Ispanak yap, yoğurtla yersin...
Kızlar canınız çekmesin..
Hıı,anladım canım...
Bana haftada 2 gün en az mutlaka bakliyat yiyeceksin dedi o yüzden sordum...
ege yaa dün vardı mercimek çorbasıaklıma bişi gelmiyo yaa
ya dün kocamla kavga ettik evi terketti ay böyle yazmak cok tuhaf geliyor
sanırım iyice zıvanadan cıktım artık
evi terketti cünkü ben dedim ,annesine gitmiş annesi eve almıs, hamile karın git evine falan dememiş yani
dün anasına uyuz oldugum için kavga cıkarttım zaten
annemlere geldi kadın oglu ile butun aksam elele oturuyo, esimin yerine yanıt veriyor, durmadan konusuyor kadın tek kişilik stand up yaptı resmen bir ara suni fenalık falan gecirdi
sacmalık işte
üffff
cok kızgınım
ama bende bokunu cıkarttım galiba
Ispanak yap, yoğurtla yersin...
Kızlar canınız çekmesin..
evi terketti cünkü ben dedim ,annesine gitmiş annesi eve almıs, hamile karın git evine falan dememiş yani
annemlere geldi kadın oglu ile butun aksam elele oturuyo, esimin yerine yanıt veriyor, durmadan konusuyor kadın tek kişilik stand up yaptı resmen bir ara suni fenalık falan gecirdi
sacmalık işte
üffff
cok kızgınım
sacmalık işte
üffff
cok kızgınım
ayyy ınsallah gamzedırr ama bence bu kadar gamzeden bı tanesını bence oyku kapmıstır..... bende dun kızın biri askılı gıymıs 2 omzundada gamze vardı bayıldımmmmmmmmmmm
dönüp sana tekrar mı söylüyo, o da güzelmişoff hiç sevmedğim şey akşama ne yemek yapıcam yaa bişey bulamıyorummm bazen eşime sölüyorum söylede ikinci karına akşama yemek yapsın ortalıgı süpürsün çayda hazır olsun diyeoda olur tabi hemen söliyim geri dönüp aynısını bana sölüyo yaa akşam ben ne yemek yapıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:84:
evet canım deftere geçecem de işte gidip güzel bi defter almam lazım. hatta ona bi de anı defteri kılıfı yapıcam kendim.... bakmadan konustum cetveline:44::44:
akşam uyumadığın içinmiş ozaman uykusuzluğunnn...
oğluusna mektup mu yazdınnn.. ne güzelll.. okur büyüdüğünde..bende günlük tutuyorum , büyüyünce okusun diye.. ama hergünü yazmıyorum tabi dr a gittiğimde bide önemli şeyler olunca tepik felan.. okadar..
insan olan acıkmaz ama biz doğa üstü varlıklar olduk artık yemek yiyip aç gezenlerdeniz..
bende onu sorcaktım akşama ne yemek yapsam.... Mercimek çorbası ve biber kavurması mı yapsam acaba:)) bugun pratik olsun istiyorum çünkü dün çok güzel şeyler yaptım 4ten sonra evdeydim ya bide babacımın d.günüydü kalabalıktı bendelerdi..
bende biber dolması var belki sanada fikir olur
oykum yok
sevibade yok
minikmucizem nerde ? O yok
minikeller yok
bebişkom yok
meltemmeryem yok
yakamoz gökyüzü bebek onları saymıyorum onların ne zaman geleceği belli olmuyo..
Bu hatunlar nerde bilen var mı ???
uyuz bu kaynanalar vallaha uyuz.gövde gösterisi yapmaya gelmiş demekkki....ay sinir oluyorum yaaaaaa
Kocan da nasıl bırakıp gitti..Tek başına mı uyudun evde...Ya bişey olsa allah korusun...
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı, ama niye siz hamileyken böyle davranıyorlar yaaa...
Sinir oluyorum....
egeeee duru nasıldııı.. sölesene.. sende detaylıya girdin dimii.. naptın naptı söleseneeee:)))offff bende uyumak istiyorum kafamı masaya koydum resmen uyuycamm.
hoşgeldinizzzz
sen nerden biliyorsun bee. Bizim orası köy gibi mööööööö kokular var(( ordu ya giderdim hersene orası güzel ama artık oraya da gitmiyorum..
hee sen gez gez gel havadis varmı biz nasılsa burda olalım. Dr gittik kıızm hiç takip etmiyorsun..
hahahahaha yok kız tükenmez elifnaz geliyor ya :))))))
dönüp sana tekrar mı söylüyo, o da güzelmiş
canım ben erişte çorbasıyla kürdan kebabı yaptım eve gidince, yoruldum ama taşındığımdan beri canım istiyodu. dedim ben bunu daha da yapmam karnıyarık yaparım daha kolay..
:
Kız bu havada mı askılı giymiş...Anamm millet benden de yanık...
Ben de çok seviyorum yaa...Benimki babacı zaten, bende olduğunu düşünüyorum...İnşallah vardır..
dönüp sana tekrar mı söylüyo, o da güzelmiş
Canım ben erişte çorbasıyla kürdan kebabı yaptım eve gidince, yoruldum ama taşındığımdan beri canım istiyodu. Dedim ben bunu daha da yapmam karnıyarık yaparım daha kolay..
Evet canım deftere geçecem de işte gidip güzel bi defter almam lazım. Hatta ona bi de anı defteri kılıfı yapıcam kendim..
Yazdığım mektup burda şimdilik :))
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...i-bugun-bebeginize-soylemek-istersiniz-5.html
doğa üstü varlıklar
Neeeeeeyyyyyyy biber kavurması mııııııııı anam biri egeyi durdursun kısırla başladı biber kavurmasıyla gidiyo yaaa neyseki geçen haftasonu yapmıştım, istedi ama aşırı derecede istemedi canım
ayy gitti resmen yattım bende dusumu alıp
ne yazsam bilemedim :)
düsünüyorum ne yapsam diye ne hali varsa görsün ya ben bir adım geriye atmam keyfi bilir
giderken düsünücekti.
ne olursa olsun.
aman hakkımızda hayırlısı yani
Amannnın abe kaynana olmuş gerçekten!!!
Kocacının seni anlaması lasım ama
Ben bazen öyle şeyler yapıorum ki, o da kaçıp gitmemek için kendini zor tutuo ama bilio hamilelikten olduunu. Doktor sölemişti zaten, karını tanıyamayacaksın die.
Sakin olduunda bi konuş anlat durumu ya da bi arkadaşın anlatsın bence...
Zor durumlar...
ayy gitti resmen yattım bende dusumu alıp
ne yazsam bilemedim :)
düsünüyorum ne yapsam diye ne hali varsa görsün ya ben bir adım geriye atmam keyfi bilir
giderken düsünücekti.
ne olursa olsun.
aman hakkımızda hayırlısı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?