Benim niye uykum gelmiyo yaaa..
Gece 1 de yattım...2 saatte bir uyandım saati kurdum, eşimin atletini değiştiriyoz..Sabah 6 da yine uyandım..Hiç de uykum yok yaa...
off hiç sevmedğim şey akşama ne yemek yapıcam yaa bişey bulamıyorummm bazen eşime sölüyorum söylede ikinci karına akşama yemek yapsın ortalıgı süpürsün çayda hazır olsun diyeoda olur tabi hemen söliyim geri dönüp aynısını bana sölüyo yaa akşam ben ne yemek yapıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:84:
Vejeteryan pizza var bizim akşam menüde =) tavsiye ederissss yapmıcam bugün yemem memek
Gerçekten belli oluyor çok güzeldi..Detyın fotolarını yarın ekliycem görürsün o zaman..Yüzünü çekti doktoru çok belli..Gamzesi de var gibi dedi hatta..
Müthiş duygu laf mı..Ben 2 gün konuşamadım bilee..Bişeyler diyorum ama ne diyorum nasıl diyorum herey karışık...Durduk yerde sırıtıyorum boksörüm aklıma geliyor...Çok güzeldi..Gör bak cumartesi görünce anlayacaksın, o kadar güzel ki...Sayfalarca yazmak, bahsetmek isteyeceksin...Çok hoş oluyor..Yaman bey gösterecek tabii yüzünü..Bak annecim ne kadar yakışıklıyım diyecek...Kuzum yaa..
Desene cumartesi de yaman beyi görücez...Paşam yaa...
Sağol canım, daha tam işlerim bitmedi ama yavaş yavaş yapıyorum..Misafirim okullar ttil diye geldi memleketten..15 gün kalıcak...Ondan sonra evi tamamen yerleştirip toparlarım..
insan olan acıkmaz ama biz doğa üstü varlıklar olduk artık yemek yiyip aç gezenlerdeniz..hoşgeldin canım,
havadisler ege ve kuzu geldi, ikisinin de bebeleri çok iyi maşallah
Sen nasılsın?
Ben de uyumak üzereyim, az kaldı gözlerim kapanıyor..
Evde yemek yedim geldim, bi yemek daha olsa yerim şuanda, insan 2 saatte acıkırmı yaw
hoş geldinnyine ben geldiiiiiiiiiiiiiim
off hiç sevmedğim şey akşama ne yemek yapıcam yaa bişey bulamıyorummm bazen eşime sölüyorum söylede ikinci karına akşama yemek yapsın ortalıgı süpürsün çayda hazır olsun diyeOda olur tabi hemen söliyim geri dönüp aynısını bana sölüyo yaa akşam ben ne yemek yapıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:84:
Vejeteryan pizza var bizim akşam menüde =) tavsiye ederissss yapmıcam bugün yemem memek
Gerçekten belli oluyor çok güzeldi..Detyın fotolarını yarın ekliycem görürsün o zaman..Yüzünü çekti doktoru çok belli..Gamzesi de var gibi dedi hatta..
Müthiş duygu laf mı..Ben 2 gün konuşamadım bilee..Bişeyler diyorum ama ne diyorum nasıl diyorum herey karışık...Durduk yerde sırıtıyorum boksörüm aklıma geliyor...Çok güzeldi..Gör bak cumartesi görünce anlayacaksın, o kadar güzel ki...Sayfalarca yazmak, bahsetmek isteyeceksin...Çok hoş oluyor..Yaman bey gösterecek tabii yüzünü..Bak annecim ne kadar yakışıklıyım diyecek...Kuzum yaa..
Sağol canım, daha tam işlerim bitmedi ama yavaş yavaş yapıyorum..Misafirim okullar ttil diye geldi memleketten..15 gün kalıcak...Ondan sonra evi tamamen yerleştirip toparlarım..
kuzuuuuuuu senın kız gamzelııı mı SUPERRRRRRRRRRR ya okadarmı gamzesı bılemmı bellı oluyorrrrrrrrr
kuzuuuuuuu senın kız gamzelııı mı SUPERRRRRRRRRRR ya okadarmı gamzesı bılemmı bellı oluyorrrrrrrrr
Sen de m et yemeyenlerdensin.. ?
Öyleysen, doktorun ekstra bişey verdi mi...
Ay gamzeside mi varmış ne tatlı yaa nasıl bi duygu acaba bende girmek istiyorum detaya kara kara ultrason fotolarından sıkıldımmmmmmm:82:
yoo et yiyorus ama salam sosis sucuksuz yemek zorunda olunca vejeteryan oluo pizza =)
Bazen ton balıklı ama arada bi.
yine ben geldiiiiiiiiiiiiiim
ege yaa dün vardı mercimek çorbasıaklıma bişi gelmiyo yaa
Tam orda bi şişkinlik var..Doktor olabilir dedi..
ama babasının gamzesi var belki gamzelidir...
Babasının beli bile gamzeli kız...Çok dua ettim gamzesi olsun diye ama...İnşallah olur..Ayva da yiyoruz olsun diye...Severek yemiyorum ama...
ekle ekleee.. bende merak ettim ... ayyyy gamzesi bile belli oluyo demek.. gelmez bu cumartesi artıkkk bana :44::44:...
yavaş yavaş yerleşirsin kuzuum.. yorma kendinii çok.. dikkat et heeeee... misafirinde yardım eder sana .. etsin yani azcukkk.. sen hamilesinn.. yorulmamalıısmnnnnn
kızzzzzzz sende kaynana olmıcanmı ole demeeeee:))::):):):)
Valla tarif edilemez, anlatılamaz..Ben 2 gün konuşamadım...Ciddi söylüyorum...O kadar güzeldi yni..
İlk kez öyle gördüm, yarın ekliycem bakarsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?