ya burda hemşom muhabbeti başladı bende ya bir kişide afyonlu osmaniyli hatta ardahanlı bile olabilir dedim ona dedi
hemen kıskan sen
ya tam iyileştim derken yeniden başa sardımburnum akıo halsizimmm terliorum..:2:
benimki sivaslı.ailesi de orada..yaa anlamıyorum niye huzur bozmaya çalışırlar..biz de kaynana olsak böyle mi oluruz acaba..aynen zaten ordayken burdaki çorbayı karıştırıyor...Rabbim düşmanımın başına vermesin öyle insanı...
senin eşin nereli
hoşbulduk şekerrrr... ben iyiim sen de iyisin inş.
bu uyku bastırması bende de bu aralar çok fazla oluyo blueeecum:)) bi de tatlı tatlı bi uyku bu .. 6.aydan sora olurmus böle dmişlerdi ama biz daha girmedik bile 6 ya.. valla napcaz bilmiyommm
amaaan ne güzel o zaman, en iyi kaynana uzak kaynana
Ne güzel yaw boy kaç senin şimdi tartıldım bende 3.5 almışım tam 66.5 ilk defa bu kiloyu görüyorum tartıda ondan bi tuhaf oluyorum ama napalım üç dört ay daha şişicez sonra puff sönücez inş
offff bende uyumak istiyorum kafamı masaya koydum resmen uyuycamm.kıslar kafam yastığa gidio. Geceleri en ufak tıkırtıya uyanmaya başladım. Gündüzüm gecem karıştı wallaKocacımın horultuları rahatsız etmesdi hiç, breathright die bi bant kullanmaya başladı ama banamısın demio, uyuyamıorummm üğüüghüüü napcam ben :97::97:
hoşgeldinizzzzbiz geldik kızımla...ne çok kaynatmışsınız haaa...
sen nerden biliyorsun bee. Bizim orası köy gibi mööööööö kokular varerkekler aslında özünde sakin oluyorlar, benim koca başak burcu ondan böyle
Teee 95te mi gittin kız, ondan sonra oralar ne oldu bi görsen çook büyüdü çok..
hee sen gez gez gel havadis varmı biz nasılsa burda olalım. Dr gittik kıızm hiç takip etmiyorsun..selammm kızlarrrrrr ben geldim .. Nasılsısınız bakalım.. Herkes iyimi...bebişler iyimiiii havadis filan varmı..
hahahahaha yok kız tükenmez elifnaz geliyor ya :))))))neslim tükenecek :d::d:d
hoşgeldiiiinnnnnnnnnn
bende hayatımda ilk defa 56 nın üstüne çıktım. boy 1.67. senin?
Ekledim tabi teyzesi..3816 mıydı neydi sayfası..Sabah ekledim..Ama normal ultrason fotoları cuma çekilenler..Detay ultrasonlar evde kalmış, onları yarın ekleyeceğim..Onlar çok güzel..Ağzı burnı hepsi belli...Sıpa, aynı babasına benziyo...400 gr.olmuş teyzesi...Doktor amcasını yumruklamaktan anasına şirinlik yapamadı, detay ultrasonu sevmedi kızım..Doktor şok oldu, detayın doktoru farklı..Başka ultrason odasından hemşireleri çağırdı tam 20 dakika boks yaptı kızım..Boksör koydular adını..Adamın gözünden yaş geldi gülmekten..Çok komiktik...Ultrason neresine gitse ellerini oraya görütüp yumrukluyordu kuzucum...Zarar vericez sandı herhalde...
Taşındım da, hatta yeni evime misafir bile aldım kız...
Ama sizi çok özledim valla, aklım burda kaldı..
ayyyyyyyyyyyyyyyy uykum çok geldiiiiiiiiiiiiiii
Aaa aynı boydaymışız kaldırıyo boyum kilomu şimdilik ama ilerleyen günlerde ne olur bilemem
ayy evet yaa, ben de hiç yemedim ama tahmin ediyorum nasıl bişey olduğunu..Kız kıskanmak değil konuyu anlamadım...Benim hemşom da şimdi memleketimde ya,9 unda gelecek birce...
Valla götürüyordur izmire özgü kahvaltılığı...Ahh, memleketim ah..
kızzzzzzz sende kaynana olmıcanmı ole demeeeee:))::):):):)
malatyanın merkezi değilse bilemicem tabi :) ama merkezi çok büyüdü.sen nerden biliyorsun bee. Bizim orası köy gibi mööööööö kokular var(( ordu ya giderdim hersene orası güzel ama artık oraya da gitmiyorum..
ayyyy hemen bakmam lazım ozaman resimlere..detaylıda ağzı burnu belli oluyo diyolardı da hadi canım diyodum ben..yani görmüştüm daha önceden detaylı bbeiş foto ama tesadüf sanıyodum.. demek görünüyo herşeyi ayyy yerim ben onu... ne müthiş bi duygudur dimi.. şimdi benim paşa oğlumda cumartesi gösterirmi ki yüzünü bize.. heyecanla bekliyorum cumartesiyi.. öykü hanımda annesi gibi eğlenceli olcak desene .. baksana daha anne karnında dr unu ağlatmış gülmekten.. boksör kzıım benimmm..kıyamam ona ben.. canım yaaaa... benide güldürdü.. affrin ona nasılda koruyomuş kendini.. güçlü işte bak.. bi yumruk tarasam sana diyo dr una.. küçücük yumruğuna bakmadan.. yerimm yerimmm...
yeni evinde hayırlı olsun canım tekrardan.. hızlı hatunsun valla.. misafir bile aldın hee.. maşaallahhh...
ama bende aynı hee çok özledim.. çoookkk:))
benimki sivaslı.ailesi de orada..yaa anlamıyorum niye huzur bozmaya çalışırlar..biz de kaynana olsak böyle mi oluruz acaba..
ben de dert ediyodum, geçen hafta kocamla bi kavga ettim, sonra da artık içimde hiçbişey tutmamaya karar verdim, böyle olunca daha iyi olacağını gördüm. eşimle de artık daha açık konuşuyorum. çok hayırlı oldu valla, 2 gün canım sıkıldı ama şimdi çok huzurluyum..
ben de iyiyim canım. işler var ama bakmak istemiyo canım hiçç..
kız ben daha 5 bile olmadım kigece uykum kaçtı 2ye kadar oturdum oğluma mektup yazdım, sonra sabah 8de uyandım, şimdi de bıraksalar masada uyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?