2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar d-smart'ı olanlar gece saat 1'den 3 ekadar Annelik ve Doğum, Hamilelik,Emzirme teknikleri hakkında bilgi veriyrlar Bebeğim TV'de bilginiz olsun ben hep izliyorum çok şey öğrendim, doğumu gösteriyorlar Sezaryen, Normal, Epidural Normal, Epidural Sezaryen... açık açık değil ama bebeğin anneyle buluşması vs.vs. tavsiye ederim

Allahtan doktorum da hemşirem de çok iyiler..Alıştılar artık..İlk zamanlar doktor kötü bişey oldu zannedip panikliyordu..Ne oldu diyordu hemen...Yok bişey kızımı özledim diyordum...
Ayy, sende mi ev aldın, Allah güle güle oturmak nasip etsin...Gerçekten de bizim kuzuların şansı..Hilmi ve fatma da hiç ev mev demezken o da ev aldı...Uğurlu geldi kuzucuklar....
Ayyy,aşı deme yaa..Bende korkuyorum....

valla bu bebikler ugurlu geldi ev almayı hayal bile edemiyordum ben ev aldık

Bizde çocuk olduktan sonra hiç yokken ortada 2. dükkanı açtık melek bu bebişler melek

Kız öyle ahım şahım bişey değil..
Misafirim gitsin ortalık biraz daha toplansın çekicem...Sözzz..
ahım şahım olmasına gerek yok ki, insanın kendi evi olsun kiradan kurtulsun da, en güzeli bu. güle güle otur canım o evi güzelleştiren sen eşin ve boksör öykücük olacak

sende ankaradasın tatlım evde boş boş oturuyorum.yakın olsaydın yapardım sana beraber yerdik...ne güzel olurdu

ah canım benim duygulandım valla..kız arabam var söyle geliyom ay ben kendimi pek iyi hissetmiyorum deyip kaçıyomuşum işten öğleden sonra çaylar kısır tv sıcacık ev ayyyyyy nasıl özendim nasssılll

avucunu yala sür biyerine:)))))
yaparsın eve gidince bulunmayacak bişey değil nasılsa..

gaddar ege
neyse fıstıklar ben yemeğe çıkıyorum öpüyorum sizleri. öğleden sonra görüşürüz..

aaa ben ne zaman konuşuyorum ayyy sen ve kuzudan fırsat mı var
kız insaflı ol bak yazamıyorum işler birikmiş yine..

egeeeee kuzuyu tebrık etmek lazımmmmmm o konudaaa ben eve gıdınce oncelerı bıle olmus gıbı oluyodummmm. Kuzuyaaa helallll olsunnn
Bende numara yapardım:))))))

aaaaaaaaa, iftiraya bakk...
Ege ve ben buranın en sakinleriyiz...özellikle de ben....

evet yaa yazarlarsa yazarız yoksa hiççççç yazmam

Takip edemiyorum zaten yazdığım cevabı bulana kadar bir üç sayfa geçmiş oluyor böle oluncada oyalanacak meşgale buldum galiba kendime :)

bencede belli bir süre sonra bagımlılık yapıo bi kaç gün takıl öğrenirsin bizleride

ben de çok özledim kızımı, ilk defa 1ay arayla görcem, muhtemelen zırlarım :)) ya ben yozgatın ilçesindeyim demiştim ya, burdan ev alcaktık, hem ben burda kalıcı olmak istemediğim için almak istemedim, bir de burası bizim boyumuzu aşan fiyatlardan satıyordu. yozgatta kayınbabam bulmuş, eşim ordan alalım kiraya verelim, birebir krediyi karşılasın dedi, ve inanamazsın,66.000 tl ye aldık,ki 0 ev... çok şanslı bebişler. ben doğduğumda annemlerin evi falan yoktu diyorum herkesinki hayırlı uğurlu olsun... ağız tadıyla oturmak nasip olsun...

ya vallaha bende size özeniyorum.kocanın eline bakmak çok zor.bende kpss tercihlerini yaptım gönderdim bakalaım açıklanırsa inşallah...koca istemiyo çalışmamı kesinlikle.olursa dananın kuyruğu o zaman kopacak sanırım.

kçiörendeyim ben beklerim....

İnşaallah oğluşumu 12 Şubatta göreceğim günü sayıyorum dört haftada bir dışarıya çıkıyorum sayesinde

amannnnnn herkesler gelmişşşşşşşşşş
ege dün okudum cok iyi gelmişsin hastaneden cok mutlu oldumm bir daha ne için cagirdilar bacııım :))) birde kahverengili foto verdilermi ekleseneeeeee ne olurrrr cok merak ediyorum ben biliyosun.. birde tetenoz için bişi dediler mi?

kuzucukkkkkk gözün aydııııınnnnnnn sende güzel haberlerle gelmişsin egeden aldık haberlerini
gecmisi okumaya kalkacağım da geri dönemem diye korkuyorum
herkes iyi mi umarım yaramazlık yoktur

ben bu sabah aile sağlıgı merkezine gidip kendimi kayıt ettirdim cok alakalılar cok hoşuma gitti

KARAKAN hoşgeldin aramıza, merak etme ben de yeni sayılırm, 10-15 gün oldu daha. öğreniliyo bi şekilde. ben kuzu ya soruyodum özelden şunu bunu nasıl yapıcam diye

Bizde çocuk olduktan sonra hiç yokken ortada 2. dükkanı açtık melek bu bebişler melek

Gerçekten bebeklermiz şans getirdi bize..

ahım şahım olmasına gerek yok ki, insanın kendi evi olsun kiradan kurtulsun da, en güzeli bu. güle güle otur canım o evi güzelleştiren sen eşin ve boksör öykücük olacak

Evet, en güzel süsümüz öykü olacak....

yaa yozgatlısın deemek burda sevdiğim bi abi var oda yozgatlı sorgun ilçesinden hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…