2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç sorma yaaa,
yanındaki adamda 112 yi arayıp acil ambulans çağıracağına kızı yanlız bırakıp doktor aramaya çıkıyo.
beyinsiz herif. belki de kurtulacaktı zaman kaybetmeseydi.
allah ailesine sabır versin. çok zor.

Malesef saçma sapan bi şekilde öldü... Ya insan kızıyo ne işin var adamın evinde evli kadınsın bi de yakınlaşmışlar fln... kocasını da aramış gece. Large'lığa bak yaa... Kızdım çok defneye ama sefiodum cadıyı... Çok da üzüldüm...

kuzuuuuuuuu bnm balım galıba aksam tekmeledıı:))) karnımı actım beklıoduk esımleee cok komıktııı sonraa 1 tıtresım oldu karnımda bence o tekmeydiiii:):):):))

Tekmedir kız..İkiniz birden bekliyonuz diye bekletmemiştir kuzum sizi..Kıyamam yaa....
Artık hissedersin sende yavaş yavaş..Sonra hızlı oluyo, çok güzel oluyo ama...
Bak seninki ikinizin aynı anda tekme beklemesini istiyormuş..Nazlı kuş yaa..Kıyamam...

adam bide demiş ya duygusal anlamda yakınlaşma vardı ama cinsel birleşme olmadı diyee birde birleşseydiniz bari

sağol canım teşekkür ederim sen de hoşgeldin..
kuzu bizi unuttu artık üstelik sabah sırf öykünün fotolarını görmek için geldim

bakma sen ona kuzuuuum o çok havalıııııııııııı bildiğin gibi değillllll fenadır oooo

adam bide demiş ya duygusal anlamda yakınlaşma vardı ama cinsel birleşme olmadı diyee birde birleşseydiniz bari

genişler geniş... ondan hayatım. bu kadar özgür yaşamayacaksın işte... yaşadığın hayata saygı göstermelisin, yoksa malesef hayat da pek saygılı davranmıo sana...
:44::44::44:

artık heralde tekmeydı o o duusnmek ıstıyorummm :):):) ya bız psıkopata bagladık cnmm ama ııkı beraber hıssettık eger oysaa:):):)

kim aramış kocasını kerim altan mı yuh!

genişler geniş... ondan hayatım. bu kadar özgür yaşamayacaksın işte... yaşadığın hayata saygı göstermelisin, yoksa malesef hayat da pek saygılı davranmıo sana...
:44::44::44:

haberleri izlerkende eşim diyordu gece vakti evli kadının arkadaşında işi neymiş diye söyleniyordu bende dedim herkesin evliliği bizim gibi mi sanıyorsun sen :)

allah rahmet eylesin ama bence o birleşme kız öldüğü için olmadı
yatak odasındalar eğer kız ölmese o yakınlaşma neredeye gidecekti
allah kimseyi doğru yolundan ayırmasın yanlış yaşıyolar bedeli çok ağır oluyo yazık

Evet, ben de çok severdim ama böyle şeyler okuyunca tuhaf geldi...
Olduysa bile ölen kadının arkasından anlatma be adam...yakınlaştık falan diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…