2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İnşaallah canım

cnmmm belkı tanııdıgın yad aılen aynı sehırde olsaydı sıkılmazdınn ama her ıste bı hayır vardır herkes su bebıslerı beklıo ıste:))::)

ben 10 ay kaldım eylülle evde ama bunaldım. Sürekli hapis gibisin. Bazen ne kadar şikayet etsemde iş benim kaçar yolum oluyor. Işe gidince evi evde olunca iş isteyenlerdenim...

yemek yiyeceğiz kızımla..çok kaynatmayın..

afiyet olsun . öyküye löp löp et olsun

kuzuuuu perınotolhıde kım bakıyorr cnmmm?? ordadamı asıstanlarrr

cnm bende evı ıstıom ama sonra sıkılırım heralde senın aılen burda bnm onlarda yokkk (
yedınmı yemecıklerı cnmmmm:)

cnm bende evı ıstıom ama sonra sıkılırım heralde senın aılen burda bnm onlarda yokkk (
yedınmı yemecıklerı cnmmmm:)

sıkılırsınnn.. Keisnlikle...
Yeidm aöa sevmedim bugunkü yemeği az yedim yine acıkırm kesin. Bide bugun yorgun hissediyorum kendimi uyku hali var..

yaaaaaa su bebk kıpırtısı nası bısı delı olcammm herkes dıo "demekkı sen hıssedemıonn olması lazım " bgn doktor bıle ole dedııııııııııııııı

benım 2 aksamdan berı yataga yatınca sag tarafımda bole acayıp bısı 1-2 kere oluo ama o bence gaz dırrr

Kızlar;
Doğum fiyatları konusunda araştırma yapan varmı özelliklede Ankarada tabi biraz erken ama bilgi sahibi olan varmı mayıs-Haziran fiyatları hakkında ?

cnmmm belkı tanııdıgın yad aılen aynı sehırde olsaydı sıkılmazdınn ama her ıste bı hayır vardır herkes su bebıslerı beklıo ıste:))::)

ahhh anam burda olsa sıkılmazdım valla :) şimdi 500 km uzakta patikler atkılar yelekler örüyo toruncuğuna :)

Gaz diye şartlanma, o bebektir...
Valla benimki kıpırdamıyo pek, genelde tekme atıyor...Öyle kayma falan pek hissetmiyorum.Direk tekmeler atıyo pıt pıt...

prof istersen prof. Ama normalde uzman dr bakar.. Olkun diye bir doktordu..

bana rıza,cıhat bıde seyfettın dedı bende rıza osun dedımm....(cıhata daha once 2lıde gıtmıstım ozelıne seyfetın de su huseyın uzmez olayında o adam a rapor vermıs bısı yok dıe sapık sandım onuda:) istemedimm)

egee ben bgn 3 tane pohaca yedım patlıycam yuh demee yemek felan ıtemıom sızın cerrahpasa fırınındannnn...

bende gaz zannediyordum ama depükmüş onlar

hissedersin sende en yakın zamanda...

İşte o bebektir bebek zamanla iyice ayırt edersin canım..

Kızlar;
Doğum fiyatları konusunda araştırma yapan varmı özelliklede Ankarada tabi biraz erken ama bilgi sahibi olan varmı mayıs-Haziran fiyatları hakkında ?

aaa sende mi ankaradasın...ben keçiören hastanesine gidiyorum.fiyatını sorduk

normal 500
sezeryan +200
epidural +200
doktor nöbetçi değilse doktor çağırma +200
akay hastanesi sadece normal doğuma 1000 dedi

nereye gidiyorsun şimdi

kızlarrrr beşiğimiz geldi bu aradaaa, içine kıyafetlerini, ayıcıklarını doldurdum, sabah kalkınca bi sallıyorum beşiği

Eklentiler

• $BY02 sallanır lüx park 60x120 pembe-gri.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 15
selam kızlar dün akşam hasretle fln konuşmuştuk ama sizlere de bi soriyim geçmişi okumamışsınızdır

2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem dr um bana biyer söyledi 260 liraymış orası istanbulda bildiğiniz yerler varmı ve fiyatı ne kadar iyice ilgilenip bakıyolar mı??

bilgilendirirseniz sevinirim canlarım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…