2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hem sana yardımcıda olur cnm ya yabancı deılmıs nasılsaaa

Evet, 2 çocukla elinden geleni yapmaya çalışıyor yazık..

çok anlıyo ya zaten odun depresyonda olmamdan..

evet ya tartıştığımız zamanda attı tekme napıyonuz diye galiba :)

Kıyamam, anne ne oluyoo demiştir o, tekmeyi de babasına savurmuştur...Hiçbişey için üzülme, herşey geçiyor..

ben deldimmmm, nasılsınız kıslarrrr

Hoşgeldin, iyiyiz sen nasılsın...

çocuğa bak nasıl da seviyo bizim kuzuyu ne güzel :))kaldırma tabi sen, yengen halleder..
evini çok merak ettim, fotolarını çekip koysana..

3 yaşına kadar antalyadaydı, birlikte çok zaman geçirdik o yüzden...Sonra izmire geri dönüş yaptılar..
Evi çekicem de, merak edilecek fazla bişey yok, normal küçük bi ev..Ama daha perdelerim falan gelmedi, eve büyük gelince kesime vermiştik..Bi de ortalık iyice düzelsin o zaman çeker eklerim...

anammmmm açılmamaı . Niye ki . Yordun kendini ondan mı.. Ben kilo alıyom allah korusun yaa.

Yok kız herkeste olacak diye bişey yok...Hem yormaktan sanırım, bi de benim fazla abartmamdan bazı şeyleri belki...Biz öyküden önce hergün bazen 2 kere...Ne olacak, benimki o zamanların açılmasıdır..Derler ya, yazın yediğin hurmalar, kışın tırmalar diyee...

selam kızlarr...nasılsınız?
ben dün tetenoz iğnesi yaptırdım, kolum hala acıyo bi iş yaparken....sizinde öyle olmuşmuydu...
1 ay sonra tekrar vurunacakmışım...((

kuzuu güle güle can sağlığıyla oturun inşallah..darısı evi olmayanların başına...

Sağol canım, Allah olmayanlara daha iyilerini versin inşallah..

Hoşbuldum canım uzun zamandır yoktun,ayrıca durgun gibisin hayırdır:44:

Yok kız durgun değilim..Bomba gibiyim, sabah kızımın resimlerini ekledim...Taşındım ben izinliydim o yüzden yoktum..Bir de işlr çok yoğun kısa kısa yazmaya çalışıyorum...

ama benim canım kısır istedi yaaaaa keşke demeseydiniz kızz

Allah iyiliğini versin kız çok güldüm her gece 2 kere haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…