günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben kahve içmeden duramıorum ya..hamilelik öncesi çok içerdim çayı sevmem ama kahve delisiyim.
azaltmaya çalışıorum haftada 3 gün içiyim diyorum.inanın içmediğim günler açıp açıp kahve kavanozunu kokluyorum
hayır içmezsem bi tarafı şişer yavrumun ondan içiyom yani yalnış anlaşılmasın
benim durumumda olan varmı acaba merak ettim
:)))))))))) deli benziyorlar valla napalımmcanım yaa, insan psikolojik olara da etkileniyor..iyileşirsin, ilaçlarını iç bi de dinlenebilsen, çok ağır çalışıyorsun sen..
Bizim de olacağımız o...ben tavır aldım zatii herifee, diorum ilerde sütçüden, tüpçüden muhabbeti yapamazsın...karnımdayken bile sana oynuyo bu, sana benziyo, ikinciyi sen doğurcan o da bana benzicek diyee..
edilmeyebilir devlet hastanesinden olmasını isterler..sağlık ocağından alınan raporlar iş yerlerinde kabul edilmiyor mu kızlar.
Bizim şirkette kabul edilmiyormuşta. Merak ettim. Bilgisi olan var mı?
yatıp dinlenemediğin için uzadı iyileşmen en azından öğlen gitsen bir kaç gün yarım günün bile faydası olur
bende 3 kilo almış göründüm bu ay çok şaşırdım doktora dedim verdiğin listenin dışına çıkmıyorum bu ne böyle eğer listeye uyuyosan yapacak bi şey yok ödem olabilir tuzu daha da azalt dedi
Valla bilmiyorum ama bozuluyorum benn...
Resmi bile aynı babası yaaa, koca kafaa, ay surat, minnak çene, ince dudaklar...Azıcık da bana bezseseymiş yaa...
Biz kocişleri çok mu sevdik ne yaptık bilmiyom ki...
Kızlar yaa, benim eşim de bronşit...Kış başından beri iyileşemedi..Pazar günü taşındık, o gece hastaneye kaldırdık acile..3 iğne karıştrıp yaptılar..Yazık çok canı yandı...
Her gece 2 saatte bir kaldırıp atletini falan değiştiriyorum..Telefonu kurarak uyanıyoruz, ilaç saatlerini aksatmıyorum, çok dikkat ediyorum..Adam bi türlü iyileşemedi...
Portakal suyu içiyoruz hergün, ilaçlarını alıyor..Terletmiyorum..Terli bırakmıyorum...
Buhar banyosuna falan sokuyorum 2 gündür..Bu sene hastalananlar çabuk iyileşemiyor yaa...
Evet çok sevdik ondan :)
olsun kız sevsinler babalarını napalım.
belki benzerler bizede. doğsunlar bakalım. aynı anneleri oluverirler.
Merhaba Kızlar ,
bende sürekli yatağa mahkum olan anne adayıyım. İki kere 19 haftalık erken doğumdan sonra şuan 22+5 günlük hamileyim.12 haftamda dikiş atıldı işten çıkıp sürekli yatıyorum .Siteyi gezerken Haziran anneleri sayfasını okudum bene bir selam vereyim dedim.:))))
??
Ben içiyorum hergün..
Hatta cuma günü doktorumla karşılıklı içtik...Vücut zararlıları süzüyor, günde 2 fincana kadar içebilirsin diyor benim doktorum..
Merhaba Kızlar ,
bende sürekli yatağa mahkum olan anne adayıyım. İki kere 19 haftalık erken doğumdan sonra şuan 22+5 günlük hamileyim.12 haftamda dikiş atıldı işten çıkıp sürekli yatıyorum .Siteyi gezerken Haziran anneleri sayfasını okudum bene bir selam vereyim dedim.:))))
yatıp dinlenemediğin için uzadı iyileşmen en azından öğlen gitsen bir kaç gün yarım günün bile faydası olur
şu işyerlerinin icatlarına sinir oluyorum rapor rapordur böyle saçmalık mı olur
Kızlar yaa, benim eşim de bronşit...Kış başından beri iyileşemedi..Pazar günü taşındık, o gece hastaneye kaldırdık acile..3 iğne karıştrıp yaptılar..Yazık çok canı yandı...
Her gece 2 saatte bir kaldırıp atletini falan değiştiriyorum..Telefonu kurarak uyanıyoruz, ilaç saatlerini aksatmıyorum, çok dikkat ediyorum..Adam bi türlü iyileşemedi...
Portakal suyu içiyoruz hergün, ilaçlarını alıyor..Terletmiyorum..Terli bırakmıyorum...
Buhar banyosuna falan sokuyorum 2 gündür..Bu sene hastalananlar çabuk iyileşemiyor yaa...
ne raporu canım hastalandıgın için alınan rapor mu yoksa dogum içinmi
Ya sevsin babasını daa, ona benzemesin ama..Bana da benzesin, şöyle ortaya karışık bişey olsun ya..
elif nazın slmı vr herhalde 2 sattir durmuyo
kızlar aklınızda olsun ayva yemek süt yapıyor bilginize
hadi ya.off benim doktorum böyle yeme içme yapma etme kilo alma kilo verme takmış kiloma zaten sezeryan olcak ilki öyle oldu napcan benim kilomu sen dicem bigünçok seviyorum dr umu yoksa çekemem
Merhaba Kızlar ,
suzii ne yapıyo kızlarr..Akşamları giriyo değil mi nete...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?