2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah duruya..

Cnm ben bgn o etegı sıparıs verdıımmmmmmmmmm
ya bnde wericemde bedeni nasıl ayarlicam.. Ben kızdan sonra daha kiloları weremediğim için yeni kıyafet almadım we bedenimi bilmiyorum( 2mi 3mü sen neye göre belirledin?
inşallah cnm sağol
evet çok güzel şeyler var burda gerçekten. Mağazası da güsel çeşit çok. En azından tüm hamileler lcw tipi olmuyor =)
EWET ÇEŞİT BOL WE ÇOK ŞIK ÜRÜNLER WAR
ya ben 23 haftalık oldum zaten ama burda aynı hastaneye giden tüm tanıdıklarım 25 den sonra girdi kafam karıştı şimdi ben bi araştırayım sizler girdinizmi
benim bildiğim 19-23 haftalar arasında yapılıyor renkli doppler.. En net bu haftalarda gözlemlendir diyede bir çok sitede yazıyor.. Neyse sen bi araştır da bizede söyle canım farklı bi durum wrsa:26:

Son düzenleme:
tetenoz aşısını doğum öncesi önlem için mi yaptırıosunuz arkadaşlar. ben de olmak istiyorum doktorum olma diyor.

Canım bu devletinde rutin gebelik takibi olayında varmış.Sağlık bakanlığının yani.Ebe hemşire öyle söyledi abanda.DEvlet bir gebeden : ikili test -eğer isterse 3'lü test- 4 lü test - şeker yüklemesi ve tetanoz aşılarını mutlaka istiyormuş.Yani bana doktorumda söyledi sağlık ocağındaki beni takip eden ebelerde arayıp uyardı.Benim bilgim böle...

Sor bakalım kuzum ya bende biliyim neymiş öğrenelim bizde

Bu arada kızlar mesaim ibtti .Şimdilik kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah.Herkess Allaha emanet.Mujx.Göbeciklerinizi okşayın benim içinnn

[sıze=2]tetenoz aşısını doğum öncesi önlem için mi yaptırıosunuz arkadaşlar. Ben de olmak istiyorum doktorum olma diyor.[/sıze]
bnde olmadım Ilkinde tek doz oldum sonra netten okudum araştırdım, dewlet hastanesinde doğum yapmayacağım için içim rahat olarak diğer dozları olmadım..
bundada yaptırmadım.

mucizem senmiydin?
balık yağı omega 3 kullanan
sensen eğer tam ismini yazarmısın dr uma sorucam
bn 12 haftadan beri kullanıyorum.. marincap adı ama ocean fish oil die balık yağı war onu druma sorucam hangisi iyi diye..
Dianatal Doğum Jeli - EczaOnline

bi bakın derim böle bi jel varmıs dogumdan önce sürüyomusun normal dogumda hic sancın olmuyomus bi bakın arasdırın belki işinize yarar ben dokturma sormayı düsünüyorum
bnde sorayım yarın bunları yazmam lazım unutyorum..
o ne saçmalık yahu.. sen ikizlere hamilesin dhaa aırlaşacaksın son aylar ne 1 haftası ne 3 haftası!
bnce sen doğumuna 1 ay kalaya kadar falan çalış sonra bas istifayı çık olmaz böyle şey

kızlar selam..

gündüz işlerin yoğunluğundan hiç bakamadım bugün size.. okuycam birazdan ama genel olarak sakin bi günmüş anladığım kadarıyla..

