2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız vallaha aynısı...duyuyorumda kafamda sıraya koyuyorum anca sıra geliyo diyo..bide bu zekilikten geliyo diyoya..

sorarım 30-40 saniye sonra cvp verir,vermezse kolundan sıkar bi sarsarım. aklı dolu olurmuş, bi sürü şey olurmuş.evet sıralarmış :)))))

ayyyyyyyyy egeee demekkı bu kocların hepsı aynı ben bazen ne sordumu unutuom yaa:))):):)

canım ikisinin de zorlukları var ama tabi ekonomik gücünün olması çok güzel, hele eşin her harcadığına müdahale etmiyorsa. benim eşim sağolsun bu konuda karışmaz, ama ikimiz de birbirimizin ne harcadığını biliriz. sen başvur kpssye, sona o da yumuşar. anlat çalışmak istediğini, kendini böyle işe yaramıyo gibi hissediyorsundur bu hissi biliyorum mezuniyetten sonra kurum sınavlarına girerkenki süreçte berbat hissediyordum kendimi..
ay bebeğini 3 yaşına getir sonra başla imkanın varsa valla, benim en çok istediğim şey bebeğimi kreş yaşına getirebilmek. sonra kreşten sonrası daha kolay gibi..

canım en güzelini yapmışsın,bebişin büyür sen işe başlayana kadar..sonra istersen çalışırsın da..

ben de dün eşime heyecanla bişey anlatırken unuttum ne dediğimi ve sonra da aklıma gelmedi

ya bu ıste bole bı denge ben cok konuskanım o az ben hareketlıym o hareketsızz ama ıste bı sekılde gıdıooo.
eskıden de cok konuskan bı sevgılım vardı bı yere gıtmeden once az konus dıye tembıhh ederdımm:):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…