kuzu kız alemsin bi yandan taşınıyosun bi yandan misafir bi yandan hasta koca
sizin misafir de alem, bi taşınsaydın da sonra gelseydi, o karmaşıklıkta nasıl yatırıyosun onları yorganlar yastıklar
merhaba kızlar ben geldim. hastalığım hala geçmedi yaaa..bide üstüne benim koca kafamı bozup duruyo 2 gündür küsüz konuşmuyoruz.dün sinirlerim çok bozuktu.ağladım yine çok.ama şimdi iyiyim.
bu arada kesin anlıyorum artık benim kız depük atıp duruyo.aha az öncede attı attı durdu...
:) hhahaha ohhhhhhhh daha iyi günlerimiz. Ben dediğimde gülüyrdunuz. Ciddi doymuyorum ve doysam bile maksimium 1 saat sonra acıkıyorum..bilmiyorumda benim sonum hayra alamet değil. Dizkapaklarım eğilirken ağrıyor geriliyor:))
ay sende ne alıngansın yazmıyon yazmıyon sonra bi yazıyosun hemen cevap istiyorusn. Bekle bi bakalım müsaitmi millet:)))))))offfff ben hamama gitmk istiyorum çok severim... Bu arada kendimi görünmez sanmıştım
amannnnnnn salla kocayı .. Hormonlar normal değil takma kafana bişeymerhaba kızlar ben geldim. Hastalığım hala geçmedi yaaa..bide üstüne benim koca kafamı bozup duruyo 2 gündür küsüz konuşmuyoruz.dün sinirlerim çok bozuktu.ağladım yine çok.ama şimdi iyiyim.
Bu arada kesin anlıyorum artık benim kız depük atıp duruyo.aha az öncede attı attı durdu...
yaa bızım kızlar hamur ısı sevıoyo galıba benımde canım surekllıııı hamurıslerı ıstıyoooorrr.
Ayyy annem bgn bana 1 bavul esya yolluyomus abımle hehehheh ::):):):)
yaa bızım kızlar hamur ısı sevıoyo galıba benımde canım surekllıııı hamurıslerı ıstıyoooorrr.
ayyy annem bgn bana 1 bavul esya yolluyomus abımle hehehheh ::):):):)
Cuma günü bende 1,5 cm açılma varmış o belli oldu, o zaman kilo almak iyi değil diye açıkladı...Çok kilo alırsam açılma artabilirmiş...Diyet verdi, mecbur uygulayacağım artık...
offfff ben hamama gitmk istiyorum çok severim... bu arada kendimi görünmez sanmıştım
ay sende ne alıngansın yazmıyon yazmıyon sonra bi yazıyosun hemen cevap istiyorusn. Bekle bi bakalım müsaitmi millet:)))))))
amannnnnnn salla kocayı .. Hormonlar normal değil takma kafana bişey
ayyyy güle güle giyinsin kızımız. Eklersin gelinceç.
egeeeeeeeeeeee yaptınmı dun kısırıııııııııııııı???:):):):)
Kız misafir yengem..Çocuğu küçük okula gidiyo, taktir almış hediye ne istiyon demişler kuzuya gidicem demiş..Aradılar gelin dedim bende..15 gün kalıcaklar zaten..Benim yorgnlar hurçda duruyo belli hepsi de..Yerini gösteriyorum yorganları yengem alıyor yerinden..Çok ağırları kaldırmıyorum zaten..
Bi de evimi merak ediyordu, görmek için başka şansı da yok, yazın sünnet yapıcak gelemez...Bi taşla iki kuş vurayım diye geldi...
canım nerden bakıolar da anlıolar açılmayı... Sakın alttan muayene demesende kan gelme filan mı oldu ki bakma ihtiyacı duydular ??
bugün alınganım işdeeeeeeeee
Geçmiş olsun canım...Ağlama ama ne olursa olsun, küsersen de bağırı bağırıver..Hamileyim ben depresyondayım de.Boşuna hiç üzme kendini...
Çok bell oluyo değil mi tekmeler...Benimki de artık hiç durmuyor, sürekli tekmelyor..
bugün alınganım işdeeeeeeeee
aaaa aldınızmı haberlerini...
Valla yaptım annem babannem yengem bendeydi 4te eve geldim hemen yaptık birde hamur kızarttım:))) 3 tabak yedim kuzenim diyor abla ne olur yeme artık.. Akşam babamın doğumgünüydü misafirim vardı bide akşama bisürü şey yedim.. Sonrada 3 kilo nasıl almışım demi ama:)))))
aaaa aldınızmı haberlerini...
Valla yaptım annem babannem yengem bendeydi 4te eve geldim hemen yaptık birde hamur kızarttım:))) 3 tabak yedim kuzenim diyor abla ne olur yeme artık.. Akşam babamın doğumgünüydü misafirim vardı bide akşama bisürü şey yedim.. Sonrada 3 kilo nasıl almışım demi ama:)))))
Kız misafir yengem..Çocuğu küçük okula gidiyo, taktir almış hediye ne istiyon demişler kuzuya gidicem demiş..Aradılar gelin dedim bende..15 gün kalıcaklar zaten..Benim yorgnlar hurçda duruyo belli hepsi de..Yerini gösteriyorum yorganları yengem alıyor yerinden..Çok ağırları kaldırmıyorum zaten..
Bi de evimi merak ediyordu, görmek için başka şansı da yok, yazın sünnet yapıcak gelemez...Bi taşla iki kuş vurayım diye geldi...
canım nerden bakıolar da anlıolar açılmayı... Sakın alttan muayene demesende kan gelme filan mı oldu ki bakma ihtiyacı duydular ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?