ben deldimmmm, nasılsınız kıslarrrr
yooo, üstten bakarken söyledi ama korkulacak bişey yok dedi..kilo almaktan bile olabiliyormuş..çok açılma tehlikeli oluyormuş..kan ağrı hiçbişeyim yok....normal ultrasona bakarken dedi...
amannnnnnn salla kocayı .. Hormonlar normal değil takma kafana bişey
niye kızzzzzz. Ne oldu ..
Kız git bi çiko yee, mutlu ol..
Hormonlardan oluyo, sapıttık herşeyi...Hiç bişey normal değil artık...
Zaten senle ben normal değiliz ki...Serde delilik var...
hem sana yardımcıda olur cnm ya yabancı deılmıs nasılsaaa
çok anlıyo ya zaten odun depresyonda olmamdan..
evet ya tartıştığımız zamanda attı tekme napıyonuz diye galiba :)
ben deldimmmm, nasılsınız kıslarrrr
çocuğa bak nasıl da seviyo bizim kuzuyu ne güzel :))kaldırma tabi sen, yengen halleder..
evini çok merak ettim, fotolarını çekip koysana..
Hoşgeldinnn bende geldimmmmmmmmmmmmm
Sen de hoşgeldin..
anammmmm açılmamaı . Niye ki . Yordun kendini ondan mı.. Ben kilo alıyom allah korusun yaa.
kuzuu güle güle can sağlığıyla oturun inşallah..darısı evi olmayanların başına...
Hoşbuldum canım uzun zamandır yoktun,ayrıca durgun gibisin hayırdır:44:
aaaa aldınızmı haberlerini...
Valla yaptım annem babannem yengem bendeydi 4te eve geldim hemen yaptık birde hamur kızarttım:))) 3 tabak yedim kuzenim diyor abla ne olur yeme artık.. Akşam babamın doğumgünüydü misafirim vardı bide akşama bisürü şey yedim.. Sonrada 3 kilo nasıl almışım demi ama:)))))
selam kızlarr...nasılsınız?
ben dün tetenoz iğnesi yaptırdım, kolum hala acıyo bi iş yaparken....sizinde öyle olmuşmuydu...
1 ay sonra tekrar vurunacakmışım...((
ben dün tetenoz iğnesi yaptırdım, kolum hala acıyo bi iş yaparken....sizinde öyle olmuşmuydu...
sen de hoşgeldinnnHoşgeldinnn bende geldimmmmmmmmmmmmm
iyiyim canım saol, anlatmışsındır ama nasıl geçti randevun,ev durumları falan...bi de ben sorayımHoşgeldin, iyiyiz sen nasılsın...
ama benim canım kısır istedi yaaaaa keşke demeseydiniz kızz
Yok kız durgun değilim..Bomba gibiyim, sabah kızımın resimlerini ekledim...Taşındım ben izinliydim o yüzden yoktum..Bir de işlr çok yoğun kısa kısa yazmaya çalışıyorum...
Yok kız herkeste olacak diye bişey yok...Hem yormaktan sanırım, bi de benim fazla abartmamdan bazı şeyleri belki...Biz öyküden önce hergün bazen 2 kere...Ne olacak, benimki o zamanların açılmasıdır..Derler ya, yazın yediğin hurmalar, kışın tırmalar diyee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?