2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyy hayal edemiorum bile evde battaniye altında oturuorum ben 25 derecede:) istanbulda hava süper şekerim, güneşli ve güsel bi gün ama bebişlerle her gün güsseeellll

ayyy ayy ayy kocaman olmuş bebişiinnn afferin ona kocaman maşşaaallaahh!!!
Bizde detaylıya girmeyi iple çekioruz. 26sına gün sayıyoruz. Yeni çizelge yapıcam ona da
thankssssss. Darısı başınızaaaa

kızmadı valla:) bişey sorcam kızın kaç gr dıı.

amannnn ne misafiri öyle o yaa .. Kız ben resim almadım unuttum.. Ama çok tatlı bir kızım var. Ayaklarını salladı . Yüzü yuvarlaktı eylüşe benziyordu:)))

Yengem, 2 çocuğuyla geldi..Karne hediyesi ne istersin demişler, kuzuya gidicem demiş dayımın oğlu...
Gelelim mi dediler, valla rezillik diz boyu, gelecekseniz gelin dedim...
Tatlı kızını yerim ben yaa..Maşallah kuzuma.Ablası çok tatlı zaten, inşallah ona benzer..O salladığı ayakları öperim ben..Mıncık mıncık ederim...Kuzum ya..

canımcımm özledin mi bizi dün yoktuk ya..
Sağol teyzesi kocaman kız oldu.
Fmg nin ki şimdi 550 gr olmuştur:ç))))))))))

Kızlar doktoru aradım, çok ciddi bir durum dedi. Ağlıyorum sabahtan beri Ben eve gidiyorum, bi sürü ilaç verdi akşam üzerine kadar bişey olmazsa hastaneye gel dedi. Ben çıkıyorum şimdi, haber veririm size akşam,
Çok öpüyorum

noluyo noluyoooooo

günaydın maşallah kızına allah nazardan saklasın

Ağlama kız..Ciddi değilmiş yaa..
İlaçlar fayda eder, git sen ilacını iç...Azıcık hareket et ..Bişey olmaz akşama kadar garanti çıkarsın...Üzülme ama..

yaa keşke daha önce gitseydin =( dinlen evde. geçmiş ossun canım kocaman!!!

Son düzenleme:
detaylıda 400 gr.dı..
Civan 396 gr. ölçtü...
Unuturum diyordum ama kazıdım valla hafızama kuzucuğumu...
maşallah kuzuma yaa 400 gr çok iyi:))
seninkide benimkinden ,iri kızım aramızda bir hafta var..

ay canım yaa ağlama ciddi bişey olsa seni yanına çağırır . Iç ilaçlarını sen. Haber ver bzie.meraklanırız..
Offffffffff şimdi keyfim kaçtıı

2 dk. kahvaltı ettim 3 sayfa yazmışınız vicdansız hatunlar.

Çilekçim ağlama nooolur geçecek.
bir daha aklında bulunsun bu kadar uzun bekleme. hemen çaresine bak.
çok geçmiş olsun

yaa çilek çokçok geçmiş olsun canım dikkat et aglamada bebike yazık kız güç lazım ikinizede ama çilek neyin vardı senin yaaa

geçmiş olsun canım ağlama sakin ol akşama kadar ilaçların iyi gelir merak etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…