Kızlar LCW den bende almıştım kot 2 ay falan oluo.Hem uygun hem rahat tasarımlar.Mail attımsonra müşteri hizmetlerine daha çok moedl olsun die.Çünkü 2-3 kot modeli 2-3 kumaş modeli var yada yok...Ama ama ama bu lastik belli pantolonlar çağın icadıı kocaman bi sandviç bile yesem rahatsıs etmio göbeciği.Heheytt
dün göbüş ekledim ordan açılmıştı kot muhabbeti
hımmm pardon canım dedim ya iyice balık hafızalı oldum ben
Kızlar Ege'yi merak ediyorum.
4'e kadar aramazsa ben arıycam.
ben de lcw ye baktım ama bedenime göre pantolon bulamadım ya, bi tane t-shirt alabildim, göbüş kısmında bi sürü baby yazıyo. dediğin gibi çeşit az bence de...
çok pahalı hamile giyim ne de olsa ömür boyu sadece bir iki kere alıca ya onlarda bunu acısını çıkarıyorlar lcw daki pantolonların aynısı hamile mağazasında 120 liraydı bana abartı geldi nasıl olsa giyeceğimiz birkaç ayBenim aldığımda beden buldum ama renk istediğim olmadı daha koyu olanı beğenmiştim dedğin gibi beden azdı.Çok az yer evriyor koleksiyonunda Hamişlere.Biraz daha çoğlatsa çeşit demi şöle iyi olcak.Burda Barış Bebe varmış ordan bak dedi bi kaç kişi.İzmir de.Baktım uyduruk bir tayt a 110.00 tl dedi ya.Şakamaı bu dedim 15-20 tl lik malı 110 tl ye satıo.Mothercare de yada Marks&Spencer da bile öle diil marka olduğu halde
bende merak ettim ama üniversite hastanesi ya çok sıra vardır diye düşünüyorum çünkü bende gittiğimde çok bekliyorum
bendim canım lcw dan kot aldığını yazan
yoksa fmg de mi yazmıştı ben ne balık hafızalı oldum yaaa
bende merak ettim ama üniversite hastanesi ya çok sıra vardır diye düşünüyorum çünkü bende gittiğimde çok bekliyorum
hahahah dun cnm fmg ye sormustumda ondan:)))
butun kızlarr lcw den kotlandık desenızee:)
Benim aldığımda beden buldum ama renk istediğim olmadı daha koyu olanı beğenmiştim dedğin gibi beden azdı.Çok az yer evriyor koleksiyonunda Hamişlere.Biraz daha çoğlatsa çeşit demi şöle iyi olcak.Burda Barış Bebe varmış ordan bak dedi bi kaç kişi.İzmir de.Baktım uyduruk bir tayt a 110.00 tl dedi ya.Şakamaı bu dedim 15-20 tl lik malı 110 tl ye satıo.Mothercare de yada Marks&Spencer da bile öle diil marka olduğu halde
yarın bende kendi druma ayrıntılı için gidicem daha doğrusu drumun önerdiği başka bir dr a gidicem inanılmaz heyecanlıyımayyyy yrın bende gıtcem bakalım heyecan sardıı ınsallah cok beklemem yaaa. hemsıre gel ben senı sıraya sokarım dedı ama
merhaba kızlar ben geldimmm
hoşgeldin canım nasılsın
çok pahalı hamile giyim ne de olsa ömür boyu sadece bir iki kere alıca ya onlarda bunu acısını çıkarıyorlar lcw daki pantolonların aynısı hamile mağazasında 120 li
raydı bana abartı geldi nasıl olsa giyeceğimiz birkaç ay
valla ben bu bahsettiğim bady i 12 tl ye aldım, kırmızı etiketli ürünlerde indirimi vardı lcw nin. 2 pantolon aldım, onları da ender mağazalarından buldum,onlarda 20 tl y di :). koskoca mersin i alt üst ettim, doğru düzgün kıyafet satan bir mağaza yok.
ben de lcw ye baktım ama bedenime göre pantolon bulamadım ya, bi tane t-shirt alabildim, göbüş kısmında bi sürü baby yazıyo. dediğin gibi çeşit az bence de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?