ayyyy egeeecım ya ılk basta cok korkmustum ama artık rahatladım ınsalah ıyı olcak bebısımm.
4 boyutlu gerçekten çok güzel oluyor, ben en son gittiğimde doktorum muayenenin sonunda 4 boyutlu ile de gösterdi, aman Allahım dedim yüzü vücudu herşeyi çok güzel görünüyordu :) bebeğimin yüz şekli bana benziyor hatta, hemen anlaşılıyor,çok güzel yaa..
siz benişm oğluşuma 2.mektubumu okudunuz mu bakim :) gecenin bi yarısı oğluma aşk mektubu yazdım dün
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...i-bugun-bebeginize-soylemek-istersiniz-5.html
Leyynn niye ağlatıyon bizi sabah sabah...
Ben birinciyi bile okumamıştım, okudum şimdi..
rahat vallaa..ne yalan söyleyeyim..özellikle banyosu harika...buhar banyosuna giriyoruz kızımla..babası hasta diye adamı zorla sokuyoruz biz de nasibimizi alıyoruz sıcaktan...
Klimam var artık, kızım üşümeyecek...
Halılarım geldi...ama dün bütün gün tedaşta elektrik açtırmaya uğraştım, sadece yerleri silicem süpürücem halıları yerleştirecem..bi de mutfakta işler var ama, kolileri açıp makineye atıyorum..yerleştirmek sadece biraz sorun o kadar...
Bi perdelerim kaldı, güneşlikleri yetiştirdi şimdilik perdeci o kadar..
Ama soğuktan kurtuldu kızım, en çok ona seviniyorum..öbür ay da ofisi taşıyacağız benim eski evimin orayaa.o zaman otobüsten de kurtulacağım..
ben de yazarken ağlıcak gibi oluyorum valla
evine yerleşmişsin ne güzel maşallahaz kalmış işler. ama bence sen silme evi, kocan yardım etsin yer silmek çok yoruyor insanı..
kaç gündür kocama diyorum karnımın fotosunu çek, artık her hafta çekelim, bebeğime göstercem ilerde,
bugün üstümü bşaımı giydim saçlarım da güzel, tam kapıdan çıkıyodu hadi fotomu çek dedim,
adam ayakkabısını giymiş kapıda dışardan zorla fotomu çektibi de diyoki belli olmuyo, eh 2 metre uzaktan belli olmaz heralde dimi..neyse ben kendim çekeyim bari bundan sonra..
çokgüzel iyi günlerde oturun. Ama buhar banyosu felan sana iyi değil .. Açılma yapar rahimde.. Sıcak banyoda yapma.. Bişey olmaz deyip yapıyorsun ama dikkat et sen yinede.. Yavaş yavaş yaparsın. Evinde misafir var onlarda yardımcı olur..
ben de yazarken ağlıcak gibi oluyorum valla
Evine yerleşmişsin ne güzel maşallahAz kalmış işler. Ama bence sen silme evi, kocan yardım etsin yer silmek çok yoruyor insanı..
Kaç gündür kocama diyorum karnımın fotosunu çek, artık her hafta çekelim, bebeğime göstercem ilerde,
bugün üstümü bşaımı giydim saçlarım da güzel, tam kapıdan çıkıyodu hadi fotomu çek dedim,
adam ayakkabısını giymiş kapıda dışardan zorla fotomu çektiBi de diyoki belli olmuyo, eh 2 metre uzaktan belli olmaz heralde dimi..neyse ben kendim çekeyim bari bundan sonra..
Canım kocam hasta, ağır bronşit olmuş rpor da alamıyor, eve gelince iğnesini vurdurmaya gidiyoruz yatıyor hemen yazık...Çoğunu bitirdim ama işlerin..
Merak etme belli olur artık birden büyüyüveriyo göbişler..O zaman hergün çektirirsin...
:) hhahaha ohhhhhhhh daha iyi günlerimiz. Ben dediğimde gülüyrdunuz. Ciddi doymuyorum ve doysam bile maksimium 1 saat sonra acıkıyorum..bilmiyorumda benim sonum hayra alamet değil. Dizkapaklarım eğilirken ağrıyor geriliyor:))ya buhara ben girmiyorum zaten..eşimi sokuyorum ama banyodaki buhar yetior..sistemin içine girsem bayılır kalırım zaten..
Misafirimin 2 küçük çocuğu var, iş yapamaz pek fazla..zaten benle bir çıkıyor gezmeye gidiyor, akşam onu alıp eşimin iğnesini vurdurup eve dönüyoruz..bi kaç günlük işim kaldı zten, bitince bol bol dinleneceğiz inşallah kızımla...
Bi de ege, artık bende doyamıyorum yaa,aklıma sen geliyorsun hep..özellikle hamurişi yemek istiyorum sürekli...
Ya buhara ben girmiyorum zaten..Eşimi sokuyorum ama banyodaki buhar yetior..Sistemin içine girsem bayılır kalırım zaten..
Misafirimin 2 küçük çocuğu var, iş yapamaz pek fazla..Zaten benle bir çıkıyor gezmeye gidiyor, akşam onu alıp eşimin iğnesini vurdurup eve dönüyoruz..Bi kaç günlük işim kaldı zten, bitince bol bol dinleneceğiz inşallah kızımla...
Bi de ege, artık bende doyamıyorum yaa,aklıma sen geliyorsun hep..Özellikle hamurişi yemek istiyorum sürekli...
bende de yazıyor 2 sayfalık rapor verdi..
amanda aman canımcımm ne güzel bişey özlenmekk.. Maşallahı var bebişin kızzzz. Bak korktuğun kadar varmıymış..
nasıl yeni evin rahat mı ne güzel tertemiz mis gibi oldu herşeyin. Güle güle otur..
Canım kocam hasta, ağır bronşit olmuş rpor da alamıyor, eve gelince iğnesini vurdurmaya gidiyoruz yatıyor hemen yazık...Çoğunu bitirdim ama işlerin..
Merak etme belli olur artık birden büyüyüveriyo göbişler..O zaman hergün çektirirsin...
canım gecmıs olsunnn koçişineeee.....
ayy herkes bronjıt yaaa offff
bana rapor vermedi raporu yazıp doktoruma göndermiş direk hastanenin dosyasında benim rapor
:) hhahaha ohhhhhhhh daha iyi günlerimiz. Ben dediğimde gülüyrdunuz. Ciddi doymuyorum ve doysam bile maksimium 1 saat sonra acıkıyorum..bilmiyorumda benim sonum hayra alamet değil. Dizkapaklarım eğilirken ağrıyor geriliyor:))
kız kuzuuuuuuuuu var yaaa dogumdan sonra size geliyim yaaaa
Ayyyneenn ayneenn...
Ben 6,5 kiloda böyle oldum, sonrası ne olacam bilmiyrum...
Dün çocuklar bisküvi yiyorlar nasıl bakıyorum bi görsen, aç kurtlar gibi..Bi tane kaptım ama, başka da yemedim...Benim gidişat da hiç iyi değil valla...
Gel kız gelll....
Buhar gücüyle zayıflarız valla..Ter toksin atarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?