2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım maşallah topiğin bebekleri haftasıyla uyumlu sağlıklı allah daim etsin ...bir çay bir kahveyle bu kadar kansızlık olurmu ki ilaç içtiğin halde keçiboynuzu pekmezi iç canım çok iyi geliyo ilaçlarına ilave olarak birde demir ilacını hafif açken alıp bir iki saat birşey yememk daha iyi olurmuş

günaydın hemşom... valla nerdeyse yarım kilo:)) duru 18.haftasında 230 gr dı. seninki normal cnm.. 21+5 de 400 gr olursunuz keisn. çok hızlı büyüyorlar.. baksana 2 katına çıkmış kızlar:))

bizim beyefendide babasına benziyo ama ben kıskandım birazda bana benzese ya

Sormaa, ben sinir oluyorum..Bu sıpa babasına benzemekle kalmıyor, babası elini koyduğunda oynamaya da başlıyor...Bi kiviye düşkün hatun, bi de babayaa..Oynamıyorken ben elimi koyuyorum tık yok, babası elliyor, hatun kendinden geçiyor mubarekk...Olmuyo böylee ben de çok kıskanıyorum..

Hoşgeldin..Evet çok güzel haberlerle geldik..4 ocakta gitti ege o zaman 230 gr.dı..Ben hatırlıyorum tarihini...

O şişman olan yer göbeği mi...Tam anlaşılmıyoo..Seninki de maşalla toplu olacak herhalde...Kuzular yaa,hepsi de çok tatlı, hepsi de çok güzel....

Omurgası var üstte , sağda da kafası =) evet pek anlaşılmıo ama, dizi dizi omurlarını sevdim ben doktor da fotografını verdi kızımın bana =)
heppsi çok tatlı bebişlerin eveett!!

başka yer yoktu ki tercihlrimin hepsi doguydu nasip burdayım sizi takip ediorum

yok cnm 1 çayla kahveyle değil herzaman kansızlık vardı. yiyemiyorum pekme felan ben.. içerim hapımı alırım kilomu:)) 3 kilo almışım 1 ayda.. dehşete düştüm vallahi..

kızım siz ultrasonda benziyor diye kıskandınız ben ne yapayım canlısı var evde aynı baba:)))))))

Omurgası var üstte , sağda da kafası =) evet pek anlaşılmıo ama, dizi dizi omurlarını sevdim ben doktor da fotografını verdi kızımın bana =)
heppsi çok tatlı bebişlerin eveett!!

Kıyamam yaa, yazınca sen bii daha baktım da evet, bilince belli..
Maşallah kuzuma yaa,Allah hepsine de sağlık versin...

Senin kız benimkiyle aynı model. inanmıyorum.
babacı olacak bunlar nasıl başedicem yaaa..

offfffff naparsın sne kaşınmışsın:)))))))) takma yaa

Ben iyileşmek istiyorum artık

bende iyileşmeni istiyorum ama dinlenmeden olmaz.....

kızlar öyküm girdimi yaa merak ettim birde meltemmeryem.. tek umudum bunlar okullu anneler tatil olduğu için annelerine gitmiş olablirler...

Canım yaa, insan psikolojik olara da etkileniyor..İyileşirsin, ilaçlarını iç bi de dinlenebilsen, çok ağır çalışıyorsun sen..

kızım siz ultrasonda benziyor diye kıskandınız ben ne yapayım canlısı var evde aynı baba:)))))))

Bizim de olacağımız o...Ben tavır aldım zatii herifee, diorum ilerde sütçüden, tüpçüden muhabbeti yapamazsın...Karnımdayken bile sana oynuyo bu, sana benziyo, ikinciyi sen doğurcan o da bana benzicek diyee..

Senin kız benimkiyle aynı model. inanmıyorum.
babacı olacak bunlar nasıl başedicem yaaa..

Valla bilmiyorum ama bozuluyorum benn...
Resmi bile aynı babası yaaa, koca kafaa, ay surat, minnak çene, ince dudaklar...Azıcık da bana bezseseymiş yaa...
Biz kocişleri çok mu sevdik ne yaptık bilmiyom ki...

sağlık ocağından alınan raporlar iş yerlerinde kabul edilmiyor mu kızlar.
bizim şirkette kabul edilmiyormuşta. merak ettim. bilgisi olan var mı?

yatıp dinlenemediğin için uzadı iyileşmen en azından öğlen gitsen bir kaç gün yarım günün bile faydası olur

bende 3 kilo almış göründüm bu ay çok şaşırdım doktora dedim verdiğin listenin dışına çıkmıyorum bu ne böyle eğer listeye uyuyosan yapacak bi şey yok ödem olabilir tuzu daha da azalt dedi

günaydın hemşom... valla nerdeyse yarım kilo:)) duru 18.haftasında 230 gr dı. seninki normal cnm.. 21+5 de 400 gr olursunuz keisn. çok hızlı büyüyorlar.. baksana 2 katına çıkmış kızlar:))

iyi ozaman canım rahatladım şimdi :) benim oğluşum da olmuştur şimdi o kadar inşallah :)

canım benim yaa, üzülme nolur. doğulu olduğum için çok iyi biliyorum oradaki imkansızlıkları. üstelik bizim oralar doğu şehri gibi değildir, batıdaki bi çok ilden daha gelişmiştir ama malesef böyle..üzme canını, bebeğin sağlıklı olsun sen iyi ol da, doğduktan sonra her gün fotosunu çekersin, gün gün büyüdüğünü görürsün..

Kızlar yaa, benim eşim de bronşit...Kış başından beri iyileşemedi..Pazar günü taşındık, o gece hastaneye kaldırdık acile..3 iğne karıştrıp yaptılar..Yazık çok canı yandı...
Her gece 2 saatte bir kaldırıp atletini falan değiştiriyorum..Telefonu kurarak uyanıyoruz, ilaç saatlerini aksatmıyorum, çok dikkat ediyorum..Adam bi türlü iyileşemedi...
Portakal suyu içiyoruz hergün, ilaçlarını alıyor..Terletmiyorum..Terli bırakmıyorum...
Buhar banyosuna falan sokuyorum 2 gündür..Bu sene hastalananlar çabuk iyileşemiyor yaa...

günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben kahve içmeden duramıorum ya..hamilelik öncesi çok içerdim çayı sevmem ama kahve delisiyim.
azaltmaya çalışıorum haftada 3 gün içiyim diyorum.inanın içmediğim günler açıp açıp kahve kavanozunu kokluyorum
hayır içmezsem bi tarafı şişer yavrumun ondan içiyom yani yalnış anlaşılmasın
benim durumumda olan varmı acaba merak ettim

sağlık ocağından alınan raporlar iş yerlerinde kabul edilmiyor mu kızlar.
bizim şirkette kabul edilmiyormuşta. merak ettim. bilgisi olan var mı?

ne raporu canım hastalandıgın için alınan rapor mu yoksa dogum içinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…