2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize günaydın güzel bir gün geçirmek dilegiyle iyi sohbetler

hoşgeldin nasılsın bugün
Evet, benimkinin tekmeleri de artık karnımı ellediklerinde hissedilebiliyor dışardan..Çok güzel oluyor ama..

evt ama benim kız anacı olcak herhalde hilmi elini koydugunda gram harket etmiyo yada babasına mayışıyo mudur nedir anlamadım

benım oğlumda kıpır kıpır ama babası dokununca duruyor cocuk bızımkıde alınıyor bu cocuk benı sevmeyecek dıye:)))

evt ama benim kız anacı olcak herhalde hilmi elini koydugunda gram harket etmiyo yada babasına mayışıyo mudur nedir anlamadım

Zaten senin kızı çok kıskanıyomm...Ana kuzusu...Benimki hiç bana tepki vermiyo...Kiviyi bile benden daha çok seviyoo..Sanki doğunca kivi ona ineklik yapacak...

benım oğlumda kıpır kıpır ama babası dokununca duruyor cocuk bızımkıde alınıyor bu cocuk benı sevmeyecek dıye:)))

Aynı şey bizde de var, ben dokununca duruyor, eşim elleyince sıpa kıpır kıpır fır dönüyor..Kıskanıyorum ben...Senink tam ters durummuş ama insan üzülüyo ya, eşini anlıyorum valla..

kıskanma kızz belki tam tersidir bana sen dokunma çek elini diyordur belkide babası dokununcada sevinçten mayışıyomudur nedir
kuzuuuuuuuu bnm balım galıba aksam tekmeledıı:))) karnımı actım beklıoduk esımleee cok komıktııı sonraa 1 tıtresım oldu karnımda bence o tekmeydiiii:):):):))
bebektir o bebek

iyiyim canım; bende sevmiyorum sadece aksiyon olsun diye izliyorum zaman geçmiyor yoksa evde durmek çok sıkıcı

evet anlıyorum seni bu saatlerde tv de de biş iolmaz bende hafta sonları bütün paparazileri izliyorum akşam eşim geldiğinde anlşatıyorum sanki komşuyu çekiştiriyorum duydun mu falan varya filancıyla birlikteymiş falancalar ayrılmış

offff defnenin cenaze haberlerini okudum
çok üzülüyorum ya kızcağıza bebişi küçücük kaldı

ben de sabah ilk o habere baktım. hala inanamıyorum yaa bi kere de ortaköyde görmüştüm bebeğiyle. genç insanlara hiç konduramıyor insan ölümü.
alakasız ama anlamıyorum ben onları yaa nasıl o gece tanıştığı bir insanın evine gidip duygusal anlamda yakınlaşabiliyolar üstelik evli ve küçücük bebeği varken

o kadar selam verdik bi tane selamımızı alan olmamış aşkolsun valla iyice görünmez oldum şu forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…