ben 21. haftamdayım geçti mi :18: cumartesine randevu alayım o zaman...
26 haftaya kadar yapılıyor yanlış bilmiyorsam bende 22 de gidicem mesela
renkli doppleri neden istedi doktor kuzuu
Olsun sağlıklı sıhhatli olsun da, gerekirse hiç çıkma..İnsan herşeye katlanıyor kuzusu için..
Beeeen maalesefff
Ben , Ben, ben
Maleseff ben çalışan gruptanım....
bende ev hanımıyım...
bende maalesef ev hanımıyım.koca durumundan ev hanımıyım.valla keyfim yerinde olsa kocam para konusunda uyuzluk yapmazsa çalışmayı düşünmem ama beni mecbur bırakıyor.bu haldeykende istemiyor...ama Allahtan hayırlısıyla çalışmayı istiyorum...
çalışma hayatı zor ya mutluyum valla evde olmaktan, annem işe gttiğnde arkasından döktüğüm göz yaşlarını ben bilirim ...
Ya evlendim tam çalışacaktım hamile olduğumu öğrendim koca eline bakmak hiç hoş değil hemde sıkılıyor insan evde çalışmanın da zor tarafları var ama evde oturmaktan iyidir yinede...
evde olmanın iyi yanlarını da kötü yanlarını da yaşıyorum. babamın evindeyken çok rahattım, istediğim yere kimseye sormadan giderdim, evlenince iş değişiyo, kocamı boğazlayıp balkondan aşağı atma isteğim arada bir olmuyo değiltek başıma bi yerlere gitmem yaşadığımız yerde dolayı onu rahatsız ediyor. 8 aylık evliyim, tek başıma çarşıya hiç gitmedim, bu eşimin huyu zannederken, mersin e annemlerin yanına gittiğimiz zaman bana hiç karışmadığını, istediğim yere gittiğimi ve istediğim kıyafeti giyebildiğimi farkettim. insan etrafıyla yaşar hesabıymış bizimkinin derdi. iş konusuna gelince, işin açığı evde oturmaktan nefret ediyorum. kamu yönetimi 3. sınıftayım..bilgisayar, bilg. muhasebe sertifikalarım, ehliyetim vs. var ama evdeyim, ne halt yemeye aldım bunları demekten alıkoyamıyorum kendimi, eşim nişanlıyken bi kaç sene çalışma dedi, o zaman evlilik heyecanıyla ok dedim, sonradan pişman oldum. sabah istediğim saatte kalkıyorum, evimde istediğim gibi yaşıyorum ama buna ben razı oldum, bebeği hemen olsun istedim, en azından bi aç sene yanında olayım diye... alışmak çok çok zor oldu, ilk aylarda hep ağladım yalnızlıktan... evlilik sabır işi diyenler ne kadar da haklıymış... şimdilik ev hanımıyım olayını daha yeni yeni kabul edebildim...
yani evde olmak isteyen arkadaşlar, çalışmaya, sosyal hayata, gezmeye,tozmaya alışkınsanız bence heves etmeyin derim nacizane... gerçekten çok zor geliyo,,,HEM DE ÇOK.......
Ayrıntılısı ben gibi geç olan birini daha buldum...Benimde 24. haftada olacak renkli doppler...
Şeker yüklemesini de 1 hafta önce yaptıracağım.23. haftada..
ben 21. haftamdayım geçti mi :18: cumartesine randevu alayım o zaman...
İstemedi..
Zaten benim doktorum yapmayacak..Tıp hastanesine gidip yaptıracağım..Bu girdiğim üst düzey ultrason renkliyle aynı görevi yapıyormuş, iç organlarını falan incelediler bebişimin..Rapor falan yazdılar..Tamamen benim o da olsun çabamdan kaynaklı...4.lü tarama da yapmadı da gittim başka yerde yaptırdım yaa..O misal işte..
sende mi 24. haftada yaptıracaksınben çatlıyorum meraktann...çocuğun kıme benzediğini bile söylüyomuş doktor biliyomusun..arkadaşıma söylemişti ordan biliyorum..bakalım bizim doopler hikayemız nasıl geçecekk merakla bekliyorum , 3 haftam kaldı hayırlısıyla...
yok canımm geç değil..bende daha dün yaptırdım..ama sağlık ocağına gitmen gerekıyor , hastaneye değil, bağlı bulunduğun aile hekimliğine git, kaydın yoksa önce kayıt yaptır..hemşireler sana çizelge verir zaten, ona göre aşılarını takip edersin...:81:
Kesinlikle katılıyorum sana bunu en iyibilenlerdenim geçmiş tecrübelerimden keşke kızlarım doğsaydıda değil haftalarca hastanede yatmak aylarca yatsaydım ,ama geçmişe sünger çektim şimdi oğluma kavusacağım günü sayıyorum allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin.Haftaya şeker yüklemem var bir sıkıntı çıkmazsa çok sevineceğim sen yaptırdınmı ?
