ben de sabah ilk o habere baktım. hala inanamıyorum yaa bi kere de ortaköyde görmüştüm bebeğiyle. genç insanlara hiç konduramıyor insan ölümü.
alakasız ama anlamıyorum ben onları yaa nasıl o gece tanıştığı bir insanın evine gidip duygusal anlamda yakınlaşabiliyolar üstelik evli ve küçücük bebeği varken
ben de sabah ilk o habere baktım. hala inanamıyorum yaa bi kere de ortaköyde görmüştüm bebeğiyle. genç insanlara hiç konduramıyor insan ölümü.
alakasız ama anlamıyorum ben onları yaa nasıl o gece tanıştığı bir insanın evine gidip duygusal anlamda yakınlaşabiliyolar üstelik evli ve küçücük bebeği varken
kuzuuuuuuuu bnm balım galıba aksam tekmeledıı:))) karnımı actım beklıoduk esımleee cok komıktııı sonraa 1 tıtresım oldu karnımda bence o tekmeydiiii:):):):))
Malesef saçma sapan bi şekilde öldü... Ya insan kızıyo ne işin var adamın evinde evli kadınsın bi de yakınlaşmışlar fln... kocasını da aramış gece. Large'lığa bak yaa... Kızdım çok defneye ama sefiodum cadıyı... Çok da üzüldüm...
o kadar selam verdik bi tane selamımızı alan olmamış aşkolsun valla iyice görünmez oldum şu forumda
ayyyyyyyy görmedim ben özüürr bi tarafdan iş yapıyorumm ondandır hoşgeldin kocaman o zaman
ay demeyin öle bazen çok komik oluo. o kadar gerçek ki tipler. bazen çok üzülüorum ama harbi komikler yaaa
sağol canım teşekkür ederim sen de hoşgeldin..
kuzu bizi unuttu artık üstelik sabah sırf öykünün fotolarını görmek için geldim
adam bide demiş ya duygusal anlamda yakınlaşma vardı ama cinsel birleşme olmadı diyee birde birleşseydiniz bari
artık heralde tekmeydı o o duusnmek ıstıyorummm :):):) ya bız psıkopata bagladık cnmm ama ııkı beraber hıssettık eger oysaa:):):)Tekmedir kız..İkiniz birden bekliyonuz diye bekletmemiştir kuzum sizi..Kıyamam yaa....
Artık hissedersin sende yavaş yavaş..Sonra hızlı oluyo, çok güzel oluyo ama...
Bak seninki ikinizin aynı anda tekme beklemesini istiyormuş..Nazlı kuş yaa..Kıyamam...
Malesef saçma sapan bi şekilde öldü... Ya insan kızıyo ne işin var adamın evinde evli kadınsın bi de yakınlaşmışlar fln... kocasını da aramış gece. Large'lığa bak yaa... Kızdım çok defneye ama sefiodum cadıyı... Çok da üzüldüm...
adam bide demiş ya duygusal anlamda yakınlaşma vardı ama cinsel birleşme olmadı diyee birde birleşseydiniz bari
kim aramış kocasını kerim altan mı yuh!
o kadar selam verdik bi tane selamımızı alan olmamış aşkolsun valla iyice görünmez oldum şu forumda
genişler geniş... ondan hayatım. bu kadar özgür yaşamayacaksın işte... yaşadığın hayata saygı göstermelisin, yoksa malesef hayat da pek saygılı davranmıo sana...
:44::44::44:
allah rahmet eylesin ama bence o birleşme kız öldüğü için olmadıadam bide demiş ya duygusal anlamda yakınlaşma vardı ama cinsel birleşme olmadı diyee birde birleşseydiniz bari
sağol canım hoşbulduk..canıımmmm topic çok hareketli ondan görmemişizdir. Hoşgeldiiiinnnn
bakma sen ona kuzuuuum o çok havalıııııııııııı bildiğin gibi değillllll fenadır oooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?