2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uyuz bu kaynanalar vallaha uyuz.gövde gösterisi yapmaya gelmiş demekkki....ay sinir oluyorum yaaaaaa

Kocan da nasıl bırakıp gitti..Tek başına mı uyudun evde...Ya bişey olsa allah korusun...
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı, ama niye siz hamileyken böyle davranıyorlar yaaa...
Sinir oluyorum....

Amannnın abe kaynana olmuş gerçekten!!!
Kocacının seni anlaması lasım ama
Ben bazen öyle şeyler yapıorum ki, o da kaçıp gitmemek için kendini zor tutuo ama bilio hamilelikten olduunu. Doktor sölemişti zaten, karını tanıyamayacaksın die.
Sakin olduunda bi konuş anlat durumu ya da bi arkadaşın anlatsın bence...
Zor durumlar...

ayyy ınsallah gamzedırr ama bence bu kadar gamzeden bı tanesını bence oyku kapmıstır..... bende dun kızın biri askılı gıymıs 2 omzundada gamze vardı bayıldımmmmmmmmmmm

Kız bu havada mı askılı giymiş...Anamm millet benden de yanık...
Ben de çok seviyorum yaa...Benimki babacı zaten, bende olduğunu düşünüyorum...İnşallah vardır..

dönüp sana tekrar mı söylüyo, o da güzelmiş
canım ben erişte çorbasıyla kürdan kebabı yaptım eve gidince, yoruldum ama taşındığımdan beri canım istiyodu. dedim ben bunu daha da yapmam karnıyarık yaparım daha kolay..

evet canım deftere geçecem de işte gidip güzel bi defter almam lazım. hatta ona bi de anı defteri kılıfı yapıcam kendim..
yazdığım mektup burda şimdilik :))
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...i-bugun-bebeginize-soylemek-istersiniz-5.html

doğa üstü varlıklar
neeeeeeyyyyyyy biber kavurması mııııııııı anam biri egeyi durdursun kısırla başladı biber kavurmasıyla gidiyo yaaa neyseki geçen haftasonu yapmıştım, istedi ama aşırı derecede istemedi canım

uyuz bu kaynanalar vallaha uyuz.gövde gösterisi yapmaya gelmiş demekkki....ay sinir oluyorum yaaaaaa

ayy gitti resmen yattım bende dusumu alıp
ne yazsam bilemedim :)
düsünüyorum ne yapsam diye ne hali varsa görsün ya ben bir adım geriye atmam keyfi bilir
giderken düsünücekti.
ne olursa olsun.
aman hakkımızda hayırlısı yani

egeeee duru nasıldııı.. sölesene.. sende detaylıya girdin dimii.. naptın naptı söleseneeee:)))

şeker yüklemesi de yapıldımı.. yaa benim çok gözümü korkuttular ondan.. güya öğüre öğüre içiyomuşun şekerli suyu.. şekerli suda 1 bardakta 3 kilo şekermiş .. abartıya bakkkk...hemde aç karınlaa...
boşver bunlarıda sen duru nası duru onu söleeee.. ayyy büyümüş mü..
burada sen nie taktın kız benim gezmelerimeeee heee söle bakalımmm.. ahahahahaha

kürdanı ben bir köfteye bi patlıcan sarıyorum napiyim 2 tane olursa çok kızartmam gerekiyo yoruluyorum öle kolay oluo öle dene bide

kız bayılıyorum ben biber kurutmasına:)) kesin 1 ekmek yerim onunla:)))))
kürdan kebabını yaptın işe gittin maşallah sana. Patlıcan kızart et ooo uzun iş

Sen bayaa sinirlenmişsin...Ne olursa olsun deme kız..Akşam gelir, sen de onun burnundan getirirsin...
Ama bence de gitmemesi lazım yaa..Ne nazlı bu kocalar...Biz naz yapacağımıza onlar nazlanıyorlar..

ya annesinin aksam boyunca elele oturması oğlu ile enseste girer bugün böyle düsünüyorum :)
tövbe tövbe
neyse
ay cok kızgınım yine gecer birazdan yine kızdım yazınca
yazarsam gecer sanmıstım

evet hakkımızda hayırlısı...sanki hamile olan onlar yaaa.alttan almaları lazım bize,bizden bekliyorlar.bende 2 gündür küsüm...bide dün bana diyoki özür dilemen gerekmiyor mu.daha sinir oldum.konuşmadım yine
o özür dileyene kadar sürdürecem.ne kadar alttan alırsak o kadar yüz buluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…