egeeeee kuzuyu tebrık etmek lazımmmmmm o konudaaa ben eve gıdınce oncelerı bıle olmus gıbı oluyodummmm. kuzuyaaa helallll olsunnn
Aaaaaaaaa, iftiraya bakk...
Ege ve ben buranın en sakinleriyiz...Özellikle de ben....
hemşire seni gördüğünde aha gene adını söylediğimde ağlayan kadın geldi diyodurrr ben de 15 gün önce ev sahibi oldum, hem de ortada hiçbir ihtimal olmamasına rağmen, beklenmedik bi anda, hala inanamıyorum, işte bu meleğimin şansı....
YARIN AŞI OLMAYA GİDECEM BU ARADAAAAAAAAA İMDAATTTTTT
hemşire seni gördüğünde aha gene adını söylediğimde ağlayan kadın geldi diyodurrr ben de 15 gün önce ev sahibi oldum, hem de ortada hiçbir ihtimal olmamasına rağmen, beklenmedik bi anda, hala inanamıyorum, işte bu meleğimin şansı....
YARIN AŞI OLMAYA GİDECEM BU ARADAAAAAAAAA İMDAATTTTTT
ahım şahım olmasına gerek yok ki, insanın kendi evi olsun kiradan kurtulsun da, en güzeli bu. güle güle otur canım o evi güzelleştiren sen eşin ve boksör öykücük olacakKız öyle ahım şahım bişey değil..
Misafirim gitsin ortalık biraz daha toplansın çekicem...Sözzz..
sende ankaradasın tatlım evde boş boş oturuyorum.yakın olsaydın yapardım sana beraber yerdik...ne güzel olurdu
avucunu yala sür biyerine:)))))
yaparsın eve gidince bulunmayacak bişey değil nasılsa..
sen buraya takıl burdakilerin çeneleri hiç durmaz sıkılmazsın
kız insaflı ol bak yazamıyorum işler birikmiş yine..aaa ben ne zaman konuşuyorum ayyy sen ve kuzudan fırsat mı var
egeeeee kuzuyu tebrık etmek lazımmmmmm o konudaaa ben eve gıdınce oncelerı bıle olmus gıbı oluyodummmm. Kuzuyaaa helallll olsunnn
aaaaaaaaa, iftiraya bakk...
Ege ve ben buranın en sakinleriyiz...özellikle de ben....
Takip edemiyorum zaten yazdığım cevabı bulana kadar bir üç sayfa geçmiş oluyor böle oluncada oyalanacak meşgale buldum galiba kendime :)
ben de çok özledim kızımı, ilk defa 1ay arayla görcem, muhtemelen zırlarım :)) ya ben yozgatın ilçesindeyim demiştim ya, burdan ev alcaktık, hem ben burda kalıcı olmak istemediğim için almak istemedim, bir de burası bizim boyumuzu aşan fiyatlardan satıyordu. yozgatta kayınbabam bulmuş, eşim ordan alalım kiraya verelim, birebir krediyi karşılasın dedi, ve inanamazsın,66.000 tl ye aldık,ki 0 ev... çok şanslı bebişler. ben doğduğumda annemlerin evi falan yoktu diyorumAllahtan doktorum da hemşirem de çok iyiler..Alıştılar artık..İlk zamanlar doktor kötü bişey oldu zannedip panikliyordu..Ne oldu diyordu hemen...Yok bişey kızımı özledim diyordum...
Ayy, sende mi ev aldın, Allah güle güle oturmak nasip etsin...Gerçekten de bizim kuzuların şansı..Hilmi ve fatma da hiç ev mev demezken o da ev aldı...Uğurlu geldi kuzucuklar....
Ayyy,aşı deme yaa..Bende korkuyorum....
Takip edemiyorum zaten yazdığım cevabı bulana kadar bir üç sayfa geçmiş oluyor böle oluncada oyalanacak meşgale buldum galiba kendime :)
ah canım benim duygulandım valla..kız arabam var söyle geliyomay ben kendimi pek iyi hissetmiyorum deyip kaçıyomuşum işten öğleden sonra çaylar kısır tv sıcacık ev ayyyyyy nasıl özendim nasssılll
.
takip edemiyorum zaten yazdığım cevabı bulana kadar bir üç sayfa geçmiş oluyor böle oluncada oyalanacak meşgale buldum galiba kendime :)
Alışırsın zamanla..Yaza yaza hızlandık öğrendik biz de..
Sen hiç üzülme, yat dinlen Allah korur meleğini...
Ağlayıp sızlamanın hiçbişeye faydası yok, bebeklerimizi üzmekten başka..Hep güzel şeyler düşün, hep olumlu ol..Gör bak nasıl sağlıkla sıhhatle zamanında gelecek kuzum...
Bizde çocuk olduktan sonra hiç yokken ortada 2. dükkanı açtık melek bu bebişler melek
ahım şahım olmasına gerek yok ki, insanın kendi evi olsun kiradan kurtulsun da, en güzeli bu. güle güle otur canım o evi güzelleştiren sen eşin ve boksör öykücük olacak
ben de çok özledim kızımı, ilk defa 1ay arayla görcem, muhtemelen zırlarım :)) ya ben yozgatın ilçesindeyim demiştim ya, burdan ev alcaktık, hem ben burda kalıcı olmak istemediğim için almak istemedim, bir de burası bizim boyumuzu aşan fiyatlardan satıyordu. yozgatta kayınbabam bulmuş, eşim ordan alalım kiraya verelim, birebir krediyi karşılasın dedi, ve inanamazsın,66.000 tl ye aldık,ki 0 ev... çok şanslı bebişler. ben doğduğumda annemlerin evi falan yoktu diyorumherkesinki hayırlı uğurlu olsun... ağız tadıyla oturmak nasip olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?