2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar karnım ve sağ bacağım yukarıdan ayak bileğime kadar ağrıyo ya bişiler atıştırdım uzanıcam şimdi neden oluyo acaba üşüttüm mü ne :84:

Slm kızlar nasıl gidiyor?
Dün yine giremedim nete.Zira ofise bile uğrayamadım.Patronumun 112 tutuklu olan bir davası vardı.Sabah 9 da başlayıp aksam 20:00 de bitcekti duruşma.PP
Bana rica etti bir değer tespiti tutanağı tutulcak Gaziemir e gidermisin heyetle dedi.Ben ,2 tane bilirkişi( inşaaat mühendisi) bir adet 150 yaşında hakim, birde mübaşir çıktık yola.Çok komik bir yolculuktu ben sürekli kitap okuyup bişeyler atıştırdım.İnşaat mühendisi olan bilirkişi kadın cır cır konuştu abuk subuk.HAkimde uyudu.Allam tabi uyur adam 150 yaşında ,ölcek kalcek dedim ben bu yollarda:))

Neyse vardık sözkonusu işletmeye, adam bi anlattı hikayesini ben bi başla ağlamaya.Allahım dedim bu HORMONLAR!!!!
Nasıl üüzldüm adamcağızın başına gelenlere, iş yeri gitcek elinden vs...

Sonra bu sabah uyandım Defne Joy un haberini duydum radyoda, otobüste ağla ağla...İşe geldim bizim han ın çaycısı ''apla noldu bişimşimi var'' dedi.Bende '' Defne Joy Foster ölmüş yaaa'dedim. '' aa abla başınsaolsun ahrabaanmıdı'' dedi. hee dedim ahrabamdı ,Babalar bir anneler ayrıydı dedim benimde babam Amerikalı dedim...ahahah.Allam gülermisin ağlarmısın :)

Sonra facebook ta bir kadının kocasının cenaza törenindeki konuşmasını izledim gene başladım ağlamaya.Allahımmm kızım bana ne yapıuyorsun içerdennnn hormonlarım horon tepiyorrrrrrrrr

valla gülsemmi ağlasammı bilemedim yavs sen ne işle meşguldün canım

valla gülsemmi ağlasammı bilemedim yavs sen ne işle meşguldün canım

Ya sorma saçma sapan bir durum,hani hakikatten gülsemmi bilemedim bende.Ben Avukat yanındayım canım asistanlığını yapıyorum.Bundan önce icra takibi yapıyordum ama Callcenter tarzında.Digiturk teydim.İCralık olanlar arıyordu onlara yol gösterim izlemeleri gereken yolu aksi takdirde uygulayacağımız icra aşamalarını anlatıyordum.Aslında zor bir iş.Çünkü öyle insanlara rastlıyordukki ben hamile olmadanda ağlıyordum yani :) Şimdiki yerim daha rahat ama bütün gün oturuyorum.PAtronum çok anlayışlı saolsun.Stres yok denecek kadar az bu işte.

Hormonlardan şekerim hormonlardan sabahtan beri ben de salya sümüğüm. sanırım en son Barış Manço öldüğünde ağlamıştım bu kadar bi ünlünün vefatına...

ayyy internet gitti yine yaaa.
şimdi geldi sinir oldum
hoşgeldn

işin rahatsa sorun yok yani duygusallık işde...

Hormonlardan şekerim hormonlardan sabahtan beri ben de salya sümüğüm. sanırım en son Barış Manço öldüğünde ağlamıştım bu kadar bi ünlünün vefatına...

Evet canım ya Barış Manço da da içim yanmıştı Kemal Sunal da da.Allah gani gani rahmet eylesin...

Kızlar LCW den bende almıştım kot 2 ay falan oluo.Hem uygun hem rahat tasarımlar.Mail attımsonra müşteri hizmetlerine daha çok moedl olsun die.Çünkü 2-3 kot modeli 2-3 kumaş modeli var yada yok...Ama ama ama bu lastik belli pantolonlar çağın icadıı kocaman bi sandviç bile yesem rahatsıs etmio göbeciği.Heheytt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…