sen de hoşgeldinnn
iyiyim canım saol, anlatmışsındır ama nasıl geçti randevun,ev durumları falan...bi de ben sorayım
selam kızlarr...nasılsınız?
ben dün tetenoz iğnesi yaptırdım, kolum hala acıyo bi iş yaparken....sizinde öyle olmuşmuydu...
1 ay sonra tekrar vurunacakmışım...((
he ondannnnnnnnnnnn aman bişey olmasın da...
zor olmadı mı bu halde taşınmak yaa
ben de daha yaptırmadım.ne ayrıntılı,ne şeker yüklemesi nede tetanos....
Oldu..Eşim de hastaa..Herşeye kızımla biz koşturduk...Ama kiradan çıktık kendi evimize..Yorgunluğumuza değdi yani...
bende yaptırmadım daha rahat ol canım
Oldu..Eşim de hastaa..Herşeye kızımla biz koşturduk...Ama kiradan çıktık kendi evimize..Yorgunluğumuza değdi yani...
kuzu hangi semte taşındınız
Herşey çok güzeldi..Uzun uzun anlattım zaten..Taşındık ama yorgunluk var..Daha evin işleri bitmedi.
Kızım çok iyi 400 gr. olmuş teyzesi, üst düzey ultrasona girdik, doktor gülmekten gözünden yaş geldi tam 20 dakika boks yaptı doktoraa...Yavrum korktu ultrasondan, ama korkunca sinmedi, hemen atağa geçti, uzak durun benden diye..Çok güzeldi....
hıh iyi o zaman..korktum birden geç mi kaldım diye....
hee Allah olmayanlara da nasip etsin (bizlere...) Gülegüle otur canım eşinle kızınla hayırlı olsun
Kız semt değiştirmedik arada 3-4 apartman falan var eski evimle..Merkezde evim kızılarık diye biyer, ama deniz kenarı değil...Bu ayın sonunda da çıktığım eve ofisi taşıyacağız Allah nasip ederse...
evde yemeğim olmasa öğlen gidip yapardım heeyaaa cnm pardonnnnnn
hıc dusunemedımmm ben pardooooooooooonnnn
ayyy canım benim, fena olcaksenin kızzzz :) darısı bize ya, daha haftaya gidecem dr a. eklediğin fotoları bulamıyorum, hangi sayfada kaldı acep?
kızılarık mı nere kız ora hiç duymadım antalyanın enresi
kız kuzu foto istiyorum ben evinin fotolarını, çok merak ettim..
Kız merkezde, burda kapalı yol diye biyer var şarampolde..Oraya yakın....Ama pek bilinen bi semt değil...Gel kız hem öğrenirsin işte semti de...Ama doğur da gel, ben bebiş sevecemmm...
KUZUCUUUMMMM yenı evınde koçişinle oykünle ınsallah mutlu huzurlu allah sıze torunlarınızı gormeyı nasıp etsınnnnnn ınsallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?