2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah maşallah bende istiyorum yyyyyyyyyaaaaaaaaaa

Kız doktora gidince senin de olur...

size öyle gelmiştir yumruklar da hippop yapıodur belki :) keyfi yerindedir kızının merak etme annişkosuu

Keyfi yerindeydi canım...Diğer ultrasona alıştı ondan korkmuyor, orda balık gibi oynuyor..Detayı sevmedi ama...Doktor da çok karakterli bi kızın var, ne isterse o oluyor dedi...Hiç bizi takmıyor bile dedi...

detaylıda çok güzel görünüyolar kime benzediği bile belli oluyo

Kuzum maşallah öyküye.
Hepsi nasıl tatlılar yaaaaa.
canlarım benim.
Rabbimin hediyeleri. melekleri.

maşallah kız tosuna belli belli ama detaylı baya belli oluyor bende dün ayak parmaklarını saydım dizdeki kemikleri omurgasını saydık dr beraber:))

normal ultrasona zor görünüyorsun nerde ayrıntılısını bulmuşuz pufsssssss canım sıkıldı
cnm sen ayrıntılı olmuycakmısın. Doopler yani.. Sor onu olmazsa kars ta vardır oraya gidersin.. üzülme

bilmem ne zaman gideceğim belli dğeil dr izne gitmiş onu bekliyorum pufff

dr çıktı vermiyo ki en fazla 3-4 dk bakıyoruz tmm bitiyo sadece 3,5 aylıkken radyologa gitmiştim bi ordaki resmi var ondan başkada yok

burda ne ayrıntılısı olsun... karsa gidemem ki her taraf kar diz boyu rezillik kaza falan olur korkarım yola çıkmam böle

çay kahve içmiyosun di mi?
neden çıktı acaba demir eksikliği.
hamilelik öncesi varmıydı?
mesela ben hep kansızım. yılda 6 ay kullanırım Ferroyu.

O ferro olan haptan bana da verdi doktor egee...
Hap hap diyordun al sana hap, 2 günde 1 tane içicen fazla içme dedi...

Ben baştan beri onu içiyorum ama günde 1 tane.

benimkide 400 grma gelmiş büyümüş hareketler yapıyodu doktor artık hissetmeye başlarsın sıklaşır hareketleri dedi

o ferro olan haptan bana da verdi doktor egee...
Hap hap diyordun al sana hap, 2 günde 1 tane içicen fazla içme dedi...
aman gözünaydın zorla ilaç yazdıran birini gördüm yaa...
Tetanozu sordum olmasanda olur dediler ama olsanda olur dediler. Nötr yani :))

kuzum maşallah öyküye.
Canlarım benim.
Rabbimin hediyeleri. Melekleri.

evet ya mükemmel bişeyler. Allah kucağımıza almayı nasip etsinnnn

ben bizimkinin ultrason fotolarını beenmiodum ama bizim doktor her gittiğimde 4-5 resim verio. az geliodu bana . en son sadece omurga ve kafasını çekti onlar bile süperdi.
hatta biriniş ekliyim ben de
=)

Kuzum maşallah öyküye.
canlarım benim.
Rabbimin hediyeleri. melekleri.

Evet, hepsi de melek...

maşallah kız tosuna belli belli ama detaylı baya belli oluyor bende dün ayak parmaklarını saydım dizdeki kemikleri omurgasını saydık dr beraber:))

Evet çok belli detayda..Çok güzel bişeymiş ama, iyi ki girmişim...Ama renkli doppler değildi benimki..Ona 28 şubatta gireceğim..

neyse benim canım sıkıldı ben bi lavaboya gidip geliyim gelince ultrason resimlerine bakarım koyduklarınızın biz hayal aleminde yaşıyoruz

aman gözünaydın zorla ilaç yazdıran birini gördüm yaa...
Tetanozu sordum olmasanda olur dediler ama olsanda olur dediler. Nötr yani :))

Ben de sordum, doktorum olma dersem de olacaksın sen biliyorum dedi..Ol aşını dedi...Ağır gelirse tek doz ol, ağır gelmezse son ay bi kere daha vurul dedi..

Benimkide 400 grma gelmiş büyümüş hareketler yapıyodu doktor artık hissetmeye başlarsın sıklaşır hareketleri dedi
maşallah seninde gayet iyi vallahi.. Bizim bebişler hep zmanında gidiyor demekki

burda ne ayrıntılısı olsun... Karsa gidemem ki her taraf kar diz boyu rezillik kaza falan olur korkarım yola çıkmam böle
offf yaa başka gidecek yer mi yoktu ardahana gittin

bende herzaaman vardı .. Eylülde 9 ay içtim hiç içmemiş gibiydim. çay kahve içiyorum günde 1 tane felan:)

kemik var sadece bişey anlamadım ben((((((((

günaydın kızlar,

ege ve kuzuu hoşgeldiniiiiizzz ne güzel haberler bunlar maşallah yesinler o iki cadıyı da:) büyümüşler yarım kilo olmuşlar nerdeyse maşallah

çilek umarım büyük bi sorun olmaz, dikkat et kendine kabızlık normalde de ciddiye alınması gereken bişey, Allah korusun, 2 günü geçerse müdahale etmek lazım..

EGEcim bişey sorcam, duru hangi haftasında 230 grdı? ben 16+3te gittim, 180 grdı. zayıf mı acaba diye düşündüm şimdi.. bi daha kontrolde 21+5 olucaz inş. ozaman artık 400 gr olur dimi?

O şişman olan yer göbeği mi...Tam anlaşılmıyoo..Seninki de maşalla toplu olacak herhalde...Kuzular yaa,hepsi de çok tatlı, hepsi de çok güzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…