hahahahahhahahah ayyyy soleeeeeee bı tekmeleseee:):)
:))) çocuk dört dönüyo içinde sen gaz zannediyosun, anne ne gazı benim yaaaaaa diyo çocuk ne yapsın :))))) ben şunu anladım, gaz karın derisine daha yakın yani yüzeye yakın hissediliyo, bebek daha arkada daha iç tarafta hissediliyo, şahsen ben ordan ayırt edebiliyorum
Kızım tekme atmayı öğrenince de vazgeçmiyolar haa..
Benimki artık sevdiği şeylere daha fazla tepki veriyor...Bazen otururken tekmelior, hiç durmuyor..
Önceden sen gibi üzülüyordum benim bebe tekmelemiyo diee..Az kaldı az..
ben de başlarda gaz sanıodum ama sora böyle kayıyo gibi gelmeye başladı. Sonra yan yatıp elimi karnıma koyduğumda teklemelerimi hissetmeye başladım. Hatta arada tıktık yapırum yavaşca kanıma ona da tepki verio =)
Çok heyecanlı çookkk!!!
Ama en çok varlığını unutmuşken küt diye vurduğunda hissediorum
Pofidik şobidik çokoprensesim beniimmmm
hahhahah yok cnmmm gunaydın da. Cnm gebe polıklınıgınde baktılar sonra yukarı yolladılar ama kız dedıkı 22. Haftada bakıcak perıontologlar oyzuden rapor felan vermedıler. Sadece ultrason goruntusunu verdılerr..
Ay valla ben oda arkadasımdan korktugumdan pohacanın tekını yolda yedım yedırmıo bana ama ben yneee bı sekılde yıyooomm:):):)
kız bu bebe heralde esıme cekmısss bısı yap dersınnnnnn yapana kadar ben 9 dogururummmm..
yandım ben 2 tane lazla naparım bılmem:):):)
Senin açılma oldu ondan mı yaptılar, kaç cm.ken yapıldı..
Ya da önlem olsun diye mi yaptılar serklajı..
ben de başlarda gaz sanıodum ama sora böyle kayıyo gibi gelmeye başladı. Sonra yan yatıp elimi karnıma koyduğumda teklemelerimi hissetmeye başladım. Hatta arada tıktık yapırum yavaşca kanıma ona da tepki verio =)
Çok heyecanlı çookkk!!!
Ama en çok varlığını unutmuşken küt diye vurduğunda hissediorum
Pofidik şobidik çokoprensesim beniimmmm
Senin o çokoprensini yerim ben yaaa...Ne güzel yazmışsın.
kız sen cerrahpaşayamı başladın.. Gebedeki hemşireyle kısa boylu ebe var ççatlak onlar beni dün esir ettiler. Araba soruyorlar.. Bidaha ne zaman gidicen. Ben 2 martta gidicem..
benimki babasına benzesin, rus gibi olur valla, eşim sarışın beyaz tenli dalgalı saçlı
Valla bizim topikteki bütün bebeler babacı..
Hiç annesine çeken, benzeyen yok...
oyyy ben geldim çok yoruldum ayy 2 defa yolda düşüyordum haaa hilmi zor yakaladı beni vallahaa bide gülme krizie giryom düşerkene:dddd
canım çokoprens istedi yaaaaaaaaa
canım çokoprens istedi yaaaaaaaaa
Valla bizim topikteki bütün bebeler babacı..
Hiç annesine çeken, benzeyen yok...
Canım benim daha önce iki kere 19 haftalık su gelip doğum yapınca hocamı değiştirdim ,şimdiki dr 12 haftada önlemiçin yaptı fakat yaptıktan sonra gerekliymiş dedi .
su geldiğinden rahim ağzı yetmezliği üzerinde durarak bu işlemi yaptı.Sende sadece açılma var değilmi o hiç sorun değil ;
şimdi oğlum öyle tekme atıyoki bazen alttan atıyor ödüm kopuyor dikişimi yırtacak diye
nası araba soruyolarr ya anlamadım cnm:):)):)
ya rapor felan rahat alınıyomus pasadan gıt ordada dosya actır dedı bızım burdakı tecrubelı kızlarr 2 tarafa da gıderımm..(doktorumz zaten o konularda rahat nıe bana gelmıosun demez)
kısa boylu medıne vardı normal gebelık polıklınıgınde o bıraz salak sanırım herkesın ısınıde yanlıs yapmıs doktor kızıyordu:):):):)
ama ben yukarda kımseyı gormedım cnmm 15 subata gıdıcemm. Yrın da ogleden sonra kan tahlılı ıstedı bı suru onalrın sonucunu alıp goturcemmm
yaaaa karsılasamıyoruzz hıcccc
yaaaaaaaa egeeeee ben de onu dıcektımmm tammmmm:)
en obur anneler bızız heralde burdaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?