heheheheheeee süper
tekmelsin işde okusun canımaartık daha sertleşmeye başladı kız bazen işte ay diyo sııçrıyorum yerimden
Kızlar hepinize günaydın güzel bir gün geçirmek dilegiyle iyi sohbetler
ay ben açamadım burdan canım yaa yasaklamışlar siteyi neyse evden bakarım artık
ben de açamadım yasaklı bizde de
Kızlar hepinize günaydın güzel bir gün geçirmek dilegiyle iyi sohbetler
Evet, benimkinin tekmeleri de artık karnımı ellediklerinde hissedilebiliyor dışardan..Çok güzel oluyor ama..
Günaydın canım...Nasılsın bugün..İyi misin.
iyiyim canım sende iyisindir umarım kahvaltımı yaptım muge anlıyı seyrediyorum akşam eşim eve gelince hesap soruyor bugün kaç kaçak kız ;kaç katil buldun diye:))
evt ama benim kız anacı olcak herhaldehilmi elini koydugunda gram harket etmiyo yada babasına mayışıyo mudur nedir anlamadım
benım oğlumda kıpır kıpır ama babası dokununca duruyor cocuk bızımkıde alınıyor bu cocuk benı sevmeyecek dıye:)))
Günaydın canım...Nasılsın bugün..İyi misin.
benım oğlumda kıpır kıpır ama babası dokununca duruyor cocuk bızımkıde alınıyor bu cocuk benı sevmeyecek dıye:)))
kıskanma kızz belki tam tersidir bana sen dokunma çek elini diyordur belkide babası dokununcada sevinçten mayışıyomudur nedirZaten senin kızı çok kıskanıyomm...Ana kuzusu...Benimki hiç bana tepki vermiyo...Kiviyi bile benden daha çok seviyoo..Sanki doğunca kivi ona ineklik yapacak...
Aynı şey bizde de var, ben dokununca duruyor, eşim elleyince sıpa kıpır kıpır fır dönüyor..Kıskanıyorum ben...Senink tam ters durummuş ama insan üzülüyo ya, eşini anlıyorum valla..
bebektir o bebekkuzuuuuuuuu bnm balım galıba aksam tekmeledıı:))) karnımı actım beklıoduk esımleee cok komıktııı sonraa 1 tıtresım oldu karnımda bence o tekmeydiiii:):):):))
nedense o karıyı hiç sevmiyorum ben yaaa
iyiyim canım; bende sevmiyorum sadece aksiyon olsun diye izliyorum zaman geçmiyor yoksa evde durmek çok sıkıcı
offff defnenin cenaze haberlerini okudum
çok üzülüyorum ya kızcağıza bebişi küçücük kaldı
iyiyim canım; bende sevmiyorum sadece aksiyon olsun diye izliyorum zaman geçmiyor yoksa evde durmek çok sıkıcı
o kadar selam verdik bi tane selamımızı alan olmamış aşkolsun valla iyice görünmez oldum şu forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?