KARAKAN hoşgeldin aramıza, merak etme ben de yeni sayılırm, 10-15 gün oldu daha. öğreniliyo bi şekilde. ben kuzu ya soruyodum özelden şunu bunu nasıl yapıcam diye
Geçmiş olsun canım...
Ohh ne güzel 4 gün sonra bi daha göreceksin..Ben ayın 21 inde görebileceğim ancak çok özledim şimdiden..
evet canım.19. kanalda ben hep izliyorum. 9 ay boyunca hamile olduklarını bilmeden yaşayan bi sancıyla hastaneye gidip ellerine bebeklerini alan kadınların gerçek yaşamları.neler var hayatta inanılmaz.
Kızlar aramızda şuan ben de dahil kimler ev hanımı ???????????
ben 8 subatta cerrahpasa gideceğim ona göre yani hani gelirsen falan beklerim sabah 8 de oradayım :)))
ayy süperrrrrrr yarın gelsin bebiş kuzu gelsin kuzucum iyi günlerde ağız tadı ile otur inşallah evinde
neden malesef canım? kendi isteğinle mi evdesin, eş durumu mu?Beeeen maalesefff
bak ne kadar memnun halindenBen , Ben, ben
vah vah, evde olmayı mı isterdinnnnn :)Maleseff ben çalışan gruptanım....
Kız normal resimlerini de ekledim sabah..3614 müydü neydi sayfası şimdilik ona bak..kızım kocaman olmuş..
Kız normal resimlerini de ekledim sabah..3816 müydü neydi sayfası şimdilik ona bak..kızım kocaman olmuş..
benim göbek 8 aylık gibi olduSorma valla bir ay olmuştu zaten bende çok özlemiştim acaba kaç gram oldu çok merak ediyorum belime baskı yaptığına göre ağırlaşmıştır heralde bir an önce büyüsün yaa benim göbek hala otobüste yer verilecek kıvamda deilkursta kızlar inanamadı 5 aylık olduna napalım biz de böyleyiz işte
neden malesef canım? kendi isteğinle mi evdesin, eş durumu mu?
bak ne kadar memnun halinden
vah vah, evde olmayı mı isterdinnnnn :)
3816 die hatırlıyorum ben
neden malesef canım? kendi isteğinle mi evdesin, eş durumu mu?
vah vah, evde olmayı mı isterdinnnnn :)
ayyyyyyyy keskeeeeee bende evde yatsammmm ohh ne guzel valla kıymetını bılınnnn kızlarrrrrrrrr
evet normaldir bi kaç gün daha acır
Bende haftaya vurulcam ağrı yapıyormş evt...
Olabiliyormuş..Ben daha vurulmadım ama..
ben de daha yaptırmadım.ne ayrıntılı,ne şeker yüklemesi nede tetanos....
bende katılıyorumKesinlikle katılıyorum....
canım tetenoz aşısı 20. haftadan sonra yapılıyor, ayrıntılı ultrason 24. haftanın sonunda yapacak benım doktorum, şeker yüklemesi de o haftalarda yapılıyor sanırım...
canım tetenoz aşısı 20. haftadan sonra yapılıyor, ayrıntılı ultrason 24. haftanın sonunda yapacak benım doktorum, şeker yüklemesi de o haftalarda yapılıyor sanırım...
Ayrıntılısı ben gibi geç olan birini daha buldum...Benimde 24. haftada olacak renkli doppler...
Şeker yüklemesini de 1 hafta önce yaptıracağım.23. haftada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?