2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya çok eğitici.bi de saat 23 45 te travel living kanalında (umarım yanlış yazmamışımdır)hamile olduğumu bilmiyordum adlı bölüm var.o da çok ilginç tavsiye ederim.

hosgeldınnnnn cnm nasılsınn sen ne zman gıtcektın detaylıya cnmm...

Benim hala annemin falan evi yok..Akabalımın çoğunun yok...Kızım çok uğurlu geldi bize..
Hepsi de öyle baksana maşallah...Fiyat çok uygunmuş, güle güle kullanın...
Ben de bu gittiğimde 1 ay ara vardı, çok özlemştim..Önceden sorunlu gebelik diye 15 günde bir gidiyordum...Gerçekten insan bi acayip olyor..Ben heyecandan uyuyamıyorum doktora gideceğim gün..

Selam anneler geçmişe biraz bakabildim doktordan geldim taş düşürmüşüm galiba dün de acildeydim doktor bol bol su iç dedi ilaç vermedi varsa da düşmüş taş dedi bebeğin kız olduğunu da doğruladık
içim rahatladı geldim zaten dört gün sonra kontrolüm var yine görücem kızımı inş

Sağol canım..Evet güzel haberlerle geldik...O fotodan bana verdiler 2 tane 4 boyutlu..
ama evde unuttum yarın ekliycem o zaman görürsün...

Geçmiş olsun canım, dikkat et...

Kızın da hayırlı uğurlu olsn

Geçmiş olsun canım...
Ohh ne güzel 4 gün sonra bi daha göreceksin..Ben ayın 21 inde görebileceğim ancak çok özledim şimdiden..

hosgeldınnnnn cnm nasılsınn sen ne zman gıtcektın detaylıya cnmm...

ben 8 subatta cerrahpasa gideceğim ona göre yani hani gelirsen falan beklerim sabah 8 de oradayım :)))

Sağol canım..Evet güzel haberlerle geldik...O fotodan bana verdiler 2 tane 4 boyutlu..
ama evde unuttum yarın ekliycem o zaman görürsün...

ayy süperrrrrrr yarın gelsin bebiş kuzu gelsin kuzucum iyi günlerde ağız tadı ile otur inşallah evinde

saol canım benim. ben de çok heyecanlanıyorum. gittiğim hastane sgk lı yada bakan özel bihastane. aşırı kalabalık oluyo,bazen 2-3 saat sıra beklediğimi biliyorum. ama içeri girdiğim zaman, tüm zaman duruyo, hele o kalp sesini duyunca..... oyyyy anasının meleğiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…