ardahandan -18 derecede soguk mu soguk bi günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn gözlüklerim kirpiklerim donduuuuuuuuuuuuuuuu burnumn içindeki kıllar bilem dondu
thankssssss. Darısı başınızaaaaayyy ayy ayy kocaman olmuş bebişiinnn afferin ona kocaman maşşaaallaahh!!!
Bizde detaylıya girmeyi iple çekioruz. 26sına gün sayıyoruz. Yeni çizelge yapıcam ona da
kızmadı valla:) bişey sorcam kızın kaç gr dıı.doktorun kızmadı mı kız...benimki 6,5 kilo almışım diye cıngar çıkardı...1,5 kilo fazla almışım...ama sevinecek taraf, sırf göbiş şişiyormuş...bi de ödem varmış..500 gr.ını düşebiliriz falan dedi...
Dağ gibi oldun ama, sırf sen mi beslendin, bak maşallah duru hanım da gayet güzel beslenmiş...kuzum benim yaa...
amannnn ne misafiri öyle o yaa .. Kız ben resim almadım unuttum.. Ama çok tatlı bir kızım var. Ayaklarını salladı . Yüzü yuvarlaktı eylüşe benziyordu:)))
şuanda kar yagıyooooAyyyy hayal edemiorum bile evde battaniye altında oturuorum ben 25 derecede:) istanbulda hava süper şekerim, güneşli ve güsel bi gün ama bebişlerle her gün güsseeellll
ardahandan -18 derecede soguk mu soguk bi günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn gözlüklerim kirpiklerim donduuuuuuuuuuuuuuuu burnumn içindeki kıllar bilem dondu
Kız maşallah tosun gşbi etmişsin mmaşallah duru hanıma
kızmadı valla:) bişey sorcam kızın kaç gr dıı.
özledim fındıgım özlememmi ama bende dün giremedim acaip yogundum çok giremedimcanımcımm özledin mi bizi dün yoktuk ya..
Sağol teyzesi kocaman kız oldu.
Fmg nin ki şimdi 550 gr olmuştur:ç))))))))))
fatmaaaaaaaa,
ne yapıyon bacımmm....
Kızlar doktoru aradım, çok ciddi bir durum dedi. Ağlıyorum sabahtan beriBen eve gidiyorum, bi sürü ilaç verdi akşam üzerine kadar bişey olmazsa hastaneye gel dedi. Ben çıkıyorum şimdi, haber veririm size akşam,
Çok öpüyorum
Günaydın canlarımmmm..
çok güzel bir gün öyle değilmi..
Fmg nin yazısını gördüm sanki düne geri döndüm..
Evt herşey çok iyiydi. %100 kilo almış kızım 1 ayda 230 du 460 olmuş. çok mutluyummm darısı detaylı bekleyenlerin başına....
Kzuu hoşgeldin cnmm . Umarım halletmişsindir işlerini..
Kızlar doktoru aradım, çok ciddi bir durum dedi. Ağlıyorum sabahtan beriBen eve gidiyorum, bi sürü ilaç verdi akşam üzerine kadar bişey olmazsa hastaneye gel dedi. Ben çıkıyorum şimdi, haber veririm size akşam,
Çok öpüyorum
Çok öpüyorum
maşallah kuzuma yaa 400 gr çok iyi:))detaylıda 400 gr.dı..
Civan 396 gr. ölçtü...
Unuturum diyordum ama kazıdım valla hafızama kuzucuğumu...
kızlar doktoru aradım, çok ciddi bir durum dedi. Ağlıyorum sabahtan beriben eve gidiyorum, bi sürü ilaç verdi akşam üzerine kadar bişey olmazsa hastaneye gel dedi. Ben çıkıyorum şimdi, haber veririm size akşam,
çok öpüyorum
ne ediyim pogaca yiyorum bide çok açık çay içiyorum çok üşüdüm yaaaa
Çok öpüyorum
Afiyet şeker olsun....Kar yağıyo diyorsun ya, iç sıcak sıcak iyi gelir..Sıkı giyin kız, hasta olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?