2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahahahahhahahah ayyyy soleeeeeee bı tekmeleseee:):)

Kızım tekme atmayı öğrenince de vazgeçmiyolar haa..
Benimki artık sevdiği şeylere daha fazla tepki veriyor...Bazen otururken tekmelior, hiç durmuyor..
Önceden sen gibi üzülüyordum benim bebe tekmelemiyo diee..Az kaldı az..
Tekme değil yumruk bile atıyor sıpamm..

Son düzenleme:

ben de başlarda gaz sanıodum ama sora böyle kayıyo gibi gelmeye başladı. Sonra yan yatıp elimi karnıma koyduğumda teklemelerimi hissetmeye başladım. Hatta arada tıktık yapırum yavaşca kanıma ona da tepki verio =)
Çok heyecanlı çookkk!!!
Ama en çok varlığını unutmuşken küt diye vurduğunda hissediorum
Pofidik şobidik çokoprensesim beniimmmm

kız bu bebe heralde esıme cekmısss bısı yap dersınnnnnn yapana kadar ben 9 dogururummmm..
yandım ben 2 tane lazla naparım bılmem:):):)

Senin o çokoprensini yerim ben yaaa...Ne güzel yazmışsın.

kız sen cerrahpaşayamı başladın.. Gebedeki hemşireyle kısa boylu ebe var ççatlak onlar beni dün esir ettiler. Araba soruyorlar.. Bidaha ne zaman gidicen. Ben 2 martta gidicem..

Senin açılma oldu ondan mı yaptılar, kaç cm.ken yapıldı..
Ya da önlem olsun diye mi yaptılar serklajı..

Canım benim daha önce iki kere 19 haftalık su gelip doğum yapınca hocamı değiştirdim ,şimdiki dr 12 haftada önlemiçin yaptı fakat yaptıktan sonra gerekliymiş dedi .
su geldiğinden rahim ağzı yetmezliği üzerinde durarak bu işlemi yaptı.Sende sadece açılma var değilmi o hiç sorun değil ;
şimdi oğlum öyle tekme atıyoki bazen alttan atıyor ödüm kopuyor dikişimi yırtacak diye

bende bayıldımmm Pofidik şobidik çokoprensesim beniimmmm ::)):):):):)

oyyy ben geldim çok yoruldum ayy 2 defa yolda düşüyordum haaa hilmi zor yakaladı beni vallahaa bide gülme krizie giryom düşerkeneDDD

kız sen cerrahpaşayamı başladın.. Gebedeki hemşireyle kısa boylu ebe var ççatlak onlar beni dün esir ettiler. Araba soruyorlar.. Bidaha ne zaman gidicen. Ben 2 martta gidicem..

nası araba soruyolarr ya anlamadım cnm:):)):)

ya rapor felan rahat alınıyomus pasadan gıt ordada dosya actır dedı bızım burdakı tecrubelı kızlarr 2 tarafa da gıderımm..(doktorumz zaten o konularda rahat nıe bana gelmıosun demez)

kısa boylu medıne vardı normal gebelık polıklınıgınde o bıraz salak sanırım herkesın ısınıde yanlıs yapmıs doktor kızıyordu:):):):)

ama ben yukarda kımseyı gormedım cnmm 15 subata gıdıcemm. yrın da ogleden sonra kan tahlılı ıstedı bı suru onalrın sonucunu alıp goturcemmm

yaaaa karsılasamıyoruzz hıcccc

Seninki tabi iyiki yapılmış...
Doktrum bana da gerekli değil dedi, sadece ayakta fazla kalma yürüme ilişkiye girme dedi o kadar..
İnşallah bu bebişin sağlıkla sıhhatle gelecek, hiç endişe etme..

ya ben ford da çalışıyorum ya dr cengiz araba alcakmışda bana sordu.. Paşada ne dosyası açtırcan sağlık ocağında mı . Bak perinatolojideki hemşireler çok tatlı dün gelinlik baktık beraber:))))) evlencek japon gibi bi kız var. Onlarla aranı iyi tut hepsi salak hemen konuşuıyorlar.. Ay medine salak değil daniskası:)))))))))) sen oraya devam edersen karşılaşırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…