2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

??
Ben içiyorum hergün..
Hatta cuma günü doktorumla karşılıklı içtik...Vücut zararlıları süzüyor, günde 2 fincana kadar içebilirsin diyor benim doktorum..

:)))))))))) deli benziyorlar valla napalımm

sağlık ocağından alınan raporlar iş yerlerinde kabul edilmiyor mu kızlar.
Bizim şirkette kabul edilmiyormuşta. Merak ettim. Bilgisi olan var mı?
edilmeyebilir devlet hastanesinden olmasını isterler..

bence aldığımız vitamin ve demir ilaçları yapıyor . Ben 3 kilo alcak kadar yemiyorum tamam yiyorumda okadar değil..

Valla bilmiyorum ama bozuluyorum benn...
Resmi bile aynı babası yaaa, koca kafaa, ay surat, minnak çene, ince dudaklar...Azıcık da bana bezseseymiş yaa...
Biz kocişleri çok mu sevdik ne yaptık bilmiyom ki...

Evet çok sevdik ondan :)
olsun kız sevsinler babalarını napalım.

belki benzerler bizede. doğsunlar bakalım. aynı anneleri oluverirler.

geçmiş olsun.ablamda bronşit oldu geçen yıl çok zor geçiyo ondan biliyorum..

Merhaba Kızlar ,
bende sürekli yatağa mahkum olan anne adayıyım. İki kere 19 haftalık erken doğumdan sonra şuan 22+5 günlük hamileyim.12 haftamda dikiş atıldı işten çıkıp sürekli yatıyorum .Siteyi gezerken Haziran anneleri sayfasını okudum bene bir selam vereyim dedim.:))))

ooo çok çok geçmiş olsun çok zordur ya yatarak yengemden biliyorum oda bütün çocuklarını hep öle dogurdu allah yardımcınız olsun yaaa

??
Ben içiyorum hergün..
Hatta cuma günü doktorumla karşılıklı içtik...Vücut zararlıları süzüyor, günde 2 fincana kadar içebilirsin diyor benim doktorum..

hadi ya.off benim doktorum böyle yeme içme yapma etme kilo alma kilo verme takmış kiloma zaten sezeryan olcak ilki öyle oldu napcan benim kilomu sen dicem bigünçok seviyorum dr umu yoksa çekemem

Canım inşallah bu bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın...Yat dinlen ne yapacaksın, sonuçta herşeye bebekler için katlanıyoruz..Bak maşallah 22+5 olmuş, inşallah gününü bekler kuzucuğun...

yatıp dinlenemediğin için uzadı iyileşmen en azından öğlen gitsen bir kaç gün yarım günün bile faydası olur

nerde be canım. ömrümü yedi bunlar. çürüdüm yaaaa.

şu işyerlerinin icatlarına sinir oluyorum rapor rapordur böyle saçmalık mı olur

İlginç tarafı özel hastaneyi kabul ediyor. sağlık ocağını kabul etmiyor çok saçma geldi bana.

Geçmiş olsun canım yaa çok zor.

ne raporu canım hastalandıgın için alınan rapor mu yoksa dogum içinmi

hastalık için alınan raporu diyorum.

Ya sevsin babasını daa, ona benzemesin ama..Bana da benzesin, şöyle ortaya karışık bişey olsun ya..

Evet ortayı bulsun. Bana benzesin kavga çıkarırım valla.

hadi ya.off benim doktorum böyle yeme içme yapma etme kilo alma kilo verme takmış kiloma zaten sezeryan olcak ilki öyle oldu napcan benim kilomu sen dicem bigünçok seviyorum dr umu yoksa çekemem

Benimki de kızıyor kiloma..6,5 kilo almışım.. 1,5 kilosu fazla diyor...
Yeme çme, vitamin hapı kullanma herşey yasak...Ama kahve falan içebiliyorum, şekersiz ve kremasız tabi..
Hamurişlerinin hepsini yasakladı zaten..Ama ben yiyorum...

ZEYNEPLİM senle günümüz aynı senle :) kız hep buralarda ol sen, bana moral oluyor bak
millet bebesini gitti ayrıntılıda gördü, bebişler 400 grı geçti, biz 1 ay geriyiz nerdeyse

geçmiş olsun canım allah hepimizin yavrusunu korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…