2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar ben geldim. hastalığım hala geçmedi yaaa..bide üstüne benim koca kafamı bozup duruyo 2 gündür küsüz konuşmuyoruz.dün sinirlerim çok bozuktu.ağladım yine çok.ama şimdi iyiyim.

bu arada kesin anlıyorum artık benim kız depük atıp duruyo.aha az öncede attı attı durdu...

yaa bızım kızlar hamur ısı sevıoyo galıba benımde canım surekllıııı hamurıslerı ıstıyoooorrr.
ayyy annem bgn bana 1 bavul esya yolluyomus abımle hehehheh ::):):):)

kuzu kız alemsin bi yandan taşınıyosun bi yandan misafir bi yandan hasta koca
sizin misafir de alem, bi taşınsaydın da sonra gelseydi, o karmaşıklıkta nasıl yatırıyosun onları yorganlar yastıklar

Kız misafir yengem..Çocuğu küçük okula gidiyo, taktir almış hediye ne istiyon demişler kuzuya gidicem demiş..Aradılar gelin dedim bende..15 gün kalıcaklar zaten..Benim yorgnlar hurçda duruyo belli hepsi de..Yerini gösteriyorum yorganları yengem alıyor yerinden..Çok ağırları kaldırmıyorum zaten..
Bi de evimi merak ediyordu, görmek için başka şansı da yok, yazın sünnet yapıcak gelemez...Bi taşla iki kuş vurayım diye geldi...

Geçmiş olsun canım...Ağlama ama ne olursa olsun, küsersen de bağırı bağırıver..Hamileyim ben depresyondayım de.Boşuna hiç üzme kendini...
Çok bell oluyo değil mi tekmeler...Benimki de artık hiç durmuyor, sürekli tekmelyor..

offfff ben hamama gitmk istiyorum çok severim... Bu arada kendimi görünmez sanmıştım
ay sende ne alıngansın yazmıyon yazmıyon sonra bi yazıyosun hemen cevap istiyorusn. Bekle bi bakalım müsaitmi millet:)))))))

amannnnnnn salla kocayı .. Hormonlar normal değil takma kafana bişey

yaa bızım kızlar hamur ısı sevıoyo galıba benımde canım surekllıııı hamurıslerı ıstıyoooorrr.
Ayyy annem bgn bana 1 bavul esya yolluyomus abımle hehehheh ::):):):)

ayyyy güle güle giyinsin kızımız. Eklersin gelinceç.

ayyy annem bgn bana 1 bavul esya yolluyomus abımle hehehheh ::):):):)

Evet, bende hamurişi yemek istiyorum sürekli..Duba gibi olucaz...
Güle güle kullan eşyaları...Bebişe mii ?
Fotolarını çek kız, biz de bakalım..

Cuma günü bende 1,5 cm açılma varmış o belli oldu, o zaman kilo almak iyi değil diye açıkladı...Çok kilo alırsam açılma artabilirmiş...Diyet verdi, mecbur uygulayacağım artık...

canım nerden bakıolar da anlıolar açılmayı... Sakın alttan muayene deme sende kan gelme filan mı oldu ki bakma ihtiyacı duydular ??

bugün alınganım işdeeeeeeeee

egeeeeeeeeeeee yaptınmı dun kısırıııııııııııııı???:):):):)

aaaa aldınızmı haberlerini...
Valla yaptım annem babannem yengem bendeydi 4te eve geldim hemen yaptık birde hamur kızarttım:))) 3 tabak yedim kuzenim diyor abla ne olur yeme artık.. Akşam babamın doğumgünüydü misafirim vardı bide akşama bisürü şey yedim.. Sonrada 3 kilo nasıl almışım demi ama:)))))

hem sana yardımcıda olur cnm ya yabancı deılmıs nasılsaaa

canım nerden bakıolar da anlıolar açılmayı... Sakın alttan muayene deme sende kan gelme filan mı oldu ki bakma ihtiyacı duydular ??

Yooo, üstten bakarken söyledi ama korkulacak bişey yok dedi..Kilo almaktan bile olabiliyormuş..Çok açılma tehlikeli oluyormuş..Kan ağrı hiçbişeyim yok....Normal ultrasona bakarken dedi...

çok anlıyo ya zaten odun depresyonda olmamdan..

evet ya tartıştığımız zamanda attı tekme napıyonuz diye galiba :)

evet cnm fmg dedı sımdı de kısır yapmaya gıdıomus eve dıe:):):)kadınlar partısı heee ohh evde olmak ne guzelll..... babana nıce seneleere cnm ınsallahhh
hahhahaha afıyet olsun cnmmm o hamur kızartma ısı benımde aklımda var daaa nolcak bılmıommmm:):):)

çocuğa bak nasıl da seviyo bizim kuzuyu ne güzel :))kaldırma tabi sen, yengen halleder..
evini çok merak ettim, fotolarını çekip koysana..

canım rahim ağzına ultrasondan bakıyorlar kontrolde sanırım, ordan anlaşılabiliyor açıklık var mı yok mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…