maşallah kuzuma yaa 400 gr çok iyi:))
seninkide benimkinden ,iri kızım aramızda bir hafta var..
2 dk. kahvaltı ettim 3 sayfa yazmışınız vicdansız hatunlar.
Çilekçim ağlama nooolur geçecek.
bir daha aklında bulunsun bu kadar uzun bekleme. hemen çaresine bak.
çok geçmiş olsun
bi görsen robot giyim iç içe giymekten ayagımdaki ayakkabı grayder gibi
Doktorum iri bi bebek olma ihtimali büyük dedi zaten...Diyet yazdı ikimize de ...
Tosun paşam, aynı babası gibi kız bi göreceksin...
Daha doğmadan bütün hastaneyi ayağa kaldırdı..Cimcimem, nasıl bi can korkusu varsa, abartmıyorum detay ultrasonu 20 dakika yumrukladı..Zarar vereceğimizi düşündü herhalde...Doktor diğer ultrasondaki hemşireleri çağırdı yaa, bakın burda ne var, hiç böyle bişey gördünüz mü diyee..
Adamın gözünden yaş geldi gülmekten..Çok hoşuna gitti.
Doktorum iri bi bebek olma ihtimali büyük dedi zaten...Diyet yazdı ikimize de ...
Daha doğmadan bütün hastaneyi ayağa kaldırdı..Cimcimem, nasıl bi can korkusu varsa, abartmıyorum detay ultrasonu 20 dakika yumrukladı..Zarar vereceğimizi düşündü herhalde...Doktor diğer ultrasondaki hemşireleri çağırdı yaa, bakın burda ne var, hiç böyle bişey gördünüz mü diyee..
Adamın gözünden yaş geldi gülmekten..Çok hoşuna gitti.
günaydın maşallah kızına allah nazardan saklasın
maşallah öykü hanıma
doktorum iri bi bebek olma ihtimali büyük dedi zaten...diyet yazdı ikimize de ...
Daha doğmadan bütün hastaneyi ayağa kaldırdı..cimcimem, nasıl bi can korkusu varsa, abartmıyorum detay ultrasonu 20 dakika yumrukladı..zarar vereceğimizi düşündü herhalde...doktor diğer ultrasondaki hemşireleri çağırdı yaa, bakın burda ne var, hiç böyle bişey gördünüz mü diyee..
Adamın gözünden yaş geldi gülmekten..çok hoşuna gitti.
hahahahaçok şeker yaa=) süper bi deneyim olmuş doktora da sana da. maşşallah bebekine. dansçı olcak galiba
Çok geçmiş ossun canım yaa=( ben geçen sene tek başıma yaşadım bronşit çok zordu. bi de bebişle uyy kıyamaammmannesi dikkat ett kendine. Böle ballı, pekmezli otlu karışımlar var aktarlarda bronşit için bende işe yaramıştı. Doktoruna sorup alabilersin. Hem enerji de verir bebeişee
ay canım bende seni özledim bugun herşey serbest kim ne derse desin..
13 kilo almışım ben biliyonmu dağ gibi oldum
ardahandan -18 derecede soguk mu soguk bi günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn gözlüklerim kirpiklerim donduuuuuuuuuuuuuuuu burnumn içindeki kıllar bilem dondu
canımcımm özledin mi bizi dün yoktuk ya..
Sağol teyzesi kocaman kız oldu.
Fmg nin ki şimdi 550 gr olmuştur:ç))))))))))
maşallahhhhhhh teyzesinin gülü o maşallahhhhhhhh
sağol teyzesi.. 4 hafta bekliycez şimdi
Gerçekten çok değişikti yaa, ilk defa bebek gibiydi fotolarda...Önceden hep tospağa gibi tostoparlak çıkıyordu...
dur kız aklıma geldi, civanın çektiği ultrasonlar yanımda onları ekliyim.Yarın da detay olanı eklerim...Elleri çenesi burnu hepsi belli detaylıda.
ben bişeyini göremiyoruum yaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 136937 Eki Görüntüle 136936 Eki Görüntüle 136938
Bunlar civanın ultrasonu..ama detylının yanında bunlar hiçbişeye benzemiyo...Siz kızımı asıl yarın göreceksiniz...Burda da omurgası,parmakları falan belli kuzumun...
Alt resim de, koca kafası ve göbeğii...Doktor hususi çekti, şişkoluğuna bak diyee..
Yavrum yazık, ne dansı kız...Can korkusundan çırpınıyordu valla...Nasıl yumrukladı bi görsen abartısız 20 dakika yumrukladı...Sonra böbreğine bakarken elini böbreğinin oraya koydu ordan vuruyor...Doktor tek foto veriyormuş, bize iki foto verdi...20 dakika süren ultrasondan tam 45 dakikada çıktık...
sağol canım. Senin kızdan ben umutluyum. Tombiş bir potansiyel taşıyor zaten hanım.. Hepsinin ablası olacak. Sen cumartesi ben 4 hafta sonrasağol canım. Bitki karışımlarını içmiyorum. Içinde gebelikte zararlı otlar olabilir diye.
Günaydın canım :)
maşallah durucuğuma
Sen aldığın kiloları boşver emzirirken gidiyo nasıl olsa.
Günaydın fatma.
Ayyy inşallah canım yaaaaaa,
c.tesiyi iple çekiyorum.
seninki neler yaptı merak ettim ne kadar olmuş.en kötüsüde o zaten 4 hafta beklemek bizde beklicez:26:
benim fındıgım kaç gr oldu acaba hiç bilmiyorum
Ya normalde ben de göremiyorum..Bak normal fotolarını ekledim..Yarın detaylının fotosunu ekliycem, orda çok farklı...Aynı gün çekildi ama acayip değişik..Evde kalmış onlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?