2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım...
Ohh ne güzel 4 gün sonra bi daha göreceksin..Ben ayın 21 inde görebileceğim ancak çok özledim şimdiden..

Sorma valla bir ay olmuştu zaten bende çok özlemiştim acaba kaç gram oldu çok merak ediyorum belime baskı yaptığına göre ağırlaşmıştır heralde bir an önce büyüsün yaa benim göbek hala otobüste yer verilecek kıvamda deil kursta kızlar inanamadı 5 aylık olduna napalım biz de böyleyiz işte

yok cnm bana 15 subata verdılerrr. kıme ıstersın dedıler seyfettın, cihat, rıza 3nden bırını sec dedı kız rıza olsun deım ama bakalım omu bakcakkkkk:):):)

Kız normal resimlerini de ekledim sabah..3614 müydü neydi sayfası şimdilik ona bak..kızım kocaman olmuş..

demin gördüm onlarrrrrrrrrrr 3616 ya da 3816 :))))))))
ay masallah
ay bende cok sabırsızlanıyorum artık
içimde böyle tepikler atan minigimi görmeye bugun sağlık ocağında istesem bakarlarmıydı bilmiyorum hiç sormadım bende salak gibi

benim göbek 8 aylık gibi oldu.nefes almakta zorlanıyorum şimdiden.gitde doğur artık diyo arkadaşlar.

bende maalesef ev hanımıyım.koca durumundan ev hanımıyım.valla keyfim yerinde olsa kocam para konusunda uyuzluk yapmazsa çalışmayı düşünmem ama beni mecbur bırakıyor.bu haldeykende istemiyor...ama Allahtan hayırlısıyla çalışmayı istiyorum...

neden malesef canım? kendi isteğinle mi evdesin, eş durumu mu?

bak ne kadar memnun halinden

vah vah, evde olmayı mı isterdinnnnn :)

Ya evlendim tam çalışacaktım hamile olduğumu öğrendim koca eline bakmak hiç hoş değil hemde sıkılıyor insan evde çalışmanın da zor tarafları var ama evde oturmaktan iyidir yinede...

evet normaldir bi kaç gün daha acır

Bende haftaya vurulcam ağrı yapıyormş evt...

Olabiliyormuş..Ben daha vurulmadım ama..

saolun kızlar içimi rahatlattınız..tedirgin olmuştum bi an.

ben de daha yaptırmadım.ne ayrıntılı,ne şeker yüklemesi nede tetanos....

canım tetenoz aşısı 20. haftadan sonra yapılıyor, ayrıntılı ultrason 24. haftanın sonunda yapacak benım doktorum, şeker yüklemesi de o haftalarda yapılıyor sanırım...

canım tetenoz aşısı 20. haftadan sonra yapılıyor, ayrıntılı ultrason 24. haftanın sonunda yapacak benım doktorum, şeker yüklemesi de o haftalarda yapılıyor sanırım...

Ayrıntılısı ben gibi geç olan birini daha buldum...Benimde 24. haftada olacak renkli doppler...
Şeker yüklemesini de 1 hafta önce yaptıracağım.23. haftada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…