maşallah maşallah bende istiyorum yyyyyyyyyaaaaaaaaaa
size öyle gelmiştir yumruklar da hippop yapıodur belki :) keyfi yerindedir kızının merak etme annişkosuu
Gerçekten çok değişikti yaa, ilk defa bebek gibiydi fotolarda...Önceden hep tospağa gibi tostoparlak çıkıyordu...
dur kız aklıma geldi, civanın çektiği ultrasonlar yanımda onları ekliyim.Yarın da detay olanı eklerim...Elleri çenesi burnu hepsi belli detaylıda.
maşallah kız tosuna belli belli ama detaylı baya belli oluyor bende dün ayak parmaklarını saydım dizdeki kemikleri omurgasını saydık dr beraber:))Eki Görüntüle 136937 Eki Görüntüle 136936 Eki Görüntüle 136938
bunlar civanın ultrasonu..ama detylının yanında bunlar hiçbişeye benzemiyo...siz kızımı asıl yarın göreceksiniz...burda da omurgası,parmakları falan belli kuzumun...
Alt resim de, koca kafası ve göbeğii...doktor hususi çekti, şişkoluğuna bak diyee..
cnm sen ayrıntılı olmuycakmısın. Doopler yani.. Sor onu olmazsa kars ta vardır oraya gidersin.. üzülmenormal ultrasona zor görünüyorsun nerde ayrıntılısını bulmuşuz pufsssssss canım sıkıldı
sağol canım. Senin kızdan ben umutluyum. Tombiş bir potansiyel taşıyor zaten hanım.. Hepsinin ablası olacak. Sen cumartesi ben 4 hafta sonra( olsun ama artık hissediyoruz yaa yeter.. Benim demir ilacını değiştirdi dr. çok kansızım sanki hiç içmemiş gibiyim.. Gyno ferro sanol verdi günde 2 ye çıkardı.. Tahlillerimde sadece demir eksikliği çıktı:)
seninki neler yaptı merak ettim ne kadar olmuş.
seninkide büyümüştür kız. Ne zaman gidcen
dr çıktı vermiyo ki en fazla 3-4 dk bakıyoruz tmm bitiyo sadece 3,5 aylıkken radyologa gitmiştim bi ordaki resmi var ondan başkada yokKız doktora gidince senin de olur...
Keyfi yerindeydi canım...Diğer ultrasona alıştı ondan korkmuyor, orda balık gibi oynuyor..Detayı sevmedi ama...Doktor da çok karakterli bi kızın var, ne isterse o oluyor dedi...Hiç bizi takmıyor bile dedi...
maşallah kız tosuna belli belli ama detaylı baya belli oluyor bende dün ayak parmaklarını saydım dizdeki kemikleri omurgasını saydık dr beraber:))
cnm sen ayrıntılı olmuycakmısın. Doopler yani.. Sor onu olmazsa kars ta vardır oraya gidersin.. üzülme
detaylıda çok güzel görünüyolar kime benzediği bile belli oluyo
sağol canım. Senin kızdan ben umutluyum. Tombiş bir potansiyel taşıyor zaten hanım.. Hepsinin ablası olacak. Sen cumartesi ben 4 hafta sonra( olsun ama artık hissediyoruz yaa yeter.. Benim demir ilacını değiştirdi dr. çok kansızım sanki hiç içmemiş gibiyim.. Gyno ferro sanol verdi günde 2 ye çıkardı.. Tahlillerimde sadece demir eksikliği çıktı:)
O ferro olan haptan bana da verdi doktor egee...
Hap hap diyordun al sana hap, 2 günde 1 tane içicen fazla içme dedi...
Eki Görüntüle 136937 Eki Görüntüle 136936 Eki Görüntüle 136938
Bunlar civanın ultrasonu..ama detylının yanında bunlar hiçbişeye benzemiyo...Siz kızımı asıl yarın göreceksiniz...Burda da omurgası,parmakları falan belli kuzumun...
Alt resim de, koca kafası ve göbeğii...Doktor hususi çekti, şişkoluğuna bak diyee..
seninki neler yaptı merak ettim ne kadar olmuş.
seninkide büyümüştür kız. Ne zaman gidcen
aman gözünaydın zorla ilaç yazdıran birini gördüm yaa...o ferro olan haptan bana da verdi doktor egee...
Hap hap diyordun al sana hap, 2 günde 1 tane içicen fazla içme dedi...
kuzum maşallah öyküye.
Hepsi nasıl tatlılar yaaaaa.
Canlarım benim.
Rabbimin hediyeleri. Melekleri.
Eki Görüntüle 136937 Eki Görüntüle 136936 Eki Görüntüle 136938
Bunlar civanın ultrasonu..ama detylının yanında bunlar hiçbişeye benzemiyo...Siz kızımı asıl yarın göreceksiniz...Burda da omurgası,parmakları falan belli kuzumun...
Alt resim de, koca kafası ve göbeğii...Doktor hususi çekti, şişkoluğuna bak diyee..
Kuzum maşallah öyküye.
Hepsi nasıl tatlılar yaaaaa.
canlarım benim.
Rabbimin hediyeleri. melekleri.
maşallah kız tosuna belli belli ama detaylı baya belli oluyor bende dün ayak parmaklarını saydım dizdeki kemikleri omurgasını saydık dr beraber:))
aman gözünaydın zorla ilaç yazdıran birini gördüm yaa...
Tetanozu sordum olmasanda olur dediler ama olsanda olur dediler. Nötr yani :))
maşallah seninde gayet iyi vallahi.. Bizim bebişler hep zmanında gidiyor demekki
Benimkide 400 grma gelmiş büyümüş hareketler yapıyodu doktor artık hissetmeye başlarsın sıklaşır hareketleri dedi
offf yaa başka gidecek yer mi yoktu ardahana gittinburda ne ayrıntılısı olsun... Karsa gidemem ki her taraf kar diz boyu rezillik kaza falan olur korkarım yola çıkmam böle
bende herzaaman vardı .. Eylülde 9 ay içtim hiç içmemiş gibiydim. çay kahve içiyorum günde 1 tane felan:)çay kahve içmiyosun di mi?
Neden çıktı acaba demir eksikliği.
Hamilelik öncesi varmıydı?
Mesela ben hep kansızım. Yılda 6 ay kullanırım ferroyu.
Ben baştan beri onu içiyorum ama günde 1 tane.
ben bizimkinin ultrason fotolarını beenmiodum ama bizim doktor her gittiğimde 4-5 resim verio. Az geliodu bana . En son sadece omurga ve kafasını çekti onlar bile süperdi.
Hatta biriniş ekliyim ben de
=)Eki Görüntüle 136940
Evet yaa, o doktor dedi ki, küçük hanım size benzemiyo...
Yukarı çıktım kendi doktoruma adam bi baktıı, ayy bu aynı babasına benziyo dedi direk....Kel ama kızım, daha saçı falan çıkmamış..
Ben artık nerdeyse her an hissediyorum...Çok güzel..Ve karşıdan da hissediliyo, hanım güç depoladı herhalde..Elini göbeğime koyan hissediyor hareketleri....
ben bizimkinin ultrason fotolarını beenmiodum ama bizim doktor her gittiğimde 4-5 resim verio. az geliodu bana . en son sadece omurga ve kafasını çekti onlar bile süperdi.
hatta biriniş ekliyim ben de
=)Eki Görüntüle 136940
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?