,kızlar ben çıkıyorum yaaa.
Alıştım 2 gündür sürekli kalmaya
ama işlerimi toparlamam lazım.
öpüyorum hepinizi.
Kendinize iyi bakın.
hahahaha zaten yapmıyoruz deseydin. Aferin sana ayakta durma diyor oturmadım diyorsun. Delimisin yatehlikeli de, benimki fazla değil..ayakta durma, yorulma dedi o kadar...çok açılma olursa tehlikeli..
Ama cumadan beri nerdeyse oturmadım bile...bişey olmucak dedim, güldü doktorum olmucak tabi dedi..ilişkiye girme dedi bir de..
Kız benim girdiğim o üst düzey ultrason var ya, onun raporunda bebek 2D ve 4D incelendi diye yazıyor..4 boyutlu dedikleri benim girdiğim sanırım...Koca rapor yazmış adam, bi sürü bişey yazıyor, böbreğine bakıldı, kalp hareketleri dakikada 136 ve ritmik kalp büyüklüğü normal falan filan bi sürü şey yazmış...
Biz de öpüyoruz..Dikkat et kendine, işlerini bitir mesaiye kalma...Görüşürüz canım..
,(((((((( yaaaaaaaaaaaaaa hoşçakallll
Ya ne yapayım kızım..Taşındım,misafirim geldi...Eşim hastaa..Tedaşa falan gittim oraya git, buraya git..Ama toparlanırım 15-20 gün içinde biter yoğunluğum..
geçmiş olsun.Tehlikeli de, benimki fazla değil..Ayakta durma, yorulma dedi o kadar...Çok açılma olursa tehlikeli..
Ama cumadan beri nerdeyse oturmadım bile...Bişey olmucak dedim, güldü doktorum olmucak tabi dedi..İlişkiye girme dedi bir de..
kızlarrrrrrrrrr gunaydınnnn nasılsınız. ben bebısımı gordum geldım doktor meraklanacak bısı yok bırcok gebede oluyor ama kayboluyor dedı rahatladımm.
15 subatta rızaya detaylıya gıtcemmm
bu arada bnde 7 kılo almısım ve bebıs 330 gr.
ya bısı sorcam boy olcusu nasıl hesaplanıodu??
kızlarrrrrrrrrr gunaydınnnn nasılsınız. ben bebısımı gordum geldım doktor meraklanacak bısı yok bırcok gebede oluyor ama kayboluyor dedı rahatladımm.
15 subatta rızaya detaylıya gıtcemmm
bu arada bnde 7 kılo almısım ve bebıs 330 gr.
ya bısı sorcam boy olcusu nasıl hesaplanıodu??
ayyyyyyyy ege ve kuzu gelmıssssssss valla cok ozledımmmm sızı yaaa topıgın gullerııııııııı
sızınde sonuclarınız cok ıyıymıs cnm haberlerını almıstıkkk ayyyyy ıyıkı geldınızzz valla:):):)
32*7=224 ozamanan bızımkının boyuuuu..
hayyyy allahımm doopler detaylı ultrason canım her oragnını ölçüp biçiyorlar.
4 boyutlu bilmiyorum ilk defa duydum..
Kız benim girdiğim o üst düzey ultrason var ya, onun raporunda bebek 2D ve 4D incelendi diye yazıyor..4 boyutlu dedikleri benim girdiğim sanırım...Koca rapor yazmış adam, bi sürü bişey yazıyor, böbreğine bakıldı, kalp hareketleri dakikada 136 ve ritmik kalp büyüklüğü normal falan filan bi sürü şey yazmış...
geçmiş olsun.
evet 2D- 2 dimentional, 2 boyutlu demek. 4D de 4 boyutlu..
4 boyutluda bebeği etiyle kemiğiyle gösteriyor, bu ultrasonun adı doppler mi bilemiyorum.
ben de ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ile mi yapılıyor, yani bebeği 4 boyutlu mu görmüş oluyorsunuz yoksa rutin kontrollerdeki ultrasonla daha detaylı daha uzun mu bakıyorlar, bunu sormuştum aslında
Niye geçmiş olsun kız ??
Açılmaya mı...Onu takan kim, açıldığı gibi kapanır o...Psikilojik baskı yapıyorum kapanacak diye merak etmee bişey olmaz bize...
bende de yazıyor 2 sayfalık rapor verdi..kız benim girdiğim o üst düzey ultrason var ya, onun raporunda bebek 2d ve 4d incelendi diye yazıyor..4 boyutlu dedikleri benim girdiğim sanırım...koca rapor yazmış adam, bi sürü bişey yazıyor, böbreğine bakıldı, kalp hareketleri dakikada 136 ve ritmik kalp büyüklüğü normal falan filan bi sürü şey yazmış...
amanda aman canımcımm ne güzel bişey özlenmekk.. Maşallahı var bebişin kızzzz. Bak korktuğun kadar varmıymış..ayyyyyyyy ege ve kuzu gelmıssssssss valla cok ozledımmmm sızı yaaa topıgın gullerııııııııı
sızınde sonuclarınız cok ıyıymıs cnm haberlerını almıstıkkk ayyyyy ıyıkı geldınızzz valla:):):)
32*7=224 ozamanan bızımkının boyuuuu..
ya ne yapayım kızım..taşındım,misafirim geldi...eşim hastaa..tedaşa falan gittim oraya git, buraya git..ama toparlanırım 15-20 gün içinde biter yoğunluğum..
Benimki doppler değil...Renkli doppler olana 28 şubatta gireceğim...
Bu girdiğim üst düzey ultrason diye geçiyordu...4 boyutlu..Zaten buna girince dopplere girmeye gerek yokmuş, ama ben ona da gireceğim...
evet açılma içindi
bende de yazıyor 2 sayfalık rapor verdi..
amanda aman canımcımm ne güzel bişey özlenmekk.. Maşallahı var bebişin kızzzz. Bak korktuğun kadar varmıymış..
nasıl yeni evin rahat mı ne güzel tertemiz mis gibi oldu herşeyin. Güle güle otur..
nasıl yeni evin rahat mı ne güzel tertemiz mis gibi oldu herşeyin. Güle güle otur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?