daha önce bir doz tetenoz aşısı olmuştum korkudan diğer dozu yaptırmadım.. çok kötü ağrı yapıyor,kolumu kaldıramamıştım resmen... şimdi birde hamile olarak hiç düşünemiyorum ağrısını :18:
maşallah duruya..kızlaaaaarrr....
Müjdeeee....
egeyi aradım az önce.
Sabah şeker yüklemesi yaptırmış sonuçlar iyi çıkmış.
Perinatologtaki randevusu da çok iyi geçmiş.
Duru hanımın keyfi yerindeymişBacak bacak üstüne atıyormuş.
460 gr. Olmuş.
Bütün organları tam olarak oluşmuş. Herşey yolundaymış çok şükür.
Sesi çok iyi ve neşeli geliyordu. Eve gidip kısır yapıcam kendime dedi :))))
hepinize çooook selam söyledi.
Ayrıca kuzu sabah egeyi aramış.
Evle ilgili işler henüz bitmediği için işe gitmeyeceğini söylemiş.
ya bnde wericemde bedeni nasıl ayarlicam.. Ben kızdan sonra daha kiloları weremediğim için yeni kıyafet almadım we bedenimi bilmiyorum
Cnm ben bgn o etegı sıparıs verdıımmmmmmmmmm
inşallah cnm sağolbayadır temizlik yapmamıştım, yoruldum ama kurtuldum.
Ben de kıyafeti çok önemsemediğim için çok para vermedim valla...
Inş. Sütun gibi bacakları olmuştur kızının :) iyi haberlele gel...
Ben çok beğendim enderden aldıklarımı.
Ay çok sevindim, darısı bize, benim randevuya daha 10 gün var yagünler geçmiyo bana....
EWET ÇEŞİT BOL WE ÇOK ŞIK ÜRÜNLER WARevet çok güzel şeyler var burda gerçekten. Mağazası da güsel çeşit çok. En azından tüm hamileler lcw tipi olmuyor =)
benim bildiğim 19-23 haftalar arasında yapılıyor renkli doppler.. En net bu haftalarda gözlemlendir diyede bir çok sitede yazıyor.. Neyse sen bi araştır da bizede söyle canım farklı bi durum wrsa:26:ya ben 23 haftalık oldum zaten ama burda aynı hastaneye giden tüm tanıdıklarım 25 den sonra girdi kafam karıştı şimdi ben bi araştırayım sizler girdinizmi
tetenoz aşısını doğum öncesi önlem için mi yaptırıosunuz arkadaşlar. ben de olmak istiyorum doktorum olma diyor.
ay bacım anlamadımki çoğu erkenden girmiş bi ben 24 den sonra giricem kafam karıştı ama koca hastane burda ki en iyi hastane diyebilirim yanlış bişey yapıcaklarınıda sanmam ama bakalım doktoruma sormayı düşünüyorum yinede
bnde olmadım[sıze=2]tetenoz aşısını doğum öncesi önlem için mi yaptırıosunuz arkadaşlar. Ben de olmak istiyorum doktorum olma diyor.[/sıze]
bn 12 haftadan beri kullanıyorum.. marincap adı ama ocean fish oil die balık yağı war onu druma sorucam hangisi iyi diye..mucizem senmiydin?
balık yağı omega 3 kullanan
sensen eğer tam ismini yazarmısın dr uma sorucam
bnde sorayım yarın bunları yazmam lazım unutyorum..Dianatal Doğum Jeli - EczaOnline
bi bakın derim böle bi jel varmıs dogumdan önce sürüyomusun normal dogumda hic sancın olmuyomus bi bakın arasdırın belki işinize yarar ben dokturma sormayı düsünüyorum
o ne saçmalık yahu.. sen ikizlere hamilesin dhaa aırlaşacaksın son aylar ne 1 haftası ne 3 haftası!kızlar meraba..uzun zamandır buraya yazmıyodum nerdeyse bir ay olmuş :))
biliyosunuzdur belki ben ikizlerime hamileyim..18 haftalık oldular..cinsiyetleri erkekmiş... :))
ama hala bişey hissetmiyorum..nebiliyim şöyle tekmeleseler filan
belki daha iyi hissedeceğim anneliği...
