2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy annem dun bır bavul esya yollamıs 3 tane mont battanıyeler tulumlarrr coraplarr superler yaaa:)):)
esım dıokı bızm bısı almamıza gerek kalmamıs hemen kayınvalıdemı aradı dıo bak sıbelın annesı neler yollamıs altta kalma sakın koptuk:):):)

günaydın ...çilek rahatlamana ve kzının iyi olmasına sevindim ...kuzu ve kızılcık maşallah kuzulara ...hepimiz hep aynı şeyleri yaşıyoruz bendede uyku sorunı var eşimde bu sabah diyo sen eskiden yatardın sabaha kadar hiç uyanmazdın derin derin uyurdun şimdi nerdeyse uyumuyosun diyo

Benim kocişim çok yorulunca bazen horlar..Normalde hayatta horlamaz...
O zaman benim için yorulduğunu düşünürüm daha bir sokulurum, ninni gibi gelir onun horultuları...

Ayy romantiğimm beniim... ben senden beterim de romantizm de, öle olmuo, aslan kükremesi gibi bööölee 4 saat durmadan dinleyince uyumak mümkün olmuo
diorum ya uykusuzluğa alıştım. oturuorum gece, gündüz o gittikten sora uyuyorum biras.
kızım ve sevgilim... canlarım onnar peenniiimmm

babasınaaaaaaaaaaa benzıyo sanırım yzuu felan kuzuuuu.ben resımden esını yuvarlak yuzlu hatırladım sankım cnmmm

gamzedır yavrucum o ben nerden anlayamamkı bıde resım kac kere cekıle cekıle buraya kondu adam tam oykuyu gorduu:):)::)

günaydın kızlar nasılsınız?

canım çok geçmiş olsun, bi daha olmaz inşallah...

kız kuzu çok tatlı tombik suratlı bi kız olcak öykücük :) video verselermiş keşke de yumruklarını görseymişiz :))

neyse ben hemen basın turu yapıp geliyorum :))))

Benim hiç olmuyor..Zaten kızım bariz kel..Belli...
İnşallah senin yanma da geçer zamanla.Benim bulantım çok oluyordu da, neler çekmiştim..

inşallah ama maalesef ilerleyen aylarda bebek alttan baskı yaptıkça artabilir dedi doktor. bulanma da oldu, kabızlık da başladı, bel ağrılarım da oluyor gebelikte yaşanabilecek tüm sorunları yaşıyorum galiba ama olsun bebeğim sağlıklı olsun da önemli değil..

yan da yatsa takla da atsa, ne yaparsa yapsın olmuo be güselim...
Ameliyat evet o lasım ama gel de ikna et bizimkini...

bekarken en korktuğum şeydi horlayan koca. korktuğum başıma geldi gittim buldum napalım..
neden ikna olmuyor ki seninki ameliyata

Evet, baksana ikimizi de ekledim...Benle alakası yok kızımın...

kocişin yuvarlak suratlı da ondan benzemiş ona
Sen fıstık gibi kızsın walla sana benzeyemes zaten bebk şimdi. Büyüsün de görersin o zaman

Evet, azıcık anası gibi olsa yaa..Çenesi burnu da benziyo ..Doktor bile dedi yaa,bu aynı babası diye..

kız kuzu siz zaten kocanla benziyosunuz ki birbirinize

Herkes benzetir bizi zaten..Ama akrabalık falan yok...İkimiz de birbirimize çok baktığımızdan herhalde, o bana benzer, ben ona..

kuzuuuuuuu bencedeeeeeeeee bnm en çok senın oykunun burnu hosuma gıttı kuzuuuu superr MASALLAHH.. benım kız ole olamdıgı ıcınnnnn:)):)

Bende burnunu seviyommm kız..Güdük burunlu kızım benim diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…