yaa kızlar benim bugün kasıklarım acıyomu desem ne desem oturdugum sandalyeden kalkıyorım aynı anda kasıklarıma agrı giriyo uff normal mi buu:26:
uzun süre oturuyorsan oluyordur, oturuş bozukluğundan da olabilir canım. Bana da oluyor aynısı
canlar ben bi yemek yiyip gelmeye çalışıcam. öpüyorum hepinizi kocaman
afiyet bal şeker olsuncanlar ben bi yemek yiyip gelmeye çalışıcam. öpüyorum hepinizi kocaman
Ay sağlıkla sıhhatle mutlu günlerde giyer inşalllaah :)
Ya ben ebru maternity diye bir yerden bir hamile pantalonu aldım iş için. o kadar rahat ki hiç üstümden çıkartmıoyurm. Aklınızda olsun
bak canım bak bebek giyim bölümüne bak en çok ben bayılıyorum onlaracnm ogle arası gıdıp gelcem c&a ya tısort bıde kot bakcam okadar ama senın ıcınde bakarım nolcak:)
maşallah bebişe sağlığı daim olsun inşallahselam hanımlar ...biz doktordan geldik bebiş büyümüş gelişimi iyiymiş 24.haftada görüşürüz dedi
doktorumuz şeker yüklemesi yapıcaz dedi geldik inşallah ege ve diğer arkadaşlarda güzel haberler getirir
en son acile gittiğimde cuma günüydü hastaydım ya idrar tahlil falan yapıldı idrar yolu enf. çıktı da bende dr bekliyorum izinde kendisi dee kabızlık yok üşütmeyi bilemiyorum oda yok ama hastayım yaa bogazım şiş hala
enfeksiyondan kaynaklanıyordur o zaman.
Sabahta üşüdüysen ikisi birden ağrı yapar.
bebiş için endişelenme. kendini sıcak tut.
Senin boğazın daha geçmedi mi?
ne kadar uzun sürüyor.
Ben bugün beterim ya hiç çalışamıyorum. kafam kalkmıyo.
bağlantı kesildi bir saattir onunla uğraşıyorum yaaa
sağol teyzesi hepsi güle güle giysin bebişlerimizin
bak canım bak bebek giyim bölümüne bak en çok ben bayılıyorum onlara
kotumu bende lc waikiki den aldım çok memnunum valla çuval gibi bol ve rahat
maşallah bebişe sağlığı daim olsun inşallah
egeden hala haber yok kuzuda bugün işe başlayacaktı o da yok
ayy kimse kalmamış yaaa
sanırım öyle oldu birde dün benim evde biraz işlerim vardı burası çok hareketliydi yetişemiyordum bugün işim yok burası da çok durgunBugün tüm annecikler miskin galiba. nazar değdirdik kendimize dün çeneler düşünce =)
canım yaaa eve gidip biraz dinlen ne olur
bu kadar acımasız mı patronların yaaa çok sinir oldum şimdi onlara
ayy kimse kalmamış yaaa
sanırım öyle oldu birde dün benim evde biraz işlerim vardı burası çok hareketliydi yetişemiyordum bugün işim yok burası da çok durgun
hep böyle oluyor
yarın öğleden sonra ben olmam yine coşar burası
kocişimin hediyeleri geldiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?