kızlarrrr beşiğimiz geldi bu aradaaa, içine kıyafetlerini, ayıcıklarını doldurdum, sabah kalkınca bi sallıyorum beşiği
ya gaz değildir o gaz daha yukarılarda olur. Bebektir o sen anlamıyrsundur..yaaaaaa su bebk kıpırtısı nası bısı delı olcammm herkes dıo "demekkı sen hıssedemıonn olması lazım " bgn doktor bıle ole dedııııııııııııııı
benım 2 aksamdan berı yataga yatınca sag tarafımda bole acayıp bısı 1-2 kere oluo ama o bence gaz dırrr
sapık mı aaaa gitme rızaya git. Ben normal dr gittim. Prof değil canım.. 3 tane mi yuh demedim bende olsa yerdim. Ama cerrahpaşa fırını deli biyer ya. Bende dayanamıyorum. Sahi sen bugun oraya gittin demi. Perinatolojiyemi dur jeton yeni düştü.. Iyi değilim deidm ya bugun uykum var sanki.. Eeeee detaylı incelediler demi birde rapor gibi bişey verdilerç.bana rıza,cıhat bıde seyfettın dedı bende rıza osun dedımm....(cıhata daha once 2lıde gıtmıstım ozelıne seyfetın de su huseyın uzmez olayında o adam a rapor vermıs bısı yok dıe sapık sandım onuda:) istemedimm)
egee ben bgn 3 tane pohaca yedım patlıycam yuh demee yemek felan ıtemıom sızın cerrahpasa fırınındannnn...
selam kızlar dün akşam hasretle fln konuşmuştuk ama sizlere de bi soriyim geçmişi okumamışsınızdır
2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem dr um bana biyer söyledi 260 liraymış orası istanbulda bildiğiniz yerler varmı ve fiyatı ne kadar iyice ilgilenip bakıyolar mı??
Bilgilendirirseniz sevinirim canlarım ..
ınsallah onlardırrrr bocek tırmalaması gıbı bısı bnm hıssettım yaa tarıfıı yokkı:))::)
Gaz diye şartlanma, o bebektir...
Valla benimki kıpırdamıyo pek, genelde tekme atıyor...Öyle kayma falan pek hissetmiyorum.Direk tekmeler atıyo pıt pıt...
teşekkür ederiz , hepimizinki inş...hayırlı olsun sağlıkla büyüsün içinde....
kızlarrrr beşiğimiz geldi bu aradaaa, içine kıyafetlerini, ayıcıklarını doldurdum, sabah kalkınca bi sallıyorum beşiği
selam kızlar dün akşam hasretle fln konuşmuştuk ama sizlere de bi soriyim geçmişi okumamışsınızdır
2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem dr um bana biyer söyledi 260 liraymış orası istanbulda bildiğiniz yerler varmı ve fiyatı ne kadar iyice ilgilenip bakıyolar mı??
bilgilendirirseniz sevinirim canlarım ..
ya gaz değildir o gaz daha yukarılarda olur. Bebektir o sen anlamıyrsundur..
Hissiyatsız senii
sapık mı aaaa gitme rızaya git. Ben normal dr gittim. Prof değil canım.. 3 tane mi yuh demedim bende olsa yerdim. Ama cerrahpaşa fırını deli biyer ya. Bende dayanamıyorum. Sahi sen bugun oraya gittin demi. Perinatolojiyemi dur jeton yeni düştü.. Iyi değilim deidm ya bugun uykum var sanki.. Eeeee detaylı incelediler demi birde rapor gibi bişey verdilerç.
canım sendeki 1.5 cm lik açılmayı doktor nası ölçtüde anladı ? alttan mı baktı ???
NASI SÖZLERR bunu dınlerken aklıma bebsıımm geldı az onceBöcek tırmalaması mı..O da güzel...
Dün benim kızım gerindi..Resmen karnım da gerildi, davul gibi oldu akşam oturuyordum, oturamadım uzandım..Yengem vardı yanımda o dedi geriniyo benimki de böyle oluyordu..
sonra yatarken aynı anda hem göbeğimde hem biraz üstte aynı anda elni ayağını hissettim...Kızımın gerindiğini bile hissettim yani...Az kaldı sende hissedeceksin..
aaa sende mi ankaradasın...ben keçiören hastanesine gidiyorum.fiyatını sorduk
normal 500
sezeryan +200
epidural +200
doktor nöbetçi değilse doktor çağırma +200
akay hastanesi sadece normal doğuma 1000 dedi
nereye gidiyorsun şimdi
amin canım sağolasın. valla bende hareketlerini 19. hafta bittikten sonra net hissetmeye başladım, hele dün akşam uzandımtv izliyordum. karnıma bir vurdu, sıçradım resmen,korktum ya. şimdilerde içimde döndüğünü, einin ayağının çarptığını çok net ayırt edebiliyorum. çok tatlı oluyo ama yaaa, bi de benimki akşamları daha hareketli, gündüzleri çıt yok... bebek sürekli bi yönde yattığı zaman sıkılır yatış pozisyonunu değiştirmiş, o aralarda hissedermişiz, dün okumuştum.Oyy oyyy ooyyy..
Çok güzel yaa...Güle güle kullansın kuzucum...
amin canım sağolasın. valla bende hareketlerini 19. hafta bittikten sonra net hissetmeye başladım, hele dün akşam uzandımtv izliyordum. karnıma bir vurdu, sıçradım resmen,korktum ya. şimdilerde içimde döndüğünü, einin ayağının çarptığını çok net ayırt edebiliyorum. çok tatlı oluyo ama yaaa, bi de benimki akşamları daha hareketli, gündüzleri çıt yok... bebek sürekli bi yönde yattığı zaman sıkılır yatış pozisyonunu değiştirmiş, o aralarda hissedermişiz, dün okumuştum.
Evet ankaradayım ben ben HRS hastanesine gidiyorum.Benimki tüp bebek ve orda yaptırdım ayrıca riskli hamilelik serklajda orda yaptırdım ama fiyat sormadım henüz senin fiyatlar gayet iyiymiş haftaya gittigimde soracağım
aaaaaaaaa kız bnmkı o zaman cocugun cırpınıslarııı ahahhahah:)))) kalk anne yonunu degıstırrr aynı yere yatma dıo kızcagızım banaa::))::) sureklı yan yattıgım ıcınnnnn artık
aaaaaaaaa kız bnmkı o zaman cocugun cırpınıslarııı ahahhahah:)))) kalk anne yonunu degıstırrr aynı yere yatma dıo kızcagızım banaa::))::) sureklı yan yattıgım ıcınnnnn artık
Kalkıver kız azıcık..
Göbek at, o da hoplasın zıplasın içinde..
:))) çocuk dört dönüyo içinde sen gaz zannediyosun, anne ne gazı benim yaaaaaa diyo çocuk ne yapsın :))))) ben şunu anladım, gaz karın derisine daha yakın yani yüzeye yakın hissediliyo, bebek daha arkada daha iç tarafta hissediliyo, şahsen ben ordan ayırt edebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?