- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
ne güzel ya bizimkid konuşmasan hayatı boyunca susar. Bazende tam tersi sus derim artık. Ne biliyim ama özünde konuşkan değildir..
ben bilmem 95 te gittim okadar
evet destek konusunda öyle...çok isterdim memleketimde evlenip orda kalmayı...ama nasip değilmiş.iyikide değilmiş....
selammm kızlarrrrrr ben geldim .. nasılsısınız bakalım.. herkes iyimi...bebişler iyimiiii havadis filan varmı..
sen özelsin teksin .yok eşin benzerin senin.
Kendine özgü türünün son örneği
Biz geldik kızımla...Ne çok kaynatmışsınız haaa...
selammm kızlarrrrrr ben geldim .. nasılsısınız bakalım.. herkes iyimi...bebişler iyimiiii havadis filan varmı..
eşin de elazığlı mı?
evet tabi insan memleketinde yaşasa keşke hep.. ama işte hayat başka yerlere götürüyor herkesi..
suziiii gelmiş...
Ne yapıyon hatun kişiiii..
Özledim kızzz...
neslim tükenecek:
hoşgeldiiiinnnnnnnnnn
nasıl ya 3 kilo anammm maşallah. Hamburger iyi değil ama arada bende 2-3 haftada bir yiyorum fastfood napalım kaçamak
evet oda elazığlı anasıda babasıda danasıda....ve ordalar....
Fatma kız, ege sana niye sen özelsin teksin dedi..
Leynn iki dakka kaybolduk neler konuşuyonuz bakayım...
Fatma kız, ege sana niye sen özelsin teksin dedi..
Leynn iki dakka kaybolduk neler konuşuyonuz bakayım...
amaaan ne güzel o zaman, en iyi kaynana uzak kaynana
hoşgeldin canım,
havadisler ege ve kuzu geldi, ikisinin de bebeleri çok iyi maşallah
sen nasılsın?
ben de uyumak üzereyim, az kaldı gözlerim kapanıyor..
evde yemek yedim geldim, bi yemek daha olsa yerim şuanda, insan 2 saatte acıkırmı yaw
canımmmmm bende çok özledimmmm... iyiyim ben .. sen nasılsın tatlım.. naptın yerleştinnmi yeni evine, güle güle iyi günlerde otur mis gibi yeni evinde...
öykü hanım napiyo gördün dimi geçende.. iyi dimi... annesine ne şirinlik yaptıııresim felan ekledinmi yoksa ben yokken
ben 53 le hamile kaldım, şuan 56,5 im :))))3,5 almışım, normal olsa gerek. az sonra bi göbiş ekleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?