2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim niye uykum gelmiyo yaaa..
Gece 1 de yattım...2 saatte bir uyandım saati kurdum, eşimin atletini değiştiriyoz..Sabah 6 da yine uyandım..Hiç de uykum yok yaa...

valla öle bi uyuyorum ki saat 10 a kadr gözlerimi çok açık tutuyoum 7:30da uyanamıyorum bile nazlanıyom bazen banane banane ben gtmice yaa diye:):) sanki zorla gönderiyorlar işede

Vejeteryan pizza var bizim akşam menüde =) tavsiye ederissss yapmıcam bugün yemem memek

kuzuuuuuuu senın kız gamzelııı mı SUPERRRRRRRRRRR ya okadarmı gamzesı bılemmı bellı oluyorrrrrrrrr

insan olan acıkmaz ama biz doğa üstü varlıklar olduk artık yemek yiyip aç gezenlerdeniz..

yine ben geldiiiiiiiiiiiiiim
hoş geldinn

bende onu sorcaktım akşama ne yemek yapsam.... Mercimek çorbası ve biber kavurması mı yapsam acaba:)) bugun pratik olsun istiyorum çünkü dün çok güzel şeyler yaptım 4ten sonra evdeydim ya bide babacımın d.günüydü kalabalıktı bendelerdi..

Ay gamzeside mi varmış ne tatlı yaa nasıl bi duygu acaba bende girmek istiyorum detaya kara kara ultrason fotolarından sıkıldımmmmmmm:82:

kuzuuuuuuu senın kız gamzelııı mı SUPERRRRRRRRRRR ya okadarmı gamzesı bılemmı bellı oluyorrrrrrrrr

Tam orda bi şişkinlik var..Doktor olabilir dedi..
ama babasının gamzesi var belki gamzelidir...
Babasının beli bile gamzeli kız...Çok dua ettim gamzesi olsun diye ama...İnşallah olur..Ayva da yiyoruz olsun diye...Severek yemiyorum ama...

Ay gamzeside mi varmış ne tatlı yaa nasıl bi duygu acaba bende girmek istiyorum detaya kara kara ultrason fotolarından sıkıldımmmmmmm:82:

Valla tarif edilemez, anlatılamaz..Ben 2 gün konuşamadım...Ciddi söylüyorum...O kadar güzeldi yni..
İlk kez öyle gördüm, yarın ekliycem bakarsınız...

ekle ekleee.. bende merak ettim ... ayyyy gamzesi bile belli oluyo demek.. gelmez bu cumartesi artıkkk bana :44::44:...
yavaş yavaş yerleşirsin kuzuum.. yorma kendinii çok.. dikkat et heeeee... misafirinde yardım eder sana .. etsin yani azcukkk.. sen hamilesinn.. yorulmamalıısmnnnnn
yine ben geldiiiiiiiiiiiiiim

hoşgelidn şekerrrrr

ya dün kocamla kavga ettik evi terketti ay böyle yazmak cok tuhaf geliyor
sanırım iyice zıvanadan cıktım artık
evi terketti cünkü ben dedim ,annesine gitmiş annesi eve almıs, hamile karın git evine falan dememiş yani
dün anasına uyuz oldugum için kavga cıkarttım zaten
annemlere geldi kadın oglu ile butun aksam elele oturuyo, esimin yerine yanıt veriyor, durmadan konusuyor kadın tek kişilik stand up yaptı resmen bir ara suni fenalık falan gecirdi
sacmalık işte

üffff
cok kızgınım
ama bende bokunu cıkarttım galiba

ayyy ınsallah gamzedırr ama bence bu kadar gamzeden bı tanesını bence oyku kapmıstır..... bende dun kızın biri askılı gıymıs 2 omzundada gamze vardı bayıldımmmmmmmmmmm

Yüzü çok belli...Bi tane de babası ekleyeyim de gör, aynı ona benziyor...Doktorum da dedi bu aynı babası diyee..
Kız bugün perşembe zaten, yarın benim kızın resimleriyle idare et..Sonrası cumartesi işte, oğluşuna bakarsın bol bol....Ama çok güzel yaa..Bi yandan endişeleniyorsun bi terslik çıkmasın diyee, bi yandan bebişini görüyorsun çok harika...

Valla tarif edilemez, anlatılamaz..Ben 2 gün konuşamadım...Ciddi söylüyorum...O kadar güzeldi yni..
İlk kez öyle gördüm, yarın ekliycem bakarsınız...

Ayy doktor göndermesede ben yinede gidicem o zaman detaylıya çok merak ediyorum kızımı nasıl bişey acaba eskiden böyle şeyler yokmuş şimdi ne güzel anne karnında görüyoruz ya çok mucizevi geliyo bana çok şanslıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…