kızcağız ölmeseydi belki o da olacaktı
Evet, ben de çok severdim ama böyle şeyler okuyunca tuhaf geldi...
Olduysa bile ölen kadının arkasından anlatma be adam...yakınlaştık falan diye..
işte adam diyoki yatak odasına gittik ordada duygusal yakınlaşma oldu ama cinsel birleşme olmadı diyo
geçmiş olsun canım sinir olm boşu boşuna salla yaaaagünaydın arkadaşllarrrr hayırlı cumalar efenimmm
çarşamba kendi doktorcuma gittim şu servikal uzunluk için, artık eşref saatinde miydi bilemiyom zirzop zirzop konuştu benle çok sinirlendim, bütün gün ağladım sinirdenhatta dedim doktoru mu değiştirsem ama bi yandan da başkasına nasıl güvenirim diye içim kemiriliyo...rahim ağzımdaki gevşeklik halen devam ediyo sanırım bu ara sık sık doktora da gitmem gerekecek aynı şekilde
bunun dışında 2 gündür öksürüp duruyom artık ciğerlerime inmiş durumda, eşim sağolsun akşamları bakıyo bana ama işte ilaç alamayınca geçmiyo...
İncimin keyfi yerinde çok şükür, artık onunla sohbet ederkene tepikliyo cadıbi de haftaya inat etmese de detaylıda bu sefer heryerini görebilsek çok süper olucek
heee bi de beşiğimiz, cibinlik ve örtülerimiz geldi Allah hayırlısıyla kullanmak nazip etsin hepimizee
sağol canım teşekkür ederim sen de hoşgeldin..
kuzu bizi unuttu artık üstelik sabah sırf öykünün fotolarını görmek için geldim
yanııı çü.... demek ıstıom okadardamı demişşşş:):)
otopside neler olduğu ortaya çıkacağı için anlatmıştır bence
ege gelmedi mi bugün? işi mi var acaba?
haberleri izlerkende eşim diyordu gece vakti evli kadının arkadaşında işi neymiş diye söyleniyordu bende dedim herkesin evliliği bizim gibi mi sanıyorsun sen :)
Kız görmemişizdir aşkolsun....
Sen görünmeyecek hatun musun...
Ben yoğun çalışıyorum bugün...
evet canım ankaradayım sen de mi ankaradasın? ankaralılar çoğaldı maşallah :))Günaydın hoşgeldin sende ankaradansın değilmi
ay belki adam evli olduunu bile bilmiodu defnenin... kadın adını bile bilmeden adamın evine gelmiş. bi de yakınlaşmaya izin vermiş. off ya hep erkeklere kızmamak gerekio bazen.
günaydın arkadaşllarrrr hayırlı cumalar efenimmm
çarşamba kendi doktorcuma gittim şu servikal uzunluk için, artık eşref saatinde miydi bilemiyom zirzop zirzop konuştu benle çok sinirlendim, bütün gün ağladım sinirdenhatta dedim doktoru mu değiştirsem ama bi yandan da başkasına nasıl güvenirim diye içim kemiriliyo...rahim ağzımdaki gevşeklik halen devam ediyo sanırım bu ara sık sık doktora da gitmem gerekecek aynı şekilde
bunun dışında 2 gündür öksürüp duruyom artık ciğerlerime inmiş durumda, eşim sağolsun akşamları bakıyo bana ama işte ilaç alamayınca geçmiyo...
İncimin keyfi yerinde çok şükür, artık onunla sohbet ederkene tepikliyo cadıbi de haftaya inat etmese de detaylıda bu sefer heryerini görebilsek çok süper olucek
heee bi de beşiğimiz, cibinlik ve örtülerimiz geldi Allah hayırlısıyla kullanmak nazip etsin hepimizee
ben buraya öykücüğümün fotoları için geliim anası beni görmesin, olmaski ama
neyse tamam hemen yumuşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?