geçmiş olsun cnm keçi gribi varmış:))kızlar yaa, benim eşim de bronşit...kış başından beri iyileşemedi..pazar günü taşındık, o gece hastaneye kaldırdık acile..3 iğne karıştrıp yaptılar..yazık çok canı yandı...
Her gece 2 saatte bir kaldırıp atletini falan değiştiriyorum..telefonu kurarak uyanıyoruz, ilaç saatlerini aksatmıyorum, çok dikkat ediyorum..adam bi türlü iyileşemedi...
Portakal suyu içiyoruz hergün, ilaçlarını alıyor..terletmiyorum..terli bırakmıyorum...
Buhar banyosuna falan sokuyorum 2 gündür..bu sene hastalananlar çabuk iyileşemiyor yaa...
yok cnm o ne öyle ben sigara tiryakisi olmama rağmen bu denli koklamadım:))))günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben kahve içmeden duramıorum ya..hamilelik öncesi çok içerdim çayı sevmem ama kahve delisiyim.
Azaltmaya çalışıorum haftada 3 gün içiyim diyorum.inanın içmediğim günler açıp açıp kahve kavanozunu kokluyorum
hayır içmezsem bi tarafı şişer yavrumun ondan içiyom yani yalnış anlaşılmasın
Benim durumumda olan varmı acaba merak ettim
geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın..merhaba kızlar ,
bende sürekli yatağa mahkum olan anne adayıyım. Iki kere 19 haftalık erken doğumdan sonra şuan 22+5 günlük hamileyim.12 haftamda dikiş atıldı işten çıkıp sürekli yatıyorum .siteyi gezerken haziran anneleri sayfasını okudum bene bir selam vereyim dedim.:))))
bu neki şimdi son aylarda şişçez su toplucaz ondan korkuom ben ilkinde 30 kilo aldım ama 16 kilosu doğumla beraber gitti. geri kalanı yağ bana kaldı şimdi bana al dese de almam zaten .oğlumda çok abartmıştımBenimki de kızıyor kiloma..6,5 kilo almışım.. 1,5 kilosu fazla diyor...
Yeme çme, vitamin hapı kullanma herşey yasak...Ama kahve falan içebiliyorum, şekersiz ve kremasız tabi..
Hamurişlerinin hepsini yasakladı zaten..Ama ben yiyorum...
ZEYNEPLİM senle günümüz aynı senle :) kız hep buralarda ol sen, bana moral oluyor bak
millet bebesini gitti ayrıntılıda gördü, bebişler 400 grı geçti, biz 1 ay geriyiz nerdeyse
canım hakikaten herkeşler doğurcak biz kalcaz topikte..benim ayrıntılı ayın 26sında.ama yarın kont var.
bu neki şimdi son aylarda şişçez su toplucaz ondan korkuom ben ilkinde 30 kilo aldım ama 16 kilosu doğumla beraber gitti. geri kalanı yağ bana kaldı şimdi bana al dese de almam zaten .oğlumda çok abartmıştım
:))))))))))))) yazıkkkkkkkkkkzeyneplim senle günümüz aynı senle :) kız hep buralarda ol sen, bana moral oluyor bak
Millet bebesini gitti ayrıntılıda gördü, bebişler 400 grı geçti, biz 1 ay geriyiz nerdeyse
ben de 26sında gidicem ayrıntılıya vay be aynı gün
Kızlar bu ayrıntılı dediğimiz, 4 boyutlu mu oluyor? Yoksa normal ultrasondan daha detaylı mı inceliyorlar?
geçmiş olsun cnm keçi gribi varmış:))
yok cnm o ne öyle ben sigara tiryakisi olmama rağmen bu denli koklamadım:))))
geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın..
kızlar bu ayrıntılı dediğimiz, 4 boyutlu mu oluyor? yoksa normal ultrasondan daha detaylı mı inceliyorlar?
Cuma günü bende 1,5 cm açılma varmış o belli oldu, o zaman kilo almak iyi değil diye açıkladı...Çok kilo alırsam açılma artabilirmiş...Diyet verdi, mecbur uygulayacağım artık...
:))))))))))))) yazıkkkkkkkkkk
detaylı inceleniyor doopler yani..
aa açılma niye oluyormuş ki? tehlikeli bişey mi bu?
kızlarrrrrrrrrr gunaydınnnn nasılsınız. ben bebısımı gordum geldım doktor meraklanacak bısı yok bırcok gebede oluyor ama kayboluyor dedı rahatladımm.
15 subatta rızaya detaylıya gıtcemmm
bu arada bnde 7 kılo almısım ve bebıs 330 gr.
ya bısı sorcam boy olcusu nasıl hesaplanıodu??
kızlarrrrrrrrrr gunaydınnnn nasılsınız. ben bebısımı gordum geldım doktor meraklanacak bısı yok bırcok gebede oluyor ama kayboluyor dedı rahatladımm.
:)))))))) psikolojiktir yasak ya canın çekiyor.. Iç bitane günde yaa bişey olmazwalla bak sigarayı 2 sene önce bıraktım bu kadar zorlanmadım desem inanmazsın.
Geçen gün parkta bi kadınla sohbet ediyoduk.aynen o da kahve tiryakisiymiş ''sigarayı bıraktım bunu bırakamadım sen kesin kafein tiryakisi olmuşun'' diyo..ama canım kola falan istemiyo belki de psikolojik..
hayyyy allahımm doopler detaylı ultrason canım her oragnını ölçüp biçiyorlar.aa açılma niye oluyormuş ki? Tehlikeli bişey mi bu?
Yazık tabi ya, biz böyle hevesleniyoruz size bakıp bakıp
Doppler ne kız? 4 boyutlu olan mı? Ay ne cahilim şu tıp dünyasında
kızlarrrrrrrrrr gunaydınnnn nasılsınız. Ben bebısımı gordum geldım doktor meraklanacak bısı yok bırcok gebede oluyor ama kayboluyor dedı rahatladımm.
Ya bısı sorcam boy olcusu nasıl hesaplanıodu??
kızlar bu ayrıntılı dediğimiz, 4 boyutlu mu oluyor? yoksa normal ultrasondan daha detaylı mı inceliyorlar?
kızlar ben çıkıyorum yaaa.
alıştım 2 gündür sürekli kalmaya
ama işlerimi toparlamam lazım.
Öpüyorum hepinizi.
kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?