2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynen böyle düşünüyorum,herhangi bi mecburiyetim olmadığı sürece, bebeğimi en güvendiğim insanlara bile bırakmak istemem...

valla işte keşke biz de yapabilsek..ama memuriyette işten çık sonra dön olayı yok, bi de zaten ücretsiz izin alabileceğim durumda değiliz malesef. yoksa ben de 1,5 yaşına getirmek istiyordum bebeğimi..hayırlısı olsun, bakalım neler olur o günlerde..
ama demişsin ya, sosyal bi hayatınız varsa evde oturmak çok zor, o konuda haklısın kesinlikle, şimdi eve gitmek cazip gibi geliyor ama çalışmadığımı da düşünemiyorum hergün evde kafayı yerim ben
en iyisi güzle hobiler bulmak, dikiş dantel örgü gibi..
2 yıl sonra yurtdışına tayine gidecez, orada elalemin ülkesinde kafayı yememek için ben de eşimin kurumunun sınavlarına gireceğim, inş. ben de diplomat olabilirim :))

vay be hem elazığlı hem ankarada süpperyaaaa

heee sende bizden sayılırsın ....

valla ya ne güzel denk geldi kııız ne kadar zamandır buradasın? ben 2001den beri ankaradayım..ünivi burda okudum sonra burda çalışmaya başladım burda evlendim derken buralı oldum,
EGEcim de malatyalı, istanbul temsilciliğinden ama :))

benim kocam da konuşkan ben de konuşkan, ikimiz de heyecanlı tipleriz akşamları tvden çok muhabbetle geçiriyoruz yemek masasında :) birbirimizin ağzından laf kapıyoruz valla bazen

valla evde kafayı yediğim dönemler oldu, ama artık alıştık. bebeğimin fikri alıştırdı beni... inş. istediğin göreve geçersin..

ben elazığda okudum 2008 de evlenip gebzeye gittim,geçtiğimiz haziran ayındada buraya taşındım eşim burda işe atandı.ama dayımlar burda olduğu için az çok bilirdim yani ankarayı...

ben elazığda okudum 2008 de evlenip gebzeye gittim,geçtiğimiz haziran ayındada buraya taşındım eşim burda işe atandı.ama dayımlar burda olduğu için az çok bilirdim yani ankarayı...

ay canım ya, çok severim ben elazığı, malesef liseyi de gittim dışarda okudum, hep bi hasret kaldım elazığa da aileme de..hele son zamanlarda ne kadar değişti güzel oldu ahhh aah :)
ailen ordamı? sen hangi bölüm mezunusun canım?

evet ailem orda bi kaç akrabam burda sadece...çok zor geldi ayrılmak elazığdan ailemden...bilgisayar programcılığı mezunuyum...sen?

benim hemşerim yok mu yaaa afyonlu olur osmaniye olur hatta ardahan bile olur

:))))))))))) o da kötü yaaa.. Dengeyi tutturmak lazım..

Benim kocam da konuşkan ben de konuşkan, ikimiz de heyecanlı tipleriz Akşamları tvden çok muhabbetle geçiriyoruz yemek masasında :) birbirimizin ağzından laf kapıyoruz valla bazen
ne güzel ya bizimkid konuşmasan hayatı boyunca susar. Bazende tam tersi sus derim artık. Ne biliyim ama özünde konuşkan değildir..

iki kardeşimde malatyada okudu bilirim malatyayıda...

ben bilmem 95 te gittim okadar

Kıslar kafam yastığa gidio. geceleri en ufak tıkırtıya uyanmaya başladım. gündüzüm gecem karıştı walla Kocacımın horultuları rahatsız etmesdi hiç, breathright die bi bant kullanmaya başladı ama banamısın demio, uyuyamıorummm üğüüghüüü napcam ben :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…