2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel ya bizimkid konuşmasan hayatı boyunca susar. Bazende tam tersi sus derim artık. Ne biliyim ama özünde konuşkan değildir..

ben bilmem 95 te gittim okadar

erkekler aslında özünde sakin oluyorlar, benim koca başak burcu ondan böyle
teee 95te mi gittin kız, ondan sonra oralar ne oldu bi görsen çook büyüdü çok..

selammm kızlarrrrrr ben geldim .. nasılsısınız bakalım.. herkes iyimi...bebişler iyimiiii havadis filan varmı..

hoşgeldin canım,
havadisler ege ve kuzu geldi, ikisinin de bebeleri çok iyi maşallah
sen nasılsın?
ben de uyumak üzereyim, az kaldı gözlerim kapanıyor..
evde yemek yedim geldim, bi yemek daha olsa yerim şuanda, insan 2 saatte acıkırmı yaw

suziiii gelmiş...
Ne yapıyon hatun kişiiii..
Özledim kızzz...

canımmmmm bende çok özledimmmm... iyiyim ben .. sen nasılsın tatlım.. naptın yerleştinnmi yeni evine, güle güle iyi günlerde otur mis gibi yeni evinde...
öykü hanım napiyo gördün dimi geçende.. iyi dimi... annesine ne şirinlik yaptııı resim felan ekledinmi yoksa ben yokken

ben 53 le hamile kaldım, şuan 56,5 im :))))3,5 almışım, normal olsa gerek. az sonra bi göbiş ekleyim.

hoşbulduk şekerrrr... ben iyiim sen de iyisin inş.
bu uyku bastırması bende de bu aralar çok fazla oluyo blueeecum:)) bi de tatlı tatlı bi uyku bu .. 6.aydan sora olurmus böle dmişlerdi ama biz daha girmedik bile 6 ya.. valla napcaz bilmiyommm

Ekledim tabi teyzesi..3816 mıydı neydi sayfası..Sabah ekledim..Ama normal ultrason fotoları cuma çekilenler..Detay ultrasonlar evde kalmış, onları yarın ekleyeceğim..Onlar çok güzel..Ağzı burnı hepsi belli...Sıpa, aynı babasına benziyo...400 gr.olmuş teyzesi...Doktor amcasını yumruklamaktan anasına şirinlik yapamadı, detay ultrasonu sevmedi kızım..Doktor şok oldu, detayın doktoru farklı..Başka ultrason odasından hemşireleri çağırdı tam 20 dakika boks yaptı kızım..Boksör koydular adını..Adamın gözünden yaş geldi gülmekten..Çok komiktik...Ultrason neresine gitse ellerini oraya görütüp yumrukluyordu kuzucum...Zarar vericez sandı herhalde...
Taşındım da, hatta yeni evime misafir bile aldım kız...
Ama sizi çok özledim valla, aklım burda kaldı..

ben 53 le hamile kaldım, şuan 56,5 im :))))3,5 almışım, normal olsa gerek. az sonra bi göbiş ekleyim.

Ne güzel yaw boy kaç senin şimdi tartıldım bende 3.5 almışım tam 66.5 ilk defa bu kiloyu görüyorum tartıda ondan bi tuhaf oluyorum ama napalım üç dört ay daha şişicez sonra puff sönücez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…