evet canım maşallah topiğin bebekleri haftasıyla uyumlu sağlıklı allah daim etsin ...bir çay bir kahveyle bu kadar kansızlık olurmu ki ilaç içtiğin halde keçiboynuzu pekmezi iç canım çok iyi geliyo ilaçlarına ilave olarak birde demir ilacını hafif açken alıp bir iki saat birşey yememk daha iyi olurmuşmaşallah seninde gayet iyi vallahi.. Bizim bebişler hep zmanında gidiyor demekki
offf yaa başka gidecek yer mi yoktu ardahana gittin
bende herzaaman vardı .. Eylülde 9 ay içtim hiç içmemiş gibiydim. çay kahve içiyorum günde 1 tane felan:)
kemik var sadece bişey anlamadım ben((((((((
günaydın kızlar,
ege ve kuzuu hoşgeldiniiiiizzzne güzel haberler bunlar maşallah yesinler o iki cadıyı da:) büyümüşler yarım kilo olmuşlar nerdeyse maşallah
çilek umarım büyük bi sorun olmaz, dikkat et kendine kabızlık normalde de ciddiye alınması gereken bişey, Allah korusun, 2 günü geçerse müdahale etmek lazım..
EGEcim bişey sorcam, duru hangi haftasında 230 grdı? ben 16+3te gittim, 180 grdı. zayıf mı acaba diye düşündüm şimdi.. bi daha kontrolde 21+5 olucaz inş. ozaman artık 400 gr olur dimi?
bizim beyefendide babasına benziyo ama ben kıskandım birazda bana benzese ya
günaydın kızlar,
ege ve kuzuu hoşgeldiniiiiizzzne güzel haberler bunlar maşallah yesinler o iki cadıyı da:) büyümüşler yarım kilo olmuşlar nerdeyse maşallah
çilek umarım büyük bi sorun olmaz, dikkat et kendine kabızlık normalde de ciddiye alınması gereken bişey, Allah korusun, 2 günü geçerse müdahale etmek lazım..
EGEcim bişey sorcam, duru hangi haftasında 230 grdı? ben 16+3te gittim, 180 grdı. zayıf mı acaba diye düşündüm şimdi.. bi daha kontrolde 21+5 olucaz inş. ozaman artık 400 gr olur dimi?
O şişman olan yer göbeği mi...Tam anlaşılmıyoo..Seninki de maşalla toplu olacak herhalde...Kuzular yaa,hepsi de çok tatlı, hepsi de çok güzel....
maşallah seninde gayet iyi vallahi.. Bizim bebişler hep zmanında gidiyor demekki
offf yaa başka gidecek yer mi yoktu ardahana gittin
bende herzaaman vardı .. Eylülde 9 ay içtim hiç içmemiş gibiydim. çay kahve içiyorum günde 1 tane felan:)
kemik var sadece bişey anlamadım ben((((((((
yok cnm 1 çayla kahveyle değil herzaman kansızlık vardı. yiyemiyorum pekme felan ben.. içerim hapımı alırım kilomu:)) 3 kilo almışım 1 ayda.. dehşete düştüm vallahi..evet canım maşallah topiğin bebekleri haftasıyla uyumlu sağlıklı allah daim etsin ...bir çay bir kahveyle bu kadar kansızlık olurmu ki ilaç içtiğin halde keçiboynuzu pekmezi iç canım çok iyi geliyo ilaçlarına ilave olarak birde demir ilacını hafif açken alıp bir iki saat birşey yememk daha iyi olurmuş
Sormaa, ben sinir oluyorum..Bu sıpa babasına benzemekle kalmıyor, babası elini koyduğunda oynamaya da başlıyor...Bi kiviye düşkün hatun, bi de babayaa..Oynamıyorken ben elimi koyuyorum tık yok, babası elliyor, hatun kendinden geçiyor mubarekk...Olmuyo böylee ben de çok kıskanıyorum..
Hoşgeldin..Evet çok güzel haberlerle geldik..4 ocakta gitti ege o zaman 230 gr.dı..Ben hatırlıyorum tarihini...
Omurgası var üstte , sağda da kafası =) evet pek anlaşılmıo ama, dizi dizi omurlarını sevdim ben doktor da fotografını verdi kızımın bana =)
heppsi çok tatlı bebişlerin eveett!!
Sormaa, ben sinir oluyorum..Bu sıpa babasına benzemekle kalmıyor, babası elini koyduğunda oynamaya da başlıyor...Bi kiviye düşkün hatun, bi de babayaa..Oynamıyorken ben elimi koyuyorum tık yok, babası elliyor, hatun kendinden geçiyor mubarekk...Olmuyo böylee ben de çok kıskanıyorum..
offfffff naparsın sne kaşınmışsın:)))))))) takma yaabaşka yer yoktu kitercihlrimin hepsi doguydu nasip burdayım sizi takip ediorum
Ben iyileşmek istiyorum artık
kızım siz ultrasonda benziyor diye kıskandınız ben ne yapayım canlısı var evde aynı baba:)))))))
Senin kız benimkiyle aynı model. inanmıyorum.
babacı olacak bunlar nasıl başedicem yaaa..
kızlar öyküm girdimi yaa merak ettim birde meltemmeryem.. tek umudum bunlar okullu anneler tatil olduğu için annelerine gitmiş olablirler...
yatıp dinlenemediğin için uzadı iyileşmen en azından öğlen gitsen bir kaç gün yarım günün bile faydası olur
yok cnm 1 çayla kahveyle değil herzaman kansızlık vardı. yiyemiyorum pekme felan ben.. içerim hapımı alırım kilomu:)) 3 kilo almışım 1 ayda.. dehşete düştüm vallahi..
kızım siz ultrasonda benziyor diye kıskandınız ben ne yapayım canlısı var evde aynı baba:)))))))
sağlık ocağından alınan raporlar iş yerlerinde kabul edilmiyor mu kızlar.
bizim şirkette kabul edilmiyormuşta. merak ettim. bilgisi olan var mı?
günaydın hemşom... valla nerdeyse yarım kilo:)) duru 18.haftasında 230 gr dı. seninki normal cnm.. 21+5 de 400 gr olursunuz keisn. çok hızlı büyüyorlar.. baksana 2 katına çıkmış kızlar:))
başka yer yoktu kitercihlrimin hepsi doguydu nasip burdayım sizi takip ediorum
sağlık ocağından alınan raporlar iş yerlerinde kabul edilmiyor mu kızlar.
bizim şirkette kabul edilmiyormuşta. merak ettim. bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?