2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de lcw ye baktım ama bedenime göre pantolon bulamadım ya, bi tane t-shirt alabildim, göbüş kısmında bi sürü baby yazıyo. dediğin gibi çeşit az bence de...

ben de lcw ye baktım ama bedenime göre pantolon bulamadım ya, bi tane t-shirt alabildim, göbüş kısmında bi sürü baby yazıyo. dediğin gibi çeşit az bence de...

Benim aldığımda beden buldum ama renk istediğim olmadı daha koyu olanı beğenmiştim dedğin gibi beden azdı.Çok az yer evriyor koleksiyonunda Hamişlere.Biraz daha çoğlatsa çeşit demi şöle iyi olcak.Burda Barış Bebe varmış ordan bak dedi bi kaç kişi.İzmir de.Baktım uyduruk bir tayt a 110.00 tl dedi ya.Şakamaı bu dedim 15-20 tl lik malı 110 tl ye satıo.Mothercare de yada Marks&Spencer da bile öle diil marka olduğu halde

çok pahalı hamile giyim ne de olsa ömür boyu sadece bir iki kere alıca ya onlarda bunu acısını çıkarıyorlar lcw daki pantolonların aynısı hamile mağazasında 120 liraydı bana abartı geldi nasıl olsa giyeceğimiz birkaç ay

valla ben bu bahsettiğim bady i 12 tl ye aldım, kırmızı etiketli ürünlerde indirimi vardı lcw nin. 2 pantolon aldım, onları da ender mağazalarından buldum,onlarda 20 tl y di :). koskoca mersin i alt üst ettim, doğru düzgün kıyafet satan bir mağaza yok.

Aynen katılıyorum,nasılsa alacaklar el mahkum bu koca göbekli hamişcikler diyee fiyatlar fahiş

Channel ve sen normal doktorunuza rutin kontrolemi gitceksiniz canım yoksa bir sorunmu var.Ege neden araştrıma hastanesine gitti.Ben grip sebebi ile uzun süre ayrı kalmışım ya topikten

Ahh çok iyi rakama donanmışsın valla esrysl.Lcw bende gidiyim hırka almak istiyorum bi bakim madem:82:

ya cnm bende bulamamıstım daha once ama bgn buldumm. hem fıyatı uygun cesıt cesıt gıy daha yaz modellerıde cıkar.. ama pek guzel tısort yoktu bgnde orda. ya tısortlerde her yerde ne kadar pahalı acıom onlara okadar para vermeyee
ben bgn bıde mını etek aldık ebru maternty

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…