayım yaa bogazım şiş hala

maşallah bebişe maşallah
vay be artık yarıyı geçtiniz kızlar, Allah en güzel şekilde bu süreci tamamlamayı nasip etsin hepimize

Koly gelsin canım, egeden haber yok henüz... bekliyoruz

Ohhh maşallahhhhh... Çok sevindim... darısı bizlerin başına :)

Gözünaydın canım.
inşallah diğer kızlarda güzel haberle gelir :)
amin kızlar hepimizin haberleri hep böyle güzel olsun inşallah
yaa kızlar benim bugün kasıklarım acıyomu desem ne desem oturdugum sandalyeden kalkıyorım aynı anda kasıklarıma agrı giriyo uff normal mi buu:26:

canım normaldir rahim büyüdükçe ağrı oluyo sanırım benimde bu hafta var kasık ağrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…