2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uzun süre oturuyorsan oluyordur, oturuş bozukluğundan da olabilir canım. Bana da oluyor aynısı

uzun süre pek sayılmaz ama olabilir koltugum ii değil yaa yamuk zaten gıcık oluyorum...

yaa kızlar sbah bi soguk vardı anlatamam gözlüğüm dondu kirpiklerim dahi bembeyazdı bi görseniz:):)

selam güzel anneler bikaç gündür giremedim.umarım herşey yolundadır.
böyle pat diye dalıyorum ama geçmişi okumaya çalışıyorum yetişemiyorum
günleri hatta saatleri sayıyorum cuma kontrolümüz var bebişi görücem

Selam Kızlar,
Bugün geçmişi okumak uzun sürmedi çeneler açılmamış daha
Güzel haberler var bebişlerden.
Sırt ağrısı sanırım herkesde var, ama katlanıcas bi süre bide plates ve yoga işe yarıo tavsiye ederiz.

BU arada sabah ağladım üzüntüden kocacım da ben de çok sevioduk Defne'yi...
Başımız saolsun...

bağlantı kesildi bir saattir onunla uğraşıyorum yaaa

Ay sağlıkla sıhhatle mutlu günlerde giyer inşalllaah :)

Ya ben ebru maternity diye bir yerden bir hamile pantalonu aldım iş için. o kadar rahat ki hiç üstümden çıkartmıoyurm. Aklınızda olsun

sağol teyzesi hepsi güle güle giysin bebişlerimizin

cnm ogle arası gıdıp gelcem c&a ya tısort bıde kot bakcam okadar ama senın ıcınde bakarım nolcak:)
bak canım bak bebek giyim bölümüne bak en çok ben bayılıyorum onlara
kotumu bende lc waikiki den aldım çok memnunum valla çuval gibi bol ve rahat

maşallah bebişe sağlığı daim olsun inşallah
egeden hala haber yok kuzuda bugün işe başlayacaktı o da yok

enfeksiyondan kaynaklanıyordur o zaman.
Sabahta üşüdüysen ikisi birden ağrı yapar.
bebiş için endişelenme. kendini sıcak tut.

Senin boğazın daha geçmedi mi?
ne kadar uzun sürüyor.
Ben bugün beterim ya hiç çalışamıyorum. kafam kalkmıyo.

canım yaaa eve gidip biraz dinlen ne olur
bu kadar acımasız mı patronların yaaa çok sinir oldum şimdi onlara

amin canım ...egenin bugün çok işi vardı hem şeker yükleme hem ayrıntılı ve biri sabah biri öğleden sonraydı akşamı bulur onun haberinin gelmesi

Bugün tüm annecikler miskin galiba. nazar değdirdik kendimize dün çeneler düşünce =)
sanırım öyle oldu birde dün benim evde biraz işlerim vardı burası çok hareketliydi yetişemiyordum bugün işim yok burası da çok durgun
hep böyle oluyor
yarın öğleden sonra ben olmam yine coşar burası

selam kızlarrrrrr
ben ara ara gidip cıkacağım bugun
defne joy için cok üzüldüm (
fatma bendede sendeki sıkıntı var dün yazmıstım ama bebek büyüyor diye oluyormus ve idrar yolu iltihabinidan olurmus
herkes kendine iyi baksın gün içinde görüşrüüüüüüüüüüüüz

slm kızlar birkaç gündür yoktum karın ağrılarım devam ediyor maalesef hatta şu anda çok ağrıyor doktora bir daha gittim bir güzel azarladı beni yat dinlen diye...bu arada görümcem geldi antalyadan ev kalabalık nete giremiyorum fırsat bulunca yazmaya çalışacağım kendinize ve bebişlere iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…