Çokoprenseeess teyzesi =)
kız bu bebe heralde esıme cekmısss bısı yap dersınnnnnn yapana kadar ben 9 dogururummmm..
yandım ben 2 tane lazla naparım bılmem:):):)
offf benim kocada öyle. Bi soruyu bile 2,3 kez sorarsın anca cevap verir. Bizim orda bi laf vardır...bazen söylüyorum kendine "erindiğinden eşşeğe dayı diyorsun" diye.
ölcez biz ölcez yemek yerken hınk diye çatlıycaz..:)))))))))
Seninki tabi iyiki yapılmış...
Doktrum bana da gerekli değil dedi, sadece ayakta fazla kalma yürüme ilişkiye girme dedi o kadar..
İnşallah bu bebişin sağlıkla sıhhatle gelecek, hiç endişe etme..
onun çokoprenses olduğunu okudum da, aklım boğazda ya, çokoprens yazmışım...
sadece doktor korkusundan dur diorum ben de boğazıma walla
ya ben ford da çalışıyorum ya dr cengiz araba alcakmışda bana sordu.. Paşada ne dosyası açtırcan sağlık ocağında mı . Bak perinatolojideki hemşireler çok tatlı dün gelinlik baktık beraber:))))) evlencek japon gibi bi kız var. Onlarla aranı iyi tut hepsi salak hemen konuşuıyorlar.. Ay medine salak değil daniskası:)))))))))) sen oraya devam edersen karşılaşırız..
benimkide benimkide .. Adama bişey soruyon ne niye neden dinlemiyor çünkü.. Bende diyorum ki senin boyun bunun iki katı olmalımış okadar uyuşuksun kii
offf benim kocada öyle. bi soruyu bile 2,3 kez sorarsın anca cevap verir. bizim orda bi laf vardır...bazen söylüyorum kendine "erindiğinden eşşeğe dayı diyorsun" diye.
Ya evet bende açım açç..
Bu diyet bozdu beni....
ölcez biz ölcez yemek yerken hınk diye çatlıycaz..:)))))))))
kar var evden gelirken yanonda getirsene yiycekç tekar gitme..
Sende şeker yüksek mi çıkmıştıki kuzu diyet yapıyon ?
benim herifte geç duyar geç anlar geç cevap verir. seni duyuyorum da tepki veremiyorum der bi de :))))) ben de artık çay içermisin diyorum, cvp yoksa bi daha sormuyorum, ben dönüp çayımı içiyorum, bi kaç dk sonra sorduğum aklına geliyo, kendi çayını kendisi alıyo
onun çokoprenses olduğunu okudum da, aklım boğazda ya, çokoprens yazmışım...
ne diyeti be bende şeker çıkmadı herşey normal sadece ben devasal oldum. Ama çok güzel oldu yüzüm pufidik. Yapmam diyet felan .. Tadını çıkarcam hamişliğin herşey serbettttt.banaa da diyet verdi 2 gündür yapıyorum ama, sanırım birazdan bozucamm..
benim herifte geç duyar geç anlar geç cevap verir. Seni duyuyorum da tepki veremiyorum der bi de :))))) ben de artık çay içermisin diyorum, cvp yoksa bi daha sormuyorum, ben dönüp çayımı içiyorum, bi kaç dk sonra sorduğum aklına geliyo, kendi çayını kendisi alıyo
ayyyyyy benımkıdeeeee oylee ılk geldınde ısten herseyı anlatır sonra transsss:))aksam tv ızlıo en sonunda kapadım tv yı bana cvp ver dedımmm. Bıdada acmadıkk ayy o tv de ınsanları hepten uzaklastırıyorr bırbırındennn
ayyyyyyyyyyyyyyy bendeeeeee cokoprens okuudmmm aklımın yemekte oldugu nasılda bellıııııııııı:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?