2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

3816 sayfada..
Ama bunlar normal ultrasonu..Yarın detay olan ekliycem resmen bebek yaa,ve boks yaptığı da belli orda..Eminim siz de güleceksiniz...Evde unutmuşum o resimleri..Bunlar da cuma çekildi ama normal ultrasonda..

gördüm bende hayrlı bi bebekolur inş canımçok tatlı Allah bağışlasın, benim bebiş gibi görüntüsü çok benzettim

İnşaallah canım ,işte bir 28 yapsam içimdeki korku biraz azalacak birde çalışmayınca zaman geçmiyor am tabiki katlanacağız inşaallah geç zamanda doğar:))(ben ilk bugün girdiğim için cevap konusunda biraz acemilik cekiyorum galiba

gördüm bende hayrlı bi bebekolur inş canımçok tatlı Allah bağışlasın, benim bebiş gibi görüntüsü çok benzettim

İnşallah canım..Kız hepsi birbirine benziyo zaten..Desene seninki de şişko...
Benim kız maşallah hem şişko hem koca kafalı...Son fotoda doktor sırf kafasını çekti...

sen buraya takıl burdakilerin çeneleri hiç durmaz sıkılmazsın

3816 sayfada..
Ama bunlar normal ultrasonu..Yarın detay olan ekliycem resmen bebek yaa,ve boks yaptığı da belli orda..Eminim siz de güleceksiniz...Evde unutmuşum o resimleri..Bunlar da cuma çekildi ama normal ultrasonda..
çok tatlı çıkmış kuzu, ultrasonda izlerken benim gözlerim doluyo hep. sizde de oluyo mu

Allah analı babalı büyütsün, evinizde hayırlı uğurlu olsun, hep bebişlerimizin şansı bunlar, buna inanıyorum,,,

Alışırsın zamanla..Yaza yaza hızlandık öğrendik biz de..
Sen hiç üzülme, yat dinlen Allah korur meleğini...
Ağlayıp sızlamanın hiçbişeye faydası yok, bebeklerimizi üzmekten başka..Hep güzel şeyler düşün, hep olumlu ol..Gör bak nasıl sağlıkla sıhhatle zamanında gelecek kuzum...

İnşallah canım..Kız hepsi birbirine benziyo zaten..Desene seninki de şişko...
Benim kız maşallah hem şişko hem koca kafalı...Son fotoda doktor sırf kafasını çekti...

Benimki de koca kafalı ondan benzettm zaten kuzenim de gördü canlı, callio adını koydu onunda kafa büyük ya

hoşgeldin sende aramıza....

heheheheh çok güzel bişey evde olmak çokkkkkkkk az kaldı ama 3 ay sonra inşallah izindeyim..

yuhhhhhhhh allah canını almasın emi .. Canmı dayanır kız buna..

Ama benim canım kısır istedi yaaaaa keşke demeseydiniz kızz
avucunu yala sür biyerine:)))))
yaparsın eve gidince bulunmayacak bişey değil nasılsa..

sen buraya takıl burdakilerin çeneleri hiç durmaz sıkılmazsın

sen hiç konuşmazsın yaa

Senin gözün doluyoo, ben doktorun odasına girerken ağlaya ağlaya giriyorum..Hemşire ismimi söylüyo, ben başlıyom ağlamayaa..Sonra da 2 gün dilim tutuluyo, konuşammıyorum, ağzım kulaklarımda şaşkın bi sırıtma yüzümde...
Zaten ben kredi çektim, kredi çekemiyordum banka müdürü hamileyim diye verdi krediyi..Benimki grçekten de kızımın şansı yani.

egeeeee kuzuyu tebrık etmek lazımmmmmm o konudaaa ben eve gıdınce oncelerı bıle olmus gıbı oluyodummmm. kuzuyaaa helallll olsunnn

hemşire seni gördüğünde aha gene adını söylediğimde ağlayan kadın geldi diyodurrr ben de 15 gün önce ev sahibi oldum, hem de ortada hiçbir ihtimal olmamasına rağmen, beklenmedik bi anda, hala inanamıyorum, işte bu meleğimin şansı....
YARIN AŞI OLMAYA GİDECEM BU ARADAAAAAAAAA İMDAATTTTTT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…