2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sen bayaa sinirlenmişsin...Ne olursa olsun deme kız..Akşam gelir, sen de onun burnundan getirirsin...
Ama bence de gitmemesi lazım yaa..Ne nazlı bu kocalar...Biz naz yapacağımıza onlar nazlanıyorlar..

babasız büyümüş tek evlat olunca böyle oluyor kuzu
salaklık bende işte
neyse
aksama ben yokum zaaten ister eve gider ister gitmez
arkadasımın babasi mühim bir ameliyat olucak ona gideceğim ameliyatı kac saat sürer belli olmaz yanında olurum
neyse sıkmıım canınnızı

ya annesinin aksam boyunca elele oturması oğlu ile enseste girer bugün böyle düsünüyorum :)
tövbe tövbe
neyse
ay cok kızgınım yine gecer birazdan yine kızdım yazınca
yazarsam gecer sanmıstım

sen de inadına onun yanında kocişin kucaana otur, bebeğini sevdir, şööle yanağına öpücük kondur da çatlasın
Ne kadar kızgın olsanda kocişe yap bence . Böyle kaynanaya az bile muhauhauhaa

ya annesinin aksam boyunca elele oturması oğlu ile enseste girer bugün böyle düsünüyorum :)
tövbe tövbe
neyse
ay cok kızgınım yine gecer birazdan yine kızdım yazınca
yazarsam gecer sanmıstım

Kız Allah iyiliğini versin...
Kimi insan milletin yanında sevgisini göstermek için yapmadığı kalmazz, bakın ben oğlumu ne kadar seviyom, oğlum da bana ne kadar bağlı havasında yapıyordur o...Halbuki tuhaf olduğunun farkına bile varmıyorlar..

tabi canım alttan bende almıcam
bende de hata var sonucta ama almayacağım alttan kararlıyım :)
ay birde özür dile falan dese kafasına vazo indiririm heralde

yuhhhhhhhhhhhhh
ne oluyor bee 1 büyük bardakta 50 gr glikoz ve limonata çok güzel değil ama içtim vala bişey olmadı 3 kilo şeker abartmışlar:))
kızım çok güzeldi bacak bacak üstüne atmış ağzını açığ kapıyordu 460 gr olmuş

Canım sen kendi canını sıkma...Herşey yoluna girer, su akar yerini bulur derler..
Ama bebişini üzme...Bak ben bu sefer gittiğimde iyice anladım onlar herşeyi hissediyorlar...Hiç üzülme stres yapmaa...

canım yaaa.. hamilelikten dolayı işte bunlar.. duygusallığıda siniride streside 2 kişilik yaşıyoruz.. sen dert etme düzelir aranız sende farkındasın yalnış yaptım diyosun zaten .. aama şu kayınvalideler devrede olunca zor oluyor ama dikkatli tepki vermek gerekiyo.. çünkü hemen kendi lehine çeviriyolar olayı.. evine almak gibi işte.. git dese3 yaa yalnız bırakma karını dese yaa.. işte demez kaynana.. adı üstünde.. sen kocişinin gönlünü al canım , onada anlat hamileleikten dolayı böle olduğunu.. sorada rahatsız olduğun şeyleri canım cicim diyerek anlatırsın.. şimdilik canını sıkma çok.. bebişinide üzmee bakk..

Kuzucum yaaa....Minnoşum benim...
Anası hep bacak bacak üstüne ata ata kızını da alıştırdı....

tabi canım alttan bende almıcam
bende de hata var sonucta ama almayacağım alttan kararlıyım :)
ay birde özür dile falan dese kafasına vazo indiririm heralde

cnmmm sen nıe ole yapıosunkı kadının ıstedıgı o zaten kadın bır severse sen 10 sev kcanı onun yanındaaa ole yalnız felanda kalma artık bosverr nolursa olsun evden gıtmesın ona sadece onu soyle hatta bu sana gelıcekk ya noldu dıe duygu somurusu yap bu halımle benı yalnız bıraktın dıeee
vıcadanı sızlasın bırazzz :)):)

Tamam işte farkına varsın artık o sevgili oğlunun bi karısı ve bi çocuğu var!!! ve karısı onu çok seviyo, ve oğlu büyüdü eşşekk kadar oldu, elini tutmana gerek yok karısı sever onu

Ayyy bende olsa öyle bi tip neler yapmassdım. Canım kocişiiimmm beniimmm!!!

sen de inadına onun yanında kocişin kucaana otur, bebeğini sevdir, şööle yanağına öpücük kondur da çatlasın
Ne kadar kızgın olsanda kocişe yap bence . Böyle kaynanaya az bile muhauhauhaa

ya biz ilk evlendiğimizde evine gittik hani gidilir ya :)

oturuyoruz eşim elini omuzuma atmıs oturuyor bir ara bişi oldu sarılır gibi oldu diğer yandan kadın geldi ogluna sarılıyor biz bir anda sevgi kelebekleri bir arada
yanağıma öpücük konduruyor hoop kadın geliyor bir mujks
vs..
neler neler
ee hepsi bende üstüste bindi tabi
dolayısı ile
oynatmaya az kaldı doktorum neredeeeeeeee

Allah banada bir erkek evlat nasip edecek hayırlısı ile insallah ben böyle bir kadın olmam
zaten olmam yapımda yoktur öle vıcvıclık hoş karsılamam yani

kızlar sabahtan beri karnımın şişliğinden kıvranıyorum, mercimek çorbası içmiştim dün mahvetti beni, önerceğiniz bişey var mı ya?

topiğin kokoş bebişimi olcak yoksammm duru hanımm.. bacak bacak üstüne atmış hee.. ayyy canım yaaa.. demiştir annemler görcek beni şöleeee güzel poz verimmm diyeee.. bilmiş olcak çok bilmiş...heee kocaman da olmus duru hanım valla maşaallahhh 41 kereeee...

Biz de bugün kaynanamla gittik doktora malum altlı üstlü oturuyoruz ya doktor çıkışı eşim aradı beni istemiş tele kadın nasıl kıskanıyo anlatamam manyak bu kaynanalar ya harbiden doktora görünmeleri lazım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…