bende çalışıyorum muhasebeciyim..ikiz gebelere izin daha fazla oluyormuş ama bana hiç yaramayacak... canım çok sıkkın acayip bozuk moralim..özel şirkette çalıştığım için
patronum diyorki
banada hak ver senin yerine kim bakacak oyüzden doğumdan önce bir hafta doğumdan sonra 3 hafta izin verdi...olcak işmi şimdi bu...
doğuma bir hafta kala nasıl işe gelicem ben şimdiden düşünmeye başladım...
ayrıca evimiz 2+1 .ikizlerim dünyaya gelince sığmıcaz 3+1 ev arıyorum bulamıyorum....
dün akşamda yok yere kocamla tartıştım..morali bozukmuş güya..ben napıyım yani..ufacık şeylerde tersleyip durunca bende dayanamadım bağırdım ve yatağı ayırdım...offff yaaaa
hepsi üst üste geldi hangi birini düşünecemmmm ben yaaa...
bnde olmadımIlkinde tek doz oldum sonra netten okudum araştırdım, dewlet hastanesinde doğum yapmayacağım için içim rahat olarak diğer dozları olmadım..
bundada yaptırmadım.
bn 12 haftadan beri kullanıyorum.. marincap adı ama ocean fish oil die balık yağı war onu druma sorucam hangisi iyi diye..
Çok teşekkür ederim omega 3 hakkında bilgi veren arkadaşların hepsine...
dün netten yaptığım araştırmaların üstüne ki...yok balığın karaciğerinden yapılanı gebeler için riskliymiş..
Dr umu aradım ve uzun uzun bu konuyu konuştuk, gerekli olsaydı yazardım bunların hepsi ticari olaylar dedi, dünya sağlık örgütünü açın okuyun, orda vitaminleri bile gerekli görmüyorlar, kendini iyi hissedeceksen kullan dedi, bende açıkçası bağışıklığıma bi faydası olurmu düşüncesindeydim...
mesleğinde iyi olduğu için sözüne itimat ettim..
kızlar selam..
gündüz işlerin yoğunluğundan hiç bakamadım bugün size.. okuycam birazdan ama genel olarak sakin bi günmüş anladığım kadarıyla..
az önce çok tuhaf bişey oldu. size de anlatiyim.. işten eve geldim laptopu açtım uzattım ayaklarımı size bi bakiim bugün neler olmuş diye. kapıdan tıkırtılar geldi önemsemedim kocamdır dedim hatta şaşırdım bugün neden bukadar çabuk geldi acaba diye. genelde kapıyı çalar ama bazen de anahtarıyla girer. yine anahtarını kullanıyor birazdan girer diye bekliyorum ama anahtar tıkırtıları hala geliyor eve giren aşkıııım diye bağıran kimse yok.. kendi kendime benim beceriksiz kocam bi kapıyı açamadı dedim zor da olsa kalktım yerimden, çok yorgunum zaten kapıya doğru gittim. gülerek açtım kapıyı...bi de ne göriyim. şok şok şok! oldum! yabancı bir adam üstelik çekik gözlü. öyle bana bakıyor aval aval.. bişeyler kekeledi ama zaten türkçesi de düzgün değil, burası 16 değilmiydi bana 16 dediler filan gibi. ben tabi şaşkınlıktan ne diycemi bilemez halde okumuyomusun kapıda yazıyo isim diyebildim. sonra yanlış geldim ben heralde filan diyip gitti ama benim eller ayaklar boşaldı korkudan. hırlı mıdır hırsız mıdır hayırdır inşallah hala titriyorum.. hamile halimle korkuttu beni Allahın manyağı!