az önce çok tuhaf bişey oldu. size de anlatiyim.. işten eve geldim laptopu açtım uzattım ayaklarımı size bi bakiim bugün neler olmuş diye. kapıdan tıkırtılar geldi önemsemedim kocamdır dedim hatta şaşırdım bugün neden bukadar çabuk geldi acaba diye. genelde kapıyı çalar ama bazen de anahtarıyla girer. yine anahtarını kullanıyor birazdan girer diye bekliyorum ama anahtar tıkırtıları hala geliyor eve giren aşkıııım diye bağıran kimse yok.. kendi kendime benim beceriksiz kocam bi kapıyı açamadı dedim zor da olsa kalktım yerimden, çok yorgunum zaten kapıya doğru gittim. gülerek açtım kapıyı...bi de ne göriyim. şok şok şok! oldum! yabancı bir adam üstelik çekik gözlü. öyle bana bakıyor aval aval.. bişeyler kekeledi ama zaten türkçesi de düzgün değil, burası 16 değilmiydi bana 16 dediler filan gibi. ben tabi şaşkınlıktan ne diycemi bilemez halde okumuyomusun kapıda yazıyo isim diyebildim. sonra yanlış geldim ben heralde filan diyip gitti ama benim eller ayaklar boşaldı korkudan. hırlı mıdır hırsız mıdır hayırdır inşallah hala titriyorum.. hamile halimle korkuttu beni Allahın manyağı!

bnde olmadım Ilkinde tek doz oldum sonra netten okudum araştırdım, dewlet hastanesinde doğum yapmayacağım için içim rahat olarak diğer dozları olmadım..
bundada yaptırmadım.

Ne alakası var hasretçim, özel hastanenin bu işle???
özelde doğumda kullanılan aletler %100 sterilmi ki?
lütfen kendinizi riske atmayın, atla deve değil küçücük aşı,
bak benim 3.hamileliğim aşı olmamayı asla düşünmedim, doğumun yanında aşı neki?

Allah korumuş seni arkadaşım inan ki....
eğer ki o gelen hırsızsa mutlaka boş gelmemiştir, iyiki kalkıp bi yerine bişeyler... söylemek istemiyorum yaaaaa anladın sen onu
Allahımmmmmmmm esirgemiş........
çabuk git yöneticiye haber ver ayrıca yan komşuna falan,
büyük geçmiş olsun...

Bu ders olsun sana canım asla delikten bakmadan kapıyı açma.. ben asla açmam kapıyı delikten bakmadanki eşim olduğuna emin olsam bile...

o dediğinden aynısından ablamında başına geldi hamileyken, çok korkmuştu o da delikten bir bakmış genç bi adam kapıyı açmaya çalışıyor... sonra kitlemiş kapıyı ablam kim o demiş adam koşarak uzaklaşmış, eniştem de çalışıyor o saatte polis kendisi. Çok kötü bi gün geçirmişti.

Bunla geçmiş olsun Allah korumuş canım ya eter meter olsaydı veya içeriye girmeye çalışsaydı ay Allah korusun asla ama asla delikten bakmadan açma kapıyı...

selam kızlar iyi akşamlar

pazartesi günü dr gittiğimde omega3 ü bende sordum hiç gerek yok ilavelere dedi günde 1 tane elevit zaten bebeğe gerekli olan bütün vitaminleri barındırıyo dedi..

ben farklı bi konu için danışacaktım aslında size 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim inş. istanbulda bildiğiniz yerler varmı ve ücretleri ne kadar ??

bilgilendirirseniz memnun olurum..

dr um bana biyer söyledi orda 260 tl ye yapılıyomuş sizce fiyatı uygun mu ??

bende sordum 275 tl dediler.2 boyutlu ultrason için.

[ canım ben çamlıca (ümraniye diyede geçio) medicana hastanesine gidiyorum 160tl ücreti..
ama sskda indirim oluyomu bilmiorum dopplerde 100de 30 farkediyo tahlillerde falan ama dopplerde ediomu bilmiorum

Arkadaşlar bu ne böle fiyatlar uçmuş
275 mi ???
bende çektircem fiyatı 150 diye biliyorum,
ne kadar farklı fiyatlar bunlar...

bende her hafta balik yemege calisiyorum ama gecen hafta firsat olmadi mesela
bende sut pek icmiyorum
ama doktor ilave vermedi banada gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…