2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kuzuma yaa 400 gr çok iyi:))
seninkide benimkinden ,iri kızım aramızda bir hafta var..

Doktorum iri bi bebek olma ihtimali büyük dedi zaten...Diyet yazdı ikimize de ...
Tosun paşam, aynı babası gibi kız bi göreceksin...
Daha doğmadan bütün hastaneyi ayağa kaldırdı..Cimcimem, nasıl bi can korkusu varsa, abartmıyorum detay ultrasonu 20 dakika yumrukladı..Zarar vereceğimizi düşündü herhalde...Doktor diğer ultrasondaki hemşireleri çağırdı yaa, bakın burda ne var, hiç böyle bişey gördünüz mü diyee..
Adamın gözünden yaş geldi gülmekten..Çok hoşuna gitti.

2 dk. kahvaltı ettim 3 sayfa yazmışınız vicdansız hatunlar.

Çilekçim ağlama nooolur geçecek.
bir daha aklında bulunsun bu kadar uzun bekleme. hemen çaresine bak.
çok geçmiş olsun

Aaaaaa, bugün ben varm bacım, bakma işler birikmiş yazamıyorum...Önümde çok iş olmasa o üç sayfa 10 sayfa olurdu garanti..

maşallah öykü hanıma

hahahaha çok şeker yaa=) süper bi deneyim olmuş doktora da sana da. maşşallah bebekine. dansçı olcak galiba

maşallah öykü hanıma

Kız o kadar güzeldi kiii..
Beni bi görecen ama, bi yandan ağlıyorum bi yandan gülüyorum...
doktorun gözünden yaş geldii, ben çocuğum korkuyoo çabuk bak diyorum..Bi de değişik doktor bu...Detay ultrasonun doktoru farklı..Bana da gülüyo...Çok komiktik...

maşallahhhhhhh teyzesinin gülü o maşallahhhhhhhh

hahahaha çok şeker yaa=) süper bi deneyim olmuş doktora da sana da. maşşallah bebekine. dansçı olcak galiba

Yavrum yazık, ne dansı kız...Can korkusundan çırpınıyordu valla...Nasıl yumrukladı bi görsen abartısız 20 dakika yumrukladı...Sonra böbreğine bakarken elini böbreğinin oraya koydu ordan vuruyor...Doktor tek foto veriyormuş, bize iki foto verdi...20 dakika süren ultrasondan tam 45 dakikada çıktık...

Sağol canım. bitki karışımlarını içmiyorum. içinde gebelikte zararlı otlar olabilir diye.

ay canım bende seni özledim bugun herşey serbest kim ne derse desin..
13 kilo almışım ben biliyonmu dağ gibi oldum

Günaydın canım :)
maşallah durucuğuma
sen aldığın kiloları boşver emzirirken gidiyo nasıl olsa.

Günaydın Fatma.

canımcımm özledin mi bizi dün yoktuk ya..
Sağol teyzesi kocaman kız oldu.
Fmg nin ki şimdi 550 gr olmuştur:ç))))))))))

Ayyy inşallah canım yaaaaaa,
c.tesiyi iple çekiyorum.

maşallahhhhhhh teyzesinin gülü o maşallahhhhhhhh

Gerçekten çok değişikti yaa, ilk defa bebek gibiydi fotolarda...Önceden hep tospağa gibi tostoparlak çıkıyordu...
dur kız aklıma geldi, civanın çektiği ultrasonlar yanımda onları ekliyim.Yarın da detay olanı eklerim...Elleri çenesi burnu hepsi belli detaylıda.

ben bişeyini göremiyoruum yaaaaaaaaaaaa

Bunlar civanın ultrasonu..ama detylının yanında bunlar hiçbişeye benzemiyo...Siz kızımı asıl yarın göreceksiniz...Burda da omurgası,parmakları falan belli kuzumun...
Alt resim de, koca kafası ve göbeğii...Doktor hususi çekti, şişkoluğuna bak diyee..

size öyle gelmiştir yumruklar da hippop yapıodur belki :) keyfi yerindedir kızının merak etme annişkosuu

sağol canım. Senin kızdan ben umutluyum. Tombiş bir potansiyel taşıyor zaten hanım.. Hepsinin ablası olacak. Sen cumartesi ben 4 hafta sonra( olsun ama artık hissediyoruz yaa yeter.. Benim demir ilacını değiştirdi dr. çok kansızım sanki hiç içmemiş gibiyim.. Gyno ferro sanol verdi günde 2 ye çıkardı.. Tahlillerimde sadece demir eksikliği çıktı:)

en kötüsüde o zaten 4 hafta beklemek bizde beklicez:26:
seninki neler yaptı merak ettim ne kadar olmuş.

benim fındıgım kaç gr oldu acaba hiç bilmiyorum

seninkide büyümüştür kız. Ne zaman gidcen

Ya normalde ben de göremiyorum..Bak normal fotolarını ekledim..Yarın detaylının fotosunu ekliycem, orda çok farklı...Aynı gün çekildi ama acayip değişik..Evde kalmış onlar..

normal ultrasona zor görünüyorsun nerde ayrıntılısını bulmuşuz pufsssssss canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…