2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bu haberi arıyordum yaa,bulamadım bi saattir...
Kız egeee, bu duruyu nasıl besliyon kızzz...Maşallah kuzumaa, tosuncuk olmuş....
Herşey iyi çıkmış....Ayyy, böyle haberler çok güzel yaa.

Amaaannın 8 gün mü!!!!
Hemen doktora git. hemen!!! 3 gün bile önemli. Eczacı bi krem önermişti bana fitil gibi kullanılıo ama doktoruma sormamıştım, kullanmadım. Mutlaka sor bi doktoruna

Ben izin alıp öğleden sonra gidiyim doktora doğru söylüyorsun

Ahahahaha öldüm gülmekten zuzu yaaaa, hasta değilim hamileyim mutluyum hatunlar darısı başınıza deseydiin :)
Sorma düşerken çok ağladım da aklıma geldikçe hala gülüyorum şimdi :) bi de oturduk yemek yedik gerçekten o şokla :)))
Allah hep güldürsüüün :)

Kız utandım birden, toparladım kendimi...Zaten hasta değil hamileyim demeye kalksam ağzımdan ne çıkardı acabaa..Konuşamıyordum ki mutluluktan....
Valla okuyunca bende çok güldüm...Tabi insan o an çok panikliyor..İyi bi yerleri kırılmamış valla, bi de iri kıyım demişsin yaa, ucuz atlatmış..

Ayyy canım kıyamam ben sana.
ne illettir biliyorum ben. geceyarısı eczane arardık eşimle.
sabah aç karnına 1 kivi üstüne 1 büyük bardak ılık su. sonra 1 saat kadar hiçbirşey yeme.
gün içinde 2 kuru incir üstüne yine su.
bunu alışkanlık haline getirmelisn her gün uygula.
Allah kimseye o derdi vermesin. geçmiş olsun canım.

Günaydın canım...
Nasılsın...Ayy, çok özledim hepinizi de, hemen gelsin herkess....
Sezin hanım nasıl, keyfi yerinde mi.

Ben hastayım bebiş.
p.tesi acile gittim bronşit başlangıcı ve faranjit dedi.
antibiyotik kullanıyorum. hala iyileşemedim.
sezin bu güm güm öksürükten korkuyordur kesin.
etrafımdakiler korktuğuna göre bebiş naaapsın yazık içerde

kahvaltı edip geliyorum kızlar.

Günaydın canlarımmmm..
çok güzel bir gün öyle değilmi..
Fmg nin yazısını gördüm sanki düne geri döndüm..
Evt herşey çok iyiydi. %100 kilo almış kızım 1 ayda 230 du 460 olmuş. çok mutluyummm darısı detaylı bekleyenlerin başına....

Kzuu hoşgeldin cnmm . Umarım halletmişsindir işlerini..

Ayyy, kıyamam yaa..
Dikkat et kendine..Faranjit ve bronşit başlangıcı bi de..
Antibiyotiğini düzenli kullan, en faydalısı o çünkü...Geçmiş olsun canım yaa...
Çocuk yazık öksürürken deprem oluyo zannediyordur...Kıyamam kuzuma...
Sen kızını düşünmü, onlara bişey olmazmış...Benim eşim de bronşit..Doktoruma sordum cuma günü..Ben eşimle bir yatıyorum ama çok hasta dedim..Bize zararı olurmu..Sen hasta olursun ama, bebeğin sıvının içinde güvende dedi...Yine de dikkat et dedi..Onları Allah koruyo, plesanta kalkan gibi zararlı herşeyi geri gönderiyormuşş..
Sen ilaçlarını iç, portakal suyu iç, bol bol c vitamini al dikkat et kendine canım yaa..İnşallah hemencecik atlatırsın..

Çok geçmiş ossun canım yaa=( ben geçen sene tek başıma yaşadım bronşit çok zordu. bi de bebişle uyy kıyamaammm annesi dikkat ett kendine. Böle ballı, pekmezli otlu karışımlar var aktarlarda bronşit için bende işe yaramıştı. Doktoruna sorup alabilersin. Hem enerji de verir bebeişee

günaydın ...çilek 8 gün çok uzun bir süre doktorunu ara canım mutlaka bir şurup falan verir rahatlarsın ...kuzu evin hayırlı olsun hoşgeldin

Günaydın canım..Maşallah duru hanıma..Tosunum benim yaa...
Valla çoğunu toparladım ama hala bitiremedim işlerimi..Bi de üstüne izmirden misafirim geldii..Ev curcuna, ben işteyim..Kız 15 gün burda...Rezillik diz boyuu, biz sabaha kadar öykünün resmine bakıyoruz...Ama evde unuttum yaa, buraya eklicektim boksör kızımı.Yarın eklerim artık..

ağaaammm, naberr...
çatmıcam kız bugün sana...çok özledim hepinizi....
Bi kaç gün iyisin hadi...
ay canım bende seni özledim bugun herşey serbest kim ne derse desin..
13 kilo almışım ben biliyonmu dağ gibi oldum

cnmmm sesin kötüydü ama sen dinlenmezsen olmazki

günaydın ...çilek 8 gün çok uzun bir süre doktorunu ara canım mutlaka bir şurup falan verir rahatlarsın ...kuzu evin hayırlı olsun hoşgeldin
ipek nasıl geçti kontrolun. Bebişinden haber versene bana..

çilekkkkkk o ne kız taşlaşmıştır içinde o:))))))))))

ayyy ayy ayy kocaman olmuş bebişiinnn afferin ona kocaman maşşaaallaahh!!!
bizde detaylıya girmeyi iple çekioruz. 26sına gün sayıyoruz. yeni çizelge yapıcam ona da

amannnn ne misafiri öyle o yaa .. Kız ben resim almadım unuttum.. Ama çok tatlı bir kızım var. Ayaklarını salladı . Yüzü yuvarlaktı eylüşe benziyordu:)))

ay canım bende seni özledim bugun herşey serbest kim ne derse desin..
13 kilo almışım ben biliyonmu dağ gibi oldum

Doktorun kızmadı mı kız...Benimki 6,5 kilo almışım diye cıngar çıkardı...1,5 kilo fazla almışım...Ama sevinecek taraf, sırf göbiş şişiyormuş...Bi de ödem varmış..500 gr.ını düşebiliriz falan dedi...
Dağ gibi oldun ama, sırf sen mi beslendin, bak maşallah duru hanım da gayet güzel beslenmiş...Kuzum benim yaa...

ardahandan -18 derecede soguk mu soguk bi günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn gözlüklerim kirpiklerim donduuuuuuuuuuuuuuuu burnumn içindeki kıllar bilem dondu

kız maşallah tosun gşbi etmişsin mmaşallah duru hanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…