Benimki 21 şubatta yapılacak...
Çıkarsa da üzülme diyet veriyor doktor..Dikkat edersin..
Anlayabiliyorum seni..Ama inan ki herşeyin hayırlısı, onların doğması hayırlı olsaydı bi şekilde olurdu..İnşallah oğluşun sağlıklı sıhhatli gelecek dünyaya..Sen hiç moral bozma..
Bana ilk doktorum bu bebek sorunlu alalım demişti, sonra onu bıraktım..Şimdi kızımın iyi hberlrini anlatıyorum burda...Sen de hiç sorun yapma, paşan seni hiç üzmeyecek..
bebeği çok istememe rağmen ilk 2 sene düşünmüyordum, ama sonraokulumun bitmesine 2 sene kpss vs sağlam 3 senem var dedim, o zaman diliminde bebeğimin yanında olabilirim dedim, şükürler olsun rabbim de verdi. umarım doğru düşünmüşümdür.ben hem mersin imden ayrıldım,köy gibi bi yere geldim, hem ailemden çok uzaklaştım, hem eve kapandım. hem de eşim kısıtlayınca çok problem yaşadım kendi içimde...ha maddi yönden asla zora sokmaz beni,kuş istesem ağzıyla yakalar verir. bebek olana kadar sabret o doğduktan sonra sıkılmazsın diyorlar, bakalım inş. öyle olur.....
ben 10 ay kaldım eylülle evde ama bunaldım. Sürekli hapis gibisin. Bazen ne kadar şikayet etsemde iş benim kaçar yolum oluyor. Işe gidince evi evde olunca iş isteyenlerdenim...offf bu ıslerr boledır ıste evdekıler calısmak ıstekıler yatmak ısterrr...
Bnm koçiş te cık ısten yazık cok yorulcaksın bebek olunca dıo ama ne blılım sıkılırmıyım dıede dusunmuo deılım acıkcası bakalım bebıs bı gelsınde karar vercezzz
yemek yiyeceğiz kızımla..çok kaynatmayın..
cnm dün şeker yüklemesi ve detaylı vardı. Gayet iyi geçti. Ama renkli ultr.değildi perinatolojideki 12.haftadaki incelemenin aynısıydı doopler yani.. Birdaha gebe polk.devam edeceksin buraya gelme dediler.. Bitti sanırım orayla işim.. Aşı için engin hocaya arkadaş sormuş olmasanda olur demiş. Ama ben olma yanlsıı değilim. Gerek duymuyorum .. Nacizene fikrin. Aile hekimlerinin ilgili olması normak hamileler üstünden prim alıyorlar.. Benim aile hekimim bile yok:))))))))) gitmedim sağlık ocağına..
katılıyorum sana ya. Bende evde olmayı severim ama biyerden sonra maddiyatda varsa çalışmak isterim..
ben 10 ay kaldım eylülle evde ama bunaldım. Sürekli hapis gibisin. Bazen ne kadar şikayet etsemde iş benim kaçar yolum oluyor. Işe gidince evi evde olunca iş isteyenlerdenim...
afiyet olsun . öyküye löp löp et olsun
kuzuuuu perınotolhıde kım bakıyorr cnmmm?? Ordadamı asıstanlarrr
cnm bende evı ıstıom ama sonra sıkılırım heralde senın aılen burda bnm onlarda yokkk(
yedınmı yemecıklerı cnmmmm:)
afiyet olsun, yarasın yeğenime...
Afiyet olsun bende kızıma süt verdim şimdi kakaolu
afiyet olsun . öyküye löp löp et olsun
cnmmm belkı tanııdıgın yad aılen aynı sehırde olsaydı sıkılmazdınn ama her ıste bı hayır vardır herkes su bebıslerı beklıo ıste:))::)
yaaaaaa su bebk kıpırtısı nası bısı delı olcammm herkes dıo "demekkı sen hıssedemıonn olması lazım " bgn doktor bıle ole dedııııııııııııııı
benım 2 aksamdan berı yataga yatınca sag tarafımda bole acayıp bısı 1-2 kere oluo ama o bence gaz dırrr
prof istersen prof. Ama normalde uzman dr bakar.. Olkun diye bir doktordu..
yaaaaaa su bebk kıpırtısı nası bısı delı olcammm herkes dıo "demekkı sen hıssedemıonn olması lazım " bgn doktor bıle ole dedııııııııııııııı
benım 2 aksamdan berı yataga yatınca sag tarafımda bole acayıp bısı 1-2 kere oluo ama o bence gaz dırrr
ahhh anam burda olsa sıkılmazdım valla :) şimdi 500 km uzakta patikler atkılar yelekler örüyo toruncuğuna :)
bende gaz zannediyordum ama depükmüş onlar
hissedersin sende en yakın zamanda...
Kızlar;
Doğum fiyatları konusunda araştırma yapan varmı özelliklede Ankarada tabi biraz erken ama bilgi sahibi olan varmı mayıs-Haziran fiyatları hakkında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?