Yoo, doktorum 6,5 kilo almışım diye kızdı o yüzden...Şekeri daha 21 şubatta ölçecek...
5 kilo olmalıymış...
Bi de açılma olunca çok kilo almasan iyi olur dedi...
Rapor param çıkmış kızlar..Ptt ye gidicem, çabuk gelicem ama çok kaynatmayın...
aman ye kız bende eti çikolata keyfi yiyorum eşşek kadar........ayyyyyyyyy ege guldurmeeeee benıııı ben cıkıp kantıne bıskrem alıcammm valla kahveyle ıccemm dayanamıycaaammm:)
eşimde gdio yemeğe öğlen kapanıo canım burası
kız vallaha aynısı...duyuyorumda kafamda sıraya koyuyorum anca sıra geliyo diyo..bide bu zekilikten geliyo diyoya..
hee anladım altıbuçuk çok deil ya bu doktorlara da sinir oluyom hee
ne diyeti be bende şeker çıkmadı herşey normal sadece ben devasal oldum. Ama çok güzel oldu yüzüm pufidik. Yapmam diyet felan .. Tadını çıkarcam hamişliğin herşey serbettttt.
ikinizde benim adamı tarif ettiniz hee. Ben resmen konulurum durur durur ne dedin der. Bende kızarım. Transa geçiyr herif ya. Uyuşturdun beni elif diyor sonrada..
aman ye kız bende eti çikolata keyfi yiyorum eşşek kadar........
hımm.. Dikkat et çanağı kırma ozaman
ya vallaha bende size özeniyorum.kocanın eline bakmak çok zor.bende kpss tercihlerini yaptım gönderdim bakalaım açıklanırsa inşallah...koca istemiyo çalışmamı kesinlikle.olursa dananın kuyruğu o zaman kopacak sanırım.
kçiörendeyim ben beklerim....
ay bebeğini 3 yaşına getir sonra başla imkanın varsa valla, benim en çok istediğim şey bebeğimi kreş yaşına getirebilmek. sonra kreşten sonrası daha kolay gibi..offf bu ıslerr boledır ıste evdekıler calısmak ıstekıler yatmak ısterrr...
bnm koçiş te cık ısten yazık cok yorulcaksın bebek olunca dıo ama ne blılım sıkılırmıyım dıede dusunmuo deılım acıkcası bakalım bebıs bı gelsınde karar vercezzz
canım en güzelini yapmışsın,bebişin büyür sen işe başlayana kadar..sonra istersen çalışırsın da..bebeği çok istememe rağmen ilk 2 sene düşünmüyordum, ama sonraokulumun bitmesine 2 sene kpss vs sağlam 3 senem var dedim, o zaman diliminde bebeğimin yanında olabilirim dedim, şükürler olsun rabbim de verdi. umarım doğru düşünmüşümdür.ben hem mersin imden ayrıldım,köy gibi bi yere geldim, hem ailemden çok uzaklaştım, hem eve kapandım. hem de eşim kısıtlayınca çok problem yaşadım kendi içimde...ha maddi yönden asla zora sokmaz beni,kuş istesem ağzıyla yakalar verir. bebek olana kadar sabret o doğduktan sonra sıkılmazsın diyorlar, bakalım inş. öyle olur.....
ya kızlar bişi sorayım aranızda elazığlı olan var mı, yada elazığda olan????
6,5 çok diyor ne olcaktık ebru şallımı
ben 15 kilo almışım .. Bişey olmaz napıyım.. Açım açççççççççççç
ayyyyyyyyy egeee demekkı bu kocların hepsı aynı ben bazen ne sordumu unutuom yaa:))):):)
ya kızlar bişi sorayım aranızda elazığlı olan var mı, yada elazığda olan????
vuhaha ben ben been vay be bir hemşo daha buldum
Ege de malatyalı..
Vay be hemşom benim...
aynen valla napalım allah allah şimdi yemicez de ne zaman yicez hiç kasmıyom valla rulo katımı afiyetle yedim az önce ohh sefam olsun
ayyyyyyyyy egeee demekkı bu kocların hepsı aynı ben bazen ne sordumu unutuom yaa:))):):)
kızzzzzzzzz kadeh madeh tokuşturma ben kıskanırım. Ben vardım o yokken..
bende aynen böyle düşünüyorum,herhangi bi mecburiyetim olmadığı sürece, bebeğimi en güvendiğim insanlara bile bırakmak istemem...canım en güzelini yapmışsın,bebişin büyür sen işe başlayana kadar..sonra istersen çalışırsın da..
oyy benim hemşom yaa, sen ilk gözağrısısın canım benim
vay be hem elazığlı hem ankarada süpperyaaaavuhaha BEN BEN BEEN vay be bir hemşo daha buldum
ege de malatyalı..
vay be hemşom benim...
çok komik yaaaaa
malatyalıyım ama istanbuldayım..
kızzzzzzzzz kadeh madeh tokuşturma ben kıskanırım. Ben vardım o yokken..
ben de dün eşime heyecanla bişey anlatırken unuttum ne dediğimi ve sonra da aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?