kızlar selam..
gündüz işlerin yoğunluğundan hiç bakamadım bugün size.. okuycam birazdan ama genel olarak sakin bi günmüş anladığım kadarıyla..
az önce çok tuhaf bişey oldu. size de anlatiyim.. işten eve geldim laptopu açtım uzattım ayaklarımı size bi bakiim bugün neler olmuş diye. kapıdan tıkırtılar geldi önemsemedim kocamdır dedim hatta şaşırdım bugün neden bukadar çabuk geldi acaba diye. genelde kapıyı çalar ama bazen de anahtarıyla girer. yine anahtarını kullanıyor birazdan girer diye bekliyorum ama anahtar tıkırtıları hala geliyor eve giren aşkıııım diye bağıran kimse yok.. kendi kendime benim beceriksiz kocam bi kapıyı açamadı dedim zor da olsa kalktım yerimden, çok yorgunum zaten kapıya doğru gittim. gülerek açtım kapıyı...bi de ne göriyim. şok şok şok! oldum! yabancı bir adam üstelik çekik gözlü. öyle bana bakıyor aval aval.. bişeyler kekeledi ama zaten türkçesi de düzgün değil, burası 16 değilmiydi bana 16 dediler filan gibi. ben tabi şaşkınlıktan ne diycemi bilemez halde okumuyomusun kapıda yazıyo isim diyebildim. sonra yanlış geldim ben heralde filan diyip gitti ama benim eller ayaklar boşaldı korkudan. hırlı mıdır hırsız mıdır hayırdır inşallah hala titriyorum.. hamile halimle korkuttu beni Allahın manyağı!
Ne alakası var hasretçim, özel hastanenin bu işle???
özelde doğumda kullanılan aletler %100 sterilmi ki?
lütfen kendinizi riske atmayın, atla deve değil küçücük aşı,
bak benim 3.hamileliğim aşı olmamayı asla düşünmedim, doğumun yanında aşı neki?
ya öyle tabi.. hemde şöle bişey olmuştu o zamn sağlık ocağından çağırmışlardı gittim.. aptal öyle bi yaktı ki canımı kolumu kullanamadım 3gün.. sonra netten baktım falan, drumda illa ol demedi dahada yapmadım yani..bn 12 haftadan beri kullanıyorum.. marincap adı ama ocean fish oil die balık yağı war onu druma sorucam hangisi iyi diye..
Çok teşekkür ederim omega 3 hakkında bilgi veren arkadaşların hepsine...
dün netten yaptığım araştırmaların üstüne ki...yok balığın karaciğerinden yapılanı gebeler için riskliymiş..
Dr umu aradım ve uzun uzun bu konuyu konuştuk, gerekli olsaydı yazardım bunların hepsi ticari olaylar dedi, dünya sağlık örgütünü açın okuyun, orda vitaminleri bile gerekli görmüyorlar, kendini iyi hissedeceksen kullan dedi, bende açıkçası bağışıklığıma bi faydası olurmu düşüncesindeydim...
mesleğinde iyi olduğu için sözüne itimat ettim..
ama omega 3ün bebeğin zihinsel gelişimindeki katkısını bilmeyen yok sanırım..
neden o zamn haftada 1 balık yiyin diye öneriyorlar? hepimiz yiyebiliyomuyuz haftada 1,2 balık?
ben ilk hamileliğimde bitkisel falan diye solgarın omega 3ünü kullandım.. bunda da amaan dedim hepsi aynı.. bu omega 3ü zaten bana weren de süreyya menteşti.. güweniorumkndisine..
her dr farklı bişey söylüyo yaa ne yapcez yapmicez şaştık kaldık
off tahminm edebiliorum neler hissettiğini.. neyse ki allah korumuş, bundan sonra daha dikkatli ol tatlım dürbünden bak en azındankızlar selam..
ya öyle tabi.. hemde şöle bişey olmuştu o zamn sağlık ocağından çağırmışlardı gittim.. aptal öyle bi yaktı ki canımı kolumu kullanamadım 3gün.. sonra netten baktım falan, drumda illa ol demedi dahada yapmadım yani..
