cnm ben bgn o etegı sıparıs verdıımmmmmmmmmm
Kızlaaaaarrr....
MÜJDEEEE....
Egeyi aradım az önce.
Sabah şeker yüklemesi yaptırmış sonuçlar iyi çıkmış.
Perinatologtaki randevusu da çok iyi geçmiş.
Duru hanımın keyfi yerindeymişbacak bacak üstüne atıyormuş.
460 gr. olmuş.
Bütün organları tam olarak oluşmuş. Herşey yolundaymış çok şükür.
Sesi çok iyi ve neşeli geliyordu. Eve gidip kısır yapıcam kendime dedi :))))
Hepinize çooook selam söyledi.
Ayrıca kuzu sabah egeyi aramış.
Evle ilgili işler henüz bitmediği için işe gitmeyeceğini söylemiş.
Kızlaaaaarrr....
MÜJDEEEE....
Egeyi aradım az önce.
Duru hanımın keyfi yerindeymişbacak bacak üstüne atıyormuş.
460 gr. olmuş.
evet çok güzel şeyler var burda gerçekten. Mağazası da güsel çeşit çok. En azından tüm hamileler lcw tipi olmuyor =)
yanlışın war tam tersi 23 haftadan sonra almıyolar!
Kızlaaaaarrr....
MÜJDEEEE....
Egeyi aradım az önce.
Duru hanımın keyfi yerindeymişbacak bacak üztüne atıyormuş.
460 gr. olmuş.
slm kızlar uzun zamandır giremedim ben haftasonu doktordaydım renkli ultrasona giriceğimi zannediyodum ama 24 haftalıkdan önce yapılmıyomuş sizlerden girenler varmı neden 24 den önce almadılar anlamadım anlıycanız randevu aldım ayın 24 üne giricem şimdiden heyecanlandım bebeğimin yüzünü net görebelicem inş
bizlerde inşallah EGE arkadaşımız gibi iyi haberler alırız...
Ben de haftaya tetanoz aşısı vurulmaya gidicem o zaman da bi bakıyım diyorum oğluma
bende bugün doktora gittim, ayrıntılı ultrasona da girdim herşey yolunda çok şükürmaşallah takla atıp dönüp duruyor bizimki
bende bugün doktora gittim, ayrıntılı ultrasona da girdim herşey yolunda çok şükürmaşallah takla atıp dönüp duruyor bizimki
Mervecik ben ilk dozajı 20.haftamda vuruldum.2. dozaj için 20 şubatta gel dediler.İlk başta lay lay lom dum hiç acımadı aman akşam bir vurduu balyoz gibi.Kolumu nereye koysam bilemedim.Seni korkutmiyim ama herkeste aynı tesiri yapmaz zaten.Ama sen şimdi vurulcam diyince içim cızz etti:94:
Banada şubat ilk hafta bakacağız 4 boyutlu dedi yani 21.-22. haftamda.Ama perşembe gittim geçen ,3 hafta sonra dedi.Bende anlamadım şimdi nedir doğrusu
Mervecik ben ilk dozajı 20. haftamda vuruldum.2. dozaj için 20 şubatta gel dediler.İlk başta lay lay lom dum hiç acımadı aman akşam bir vurduu balyoz gibi.Kolumu nereye koysam bilemedim.Seni korkutmiyim ama herkeste aynı tesiri yapmaz zaten.Ama sen şimdi vurulcam diyince içim cızz etti:94:
ay bacım anlamadımki çoğu erkenden girmiş bi ben 24 den sonra giricem kafam karıştı ama koca hastane burda ki en iyi hastane diyebilirim yanlış bişey yapıcaklarınıda sanmam ama bakalım doktoruma sormayı düşünüyorum yinede
Valla ben aradım hastaneyi 21. haftada vuruyrz normalde 3 dezoj halinde oluyor ama biz tek dozajda hallediyoruz dediler bende bilemicem canım şuan 20.haftamdayım bakalım ne halde olcam
ooo maşallah
Maşallah maşallah canım
Ayy maşallah ya yumuduk.Çok güsel bi duygu demi içinde bir hayat büyüyor.Benimkide minik bi kelebek karnımda kanat çırpıp duruyor.Doktor uzun bacaklı olcak maşallah vs dedi.Belli dedim.Nereye sığdırcağını bilemiyo çocuk bacakları,habire göbüşe tekmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?