evet ya çok eğitici.bi de saat 23 45 te travel living kanalında (umarım yanlış yazmamışımdır)hamile olduğumu bilmiyordum adlı bölüm var.o da çok ilginç tavsiye ederim.kızlar d-smart'ı olanlar gece saat 1'den 3 ekadar Annelik ve Doğum, Hamilelik,Emzirme teknikleri hakkında bilgi veriyrlar Bebeğim TV'de bilginiz olsun ben hep izliyorum çok şey öğrendim, doğumu gösteriyorlar Sezaryen, Normal, Epidural Normal, Epidural Sezaryen... açık açık değil ama bebeğin anneyle buluşması vs.vs. tavsiye ederim
Hoşgeldin aramıza canım.
amannnnnn herkesler gelmişşşşşşşşşş
ege dün okudum cok iyi gelmişsin hastaneden cok mutlu oldumm bir daha ne için cagirdilar bacııım :))) birde kahverengili foto verdilermi ekleseneeeeee ne olurrrr cok merak ediyorum ben biliyosun.. birde tetenoz için bişi dediler mi?
kuzucukkkkkk gözün aydııııınnnnnnn sende güzel haberlerle gelmişsin egeden aldık haberlerini
gecmisi okumaya kalkacağım da geri dönemem diye korkuyorum
herkes iyi mi umarım yaramazlık yoktur
ben bu sabah aile sağlıgı merkezine gidip kendimi kayıt ettirdim cok alakalılar cok hoşuma gitti
ben de çok özledim kızımı, ilk defa 1ay arayla görcem, muhtemelen zırlarım :)) ya ben yozgatın ilçesindeyim demiştim ya, burdan ev alcaktık, hem ben burda kalıcı olmak istemediğim için almak istemedim, bir de burası bizim boyumuzu aşan fiyatlardan satıyordu. yozgatta kayınbabam bulmuş, eşim ordan alalım kiraya verelim, birebir krediyi karşılasın dedi, ve inanamazsın,66.000 tl ye aldık,ki 0 ev... çok şanslı bebişler. ben doğduğumda annemlerin evi falan yoktu diyorumherkesinki hayırlı uğurlu olsun... ağız tadıyla oturmak nasip olsun...
sen bizim hızımıza hayatta yetişemezsin..:))))))
ben yemeğe çıkıyorum yağmalayım biraz ortalığı
evet ya çok eğitici.bi de saat 23 45 te travel living kanalında (umarım yanlış yazmamışımdır)hamile olduğumu bilmiyordum adlı bölüm var.o da çok ilginç tavsiye ederim.
İnşaallah oğluşumu 12 Şubatta göreceğim günü sayıyorum dört haftada bir dışarıya çıkıyorum sayesinde
Kızlar aramızda şuan ben de dahil kimler ev hanımı ???????????
amannnnnn herkesler gelmişşşşşşşşşş
kuzucukkkkkk gözün aydııııınnnnnnn sende güzel haberlerle gelmişsin egeden aldık haberlerini
gecmisi okumaya kalkacağım da geri dönemem diye korkuyorum
herkes iyi mi umarım yaramazlık yoktur
ben bu sabah aile sağlıgı merkezine gidip kendimi kayıt ettirdim cok alakalılar cok hoşuma gitti
Selam anneler geçmişe biraz bakabildim doktordan geldim taş düşürmüşüm galiba dün de acildeydim doktor bol bol su iç dedi ilaç vermedi varsa da düşmüş taş dedi bebeğin kız olduğunu da doğruladık
içim rahatladı geldim zaten dört gün sonra kontrolüm var yine görücem kızımı inş
Selam anneler geçmişe biraz bakabildim doktordan geldim taş düşürmüşüm galiba dün de acildeydim doktor bol bol su iç dedi ilaç vermedi varsa da düşmüş taş dedi bebeğin kız olduğunu da doğruladık
içim rahatladı geldim zaten dört gün sonra kontrolüm var yine görücem kızımı inş
hosgeldınnnnn cnm nasılsınn sen ne zman gıtcektın detaylıya cnmm...
Sağol canım..Evet güzel haberlerle geldik...O fotodan bana verdiler 2 tane 4 boyutlu..
ama evde unuttum yarın ekliycem o zaman görürsün...
saol canım benim. ben de çok heyecanlanıyorum. gittiğim hastane sgk lı yada bakan özel bihastane. aşırı kalabalık oluyo,bazen 2-3 saat sıra beklediğimi biliyorum. ama içeri girdiğim zaman, tüm zaman duruyo, hele o kalp sesini duyunca..... oyyyy anasının meleğiiiiiBenim hala annemin falan evi yok..Akabalımın çoğunun yok...Kızım çok uğurlu geldi bize..
Hepsi de öyle baksana maşallah...Fiyat çok uygunmuş, güle güle kullanın...
Ben de bu gittiğimde 1 ay ara vardı, çok özlemştim..Önceden sorunlu gebelik diye 15 günde bir gidiyordum...Gerçekten insan bi acayip olyor..Ben heyecandan uyuyamıyorum doktora gideceğim gün..
Geçmiş olsun canım, dikkat et...
Kızın da hayırlı uğurlu olsn
evet canım.19. kanalda ben hep izliyorum. 9 ay boyunca hamile olduklarını bilmeden yaşayan bi sancıyla hastaneye gidip ellerine bebeklerini alan kadınların gerçek yaşamları.neler var hayatta inanılmaz.D-smartta mı o da ?
ayy süperrrrrrr yarın gelsin bebiş kuzu gelsin kuzucum iyi günlerde ağız tadı ile otur inşallah evinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?