Sen bayaa sinirlenmişsin...Ne olursa olsun deme kız..Akşam gelir, sen de onun burnundan getirirsin...
Ama bence de gitmemesi lazım yaa..Ne nazlı bu kocalar...Biz naz yapacağımıza onlar nazlanıyorlar..
Ispanak yap, yoğurtla yersin...
Kızlar canınız çekmesin..
ya annesinin aksam boyunca elele oturması oğlu ile enseste girer bugün böyle düsünüyorum :)
tövbe tövbe
neyse
ay cok kızgınım yine gecer birazdan yine kızdım yazınca
yazarsam gecer sanmıstım
ya annesinin aksam boyunca elele oturması oğlu ile enseste girer bugün böyle düsünüyorum :)
tövbe tövbe
neyse
ay cok kızgınım yine gecer birazdan yine kızdım yazınca
yazarsam gecer sanmıstım
evet hakkımızda hayırlısı...sanki hamile olan onlar yaaa.alttan almaları lazım bize,bizden bekliyorlar.bende 2 gündür küsüm...bide dün bana diyoki özür dilemen gerekmiyor mu.daha sinir oldum.konuşmadım yine
o özür dileyene kadar sürdürecem.ne kadar alttan alırsak o kadar yüz buluyorlar
egeeee duru nasıldııı.. Sölesene.. Sende detaylıya girdin dimii.. Naptın naptı söleseneeee:)))
şeker yüklemesi de yapıldımı.. Yaa benim çok gözümü korkuttular ondan.. Güya öğüre öğüre içiyomuşun şekerli suyu.. şekerli suda 1 bardakta 3 kilo şekermiş .. Abartıya bakkkk...hemde aç karınlaa...
Boşver bunlarıda sen duru nası duru onu söleeee.. Ayyy büyümüş mü..
Burada sen nie taktın kız benim gezmelerimeeee heee söle bakalımmm..Ahahahahaha
sen de inadına onun yanında kocişin kucaana otur, bebeğini sevdir, şööle yanağına öpücük kondur da çatlasın
Ne kadar kızgın olsanda kocişe yap bence . Böyle kaynanaya az bile muhauhauhaa
babasız büyümüş tek evlat olunca böyle oluyor kuzu
salaklık bende işte
neyse
aksama ben yokum zaaten ister eve gider ister gitmez
arkadasımın babasi mühim bir ameliyat olucak ona gideceğim ameliyatı kac saat sürer belli olmaz yanında olurum
neyse sıkmıım canınnızı
ya dün kocamla kavga ettik evi terketti ay böyle yazmak cok tuhaf geliyor
sanırım iyice zıvanadan cıktım artık
evi terketti cünkü ben dedim ,annesine gitmiş annesi eve almıs, hamile karın git evine falan dememiş yani
dün anasına uyuz oldugum için kavga cıkarttım zaten
annemlere geldi kadın oglu ile butun aksam elele oturuyo, esimin yerine yanıt veriyor, durmadan konusuyor kadın tek kişilik stand up yaptı resmen bir ara suni fenalık falan gecirdi
sacmalık işte
üffff
cok kızgınım
ama bende bokunu cıkarttım galiba
yuhhhhhhhhhhhhh
ne oluyor bee 1 büyük bardakta 50 gr glikoz ve limonata çok güzel değil ama içtim vala bişey olmadı 3 kilo şeker abartmışlar:))
kızım çok güzeldi bacak bacak üstüne atmış ağzını açığ kapıyordu 460 gr olmuş
tabi canım alttan bende almıcam
bende de hata var sonucta ama almayacağım alttan kararlıyım :)
ay birde özür dile falan dese kafasına vazo indiririm heralde
Kız Allah iyiliğini versin...
Kimi insan milletin yanında sevgisini göstermek için yapmadığı kalmazz, bakın ben oğlumu ne kadar seviyom, oğlum da bana ne kadar bağlı havasında yapıyordur o...Halbuki tuhaf olduğunun farkına bile varmıyorlar..
evet hakkımızda hayırlısı...sanki hamile olan onlar yaaa.alttan almaları lazım bize,bizden bekliyorlar.bende 2 gündür küsüm...bide dün bana diyoki özür dilemen gerekmiyor mu.daha sinir oldum.konuşmadım yine
o özür dileyene kadar sürdürecem.ne kadar alttan alırsak o kadar yüz buluyorlar
sen de inadına onun yanında kocişin kucaana otur, bebeğini sevdir, şööle yanağına öpücük kondur da çatlasın
Ne kadar kızgın olsanda kocişe yap bence . Böyle kaynanaya az bile muhauhauhaa
Kız Allah iyiliğini versin...
Kimi insan milletin yanında sevgisini göstermek için yapmadığı kalmazz, bakın ben oğlumu ne kadar seviyom, oğlum da bana ne kadar bağlı havasında yapıyordur o...Halbuki tuhaf olduğunun farkına bile varmıyorlar..
yuhhhhhhhhhhhhh
ne oluyor bee 1 büyük bardakta 50 gr glikoz ve limonata çok güzel değil ama içtim vala bişey olmadı 3 kilo şeker abartmışlar:))
kızım çok güzeldi bacak bacak üstüne atmış ağzını açığ kapıyordu 460 gr olmuş
Ne oldu yaa kaçırdım zinkerbel kocanımı dövdünn
Ne oldu yaa kaçırdım zinkerbel kocanımı dövdünn
kızlar sabahtan beri karnımın şişliğinden kıvranıyorum, mercimek çorbası içmiştim dün mahvetti beni, önerceğiniz bişey var mı ya?
ya biz ilk evlendiğimizde evine gittik hani gidilir ya :)
oturuyoruz eşim elini omuzuma atmıs oturuyor bir ara bişi oldu sarılır gibi oldu diğer yandan kadın geldi ogluna sarılıyor biz bir anda sevgi kelebekleri bir arada
yanağıma öpücük konduruyor hoop kadın geliyor bir mujks
vs..
neler neler
ee hepsi bende üstüste bindi tabi
dolayısı ile
oynatmaya az kaldı doktorum neredeeeeeeee
Allah banada bir erkek evlat nasip edecek hayırlısı ile insallah ben böyle bir kadın olmam
zaten olmam yapımda yoktur öle vıcvıclık hoş karsılamam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?