2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız bu bebe heralde esıme cekmısss bısı yap dersınnnnnn yapana kadar ben 9 dogururummmm..
yandım ben 2 tane lazla naparım bılmem:):):)

offf benim kocada öyle. bi soruyu bile 2,3 kez sorarsın anca cevap verir. bizim orda bi laf vardır...bazen söylüyorum kendine "erindiğinden eşşeğe dayı diyorsun" diye.

offf benim kocada öyle. Bi soruyu bile 2,3 kez sorarsın anca cevap verir. Bizim orda bi laf vardır...bazen söylüyorum kendine "erindiğinden eşşeğe dayı diyorsun" diye.

benimkide benimkide .. Adama bişey soruyon ne niye neden dinlemiyor çünkü.. Bende diyorum ki senin boyun bunun iki katı olmalımış okadar uyuşuksun kii

karsılasalımmm karsılasmasak bıle bulusalım ıstanbullularrr..
gebelık takıbı dosyası cnmmm bende bızım kızların aklına uydumm.
ayy o kadın cok garıp gelmıstı ama desene cin:):):ben sımdı gıder japon kız ararım aman ıyı olsunlar suratsızlar hıcc cekılmıyorrrr

benimkide benimkide .. Adama bişey soruyon ne niye neden dinlemiyor çünkü.. Bende diyorum ki senin boyun bunun iki katı olmalımış okadar uyuşuksun kii

ama bende kendisi gibi geç cevap vereyim diyorum bazen ardarda hiç durmadan soruyo soruyu.bak sende böyle yapıyon diyorum...benim yaptığımı yapmak zorunda mısın diyo...

benim herifte geç duyar geç anlar geç cevap verir. seni duyuyorum da tepki veremiyorum der bi de :))))) ben de artık çay içermisin diyorum, cvp yoksa bi daha sormuyorum, ben dönüp çayımı içiyorum, bi kaç dk sonra sorduğum aklına geliyo, kendi çayını kendisi alıyo

offf benim kocada öyle. bi soruyu bile 2,3 kez sorarsın anca cevap verir. bizim orda bi laf vardır...bazen söylüyorum kendine "erindiğinden eşşeğe dayı diyorsun" diye.

ayyyyyy benımkıdeeeee oylee ılk geldınde ısten herseyı anlatır sonra transsss:))aksam tv ızlıo en sonunda kapadım tv yı bana cvp ver dedımmm. bıdada acmadıkk ayy o tv de ınsanları hepten uzaklastırıyorr bırbırındennn

kız vallaha aynısı...duyuyorumda kafamda sıraya koyuyorum anca sıra geliyo diyo..bide bu zekilikten geliyo diyoya..

banaa da diyet verdi 2 gündür yapıyorum ama, sanırım birazdan bozucamm..
ne diyeti be bende şeker çıkmadı herşey normal sadece ben devasal oldum. Ama çok güzel oldu yüzüm pufidik. Yapmam diyet felan .. Tadını çıkarcam hamişliğin herşey serbettttt.

ikinizde benim adamı tarif ettiniz hee. Ben resmen konulurum durur durur ne dedin der. Bende kızarım. Transa geçiyr herif ya. Uyuşturdun beni elif diyor sonrada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…