ikimizde bi gariplik var zaten adam horlar hoşumuza gderbenim kocişim çok yorulunca bazen horlar..normalde hayatta horlamaz...
O zaman benim için yorulduğunu düşünürüm daha bir sokulurum, ninni gibi gelir onun horultuları...
Benim kocişim çok yorulunca bazen horlar..Normalde hayatta horlamaz...
O zaman benim için yorulduğunu düşünürüm daha bir sokulurum, ninni gibi gelir onun horultuları...
Aynı babası gibi...Babasının bi fotosunu ekleyeyim de gör, bana mı benziyo babasına mı..Benle hiç alakası yok kızımın...Gamze de yandaki kabarıklığa dedi ama olabilir dedi zaten...Elimdeki fotoda belli ama, telefonla çekince pek belli olmadı buraya yüklediğimde..
canım çok geçmiş olsun, bi daha olmaz inşallah...Kızlaar günaydınnn.. ben geldim kızımlaaaa ... geçmişi okuyamadım herkes iyi di mi?
Ben dün çook fena oldum, normal doğum yapmış kadar oldum sanırım. hiçbir şey fayda etmedi, en son hastaneye gittik öyle çözüldü sorun. Çok nahoş bir konu olduğu için ayrıntılara girmiyorum :) aman hiçbiriniz benim kadar beklemeyin....
O kadar korktum ki çok sancım varken bebeğe bişey olacak diye, doktora dedim bakar mısınız iyi mi hastanede.. Anasının anası ağlıyor orda bi baktık bizim kız bağdaş kurmuş parmağını emiyo dünya umrunda diil :)
Eki Görüntüle 137370 Eki Görüntüle 137372 Eki Görüntüle 137374
Bunlar boks yaparkenki hali...Bi görücektiniz, tam 20 dakika boks aptı yavrum..Korktu ultrasondan..Doktor gülmekten gözünden yaş geldi, başka hemşireleri çağırdı baksınlar diye..En sonunda dedi hanfendi yüzünü çekmeye uğraşıyorum ama kızınız beni dövüyor, o yüzden böyle olacak fotoğrafı..Çok uğraştım izin vermiyor dedi..Bi göreceksiniz ama, bi sağ yumruk bi sol yumruk...Boksör dediler kızıma...
Eki Görüntüle 137368 Eki Görüntüle 137367 Eki Görüntüle 137374
Sonra böbreklerine indi doktor yüzünü çekemedi bnu çekti diye, sıpam hemen ellerini karnına koydu böbreklere de baktırmıyoo..Doktor gene gülmekten kırıldı..Bi yandan da küçücük kızımla iddialaşıyo, ben şimdi senin yüzünü çekmem mi diye..Hemen yüzüne götürdü ultrasonu çekti..Dikkat ederseniz bi elini yumruk yapmış hemen yüzüne geri götürüyordu, doktor öyküden hızlı davranıp çekti yüzünü..
Çok güzeldi..
Koca kafalı kızım benim..Yanağındaki kabarıklık gamzesi olabilir dedi...
2 resim var toplam, parlıyo diye bi kaç kere çektim iyice görmeniz için...
Benim hiç olmuyor..Zaten kızım bariz kel..Belli...
İnşallah senin yanma da geçer zamanla.Benim bulantım çok oluyordu da, neler çekmiştim..
ikimizde bi gariplik var zaten adam horlar hoşumuza gder
yan da yatsa takla da atsa, ne yaparsa yapsın olmuo be güselim...
Ameliyat evet o lasım ama gel de ikna et bizimkini...
Hadi sen yeni evlisin...Ben 5 senedir severim horultularını...
babasınaaaaaaaaaaa benzıyo sanırım yzuu felan kuzuuuu.ben resımden esını yuvarlak yuzlu hatırladım sankım cnmmm
gamzedır yavrucum o ben nerden anlayamamkı bıde resım kac kere cekıle cekıle buraya kondu adam tam oykuyu gorduu:):)::)
Eki Görüntüle 137437 Eki Görüntüle 137436
Aynı babası diye boşa demiyorum ben..Baksanıza surat şekline, tıpatıp aynı..Burnu çene yapısı...
[video=dailymotion;xgvjcx]http://www.dailymotion.com/video/xgvjcx_bebegimizin-ilk-videosuuu_tech[/video]
burdan gorebilrisin
veya bu linkten
Dailymotion - bebegimizin ilk videosuuu - Bilim ve Teknoloji Kanalı
ay ben açamadım burdan canım yaa yasaklamışlar siteyi neyse evden bakarım artık
Eki Görüntüle 137437 Eki Görüntüle 137436
Aynı babası diye boşa demiyorum ben..Baksanıza surat şekline, tıpatıp aynı..Burnu çene yapısı...
Evet, baksana ikimizi de ekledim...Benle alakası yok kızımın...
ayayayayayayyy kızım hareketlendi
ayayayayayayyy kızım hareketlendi
fasülyeyi çal şimdi
bu fasülyaaaa yedibuçuk liraaaaa
hemm oynassıınn hem kaynasssınnn...
Tekmele kızım, şu ananı tekmelee...Karının hoşuna gidiyoo...Tepiver hızlı hızlı..
kocişin yuvarlak suratlı da ondan benzemiş ona
Sen fıstık gibi kızsın walla sana benzeyemes zaten bebk şimdi. Büyüsün de görersin o zaman
kız kuzu siz zaten kocanla benziyosunuz ki birbirinize
kuzuuuuuuu bencedeeeeeeeee bnm en çok senın oykunun burnu hosuma gıttı kuzuuuu superr MASALLAHH.. benım kız ole olamdıgı ıcınnnnn:)):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?