Aynen katılıyorum,nasılsa alacaklar el mahkum bu koca göbekli hamişcikler diyee fiyatlar fahiş
Channel ve sen normal doktorunuza rutin kontrolemi gitceksiniz canım yoksa bir sorunmu var.Ege neden araştrıma hastanesine gitti.Ben grip sebebi ile uzun süre ayrı kalmışım ya topikten
Ahh çok iyi rakama donanmışsın valla esrysl.Lcw bende gidiyim hırka almak istiyorum bi bakim madem:82:
yarın bende kendi druma ayrıntılı için gidicem daha doğrusu drumun önerdiği başka bir dr a gidicem inanılmaz heyecanlıyım
temizlik yaptım yoruldum biraz, şimdide bi kahve yapıp dinlenmeyi düşünüyorum :)hoşbuldum canım iim sizleri sormalı?...
Ahh çok iyi rakama donanmışsın valla esrysl.Lcw bende gidiyim hırka almak istiyorum bi bakim madem:82:
temizlik yaptım yoruldum biraz, şimdide bi kahve yapıp dinlenmeyi düşünüyorum :)
temizlik yaptım yoruldum biraz, şimdide bi kahve yapıp dinlenmeyi düşünüyorum :)
bana herkes çok para verme zaten toplasan 5-6 ay giyeceksin dediler, bende geçen ay baya gezdim, 20 tl ye aldığım pantolonların fotosunu ekleyim de bakın birazdan, fiyatlarına göre gayet şıklar.
yarın dra gidiorum çok heyecanlıyımmmm
en çok kilo aldımı onu merak ediorum.. gerçi haftasıyla uyumlu gidiyor ama bacak boyu kızıma göre 4,5gün gerideydi umarım yakalamıştır haftasını..
yok yaa geçmedi ara ara geliyoda çalışmak zorundayımFatma geçti mi ağrın?
Kızlar Ege'yi merak ediyorum.
4'e kadar aramazsa ben arıycam.
yanlışın war tam tersi 23 haftadan sonra almıyolar!slm kızlar uzun zamandır giremedim ben haftasonu doktordaydım renkli ultrasona giriceğimi zannediyodum ama 24 haftalıkdan önce yapılmıyomuş sizlerden girenler varmı neden 24 den önce almadılar anlamadım anlıycanız randevu aldım ayın 24 üne giricem şimdiden heyecanlandım bebeğimin yüzünü net görebelicem inş
canım benim dr ayrıntılı ulatrasonu rutin sayıyor
başka bir dr bebeği inceleyecek ultrasonda bir sorun var mı diye
ege de normal kontrol için gitti o özele gitmiyor kontroller için üniversite hastanesine gidiyor
yanlışın war tam tersi 23 haftadan sonra almıyolar!
ege nereye gitti anlamadım bi terslik yoktur inşallah.
Kızlaaaaarrr....
MÜJDEEEE....
Egeyi aradım az önce.
Sabah şeker yüklemesi yaptırmış sonuçlar iyi çıkmış.
Perinatologtaki randevusu da çok iyi geçmiş.
Duru hanımın keyfi yerindeymişbacak bacak üstüne atıyormuş.
460 gr. olmuş.
Bütün organları tam olarak oluşmuş. Herşey yolundaymış çok şükür.
Sesi çok iyi ve neşeli geliyordu. Eve gidip kısır yapıcam kendime dedi :))))
Hepinize çooook selam söyledi.
Ayrıca kuzu sabah egeyi aramış.
Evle ilgili işler henüz bitmediği için işe gitmeyeceğini söylemiş.
bayadır temizlik yapmamıştım, yoruldum ama kurtuldum.yorma kendini fazla aman aman...
konumuz elbiseler sanırım, valla ben bi hamile pant. aldım, kadın 9.ayına kadar giyebilirsin dedi ayarlamalı belden, üstüne de göğüsten oturtmalı rahat badiler uyduruyorum. takıntı yapmayın yahu, çok para vermeye de gerek yok zaten. şurda ne kadar giyiceksiniz ki?
inş. sütun gibi bacakları olmuştur kızının :) iyi haberlele gel...yarın dra gidiorum çok heyecanlıyımmmm
en çok kilo aldımı onu merak ediorum.. gerçi haftasıyla uyumlu gidiyor ama bacak boyu kızıma göre 4,5gün gerideydi umarım yakalamıştır haftasını..
ben çok beğendim enderden aldıklarımı.yaaaaaaaa 20 tl supermıss bızde bakalım endere gule gule kullan eskıt cnm
Kızlaaaaarrr....
MÜJDEEEE....
Egeyi aradım az önce.
Sabah şeker yüklemesi yaptırmış sonuçlar iyi çıkmış.
Perinatologtaki randevusu da çok iyi geçmiş.
Duru hanımın keyfi yerindeymişbacak bacak üztüne atıyormuş.
460 gr. olmuş.
Bütün organları tam olarak oluşmuş. Herşey yolundaymış çok şükür.
Sesi çok iyi ve neşeli geliyordu. Eve gidip kısır yapıcam kendime dedi :))))
Hepinize çooook selam söyledi.
Ayrıca kuzu sabah egeyi aramış.
Evle ilgili işler henüz bitmediği için işe gitmeyeceğini söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?