Arkadaşlar bu ne böle fiyatlar uçmuş
275 mi ???
bende çektircem fiyatı 150 diye biliyorum,
ne kadar farklı fiyatlar bunlar...
ewet cnm ayrı bir usg we ayrı bir dr bakıyor..hasrettt detayli ultrasonda baska bir cihazlami bakiolarrr biliomusunn
150 olan yerlerde war cnm farkediyo her yere göre.. üsküdarda bi görüntüleme merkezi 150tl örneğin..Arkadaşlar bu ne böle fiyatlar uçmuş
275 mi ???
275 mi ???
150 olan yerlerde war cnm farkediyo her yere göre.. üsküdarda bi görüntüleme merkezi 150tl örneğin..
benim hastanede 160tl
aa canım senle günlerimiz aynı :) hatta detaylı ultrason günlerimiz de aynı :)) süper:))haa ayrıntılı ultrasona mı gitti ne güzel ya benimki ta 26sında bekle dur işin yoksa:18:
275 mi ???
Günaydııınnnn kızlaaarr... Daha kimse yok ama gelince görürsünüz... Ben çok kötü bir gece gçeridim, sabaha kadar ağladım, hala ağlıyorum.. Bağırsak problemi, klasik hamile problemisabah sabah kötü bir muhabbet biliyorum ama belki acil çözüm olabilecek önerilerinize ihtiyacım var.
Çok korktum dün gece o kadar zorlayınca bebeğe bişey olacak diye.. Hayır o kadr zorlanmaya sonuç da yok(((
Günaydııınnnn kızlaaarr... Daha kimse yok ama gelince görürsünüz... Ben çok kötü bir gece gçeridim, sabaha kadar ağladım, hala ağlıyorum.. Bağırsak problemi, klasik hamile problemisabah sabah kötü bir muhabbet biliyorum ama belki acil çözüm olabilecek önerilerinize ihtiyacım var.
Çok korktum dün gece o kadar zorlayınca bebeğe bişey olacak diye.. Hayır o kadr zorlanmaya sonuç da yok(((
Bizzz geldikk biizzzz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Sizi çok özledik...
Günaydııınn!!
ay kıyamaaamm =( :2: hepimizin başına geliyor bağırsak problemleri evet. Eğer sorun kabızsa doktorum bana magnesyum kullanmayı tavsiye etti. Başlarda hamileliğin buna neden olabileceğini bile bilmiyodum. fena haldeydim. her gün 2 defa magnesyum kullanmaya başladım. maşşaaallaaahhh süper çalışılar şimdi. Magnorm die suda eriyen bi tablet kullanıorum. Düzene binince ve yediklerine dikkat edince zamanla geçio. Üzülme bebiş mutludur yerinde, farkında bile deildir. Bide fitil gibi bişiler var zor durumlar için. doktoruna sormalısın eğer 3 günü geçtiyse
Geçmiş ossun çookkk!!!
Sabah aç karnına soğuk sütle yulaf ezmesi karıştır ye birebir geliyor..
Kuru kayısı, kuru incir..
Ispanak gibi yeşil sebzeler...
Bnların hepsi de iyi gelir..En acil çözüm azıcık zeytinyağı iç, bi de biraz ters bi anlatım olacak ama arka tarafa azıcık krem sür..Zorladıysan basura dönmesin, hem kolay yaparsın..
Bizzz geldikk biizzzz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Sizi çok özledik...
Günaydıınnn!!! Hoşgeldinisssssss
Sağolunnnn kızlaaar, 8. gün bugünn(((( hepsini deniycem tek tek
Hoşgeldinnn... biz de seni feciiiii özledikk kuzu haberin olsun böyle uzun gitme bi dahaaa :)
yormadın inşallah kendini çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?