3816 sayfada..
Ama bunlar normal ultrasonu..Yarın detay olan ekliycem resmen bebek yaa,ve boks yaptığı da belli orda..Eminim siz de güleceksiniz...Evde unutmuşum o resimleri..Bunlar da cuma çekildi ama normal ultrasonda..
kız biliyom kapalıyolu güzel yer yaa yakındır her yere merkezde ama kızılarık diye bilmiyordum o kapalı yoldan çok geçtim ahhhh ahhhh
evde yemeğim olmasa öğlen gidip yapardım hee
akşam yaparım ama birazcık, valla çok canım çekti.. bi yerden alıncak bişey de değil ki gidip alayım
..
Canım inşallah bu bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın...Yat dinlen ne yapacaksın, sonuçta herşeye bebekler için katlanıyoruz..Bak maşallah 22+5 olmuş, inşallah gününü bekler kuzucuğun...
Gel kız gene geçeriz iştee...
Bebeleri arabalarına atarız, gezeriz hep beraber...
gördüm bende hayrlı bi bebekolur inş canımçok tatlı Allah bağışlasın, benim bebiş gibi görüntüsü çok benzettim
İnşaallah canım ,işte bir 28 yapsam içimdeki korku biraz azalacak birde çalışmayınca zaman geçmiyor am tabiki katlanacağız inşaallah geç zamanda doğar:))(ben ilk bugün girdiğim için cevap konusunda biraz acemilik cekiyorum galiba
çok tatlı çıkmış kuzu, ultrasonda izlerken benim gözlerim doluyo hep. sizde de oluyo mu3816 sayfada..
Ama bunlar normal ultrasonu..Yarın detay olan ekliycem resmen bebek yaa,ve boks yaptığı da belli orda..Eminim siz de güleceksiniz...Evde unutmuşum o resimleri..Bunlar da cuma çekildi ama normal ultrasonda..
İnşaallah canım ,işte bir 28 yapsam içimdeki korku biraz azalacak birde çalışmayınca zaman geçmiyor am tabiki katlanacağız inşaallah geç zamanda doğar:))(ben ilk bugün girdiğim için cevap konusunda biraz acemilik cekiyorum galiba
İnşallah canım..Kız hepsi birbirine benziyo zaten..Desene seninki de şişko...
Benim kız maşallah hem şişko hem koca kafalı...Son fotoda doktor sırf kafasını çekti...
inşallah gelmeyi düşünüyoruz antalyaya ama nasip bu yaz olur mu bilmiorum gelirsek görüşürüz
heheheheh çok güzel bişey evde olmak çokkkkkkkk az kaldı ama 3 ay sonra inşallah izindeyim..evet cnm fmg dedı sımdı de kısır yapmaya gıdıomus eve dıe:):):)kadınlar partısı heee ohh evde olmak ne guzelll..... Babana nıce seneleere cnm ınsallahhh
hahhahaha afıyet olsun cnmmm o hamur kızartma ısı benımde aklımda var daaa nolcak bılmıommmm:):):)
yuhhhhhhhh allah canını almasın emi .. Canmı dayanır kız buna..yok kız herkeste olacak diye bişey yok...hem yormaktan sanırım, bi de benim fazla abartmamdan bazı şeyleri belki...biz öyküden önce hergün bazen 2 kere...ne olacak, benimki o zamanların açılmasıdır..derler ya, yazın yediğin hurmalar, kışın tırmalar diyee...
avucunu yala sür biyerine:)))))
Ama benim canım kısır istedi yaaaaa keşke demeseydiniz kızz
sen buraya takıl burdakilerin çeneleri hiç durmaz sıkılmazsın
Görüşelim tabi...
Tatile mi gelceniz kız, yoksa akraba falan mı var ?
sen hiç konuşmazsın yaa
çok tatlı çıkmış kuzu, ultrasonda izlerken benim gözlerim doluyo hep. sizde de oluyo mu
Allah analı babalı büyütsün, evinizde hayırlı uğurlu olsun, hep bebişlerimizin şansı bunlar, buna inanıyorum,,,
Benimki de koca kafalı ondan benzettm zaten kuzenim de gördü canlı, callio adını koydu onunda kafa büyük ya
heheheheh çok güzel bişey evde olmak çokkkkkkkk az kaldı ama 3 ay sonra inşallah izindeyim..
yuhhhhhhhh allah canını almasın emi .. Canmı dayanır kız buna..
avucunu yala sür biyerine:)))))
yaparsın eve gidince bulunmayacak bişey değil nasılsa..
sen hiç konuşmazsın yaa
aaa ben ne zaman konuşuyorum ayyy sen ve kuzudan fırsat mı var
Senin gözün doluyoo, ben doktorun odasına girerken ağlaya ağlaya giriyorum..Hemşire ismimi söylüyo, ben başlıyom ağlamayaa..Sonra da 2 gün dilim tutuluyo, konuşammıyorum, ağzım kulaklarımda şaşkın bi sırıtma yüzümde...
Zaten ben kredi çektim, kredi çekemiyordum banka müdürü hamileyim diye verdi krediyi..Benimki grçekten de kızımın şansı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?