2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bu ne böle fiyatlar uçmuş
275 mi ???
bende çektircem fiyatı 150 diye biliyorum,
ne kadar farklı fiyatlar bunlar...
150 olan yerlerde war cnm farkediyo her yere göre.. üsküdarda bi görüntüleme merkezi 150tl örneğin..
benim hastanede 160tl

haa ayrıntılı ultrasona mı gitti ne güzel ya benimki ta 26sında bekle dur işin yoksa:18:
aa canım senle günlerimiz aynı :) hatta detaylı ultrason günlerimiz de aynı :)) süper:))

Arkadaşlar bu ne böle fiyatlar uçmuş
275 mi ???
bende çektircem fiyatı 150 diye biliyorum,
ne kadar farklı fiyatlar bunlar...

benim doktor da 150.ankarada. bir de o gün ayrıca muayene ücreti vermicem ama kendi doktorum da yanımda olacak..

Günaydııınnnn kızlaaarr... Daha kimse yok ama gelince görürsünüz... Ben çok kötü bir gece gçeridim, sabaha kadar ağladım, hala ağlıyorum.. Bağırsak problemi, klasik hamile problemi sabah sabah kötü bir muhabbet biliyorum ama belki acil çözüm olabilecek önerilerinize ihtiyacım var.

Çok korktum dün gece o kadar zorlayınca bebeğe bişey olacak diye.. Hayır o kadr zorlanmaya sonuç da yok (((

Sabah aç karnına soğuk sütle yulaf ezmesi karıştır ye birebir geliyor..
Kuru kayısı, kuru incir..
Ispanak gibi yeşil sebzeler...
Bnların hepsi de iyi gelir..En acil çözüm azıcık zeytinyağı iç, bi de biraz ters bi anlatım olacak ama arka tarafa azıcık krem sür..Zorladıysan basura dönmesin, hem kolay yaparsın..

Günaydııınn!!
ay kıyamaaamm =( :2: hepimizin başına geliyor bağırsak problemleri evet. Eğer sorun kabızsa doktorum bana magnesyum kullanmayı tavsiye etti. Başlarda hamileliğin buna neden olabileceğini bile bilmiyodum. fena haldeydim. her gün 2 defa magnesyum kullanmaya başladım. maşşaaallaaahhh süper çalışılar şimdi. Magnorm die suda eriyen bi tablet kullanıorum. Düzene binince ve yediklerine dikkat edince zamanla geçio. Üzülme bebiş mutludur yerinde, farkında bile deildir. Bide fitil gibi bişiler var zor durumlar için. doktoruna sormalısın eğer 3 günü geçtiyse
Geçmiş ossun çookkk!!!

Sağolunnnn kızlaaar, 8. gün bugünn (((( hepsini deniycem tek tek

Hoşgeldinnn... biz de seni feciiiii özledikk kuzu haberin olsun böyle uzun gitme bi dahaaa :)
yormadın inşallah kendini çok

Biz de çok özledik yaaa..
ama inan bi dakika bile oturmadım, hiç de yorulmadım....
Sen beni bi göreceksin, cumadn beri konuşamıyorum, tepki falan yok...
Ağzım kulaklarda, suratımda garip bi tebessüm....
Cuma doktordan eve giderken, otobüste kendi kendime gülüyorum ama farkında da değilimmm...
Öndeki kız,arkadaşına dedi ki..
Yazık kız hasta herhalde biraz...Baksana tuhaf dediii....
Bana dediğini duyunca toparlandım hemen....
Ama 5 dakika sonra yine aynı şapşal ifade suratımda, ağzım kulaklarımda...

Kız, kocan nasıl düşmüş öylee...Allah iyiliğini versin, ege söylemişti merak ettim buldum okudum...
Hayır bi de üstüne yemek yemişsiniz...
Benim herifim olsa fellik fellik kaçardı..Bi daha da oraya götüremezdimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…