benim yerimede gezermisin
çok sıkıldım dışarı çıkmak istiyorum ama çok soğuk korkuyorum hasta felan olmayayım bu ara
evet benim de aklımda.. detaylıya girmeden bizimkiler bir sürü şey aldılar :) bi de benimkine önceden erkek dendi ya, her renk kıyafetimiz var :)
hahahha valla ben sadece 2 tanecık ıc bady aldım ama hele baslarda annem hem mavı hem pempe almıs kayınvalıdem bı suru sey almıs arkadaslarım verıo bısuru seyı oldu sımdıdenn onlara bıle dıom daha bısı almayn dıe ama dınlemıyolar ozenıyolarr
evet cnm zor ama heralde tez en sıkısıgı ve acıl olanı. gercı artık kpss de cok zor ama bence allah yardım ederr bı sekıldee tezı halledebılsen daha 4-5 ay var sonucta belkı daha kolya olur
Ay evet ben de yalvarıyorum nolur almayın diye ama özeniyor herhalde herkes kimse beni kaile almıyor :)
Ay evet ben de yalvarıyorum nolur almayın diye ama özeniyor herhalde herkes kimse beni kaile almıyor :)
selam kızlar çok yogunum ara ara bakabilirim egeden bi ahber var mı
selam hanımlar ...biz doktordan geldik bebiş büyümüş gelişimi iyiymiş 24.haftada görüşürüz dedi
doktorumuz şeker yüklemesi yapıcaz dedi geldik inşallah ege ve diğer arkadaşlarda güzel haberler getirir
cılekkkkkkkk bak benı masrafa soktun kot etek ıstıodum ebru da 50 de var bıtane onu alcammmmm:)):)
bide tısorttt
ben de 7. aya girmeden bişey almamayı düşünüyorum. henüz hiçbişe almadık bakalım ne kadar dayabilicez. dün mesela foruma gittik işimiz vardı baktık mothercare, kanz falan bebe mağazalrında indirim vardı o minik şeyleri görünce kendimi zor tuttum. çıkalım hemen dedim kocişe
selam kızlar çok yogunum ara ara bakabilirim egeden bi ahber var mı
selam hanımlar ...biz doktordan geldik bebiş büyümüş gelişimi iyiymiş 24.haftada görüşürüz dedi
doktorumuz şeker yüklemesi yapıcaz dedi geldik inşallah ege ve diğer arkadaşlarda güzel haberler getirir
Canım henüz haber yok.
Arasın hemen haber veririm size.
yaa kızlar benim bugün kasıklarım acıyomu desem ne desem oturdugum sandalyeden kalkıyorım aynı anda kasıklarıma agrı giriyo uff normal mi buu:26:
çok şiddetli değilse korkma bence ara sıra hepimizde oluyor.
ne bliyim ya hiç olmuordu bugün oldu şiddetliydi sanki bilemiorum
sebeplerini tahmin etmeye çalış canım.
üşütme, kabızlık, idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanabiliyormuş kasık ağrısı.
ya da bebek büyüdüğü için.
geçmezse ve şiddetlenirse doktoruna danışırsın.
maşallah bebişe maşallah
vay be artık yarıyı geçtiniz kızlar, Allah en güzel şekilde bu süreci tamamlamayı nasip etsin hepimize
Koly gelsin canım, egeden haber yok henüz... bekliyoruz
Ohhh maşallahhhhh... Çok sevindim... darısı bizlerin başına :)
amin kızlar hepimizin haberleri hep böyle güzel olsun inşallahGözünaydın canım.
inşallah diğer kızlarda güzel haberle gelir :)
yaa kızlar benim bugün kasıklarım acıyomu desem ne desem oturdugum sandalyeden kalkıyorım aynı anda kasıklarıma agrı giriyo uff normal mi buu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?