2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen de hoşgeldinnn

iyiyim canım saol, anlatmışsındır ama nasıl geçti randevun,ev durumları falan...bi de ben sorayım

Herşey çok güzeldi..Uzun uzun anlattım zaten..Taşındık ama yorgunluk var..Daha evin işleri bitmedi.
Kızım çok iyi 400 gr. olmuş teyzesi, üst düzey ultrasona girdik, doktor gülmekten gözünden yaş geldi tam 20 dakika boks yaptı doktoraa...Yavrum korktu ultrasondan, ama korkunca sinmedi, hemen atağa geçti, uzak durun benden diye..Çok güzeldi....

ayyy canım benim, fena olcaksenin kızzzz :) darısı bize ya, daha haftaya gidecem dr a. eklediğin fotoları bulamıyorum, hangi sayfada kaldı acep?

kızılarık mı nere kız ora hiç duymadım antalyanın enresi

yaaa cnm pardonnnnnn
hıc dusunemedımmm ben pardooooooooooonnnn
evde yemeğim olmasa öğlen gidip yapardım hee
akşam yaparım ama birazcık, valla çok canım çekti.. bi yerden alıncak bişey de değil ki gidip alayım

Oldu..Eşim de hastaa..Herşeye kızımla biz koşturduk...Ama kiradan çıktık kendi evimize..Yorgunluğumuza değdi yani...

kız kuzu foto istiyorum ben evinin fotolarını, çok merak ettim..

ayyy canım benim, fena olcaksenin kızzzz :) darısı bize ya, daha haftaya gidecem dr a. eklediğin fotoları bulamıyorum, hangi sayfada kaldı acep?

3816 sayfada..
Ama bunlar normal ultrasonu..Yarın detay olan ekliycem resmen bebek yaa,ve boks yaptığı da belli orda..Eminim siz de güleceksiniz...Evde unutmuşum o resimleri..Bunlar da cuma çekildi ama normal ultrasonda..

Kız merkezde, burda kapalı yol diye biyer var şarampolde..Oraya yakın....Ama pek bilinen bi semt değil...Gel kız hem öğrenirsin işte semti de...Ama doğur da gel, ben bebiş sevecemmm...

kız biliyom kapalıyolu güzel yer yaa yakındır her yere merkezde ama kızılarık diye bilmiyordum o kapalı yoldan çok geçtim ahhhh ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…