2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşllarrrr hayırlı cumalar efenimmm
çarşamba kendi doktorcuma gittim şu servikal uzunluk için, artık eşref saatinde miydi bilemiyom zirzop zirzop konuştu benle çok sinirlendim, bütün gün ağladım sinirden hatta dedim doktoru mu değiştirsem ama bi yandan da başkasına nasıl güvenirim diye içim kemiriliyo...rahim ağzımdaki gevşeklik halen devam ediyo sanırım bu ara sık sık doktora da gitmem gerekecek aynı şekilde
bunun dışında 2 gündür öksürüp duruyom artık ciğerlerime inmiş durumda, eşim sağolsun akşamları bakıyo bana ama işte ilaç alamayınca geçmiyo...
İncimin keyfi yerinde çok şükür, artık onunla sohbet ederkene tepikliyo cadı bi de haftaya inat etmese de detaylıda bu sefer heryerini görebilsek çok süper olucek

heee bi de beşiğimiz, cibinlik ve örtülerimiz geldi Allah hayırlısıyla kullanmak nazip etsin hepimizee

geçmiş olsun canım sinir olm boşu boşuna salla yaaaa

beşiğiniz hayırlı olsuuuunnnn güle güle kullansın resimlerini koyarsan bakarız

sağol canım teşekkür ederim sen de hoşgeldin..
kuzu bizi unuttu artık üstelik sabah sırf öykünün fotolarını görmek için geldim

Aaaaaaaaaaaaaaa, bak üzülürüm ama kız...
Valla görmemişimdir..Ben bu forumda kimi atladım selam vermedim..Bazen atlıyorum sayfalrı.Üzülürüm bak valla...

haberleri izlerkende eşim diyordu gece vakti evli kadının arkadaşında işi neymiş diye söyleniyordu bende dedim herkesin evliliği bizim gibi mi sanıyorsun sen :)

aynen benimki de valla defne öldü diye çok üzülmüştüm ama adamın açıklamalarını okuyunca neden üzülmüşüm diye düşündüm dedi. ya herşey tamam da tüm bunlar olurken kocası nerde, bebeği nerde???

kız mecbur anlatmak zorunda herşeyi polise verdiği ifadede. polis de medyaya hemen duyurmuş tabi o da ayrı bi olay gizli tutabilirlerdi açıklamaları

Sızan bilgilere göre Altan’ın ifadesinde geceyi şöyle anlattığı öğrenildi:

CİNSEL İLİŞKİ YAŞANMADI

”Arkadaşlarımla gittiğimiz mekanda, bir müddet sonra Defne ile konuşmaya başladık. Bir süre sonra Defne ile dans etmeye başladım. Bu şekilde tanıştık. Defne çok fazla alkol almadı. Ben de iki adet vokta içtim. Yaklaşık 20-30 dakika eğlendikten sonra bardan ben, Defne ve iki arkadaş beraber çıktık. Bir ticari taksiye bindik. Yol üzerinde iki arkadaşı evlerine bıraktık. Defne ile Göztepe Mahallesi’nde bulunan evime saat 04.00 sıralarında gittik. Bir müddet oturduk. Duygusal anlamda aramızda yakınlaşma oldu. Ancak cinsel ilişki yaşanmadı.

BOĞAZINDAN HIRILTILI SESLER GELDİ

Otururken Defne’nin boğazından hırıltı şeklinde sesler gelmeye başladı. Benden yiyecek istedi. Dolabı açıp zeytin ezmesi ve krem peynirden biraz yedikten sonra votka istedi. Kola ile karıştırılmış bir bardak votka verdim. Votkasından bir ya da iki yudum aldıktan sonra masaya bıraktı.

YATAK ODASINA GİTTİK

Yatak odasına gittik. Aramızda duygusal anlamda yakınlaşma burada da oldu. Ancak yine cinsel ilişki yaşanmadı. Tanıştığımız andan itibaren Defne’nin alkol dışında herhangi bir madde aldığın görmedim. Hasta olup olmadığını da bilmiyordum.

SOĞUK SU İLE YIKADIM

Sonra Defne’nin boğazından yine aynı ses geldi. Çok bitkin görüyordu. Soğuk su ile yıkarsam kendine geleceğini düşündüm. Banyoya götürüp biraz soğuk su ile yıkadım. Ancak gittikçe kötüleşiyordu.

DOKTOR ARAMAK İÇİN DIŞARI ÇIKTIM

Eve yakın olan Bağdat Caddesi’ndeki Acıbadem Kliniği’ne gittim. Güvenlik görevlisi kimsenin olmadığını söyleyerek İstek Vakfı’na ait kliniğe yönlendirdi. Ancak burada da kimse yoktu. Sonrasında eve döndüm. Yatakta baygın halde yatıyordu.
Ben biraz da alkollü olduğunu düşünüyordum. Durumu düzelmeyince 06.30 sıralarında Back-up’ı aradım. Hangi doktorla görüştüm bilmiyorum. Hatırladığım tek şey acil bir ambulans istediğimdi. Yaklaşık 10-15 dakika içinde ambulans geldi ve doktor hemen ilk müdahaleyi yaptı. Defne’nin ex olduğunu söyledi. Sonra da polise bilgi verdik.”

Kız görmemişizdir aşkolsun....
Sen görünmeyecek hatun musun...
Ben yoğun çalışıyorum bugün...

ben buraya öykücüğümün fotoları için geliim anası beni görmesin, olmaski ama
neyse tamam hemen yumuşadım

Günaydın hoşgeldin sende ankaradansın değilmi
evet canım ankaradayım sen de mi ankaradasın? ankaralılar çoğaldı maşallah :))

geçmiş olsun öksürüğün şiddetliyse doktorla görüşsen ilaç verir rahatlarsın biraz cicilerin hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah

Günaydın kızlar geçmişe fazla inemedim çok kaynatmışınız kuzu öykünün resimleri çok güzel darısı başıma kramp için doktor bana magnezyum vermişti sende bi sor istersen bende akşam gazdan ölücektim yoğurt yedim ıspanakla yemez olaydım şekilden şekile uyudum valla ...

Ayyy defne haberi okumaktan ve izlemekten kus geldi bana dünden beri...

Kızım tekme atıo yaaaa dünya ona güsel bana güsel....
Biz güzelizzzz, oohhh ohhh yandan yandannn

Evet, ben de çok severdim ama böyle şeyler okuyunca tuhaf geldi...
Olduysa bile ölen kadının arkasından anlatma be adam...yakınlaştık falan diye..

mecbur anlatmak zorunda herşeyi polise verdiği ifadede. polis de medyaya hemen duyurmuş tabi o da ayrı bi olay gizli tutabilirlerdi açıklamaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…