evde olmanın iyi yanlarını da kötü yanlarını da yaşıyorum. babamın evindeyken çok rahattım, istediğim yere kimseye sormadan giderdim, evlenince iş değişiyo, kocamı boğazlayıp balkondan aşağı atma isteğim arada bir olmuyo değiltek başıma bi yerlere gitmem yaşadığımız yerde dolayı onu rahatsız ediyor. 8 aylık evliyim, tek başıma çarşıya hiç gitmedim, bu eşimin huyu zannederken, mersin e annemlerin yanına gittiğimiz zaman bana hiç karışmadığını, istediğim yere gittiğimi ve istediğim kıyafeti giyebildiğimi farkettim. insan etrafıyla yaşar hesabıymış bizimkinin derdi. iş konusuna gelince, işin açığı evde oturmaktan nefret ediyorum. kamu yönetimi 3. sınıftayım..bilgisayar, bilg. muhasebe sertifikalarım, ehliyetim vs. var ama evdeyim, ne halt yemeye aldım bunları demekten alıkoyamıyorum kendimi, eşim nişanlıyken bi kaç sene çalışma dedi, o zaman evlilik heyecanıyla ok dedim, sonradan pişman oldum. sabah istediğim saatte kalkıyorum, evimde istediğim gibi yaşıyorum ama buna ben razı oldum, bebeği hemen olsun istedim, en azından bi aç sene yanında olayım diye... alışmak çok çok zor oldu, ilk aylarda hep ağladım yalnızlıktan... evlilik sabır işi diyenler ne kadar da haklıymış... şimdilik ev hanımıyım olayını daha yeni yeni kabul edebildim...
yani evde olmak isteyen arkadaşlar, çalışmaya, sosyal hayata, gezmeye,tozmaya alışkınsanız bence heves etmeyin derim nacizane... gerçekten çok zor geliyo,,,HEM DE ÇOK.......
sende mi 24. haftada yaptıracaksınben çatlıyorum meraktann...çocuğun kıme benzediğini bile söylüyomuş doktor biliyomusun..arkadaşıma söylemişti ordan biliyorum..bakalım bizim doopler hikayemız nasıl geçecekk merakla bekliyorum , 3 haftam kaldı hayırlısıyla...
yok canımm geç değil..bende daha dün yaptırdım..ama sağlık ocağına gitmen gerekıyor , hastaneye değil, bağlı bulunduğun aile hekimliğine git, kaydın yoksa önce kayıt yaptır..hemşireler sana çizelge verir zaten, ona göre aşılarını takip edersin...:81:
Sende bi alemsin he kuzu
offf bu ıslerr boledır ıste evdekıler calısmak ıstekıler yatmak ısterrr...
bnm koçiş te cık ısten yazık cok yorulcaksın bebek olunca dıo ama ne blılım sıkılırmıyım dıede dusunmuo deılım acıkcası bakalım bebıs bı gelsınde karar vercezzz
cnm dün şeker yüklemesi ve detaylı vardı. Gayet iyi geçti. Ama renkli ultr.değildi perinatolojideki 12.haftadaki incelemenin aynısıydı doopler yani.. Birdaha gebe polk.devam edeceksin buraya gelme dediler.. Bitti sanırım orayla işim.. Aşı için engin hocaya arkadaş sormuş olmasanda olur demiş. Ama ben olma yanlsıı değilim. Gerek duymuyorum .. Nacizene fikrin. Aile hekimlerinin ilgili olması normak hamileler üstünden prim alıyorlar.. Benim aile hekimim bile yok:))))))))) gitmedim sağlık ocağına..amannnnnn herkesler gelmişşşşşşşşşş
ege dün okudum cok iyi gelmişsin hastaneden cok mutlu oldumm bir daha ne için cagirdilar bacııım :))) birde kahverengili foto verdilermi ekleseneeeeee ne olurrrr cok merak ediyorum ben biliyosun.. Birde tetenoz için bişi dediler mi?
Kuzucukkkkkk gözün aydııııınnnnnnn sende güzel haberlerle gelmişsin egeden aldık haberlerini
gecmisi okumaya kalkacağım da geri dönemem diye korkuyorum
herkes iyi mi umarım yaramazlık yoktur
ben bu sabah aile sağlıgı merkezine gidip kendimi kayıt ettirdim cok alakalılar cok hoşuma gitti
katılıyorum sana ya. Bende evde olmayı severim ama biyerden sonra maddiyatda varsa çalışmak isterim..evde olmanın iyi yanlarını da kötü yanlarını da yaşıyorum. Babamın evindeyken çok rahattım, istediğim yere kimseye sormadan giderdim, evlenince iş değişiyo, kocamı boğazlayıp balkondan aşağı atma isteğim arada bir olmuyo değilTek başıma bi yerlere gitmem yaşadığımız yerde dolayı onu rahatsız ediyor. 8 aylık evliyim, tek başıma çarşıya hiç gitmedim, bu eşimin huyu zannederken, mersin e annemlerin yanına gittiğimiz zaman bana hiç karışmadığını, istediğim yere gittiğimi ve istediğim kıyafeti giyebildiğimi farkettim. Insan etrafıyla yaşar hesabıymış bizimkinin derdi. Iş konusuna gelince, işin açığı evde oturmaktan nefret ediyorum. Kamu yönetimi 3. Sınıftayım..bilgisayar, bilg. Muhasebe sertifikalarım, ehliyetim vs. Var ama evdeyim, ne halt yemeye aldım bunları demekten alıkoyamıyorum kendimi, eşim nişanlıyken bi kaç sene çalışma dedi, o zaman evlilik heyecanıyla ok dedim, sonradan pişman oldum. Sabah istediğim saatte kalkıyorum, evimde istediğim gibi yaşıyorum ama buna ben razı oldum, bebeği hemen olsun istedim, en azından bi aç sene yanında olayım diye... Alışmak çok çok zor oldu, ilk aylarda hep ağladım yalnızlıktan... Evlilik sabır işi diyenler ne kadar da haklıymış... şimdilik ev hanımıyım olayını daha yeni yeni kabul edebildim...
Yani evde olmak isteyen arkadaşlar, çalışmaya, sosyal hayata, gezmeye,tozmaya alışkınsanız bence heves etmeyin derim nacizane... Gerçekten çok zor geliyo,,,hem de çok.......
yemek yiyeceğiz kızımla..çok kaynatmayın..
yemek yiyeceğiz kızımla..çok kaynatmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?