Olsun sen kendini ve bebeğini riske atma, bu dr larda ilginç walla, birinin illa ol dediğini biri olmazsan olma der, yani hayret bişey....
neden o zamn haftada 1 balık yiyin diye öneriyorlar? hepimiz yiyebiliyomuyuz haftada 1,2 balık?
ben ilk hamileliğimde bitkisel falan diye solgarın omega 3ünü kullandım.. bunda da amaan dedim hepsi aynı.. bu omega 3ü zaten bana weren de süreyya menteşti.. güweniorumkndisine..
evet canım aynen...dr lar birbirlerinin fikirlerini beğenmiyor...ama ben netten okuduğum kadarıyla yok balığın karaciğerinden olanı içmeyinde....balığın kendisinden yapılanı için yoksa...bebeğin beynine fazla gelen A vitamini zarar verir diyodu, açıkçası benim içime sinmedi...eşimin arkadaşları sağolsun bana her hafta balık yapıp çağırıyorlar çok şanslıyım yaniicannımmm arkadaşlarımmm
bnde sewiorum balığı, balık yediğim günler haptan içmiyorum.. kafama göre öyle dengelemeye çalışıyorum güyaNe alakası var hasretçim, özel hastanenin bu işle???
ya öyle tabi.. hemde şöle bişey olmuştu o zamn sağlık ocağından çağırmışlardı gittim.. aptal öyle bi yaktı ki canımı kolumu kullanamadım 3gün.. sonra netten baktım falan, drumda illa ol demedi dahada yapmadım yani..
Olsun sen kendini ve bebeğini riske atma, bu dr larda ilginç walla, birinin illa ol dediğini biri olmazsan olma der, yani hayret bişey....
evet canım aynen...dr lar birbirlerinin fikirlerini beğenmiyor...ama ben netten okuduğum kadarıyla yok balığın karaciğerinden olanı içmeyinde....balığın kendisinden yapılanı için yoksa...bebeğin beynine fazla gelen A vitamini zarar verir diyodu, açıkçası benim içime sinmedi...eşimin arkadaşları sağolsun bana her hafta balık yapıp çağırıyorlar çok şanslıyım yaniicannımmm arkadaşlarımmm
selam kızlar iyi akşamlar
pazartesi günü dr gittiğimde omega3 ü bende sordum hiç gerek yok ilavelere dedi günde 1 tane elevit zaten bebeğe gerekli olan bütün vitaminleri barındırıyo dedi..
ben farklı bi konu için danışacaktım aslında size 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim inş. istanbulda bildiğiniz yerler varmı ve ücretleri ne kadar ??
bilgilendirirseniz memnun olurum..
dr um bana biyer söyledi orda 260 tl ye yapılıyomuş sizce fiyatı uygun mu ??
canım ben çamlıca (ümraniye diyede geçio) medicana hastanesine gidiyorum 160tl ücreti..selam kızlar iyi akşamlar
pazartesi günü dr gittiğimde omega3 ü bende sordum hiç gerek yok ilavelere dedi günde 1 tane elevit zaten bebeğe gerekli olan bütün vitaminleri barındırıyo dedi..
ben farklı bi konu için danışacaktım aslında size 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim inş. istanbulda bildiğiniz yerler varmı ve ücretleri ne kadar ??
bilgilendirirseniz memnun olurum..
dr um bana biyer söyledi orda 260 tl ye yapılıyomuş sizce fiyatı uygun mu ??
4 boyut olmasın o ???bende sordum 275 tl dediler.2 boyutlu ultrason için.
4 boyut olmasın o ???
2 boyut zaten normal girdiklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?