2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen zaten ordayken burdaki çorbayı karıştırıyor...Rabbim düşmanımın başına vermesin öyle insanı...
senin eşin nereli
benimki sivaslı.ailesi de orada..yaa anlamıyorum niye huzur bozmaya çalışırlar..biz de kaynana olsak böyle mi oluruz acaba..
ben de dert ediyodum, geçen hafta kocamla bi kavga ettim, sonra da artık içimde hiçbişey tutmamaya karar verdim, böyle olunca daha iyi olacağını gördüm. eşimle de artık daha açık konuşuyorum. çok hayırlı oldu valla, 2 gün canım sıkıldı ama şimdi çok huzurluyum..

ben de iyiyim canım. işler var ama bakmak istemiyo canım hiçç..
kız ben daha 5 bile olmadım ki gece uykum kaçtı 2ye kadar oturdum oğluma mektup yazdım, sonra sabah 8de uyandım, şimdi de bıraksalar masada uyucam

bende hayatımda ilk defa 56 nın üstüne çıktım. boy 1.67. senin?

offff bende uyumak istiyorum kafamı masaya koydum resmen uyuycamm.
biz geldik kızımla...ne çok kaynatmışsınız haaa...
hoşgeldinizzzz

erkekler aslında özünde sakin oluyorlar, benim koca başak burcu ondan böyle
Teee 95te mi gittin kız, ondan sonra oralar ne oldu bi görsen çook büyüdü çok..
sen nerden biliyorsun bee. Bizim orası köy gibi mööööööö kokular var(( ordu ya giderdim hersene orası güzel ama artık oraya da gitmiyorum..

selammm kızlarrrrrr ben geldim .. Nasılsısınız bakalım.. Herkes iyimi...bebişler iyimiiii havadis filan varmı..
hee sen gez gez gel havadis varmı biz nasılsa burda olalım. Dr gittik kıızm hiç takip etmiyorsun..

neslim tükenecek :d::d:d

hoşgeldiiiinnnnnnnnnn
hahahahaha yok kız tükenmez elifnaz geliyor ya :))))))

ayyyy hemen bakmam lazım ozaman resimlere.. detaylıda ağzı burnu belli oluyo diyolardı da hadi canım diyodum ben..yani görmüştüm daha önceden detaylı bbeiş foto ama tesadüf sanıyodum.. demek görünüyo herşeyi ayyy yerim ben onu... ne müthiş bi duygudur dimi.. şimdi benim paşa oğlumda cumartesi gösterirmi ki yüzünü bize.. heyecanla bekliyorum cumartesiyi.. öykü hanımda annesi gibi eğlenceli olcak desene .. baksana daha anne karnında dr unu ağlatmış gülmekten.. boksör kzıım benimmm..kıyamam ona ben.. canım yaaaa... benide güldürdü.. affrin ona nasılda koruyomuş kendini.. güçlü işte bak.. bi yumruk tarasam sana diyo dr una.. küçücük yumruğuna bakmadan.. yerimm yerimmm...
yeni evinde hayırlı olsun canım tekrardan.. hızlı hatunsun valla.. misafir bile aldın hee.. maşaallahhh...
ama bende aynı hee çok özledim.. çoookkk:))

Kız kıskanmak değil konuyu anlamadım...Benim hemşom da şimdi memleketimde ya,9 unda gelecek birce...
Valla götürüyordur izmire özgü kahvaltılığı...Ahh, memleketim ah..
ayy evet yaa, ben de hiç yemedim ama tahmin ediyorum nasıl bişey olduğunu..

kızzzzzzz sende kaynana olmıcanmı ole demeeeee:))::):):):)

olcam da benim çocuklar çok büyük ihtimal uzak olur benden hatta ülke aşırı
hem kendi kendime söz veriyorum ben, çocuğuma ve eşine hiç müdahale etmicem inş.

sen nerden biliyorsun bee. Bizim orası köy gibi mööööööö kokular var(( ordu ya giderdim hersene orası güzel ama artık oraya da gitmiyorum..
malatyanın merkezi değilse bilemicem tabi :) ama merkezi çok büyüdü.
ordu da çok güzel o da anamın memleketi. oy oyy gezesim geldi heryeri

Gerçekten belli oluyor çok güzeldi..Detyın fotolarını yarın ekliycem görürsün o zaman..Yüzünü çekti doktoru çok belli..Gamzesi de var gibi dedi hatta..
Müthiş duygu laf mı..Ben 2 gün konuşamadım bilee..Bişeyler diyorum ama ne diyorum nasıl diyorum herey karışık...Durduk yerde sırıtıyorum boksörüm aklıma geliyor...Çok güzeldi..Gör bak cumartesi görünce anlayacaksın, o kadar güzel ki...Sayfalarca yazmak, bahsetmek isteyeceksin...Çok hoş oluyor..Yaman bey gösterecek tabii yüzünü..Bak annecim ne kadar yakışıklıyım diyecek...Kuzum yaa..
Desene cumartesi de yaman beyi görücez...Paşam yaa...
Sağol canım, daha tam işlerim bitmedi ama yavaş yavaş yapıyorum..Misafirim okullar ttil diye geldi memleketten..15 gün kalıcak...Ondan sonra evi tamamen yerleştirip toparlarım..

off hiç sevmedğim şey akşama ne yemek yapıcam yaa bişey bulamıyorummm bazen eşime sölüyorum söylede ikinci karına akşama yemek yapsın ortalıgı süpürsün çayda hazır olsun diye oda olur tabi hemen söliyim geri dönüp aynısını bana sölüyo yaa akşam ben ne yemek yapıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:84:

.. bakmadan konustum cetveline:44::44:
akşam uyumadığın içinmiş ozaman uykusuzluğunnn...
oğluusna mektup mu yazdınnn.. ne güzelll.. okur büyüdüğünde..bende günlük tutuyorum , büyüyünce okusun diye.. ama hergünü yazmıyorum tabi dr a gittiğimde bide önemli şeyler olunca tepik felan.. okadar..

oykum yok
sevibade yok
minikmucizem nerde ? o yok
minikeller yok
bebişkom yok
meltemmeryem yok

yakamoz gökyüzü bebek onları saymıyorum onların ne zaman geleceği belli olmuyo..
Bu hatunlar nerde bilen var mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…