2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum yaaa.
Alıştım 2 gündür sürekli kalmaya
ama işlerimi toparlamam lazım.
öpüyorum hepinizi.
Kendinize iyi bakın.
,(((((((( yaaaaaaaaaaaaaa hoşçakallll

hahahaha zaten yapmıyoruz deseydin. Aferin sana ayakta durma diyor oturmadım diyorsun. Delimisin ya

ayyyyyyyy ege ve kuzu gelmıssssssss valla cok ozledımmmm sızı yaaa topıgın gullerııııııııı
sızınde sonuclarınız cok ıyıymıs cnm haberlerını almıstıkkk ayyyyy ıyıkı geldınızzz valla:):):)
32*7=224 ozamanan bızımkının boyuuuu..

geçmiş olsun.

ay çok sevindim canım keşke hiç söylemeseydi boşuna üzdü seni..

çok sevindim canım

Evet fıstık iyi çıktı çok şükür...Seninki de iyi çıkacak merak etme....
Ben de herkesi çok özledim yaaa...

hayyyy allahımm doopler detaylı ultrason canım her oragnını ölçüp biçiyorlar.
4 boyutlu bilmiyorum ilk defa duydum..

evet 2D- 2 dimentional, 2 boyutlu demek. 4D de 4 boyutlu..

4 boyutluda bebeği etiyle kemiğiyle gösteriyor, bu ultrasonun adı doppler mi bilemiyorum.
ben de ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ile mi yapılıyor, yani bebeği 4 boyutlu mu görmüş oluyorsunuz yoksa rutin kontrollerdeki ultrasonla daha detaylı daha uzun mu bakıyorlar, bunu sormuştum aslında

channel bebeğin iyiymiş canım çok sevindim, hep böyle güzel haberler duyalım ne güzel.. ne kaybolmuş önemli değilmiş, onu anlamadım?

Benimki doppler değil...Renkli doppler olana 28 şubatta gireceğim...
Bu girdiğim üst düzey ultrason diye geçiyordu...4 boyutlu..Zaten buna girince dopplere girmeye gerek yokmuş, ama ben ona da gireceğim...

bende de yazıyor 2 sayfalık rapor verdi..

amanda aman canımcımm ne güzel bişey özlenmekk.. Maşallahı var bebişin kızzzz. Bak korktuğun kadar varmıymış..

ya ne yapayım kızım..taşındım,misafirim geldi...eşim hastaa..tedaşa falan gittim oraya git, buraya git..ama toparlanırım 15-20 gün içinde biter yoğunluğum..

nasıl yeni evin rahat mı ne güzel tertemiz mis gibi oldu herşeyin. Güle güle otur..

Benimki doppler değil...Renkli doppler olana 28 şubatta gireceğim...
Bu girdiğim üst düzey ultrason diye geçiyordu...4 boyutlu..Zaten buna girince dopplere girmeye gerek yokmuş, ama ben ona da gireceğim...

4 boyutlu gerçekten çok güzel oluyor, ben en son gittiğimde doktorum muayenenin sonunda 4 boyutlu ile de gösterdi, aman Allahım dedim yüzü vücudu herşeyi çok güzel görünüyordu :) bebeğimin yüz şekli bana benziyor hatta, hemen anlaşılıyor,çok güzel yaa..

siz benişm oğluşuma 2.mektubumu okudunuz mu bakim :) gecenin bi yarısı oğluma aşk mektubu yazdım dün

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...i-bugun-bebeginize-soylemek-istersiniz-5.html

ayyyy egeeecım ya ılk basta cok korkmustum ama artık rahatladım ınsalah ıyı olcak bebısımm.

arkadaşlar ben çıkıyorum sonra gene gelirim inş. malum oğlumla ilgilenmem gerek boya resim yap boz.. artık kardeşiyle yaparlar

nasıl yeni evin rahat mı ne güzel tertemiz mis gibi oldu herşeyin. Güle güle otur..

Rahat vallaa..Ne yalan söyleyeyim..Özellikle banyosu harika...Buhar banyosuna giriyoruz kızımla..Babası hasta diye adamı zorla sokuyoruz biz de nasibimizi alıyoruz sıcaktan...
Klimam var artık, kızım üşümeyecek...
Halılarım geldi...Ama dün bütün gün tedaşta elektrik açtırmaya uğraştım, sadece yerleri silicem süpürücem halıları yerleştirecem..Bi de mutfakta işler var ama, kolileri açıp makineye atıyorum..Yerleştirmek sadece biraz sorun o kadar...
Bi perdelerim kaldı, güneşlikleri yetiştirdi şimdilik perdeci o kadar..
Ama soğuktan kurtuldu kızım, en çok ona seviniyorum..Öbür ay da ofisi taşıyacağız benim eski evimin orayaa.O zaman otobüsten de kurtulacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…