2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben bgn o etegı sıparıs verdıımmmmmmmmmm

haa ayrıntılı ultrasona mı gitti ne güzel ya benimki ta 26sında bekle dur işin yoksa:18:

eveettt.
güzel haberi de aktardığıma göre ben kaçıyorum kızlar. çıkana kadar toparlıyım işlerimi.
Yarın görüşürüz.
Kendinize iyi bakın

bizlerde inşallah EGE arkadaşımız gibi iyi haberler alırız...

Ben de haftaya tetanoz aşısı vurulmaya gidicem o zaman da bi bakıyım diyorum oğluma

ayyyyyyyyy masallah duru kızımıza nasılsa evde yesın dursunnn.
tahmın etmıstım bende kuzu nun ev ıslerı bıtmedıgını ee kolay deıl valla

oleeyy süpperrrrrr

bende bugün doktora gittim, ayrıntılı ultrasona da girdim herşey yolunda çok şükür maşallah takla atıp dönüp duruyor bizimki

Banada şubat ilk hafta bakacağız 4 boyutlu dedi yani 21.-22. haftamda.Ama perşembe gittim geçen ,3 hafta sonra dedi.Bende anlamadım şimdi nedir doğrusu

bizlerde inşallah EGE arkadaşımız gibi iyi haberler alırız...

Ben de haftaya tetanoz aşısı vurulmaya gidicem o zaman da bi bakıyım diyorum oğluma

Mervecik ben ilk dozajı 20. haftamda vuruldum.2. dozaj için 20 şubatta gel dediler.İlk başta lay lay lom dum hiç acımadı aman akşam bir vurduu balyoz gibi.Kolumu nereye koysam bilemedim.Seni korkutmiyim ama herkeste aynı tesiri yapmaz zaten.Ama sen şimdi vurulcam diyince içim cızz etti:94:

Valla ben aradım hastaneyi 21. haftada vuruyrz normalde 3 dezoj halinde oluyor ama biz tek dozajda hallediyoruz dediler bende bilemicem canım şuan 20.haftamdayım bakalım ne halde olcam

bende bugün doktora gittim, ayrıntılı ultrasona da girdim herşey yolunda çok şükür maşallah takla atıp dönüp duruyor bizimki

Ayy maşallah ya yumuduk.Çok güsel bi duygu demi içinde bir hayat büyüyor.Benimkide minik bi kelebek karnımda kanat çırpıp duruyor.Doktor uzun bacaklı olcak maşallah vs dedi.Belli dedim.Nereye sığdırcağını bilemiyo çocuk bacakları,habire göbüşe tekmeler

ay bacım anlamadımki çoğu erkenden girmiş bi ben 24 den sonra giricem kafam karıştı ama koca hastane burda ki en iyi hastane diyebilirim yanlış bişey yapıcaklarınıda sanmam ama bakalım doktoruma sormayı düşünüyorum yinede

cnm merak etme her doktorun tarzı farklı. bende detaylıya 20 de gırcem herkes 22 de gırıo:):):)

Valla ben aradım hastaneyi 21. haftada vuruyrz normalde 3 dezoj halinde oluyor ama biz tek dozajda hallediyoruz dediler bende bilemicem canım şuan 20.haftamdayım bakalım ne halde olcam

Bide benimki katakulliye geldi.Babam ameliyat olmuştu onun pansumanı için sağlık ocağına çıktyık semptimizin.İzmirde aile hekimi olayı var bilmem başka hangi şehirlerde var ama,Onlar takip ediyor bebeği.Her ay arayıp soruyorlar gelişme varmı ,son tahlil sonuçlarını bizim dosyamızada getirin die vs.Neyse gitmişken son ultrason görüntülerinide götrüdüm bunlara ben.Ebe hemşire dedi gel bebeğin kalp atışlarına bakalım, tmm dedim tabi ben hiç hayır dermiyim :) öle böle derken ee gelmişken vuriyim tetanozu devlet bedava veriyor bize elimizdeki gebe sayısına göre dedi.Bende kayıtlıyım ya bunlarda.Ben ık mık derken yaptı hatun Psikolojikmanda hazır diildim.Hehe

Maşallah maşallah canım

sağolun teşekkürler.. kesinlikle harika bir duygu, artık herşeyi onun için yapıyorum resmen, devamlı rüyalarımada giriyor vallaha sizinkilerede 41 kere maşallah

tetenoz aşısını doğum öncesi önlem için mi yaptırıosunuz arkadaşlar. ben de olmak istiyorum doktorum olma diyor.

daha önce bir doz tetenoz aşısı olmuştum korkudan diğer dozu yaptırmadım.. çok kötü ağrı yapıyor,kolumu kaldıramamıştım resmen... şimdi birde hamile olarak hiç düşünemiyorum ağrısını :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…